Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

ayşe yunus cnm kızının kıyafetlerinin hepsi çok güzel ama en baştaki elbse çok güzel tam benim kızımın tarzı:) onun içine badi giydir altınada mavili kokoş bi ayakkabı çok güzel olur bence,üstünede hırka ya da minicik bi bolero çok şık olur cnm

kızlar ben resimleri açık açamıyorum neden kaynaklanır bilen var mı her şeyi doğru yapıyorum ama olmıuyo

[/url][/IMG]buda benim canım kızım öykünün bayramlıkları teyzeleri biraz aksesuar eksikliğimiz var :)))))bandana ve papa alıcaz onlarla beraber kıyafetimiz tamamlanacaktır bu arada kızım 8 aylık. bir takım daha almayı düşünüyorum aldığımda onuda eklerim

Son düzenleme:
elbise çok yakışıyo cimcimelere ama bence kotla daha rahat eder kucağa alırken falan senin içinde rahat olur... benim kızım hiç sevmiyo elbise giymeyi bende bahçivan aldım onu giycek bayramda..

Sizce hangisi olsun?

tlaysıcım ıkısıde cok cıcı ama bencede rahat etmesı acısından kotlu takımı gıydır ıstersen...
dıgerınıde ıkıncı gun falan gıydırebılırsın yanında yedekte bulunsun....:icecream:

kızlar bende bu elbiseyi aldım ama giydirince pek içime sinmedi sanki içine giydirdiğim badiyi öylesine gydirmiştim ondan öyle geldi belki ama değiştirsemmi sizce,altına pembe örgü çizmeleri aldım ama biraz büyük zaten hava sıcak olursa giyemez

hava soğuk olrsada bunu giydiririm hediye gelmişti henüz giymedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…