kızlar bende bugün doktordaydım ama canım çok sıkkın kızım 3 hafta önce 2843dü şimdi2850 hiç kilo almamış:1no2:doktor 1 hafta 3 gün geri dedi riskli gebelige gönderdi pazartesi tekrar gidicem riskli gebelige.anlamıyorum nasıl almadı ultrason kagıdını görünce beynimden vurulmuşa döndüm hala canım çok sıkkın eşim teselli etmeye çalışıyor ona belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzüldümsenağlama
kızlar bende bugün doktordaydım ama canım çok sıkkın kızım 3 hafta önce 2843dü şimdi2850 hiç kilo almamış:1no2:doktor 1 hafta 3 gün geri dedi riskli gebelige gönderdi pazartesi tekrar gidicem riskli gebelige.anlamıyorum nasıl almadı ultrason kagıdını görünce beynimden vurulmuşa döndüm hala canım çok sıkkın eşim teselli etmeye çalışıyor ona belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzüldümsenağlama
Kızlar dün doktora gittik. bebişim 37+5 olmasına rağmen 39+3 çıktı. 3,5 kilo olmuş tombişim. Doktor her an her şey olabilir dedi. Ultrasona göre doğumum 8 temmuzu gösteriyor. En fazla 5 gün gecikir diyor. Ama beklemez bu oğlan dedi. Kafası çok aşağıdaymış. Yani oğluşum erken gelebilirmiş. Çok sevinçliyim. Ve artık gelsin istiyorum.
selam kızlaarrr.nabersiniz bakalım.annem gitti bugün çok mutsuzum.işlerim herşeyim bitti.artık bekliyoruz.
kızlar sizde bebişlerin kilolarını bukadar takmayın kafanızaa.çıkınca biz besleriz onları hemen kocaman oluverirler.
bizde bugün dr daydık.şeker yükleme istedi şekerimiz 170 çıktı.dikkat et dedi drum.suyu biraz fazlaymış.hiç sorunsuz giden hamileliğim şimdi biraz sorunla karşılaşınca bende moralman çöktüm amaa şimdi iyiyim.kızımda 3 haftada 600 gr almış.3.100 gr dedi.temmuzun 10undan sonra heran gelebilir tedbirli ol dedi.haftaya nts ve çatı muayenesi yapıcak.bugünde yırttım.avatara tontiş kızımı ekliyorumm.bi sevin onu teyzelerii.
öyle canim yha ...ben pes ettim sirami saldim ..:))) dogurabilirsiniz..
gec olsun güc olmasin ama dimi
cigdemcim kizin muhtesem bir poz vermis püpü :nazar masallah cok sirin duruo
kızlarr bebeklerinize maşallah ghaneli tulzapad. bayadır takip edemiyorumm..
arzu elacımm sıkma canını canımm kilosuu iyii 2500 üstündeee sakın üzülmee..
önemli olan sağlıkları canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?