bir bucuk hafta önce 3 bucuk kilo dedi ..benimki sanki 5 kilo gibi hissediorum :roflol: en sonunda sezeryan olucam heeee
bende bugün doktora gittim bebeğim 3700 olmuş kilosu boyuda 53 cm olmuş maşallah kuzuma başı aşağıdamış plesenta yaşlanmış normalmiş doğum yaklaştığı için doktor şuan için normal olmamasını gerektiren bişi yok dedi p.tesi tekrar nstye giricem bakalım ne çıkıcak ona göre karar vericek herhalde doktor doğuma hakkımızda hayırlısı inşallahh
maaşallah bebeğine canım.benimde p.tesi günü 3500 kg. idi.seninde bebiş biraz tombik olacak galiba.bu durumda normal doğumu deneyecekmisin? ben çok kararsızım :sm_confused: gününe kadar beklersem neredeyse 4000 olur ve normal doğum yapmak zorlaşır.:çok üzgünüm:
selam kızlar bugün doktora gittik nst ye girdim hiç sancım yok zaten sezeyan olucak bebiş hala yan kilosuda çok düşük bi haftada 28 gr almış sadece benim hamileliğimin başından beri plesantamda problem vardı bu yüzde asprin kullanyordum ama doğum yaklaştığı için doktor bıraktırdı şuan bebişim 2628 gr ve 47 cm boyu var 29 temmuzada sezeryan tarihi verdi bakalım ne olacak ama kilosuna moralim çok bozuldu allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..........
selam kızlar bugün doktora gittik nst ye girdim hiç sancım yok zaten sezeyan olucak bebiş hala yan kilosuda çok düşük bi haftada 28 gr almış sadece benim hamileliğimin başından beri plesantamda problem vardı bu yüzde asprin kullanyordum ama doğum yaklaştığı için doktor bıraktırdı şuan bebişim 2628 gr ve 47 cm boyu var 29 temmuzada sezeryan tarihi verdi bakalım ne olacak ama kilosuna moralim çok bozuldu allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..........
bugün 2 farklı hastanede ultrasona girdim ikisi de 49 cm dedi ama biri kilosuna 2750 , diğeri 3100 dedi ..:uhm: doğunca görücez kim haklı :bbo: ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?