bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

sormaa valla ghanelii işten ayrıldığımdan beriii çarşı pazarr geziyorumm
yollarda doğurcamm valla:)))

HİÇ SORMA CANIM YAA ARTIK DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM YOLLARDA SUYUM FALAN GELİR REZİL OLURUM DİYEE
AMA SENİN DAHA VAR HEM SEZERYAN OLUCAKSIN GEZEBİLİRSİN TABİ SENİNKİ SÜRPRİZ YAPMAZSAAsırnaşık şeysırnaşık şey

allahim....:1shok:korktugum basima gelicek ....sanirsam.. belkii.. iki gün sonra dogum günüm veee benim pa$a hala gelmedi.. son 4 gün ü var SAT a göre ..
dogum günümde gelmesini hic istemiorum yaff tatlicadiarzukafamçokkarıştı

bıldışım bebeğin arın gelırse benle aynı olacak doğum tarıhıı..ayy çiğdemcım maşallah şekerım pek tatlı çıkmış bebişinn

Canım inşallah gelir. Ama şuan hiç bir belirti yok. Şimdiden doğum günün kutlu olsun roseçim. Bebişinle eşinle nice mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum. a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım inşallah gelir. Ama şuan hiç bir belirti yok. Şimdiden doğum günün kutlu olsun roseçim. Bebişinle eşinle nice mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum. a.s.a.s.a.s.a.s.

teşekkür ederım canımmm saolasınŞenizŞeniz ınşallah raabbım hemıpımızın bebeklerını kucaklarımıza sağ salım almayı nasıp etsınn(amıınn)

en son ctesi günü 2780 di .Bu aralar artık fazla almıyor sanki kilo daha yavaşladı.Hiçbişeyde yiyesim yok 1 aydır bi iştahsızımki ben 59 dum 8. ayda şimdi 60 oldum ayda 1 kilo ...:1no2:şimdide vicdan azabı çekiyorum valla ben bişe yiyemedim kıısmda zayıf kaldı sanki.İnşallah doğana kadar 3 olur

maşallah kızlar bebişlere bende perşembe öğrenicem inşallah hem kilosunu hemde aşağı inip inmediğini benim doktor alttan bakmıcak sanırsam sormuştum ultrasonda belli olur dedi sewindimm şayet açıpta göstermicemm:)))perşembe gelsede oğluşumu son kez görsemm benim hiç ağrım falanda yok yaa çıkmıcak herhalde annemler hergün soruyo sen daha doğurmuonmu diye.))))beklemek ne kadar zor wallahi hakkımızda hayırlısı inşallahhh:))su gibi çıksınlar hemencecik...

bizde perşembe gideceğiz doktora bakalım kaç kilo olmuş oğluşum en son 1 hafta önce 2600 dü perşembe günü sezeryan günümüzde belli olcak............

Ben yarın doktora gideceğim kızlar. Bakalım ne diyecek yarın. Gitmişken doğurupta gelsem bari...

insallah hayirlisi olur bidisim,benim ablam kontrole diye gitmisti hemen doguma almislardi belki sendede oyle bi supriz olur sok olmustuk bizde,,hayirli haberlerle gellll ins,,

Kızlar bende şimdi doktordan geldim nts ye girdik ilk kez herşey güzel yalnız bebeğim 150 gram almış anca 3 kilo 210 gram çıktı doktor biraz oynamalar olabilir dedi artık az kilo alıyor normal mi acaba? Boyu da 49 buçuk santim. Birde muayene olduk çok şükür mantar yokmuş ama genede 1 tane fitil verdi. Birde çatı muayenesi yaptı uff gerçektende çok acıyormuş. Baya bi kastım kendimi. Hiç açılmam yokmuş bebekte inmemiş aşağı hala. Daha baya bi vaktimiz var demek ki dedi. Aşkito iyiki seni dinleyip ağdamı yapmamışım.1 hafta daha bekliycem bakalım zaten tam uzamadı daha iyi alırım. Artık her hafta nts çektirip gel dedi. İşte böyle kızlar bir an önce doğurayım istiyordum ama doktor 3 hafta var diyor. Hayırlısı bakalım..

geldim kızlar, doğurmadım. Çatı muanesi oldum. Biraz acıyor. Bebek iriymiş. 40+ olmuşuz ultrasona göre. Ama açılma falan yokmuş. Haftaya gene gitçem. Bakalım ne olacak. Bizim oğlan bizle dalga geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…