sen kullandigin zaman kasintin oluyormuydu fitil koydukdan sonra falan cunku fitili koydukden sonra parca parca kucuk toprak gibi biseyler oldu icimde igrenc bi sey cok fena kasindirdi ama benimki gecmiyor sanirim yarin fitil koymak istemiyorum ya cok fena bu seyyyyyyyyyyyysenağlama:çok üzgünüm:
kızlar yaa ben bu fitili ne zaman bırakıcam bilmiyorum doktora sormayı unutum kutumu biticek yani ? bende sorun yok sadece gecen hafta bir başlangıc vardı enfeksiyon ama 1 2gün sürdü fazla degil doktoruma dedim oda bitmiş ama rahmi güclendirelim dedi sonucta başından gecmiş dedi ama ne kadar kulanıcam demedi sorunum yok ama kulanıyorum ne kadar kulanmam lazım sizce???
canım benimki fitil degil ozaman kutuya baktım şimdi vajinal tablet diyor hap gibi zaten 12 tane var icinde Gynoflor adıda her gece birtane kulanıyorum
hımm CADIARZUya aslında doktorlar ilaçları bitene kadar kullanın derler ama gene de sen doktoruna danış canım eğer düzelme varsa onu da bildir doktoruna belki keser kullanmayı belki de bitene kadar kullandırtır 12 günlük bi tedavi demekki senin ki...yerimseniben
anacım bende sorun yokki gecen hafta yaşadım hafif bir kaşıntım vardı ve yanmam 2 günü gecmedi ve bitti doktorda güclensin vajinal bölge diye verdi yoksa şuan cok iyiyim yaa 12 gün cok degilmi:uhm:
kızlar dr gıttım bugun gene poz vermedı kılosu 1450 gr boyunu dedı ama hatırlayamadım onu gorunce unuttum dedıgını
kızlar dr gıttım bugun gene poz vermedı kılosu 1450 gr boyunu dedı ama hatırlayamadım onu gorunce unuttum dedıgını
kızlar maaşallah bebişleriniz kocaman olmuş , ne yiyip ne içiyosunuz bakim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?