- Konu Sahibi el-muallim
slm kızlar bende epeydir annemdeydim evime geldim tayinciyiz memleketime çıktı çok şükür :) bu arada dr a gitmiştim üçlü test için kan verdim haftaya belli olucak inş sonuç iyi çıkar sizlerde dua edn bana olurmu :) bu arada bebişin erkek olucagı kesin oldu tabi öncesinde dr la birlik olduk kocişle kafa yaptık kız olucak die kociş şok oldu sonra dr pipisinin resmini çeker veririm ilerde deyince kociş baya utandı:) saglıkla dogsunda oglan kız takmıyom ben..
bebekistiyoruz canım benim kız erken yürüdü maşallahdiyim 9 aylıktı tek yürüyodu ben bazen tv başında fazla koyuyom galiba ya
umarım erken konuşur derdini anlatır bana bende onu anlarım aslında ne desem anlıyo ma inadı çok duymamazlıga veriyo kendini kaç defa gökce naz gel diyorum dönüp bakmıyo bile bende ya sabır çekip duruyom neyse büyücek bakalım cadı:) bizde el oyunu olarak sayıları oynuyoz bide ayakta kutukut penseyi çok seviyo oynamayı :=) hikayenin devamını dinlemeye tahammül edemiyo ama şarkı söyler gibi yasam dakikalarca beni taklit ediyo:)yazı yazar gibi yapıyo bide sol elle yazıyo sag ele nasıl geçiricem ben ya??
muallimcim güle güle git canım iyi tatiller
kızlar hepiniz iyisinizdir inşş kib öptm sizleri
bebekistiyoruz canım benim kız erken yürüdü maşallahdiyim 9 aylıktı tek yürüyodu ben bazen tv başında fazla koyuyom galiba ya

muallimcim güle güle git canım iyi tatiller
kızlar hepiniz iyisinizdir inşş kib öptm sizleri