Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

sağol cnm senin oluşunda kıyafetleri çok cici ben özdilekten aldım fiyatlar hem çok uygun hemde süper şeyler var acele et ama bitebilir talep çoktu ben gittiğimdede elimde gören aldı valla kaydirigubbakcemile5

sağol cnm teşekkürler yakının zaten giderim akşama ayakkabıda bakıcam zaten

ayyy hepsı bırbırınden tatlı bu cicilerın yaa çok beğendümmm güle güle gıysınn bebişlerinizz bende en kısa zamanda eklerım bayramlıklarımızı..

kızlar bunlarda kızımın dogumunda gelen hedıyeler hic giydirmek nasip olmadi...
bunların icine bi body bide kulotlu corap alsam beyaz yakısırmı dersınız???
yoksa kıslık bı takımdamı alsam buralarda havalar bıraz soguk ama daha karar veremedım..
hadi hayirlisi....

kizlar biraz alakasız olucak ama dügünümüz var yakinda kızıma aldıgım gelinligi ve ayakkabisinida cekeyim dedim nasil sizce....:icecream:

kızlar için amma süslü ciciler yapıyıolar ya. benim oğlum olduğu için öyle süsümüz yok ama demircikin takımına bayıldım. güle güle giysin bebecikler

hepsi çok güzeller canım güle güle gıysın fıstıkınn belkı bayrama düzelir havalarr...olmazsa ılk elbisenın içine badı alıp üzerinide şık bır hırkayla tamamlayabılrısın canımm mujuksss kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…