Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

ArkadaŞlar acaba o elbısenın ıÇıne boĞazlı badı daha mı Şık olur, karar veremedım... Bu badıyı geÇen sene almıŞtım, hıÇ gıymedı olur dıye dÜŞÜndÜm...

BoĞazlı sankı ÇocuĞu rahatsız eder, sıkar gıbı geldı...

Cıcılerınız Çok gÜzel eylÜl, gÜle gÜle gÜzel gÜnlerde kullanın...

DıD-EM-RAHçım bence resimdeki hali iyi boğazlı badiyle kışın giydirirsin şimdi sıkılır terler gibi geldi bana

şimdi bak pirayecim ,görünüyo yaptım :))

didemcim boğazlı bencede sıkabilir ,normal yaka olanı giydir derim .

ay bence küçültme orjinliği öledir
ben kendime bu kış için pembe ugg düşünüodum kızımla takım oluruz tabi anca seneye fln giyebilir benimki:kedi:
güle güle kullansın piroşopuyorumnanaktan

TeŞekkÜr ederım Önerılerınız ıÇın...

ayy bayıldım yaa...güle güle sağlıkla giyinsinlerrrrr...:asigim:bende kısıma bayramlık ldım ama oğluşumada almak istiom..artık kurban bayramına alacağım...ama bakarken içim gitti...boşuna demiolar herşeyin küçüğü güzel diyee:asigim:

ArkadaŞlar ben ımza kısmını bulamadım, ımza yanı cetvelı nerden ekleyeceĞım...

ay bence küçültme orjinliği öledir
ben kendime bu kış için pembe ugg düşünüodum kızımla takım oluruz tabi anca seneye fln giyebilir benimki:kedi:
güle güle kullansın piroşopuyorumnanaktan

öyle tatlımda ayağından çıkıyo bi emekliyo hatta daha emekleme pozisyonunu alınca çıkıyo çizmeler:)
sende seneye giyersin tontişinleopuyorumnanaktan

elifcim istersen sen rsemi sil canım sayfa yapısı bozulmasın büyük olmuş ben küçülttüm
ayrıca çok cici bişey ,altına ne giydirmeyi düşünüyosun

eylül166 sağol canım ya onunla uğraşıyorum bende teşekkür ederim altına elbise,gömlek gidireceğim. kilotlu çorabını aldım ayakkabısı kaldı

ArkadaŞlar ben cetvel ekleyemedım, nereye ekleyeceĞım, yardımcı olur musunuz?

ayy kızlar çok beendim yeni eklenenleride yaa bu kızlar ne tatlı olacaklar bayramda mini kokoşlar ya şimdiden genç kız gibi kıyafetleri bayılıyorum çok tatlı prensesler....

elifcim gördüğüm kadarıyla elbisede çok cici çok şık ,çok yakışacak kızına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…