kızlar bende bu elbiseyi aldım ama giydirince pek içime sinmedi sanki içine giydirdiğim badiyi öylesine gydirmiştim ondan öyle geldi belki ama değiştirsemmi sizce,altına pembe örgü çizmeleri aldım ama biraz büyük zaten hava sıcak olursa giyemez
hava soğuk olrsada bunu giydiririm hediye gelmişti henüz giymedi
kızlar bende bu elbiseyi aldım ama giydirince pek içime sinmedi sanki içine giydirdiğim badiyi öylesine gydirmiştim ondan öyle geldi belki ama değiştirsemmi sizce,altına pembe örgü çizmeleri aldım ama biraz büyük zaten hava sıcak olursa giyemez
selin,elifnaz,tlaysı,demirim çok teşekkür ederim kızlar
içine ne giydirsem karar veremedim sanki bide bayramda giyilcek bi elbise değil gibi geldi spor ya,eşime baskı yapıyorum şuan hadi gidip değiştirelim diye:) ama sizde güzel deyince kafam karıştı giysin güzel diyosunuz yani teyzeleri....
selincim örgü çizmeleri zara dan aldım 19 numara ama biraz büyük geldi piraye ye kalıbı büyük sanırım normalde 19 20 giyiyo çünkü piroş
insanın kızı olursa kararsız kalıyo valla :)))benim birde oğlum var 8 girdi oğluma çok kaliteli şeyler alırım ama kız kadar alması beyenmesi zor olmuyo hemen beyenirim alırım kızları olanlar derdi bak bişe alcan beyenmicen gözün öbüründe kalcak falan diye hakkatende öylemiş unutmadan badinin rengine gelince çizmelerin renginden olursa hoş olur canım kızımız kaç aylık bu arada canım opuyorumnanaktan
aynı durum bende de mevcut canımmm
benimde oğlum 9 yaşında ve her bayram ilk gittiğim mağazadan alır ve çıkarızzz
ama kız bebeklere alternatif çok olunca maalesef karar vermekte ona paralel zor oluyormuşşş
eylülcüm birlikte gider alırız diyoduk ama hediye bakarken piroşa da alıverdim:)çizmeleri bend eçok beyendim:)
sedacım sağol cnm lcw de senin aldığın bahçivan pantolondan gördüm hemen eylül geldi aklıma fıstığım ya çok tatlı maşallah
selincim çizmeler pembe içine o renk badi aradım ama bulamadım beyaz aldım bende denedim güzel durdu altınada beyaz külotlu çorap bide pembeli beyazlı saç bandı okeydir:))bu arada senin 8 yaşında oğlunmu var bidedelikafadulden1986 yazıyo bende 86 lıyım sen erkencisin sanırım maşallh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?