bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar ben de doktora gittim bugün...
nst oldum, kızımın keyfi yerindeymiş içeride...
sancım felan da yokmuş(ki ben var diye hissediyorum)...
o zaman gelmez kızım bir süre daha değil mi?-diye sordum doktora...
o da belli olmadığını, artık her an sancımın gelebileceğini söyledi...
yani, hazırlıklı olmak açısından:)
ultrasona bakmadı, daha geçen hafta baktı diye...
ve çatı muaynesinden yırttım bu hafta da:)
oley

bende bugün doktora gittim bebeğim 3700 olmuş kilosu boyuda 53 cm olmuş maşallah kuzuma başı aşağıdamış plesenta yaşlanmış normalmiş doğum yaklaştığı için doktor şuan için normal olmamasını gerektiren bişi yok dedi p.tesi tekrar nstye giricem bakalım ne çıkıcak ona göre karar vericek herhalde doktor doğuma hakkımızda hayırlısı inşallahh

maaşallah bebeğine canım.benimde p.tesi günü 3500 kg. idi.seninde bebiş biraz tombik olacak galiba.bu durumda normal doğumu deneyecekmisin? ben çok kararsızım :sm_confused: gününe kadar beklersem neredeyse 4000 olur ve normal doğum yapmak zorlaşır.:çok üzgünüm:

deniycem canım 4 kilo bile doğar normal doğumla bende eşimde 4 kilo doğmuşuz ama normal doğurmuşlar çokta kolay olmuşş inşallah tabi bizimde öle olurr gelirse EGEMM bugün belim ağrıyoo inşallah doğum sancısıdırr:)))):lepi:

selam kızlar bugün doktora gittik nst ye girdim hiç sancım yok zaten sezeyan olucak bebiş hala yan kilosuda çok düşük bi haftada 28 gr almış sadece benim hamileliğimin başından beri plesantamda problem vardı bu yüzde asprin kullanyordum ama doğum yaklaştığı için doktor bıraktırdı şuan bebişim 2628 gr ve 47 cm boyu var 29 temmuzada sezeryan tarihi verdi bakalım ne olacak ama kilosuna moralim çok bozuldu allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..........

kızlar maşallah bebişlerinize,ezgibo üzülme canım benim bebegimde zayıf,saglıklı dogsunlarda önremli degil

askito, bıdışım, zinedila, genciza maaşallah kızlar bebişlerinize , Allah yardımcınız olsun :)
ezgibo benim kızım da zayıf olsun varsın , sağlıklı olsunlar da..

ama canim hic kafana takma ..
walla ne yalan söyliyim saglikli olduktan sora be isterdim kilosuun az olmasini ..

canım hiç kafana takma önemli olan sağlıklı olmalarıı doğduktan sonra nasılsa alıyolar kilocukları bebişler...coksekeriremsu

Varsın zayıf olsun hem de merak etme canım benim emin ol dogdugunda daha kilolu cıkacak dogduktan sonra toplar kendini ayyy benim bebiş dogdugunda 3.330 du ya kızlar 18 gunde 3.970 olmus yaa boyu da 53 cm olmus bebekler ortalama ayda 1 kg alıyomus benim obur karnımda cılız bişeydi dogunca tosunlasmaya dogru gitmeye basladı yani EZGİBO cum hiiç kendini uzme alıyolar

kızla maşallah bebişlere

ezgibo canım sıkma canını nasılsa doğunca sen ona kilo aldırırsın

bende dün gittim dr a 3250 grammış bebişim ..

bugün 2 farklı hastanede ultrasona girdim ikisi de 49 cm dedi ama biri kilosuna 2750 , diğeri 3100 dedi ..:uhm: doğunca görücez kim haklı :bbo: ..

bugün 2 farklı hastanede ultrasona girdim ikisi de 49 cm dedi ama biri kilosuna 2750 , diğeri 3100 dedi ..:uhm: doğunca görücez kim haklı :bbo: ..

CANIM BENDE ŞAŞIRDIM BU DURUMA:uhm:

hangisine devamlı gidiyodunn....benneyaptımki
ben hamileliğim boyunca hep aynı hastane ve aynı doktora gittim...bebeğim 35+6 2.500 idi..acaba başka bi ultrasyonadamı girsem

cnm zaten 300gr yanılma payı var diyolar.. az ya da fazla olabiliyor.. sağlıklı olsunlar da kilosu iyidir inş. 2,5 kg üzeri iyi deniliyor.. sorun etmemek lazım bir ara ben de takmıştım kilosu düşük mü filan diye ama şimdi fazla düşünmüyorum bunu ..

doğrudur...

bende bi ara kilosuna takmıştım:uhm:şuan pek düşünmüyorumm dediğin gibi sağlıklı olmaları yeteryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…