bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canım bende de bugüne kadar 3 kez mantar enfeksiyonu oldu 2 farklı fitil kullandım farklı doktorlara gittiğim için en son 1,5- 2 ay önce olduğunda ve ilkinde gyno-lomexin kullandım 3 er gün arayla 2 fitili kullandım kutudaki.diğer marka hiiiç ii gelmemişti onun adını hatırlamıyorum reçeteme bakmam lazım.
ama bu lomexin bana çoook ii geldi ve fitili kullandığında daha çok kaşıntı oluyor ve toprak gibi dediğin şeyde ilacın parçalanması sonucu dışarı çıkan parçaları korkma 2.yi kullandıktan sonra benim geçti canım inşallah sana da ii gelir...a.s

kızlar yaa ben bu fitili ne zaman bırakıcam bilmiyorum doktora sormayı unutum kutumu biticek yani ? bende sorun yok sadece gecen hafta bir başlangıc vardı enfeksiyon ama 1 2gün sürdü fazla degil doktoruma dedim oda bitmiş ama rahmi güclendirelim dedi sonucta başından gecmiş dedi ama ne kadar kulanıcam demedi sorunum yok ama kulanıyorum ne kadar kulanmam lazım sizce???

canım bir kutuda 2 tane vardı lomexin denilen markada. ismini hatırlayamadığım da dabir kutuda 1 tane vardı
ilk fitili taktıktan sonra doktor geçmezse eğer 3 gün sonra 2.ciyi de kullan demişti bana
benim 2.fitilden sonra geçti bi da da almadım bi paket daha:sm_confused:
senin ilacın nasıl ki:uhm:

canım benimki fitil degil ozaman kutuya baktım şimdi vajinal tablet diyor hap gibi zaten 12 tane var icinde Gynoflor adıda her gece birtane kulanıyorum

canım benimki fitil degil ozaman kutuya baktım şimdi vajinal tablet diyor hap gibi zaten 12 tane var icinde Gynoflor adıda her gece birtane kulanıyorum

hımm CADIARZUya aslında doktorlar ilaçları bitene kadar kullanın derler ama gene de sen doktoruna danış canım eğer düzelme varsa onu da bildir doktoruna belki keser kullanmayı belki de bitene kadar kullandırtır 12 günlük bi tedavi demekki senin ki...yerimseniben

anacım bende sorun yokki gecen hafta yaşadım hafif bir kaşıntım vardı ve yanmam 2 günü gecmedi ve bitti doktorda güclensin vajinal bölge diye verdi yoksa şuan cok iyiyim yaa 12 gün cok degilmi:uhm:

anacım bende sorun yokki gecen hafta yaşadım hafif bir kaşıntım vardı ve yanmam 2 günü gecmedi ve bitti doktorda güclensin vajinal bölge diye verdi yoksa şuan cok iyiyim yaa 12 gün cok degilmi:uhm:

evet ya 12 gün böyle bir durum için çook uzun süre cidden sen bi an evvel sor canım doktoruna:1shok:

evet bende bu gece kullancam ikinci fitili cunku biktim kasintidan insallah sonra gecer vallaha cok fena ya bi yere gidemiyorum dogru durust kasinti beni deli ediyor
bugun de dietetisiende randevum var saat bura saati 2.bucuk da
rejim vercek bana kilo almamamm icin sekerim var sanirim

kızlar dr gıttım bugun gene poz vermedı kılosu 1450 gr boyunu dedı ama hatırlayamadım onu gorunce unuttum dedıgını

kızlar geçmiş olsun ya kaşıntı zordur valla. ama geçer inşallah.

hafsacım maşallah ne kadar büyümüş bebeğin. ben geçen ayın 15inde gittiğimde 660 gramdı aradan bir ay geçti 28 haftalığım acaba şimdi ne kadar oldu.

Benim Bebek Ondeymis Kizlar 29 Hafta 3 Gunluk Yani Bene Anlamdim Ama Hayirlisi Obur Ay Cagirdi Dr

kızlar dr gıttım bugun gene poz vermedı kılosu 1450 gr boyunu dedı ama hatırlayamadım onu gorunce unuttum dedıgını

en cok kilolu bebek seninkiymiş canım yaa aa inanmıyorum 1, 450 gr. ben 26 haftalıkken gittigimde 900gr. dedi haftada kac kilo artış oluyor acaba :uhm:

bilmiyorum ki canım ya bakalılm dogunca nasıl olacak ben tam guvenmıyorum aslında aman bı de dogumu var heveslenmeyın kılolu olsun dıe nasıl doguracaksam kafasıda buyuk babasının kafası gıbı

simdi doktordan geldik oglusum 1 kilo 50 gr olmus
doktor cok iyi iri bir bebek dedi
coooooooook mutluyum
masallah oglusumaaaaaaa

kızlar maaşallah bebişleriniz kocaman olmuş , ne yiyip ne içiyosunuz bakim ..

benim en dikkat ettigim yumurta süt ve peyniri cok tuketmek
tabi her gun bir tane meyve de yiyorum :)
onun dısında pek dikkat etmiyorum pasta borak çikolata ballandıra ballandıra yiyorum :)):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…