Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

muallim abla kizinin iyilesmesine cok sevindim.10 adim atmak bile yeter demekki devami gelecek insallah...
kilolari iyi boylariyla orantili olmasi yeter.bu konuyla ilgili asagiya yazacagim.Salincak iyimiste nereye korarim.11.kat.evin icine mi kursam bi o eksikti:9:
oyun hamuruyla iyi vakit geciriyor anne cicek bana surekli cicek yapiyor.parmak boya aldim 1 kere yapti eli pisleniyor diye istemedi israr etmedim.boya kitabimiz var renkli kalemlerle tasirmadan boyamaya calisiyor (birde becerse).top oynamayi cok seviyor,muzik aletlerine asiri ilgisi var.kurabiye yapiyor (yuvarliyor)pisirip yiyoruz kubiyeeee:))anne kubiye kestirmeden soyluyor cok hos..sarki soyluyor sakiii sakiii uctuu ninn ninnn surekli bu sekilde.aksamlari servis ogluma ait.tatli,kek v,s cayin yaninda ne varsa yiyoruz bakiyor tabaklar bitmis baba ver aliyor mutfaga tezgahin ustune koyuyor..Koyde babannesinde de boyle babannesi kiziyor yaptirma yazik..)
Neyse uyanmadan konuya geleyim.
Bugun aylardir randevu alamadigim docente goturdum oglumu hepatit A yapildi kan degerleri icin kan alindi..Boyu 89 kilosu 13,6 bas cevresi 51:))doktor gelisimi kemik yapisi iyi daha fazla kilo almasin dedi.sasirdim nasil yani dedim...kilolu yagli cocuk sagliksiz cocuktur.kemikli iri demiyorum.boyu kilosu orantili olmasi en sagliklisi dedi.ciliz cocuklar tercihimiz.kilo iyi degil 5-6 yasini dusun 38 beden yetiskin kiyafeti giyiyor ,hareket desen ister istemez kilodan kisintlaniyor bu gelisim cagindaki cocuk icin hos degil arti bunun saglik yonude var dedi.Az az istedigi kadar ekmek v.s cok verme sebzeler,meyveler,yogurt,sut,et,kofte bunlar yeterli dedi.
Erdem e ensen,alnin,belin,sirtin,diz kapagin nerde tek tek sordu masallah akilli oglum tek tek gosterdi.konusmasini sordu anne al,anne ver gibi dedim normal 22 aylik kisa cumleler kurar dedi.el oyunlari oynayin bol bol dedi.asla kandirmayin korkuymayin tehdit etmeyin dedi.surekli hayir kullanmayin gercekten gerekliyse hayir deyin dedi..
Sonra tuvalet egitimini sordum.Baslamayi dusunuyorum dedim,peki nasil dedi bana.bende 2 ay once denedim 2 saatte bir goturdum yaptirdim dedim sonra dedi, parka gittik ogle uykusuna yatti altina hic yapmadi aksama dogru artik gelmistir yap annecim dedikce oglum wc nin kapisini gorunce cigligi basiyordu .bak gordun mu oglun degil sen yaptirmak istiyorsun egitim bu degildir dedi.peki nasil nedir dedim..6 aylik cocuga da sorsan tuvalet neresi o bile gosterir.tuvaleti yapilmasi gerektigini bilmesi degil kendi istemesi bizler gibi dedi.oyle alayim 2 saatte 1 oturtayim ikin yap oglum degil,kendisi soyleyecek kendisi isteyecek kendisi tutacak kendisi yapacak bilincli olarak.sizin kontrolunuzde yaparsa ileride sorun yasar .bak aksama kadar sen yaptirmissin sonra ne oldu cocuk tutmaya basladi korkusu basladi.sonra toparlamasi zor olur.yapilmasi gereken,once sik sik konusulacak oglum bak bizler tuvaletimizi beze yapmiyoruz sende bizim gibi yap istersenoyuncak bebek alip oyun halinde bebege yaptirip cocuga cekici kilmak,tuvalet egitimi icin kitaplar okumak bak ayicikta klozete yapiyormus sen de cisin gelince soyle gidelim klozete yap tamam mi?kontrolu ona birak ne zaman bilincine varip isterse o zaman, 2 yas su ay bu ay demiyorum.ilk okula alti bezli gelen gordun mu dedi:))egitimde senin zorunla korkulari baslarsa toparlanmasi zor olabilir ,gece kacirmalari baslar,kabizlik baslar,hircinlasir v.s v.s dedi..
bu doktorumuz kendi isi kadar cocuk psikolojisine de onem veren bi doktor.muayne ederken oglum gik demeden sessizce anlaya dinleye muayne oldu cikti.baska doktorlar muayne edene kadar ciglik cigliga...Soyledikleri dogru ama cocuk nasil dediklerimi anlar,nasil tuvalete gidelim cis yapayim der aklim yatmiyor.yavastan gundeme getirmeye baslayacagim..insallah anlatilan kadar kolay istekli olur..uyanmak uzere opuldunuzzzzzzzzzzz.

canım super yazmıssın..dr cok ıyı belırtmıs ..cok haklı meralk etme dıce annesı benımkıler otuzuncıu aydalar bakıyorum ela coıs kaka dıyo bugun oturdu tuvalete bı heves evet dedım cıs gelınce solıcen buraya yapıcaz bazen bende gıdınce banyoya pesınmden gelıyolar anne cıs yapıcak dıyorum artık banyoda cıs yapıldıgını algılıyolar ...ısteyınce gıdıcez bakalım zaten dort yasa kadar zamanı var oğlum bıbucuk yasındaydı ben ogtettıım drun dedıgı gıbı o degıl ben ıstedım ve ben zorladım aslında ..bunlarda rahat bırakıcam bakalım bezler yasasın offf .......kabızlık elada cok fazla oda ayrı bı sorun....demek benımkıler kıloları ıyı sayılır kılolu degılız zaten azcık yıyolar

abla ne guzel bak soylemeye baslamislar devami gelir insallah..tuvalet egitimine zorlamakta kabiz yapiyormus dikkat etmek gerek.kilolari iyi abla dogum kilosunu baz almak gerek.cocuk icin saglikli ideal kilo alimi senede 1,5-2,5 arasiymis..

selam topiğin müdavimleri:71:
evlat edindiğim bir kızım var.şu an 22 aylık...acemi anne sayılırım biraz..sevgi ilgi konusunda gerekli herşeyi verdiğime inanıyorum ama hangi durumlarda ne yapılmalı ne yapılmamalı ne daha doğrudur gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim.
nil...muallim...sizlere ayrı selam:3:

bebek istiyoruz..vc konusunda...ben de kızımı alıştırmaya çalışıyorum.ama kontrolü ona veriyorum.kendi istediği zaman vc nin üzerine aparatı yerleştiriyorum.canım kızım oturuyo çiiiiişşş çiiiişşş diye çişini çağırıyo.:1: daha bir müjdemiz yok.her zaman barsak hareketi başladığında kaka diyor.o zaman soruyorum annecim vc ye yapalımmı annme.diyorum.isterse oturtuyorum.yapacağı varsa bile yapmıyor.tabiii klozetten indikten bir süre sonra yapıyor.ben de hiç üzülmüyorum.ama ara sıra telkinlerde bulunuyorum.annecim hadi gel sen de anne gibi baba gib buraya yap kakanı gibi.çok istiyor biliyorum.gayret ediyor.zamanı var daha sanırım.kendini hazır hissettiğinde olacak diye düşünüyorum...
okuduğum bir kitapta çocuğa önce ıslak kuru eğitimi verilmeliymiş öğretilmeliymiş diyordu.kuru ıslak nedir bilmeli.kendini de ıslandığını anlamalı gibi...ıslağı öğrendik..üstüne yerlere döke döke:))

oo denızgeldı canım hosgeldın ..burda devam edelım bazı kendını bılmezler sınır edıyo cunku ınsanı ..sımdı okudugum kıtap cok guzel oğlumdada cok okumustum ama bazen hıcbırı ıse yaramıyo hersey cocuktan cocug degısıyo anne olmak bu ıste her karaakre gore ayar tutmak.............kızınla ıns burda buyuyecez bızımkılerde buyuyo saglıkla buuyusunler ıns............kıtap hakkında bılgı verıcem optum herkesı

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar,

nasılsınız, bizler iyiyiz, işlerimin yoğunluğundan gelemiyorum.... Gülayın kabızlığı ilaç sayesinde şuan yok, ilacı iyice azalttık, meyveyi bol veryoruz, havalar iyi giderse gelecek hafta köye gidecekler,orada bol hareket sayesinde daha da iyi olur inşallah... Tuvalet eğitimne başlamadaık, çünkü dediğiniz gibi zorladıkça ters tepiyor, ama blinçlenmeye başladılar, kendiler bazen oturaklarına oturmak istyorlar, yapmıyorlar ve çok kısa oturuyorlar ama alışmaya başlamaları bile yeter... Peppenin kakamız tuvalette şarkısnı eksiksiz söylüyorlar....

Boy ve kilomuz;
gülay 88,5 cm 13 kg,
mine 90 cm 14 kg

herkesi çoook öptüm

hayırlı kandilller diliyorum
of kızlar ya ya ben çok bilinçsiz bi anneyim yada benim kız laftan analmyor daha kelime söyleyemiyo bile hala ane baba su bide uzun ve anlamsız cümleler kuruyo dakikalaca konuşuyo diyebilirim ama hiçbiri anlamlı degil haa bi o kadarda zeki beni taktlit ediyo babasını tv de gördüklerini ama kızdıgımda seslendigimde duymamazlıktan geliyo . wc egitimi için çok erken benim daha kendini ifade edemiyo ki onu hiç başaramz die düşünüyorum bide ben hayır ı çok kullanıyorum babasıda tabiki :( off off
kızımın kilosu 14 boyu 86 idi en son gittigimizde oda bir ay oldu galiba

Hayirli kandiller canlar...
Denizgeldi hosgeldin.kizin,oglumla ayni, temmuz dogumlu.ufaktan baslamissin..islak kuru olayini biliyor benim pasa, kaka yapinca anne kaka sil sil diyor 1 dk beklemeden sildiriyor.Cis yapinca, bez cok dolunca, rahatsiz olup anne cis sill..ama iste devami yok anne yapcam,geldi demiyor...uyyyhh...zaman zamannn..
Senay koy rahatlik yaa...iyi olur kabizlik,tuvalet egitimi icin yer ve zamani...bol oksijen ohh..
Gokcenin annesi keyfin yok gibi...gokce erken yurumustu dimi..kimi cocuk erken yurur gec konusurmus..her cocuk bir olmuyor .kelimeleri cumleleri tane tane gozlerinin icine bakarak soyle anlat.sonra tekrarlat,sor...tv cok izliyormu.tv konusmayi engelliyor yada kendi dillerince seri konusmayi ogretiyormus..ilk kelimelerim kitaplari var.
Gecen gittigimiz doktor bol bol kitap,hikaye okuyun sonuna kadar dinlemesini ogretin dedi..ama ne kitabi fikri olan var mi?uzun hikayelerden SIKILIYOR hemen..
birde parmak oyunlari fikri olan varmi?bildigim bu tutmus,bu getirmis...........bu da hani bana demis var baska da yok:26:

oo denızgeldı canım hosgeldın ..burda devam edelım bazı kendını bılmezler sınır edıyo cunku ınsanı ..sımdı okudugum kıtap cok guzel oğlumdada cok okumustum ama bazen hıcbırı ıse yaramıyo hersey cocuktan cocug degısıyo anne olmak bu ıste her karaakre gore ayar tutmak.............kızınla ıns burda buyuyecez bızımkılerde buyuyo saglıkla buuyusunler ıns............kıtap hakkında bılgı verıcem optum herkesı

Hoşbuldum hocam....bu arada öğretmenmiyiz?:))

evet haklısın... buradan devam edelim.Allah akıl fikir versin...başta da bize.heh heh...ben de bir kitap okuyorum şu an.diğerini bitirdim.öncekini okurken farkında olmadan tatbik ettiğimi gördüm.iletişimimiz gayet iyi kızımla.ama işte sabır...çok sabır ve enerji gerekiyor.
hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsünler inşallah.AMİN.
herkese selam....

Hayirli kandiller canlar...
Denizgeldi hosgeldin.kizin,oglumla ayni, temmuz dogumlu.ufaktan baslamissin..islak kuru olayini biliyor benim pasa, kaka yapinca anne kaka sil sil diyor 1 dk beklemeden sildiriyor.Cis yapinca, bez cok dolunca, rahatsiz olup anne cis sill..ama iste devami yok anne yapcam,geldi demiyor...uyyyhh...zaman zamannn..
Senay koy rahatlik yaa...iyi olur kabizlik,tuvalet egitimi icin yer ve zamani...bol oksijen ohh..
Gokcenin annesi keyfin yok gibi...gokce erken yurumustu dimi..kimi cocuk erken yurur gec konusurmus..her cocuk bir olmuyor .kelimeleri cumleleri tane tane gozlerinin icine bakarak soyle anlat.sonra tekrarlat,sor...tv cok izliyormu.tv konusmayi engelliyor yada kendi dillerince seri konusmayi ogretiyormus..ilk kelimelerim kitaplari var.
Gecen gittigimiz doktor bol bol kitap,hikaye okuyun sonuna kadar dinlemesini ogretin dedi..ama ne kitabi fikri olan var mi?uzun hikayelerden SIKILIYOR hemen..
birde parmak oyunlari fikri olan varmi?bildigim bu tutmus,bu getirmis...........bu da hani bana demis var baska da yok:26:

hoşbuldum...evet haklısın.zaman..

parmak oyunlarında;ben sağ elimde beş parmak sol elimde başparmak saaay bak saay bak.12345678910u söylüyorum.çok seviyor.iki iki diyor.iki ile on sayısını sıkça tekrarlıyor.hem sayıları öğrenmeye başlamış oluyr hem sağ sol konusu...
mırnav mırnav iki kedi yi de söylüyorum ama çok fazla ilgisini çekmiyor.mamalı şeyler ham yapılan şeyler ilgisini çekiyor.

masal anlatıyorum.sonuna kadar dinliyor merakla.hatta anlatırken o da katılıyor.anlatıyor...ben bir de hafızasında kalsın diye,misal bir yer gittik.neler yaptıysak annem ne olmuştu işte böyle böyle olmuştu değilmi diye sürekli tekrar ediyorum ona o da anlatıyor tasdik ediyor.

h,kaye kitabı konusunda ben resimli bir hikaye kitebı verdim eline.hem anlatoyorum hem ona soruyorum.neymiş ne olmuş diye..sanırım dil gelişimine çok faydalı oluyor.hemen hemen duyduğu her kelimeyi söyleyebilyor.tabiiikendi dilinde.çocukça,yarım...ama çok tatlı...misal sandalye:nan nan ne:))

herkese sevgiler....

selam herkese...yıne erkencyımmm cumanz hayırlı olsun ıns yıne gezmeler gıdıcem seda daha ıyı arabada kusmuyo bu sıralar....elanın kabızlıgı yıne basladı bes gun hala tık yok gece huzursuz bu yuzden ..denızgeldı bebeklerden sonra işe ara verdım canım hocaık rafta anlıcan ıns yucaya gıdersek baslarım belkı calısma hayatını bılıyorum bebeklerle zor olucak bırı hasta olsa ızın almak buyuk sıkıntıyken ben üç taneyle gıoze alamıyorum ..hayırlısı dıyelım.....oyunlardan hoslanıyolar oyun halısı dıye bı sey vardı uç ay once sanırım bım lerde onu aldım hayvanlara basınca tanıtıyo ses cıkarıyo cok sevıyolar her hayvanı bulup söyluyolar parmaklarlada bu almıs bu pısırmıs bu yemıs son kalanda hanı bana demıs derken kıkır ır guluyolar.....sayılar dıkkatlerını cekıyo...erken doganlar gercekten cok zor oğlum bı buccuk yasına gelmeden konustu hemde super dı yurudu tuvalet alısk kazandı bunlar nerde ancak cumle kuruyolar da net cok net degıl bazı kelımeler kısacası sabır cok gerek bıze..ama su varkı cıddı problem yoksa yavasta olsa yapıcaklar sakın endıse etmeyın...ama benmkıler cok sıkılıyo herseyden sıkılıyo hemen...gezmeklerde cok sukurkı huysuz degıller yoksa asla gezmeye gıdemezdım ama seneye böle olmaz sanmam....yuvaya ıkı gunde olsa verıcem bakalım....gokce nasılsın yenı bebıs gelıcek ıns hazırlıklar varmı nılo nerdesın yazın gelıyomusun..bebıs ısterız sen gelıyomusun yazın senay ıstanbula gelırsen bulusalım anadolu yakasında...kızların koyde cok rahat edıcek oo yesııllklerde oynasınlar...ama su kene olayı can sıkıcı ya cımenlerde rahat edmıcez artık pıknık keyfıe kalmıcak bu gıslecok azda gıtsek yınede fıkrıde guzel....cok selam

selamun aleykum kızlar..dun baslıgınızı gorunce okudum yazdıklarınızı..cok guzel bır topıc acmıssınızz..benım kızımda 7,5 aylık halıyle donemsel sorunlarımız oluyo..sımdılık en buyuk sıkıntımız pütürlü gıda ..dr umuz cok gec kalmadan basla bu donemı atlatırsan bırdaha yedırmen cok guclesır dedı..o gunden berıdır de normalden pütürlü hazırlıyorum cok ac bırakıyorum 3 5 kasıktan sonrası sıkıntılı oluyor ..oysa püre kıvamında ne versem cok guzel yıyordu..ustelemıyorum kı daha cok acıksın dıye ama tabı bu donemde kılo alımı soyle dursun verecek gıbıme gelıyor..
kan degerlerımız yerlerde gezıyormus kan ılacının en yogun olanını verdı..acaba sorunlar kucukte bız anne old dan mı buyukmus gıbı gelıyor anlayamıyorum.....

oyle ıste haaa bu arada bıraz oncede ılk emekleme mızı gerceklestırdık garıp bı sevınc..yavrus 2 kez emekledı sankı kosmuscasına sevındık babasıyla:D
el saklatmaları,kahkahaları ömre bedel...

selam ırem hosgeldın.........masallh kızına...evet puturlu olayı sıkıntı ama yınede cok zorlama alıscak merak etme elıne sıksık ekmek sımıt ver ..demır eksıklıgı cok onemlı mutlaka kontrol ettır sıksık...ay masallh emekledı demek tamam artık yasındada yurumesını beklersın bu duygular cook guzel kıxzlarmda gunluk tutyorum ben oglumdada tutmustum ılk emeklemesını yazmısım onunda okuyo tuhaf oluyo ınsan..saglıka ıns sıksık beklerım gelısmelerı yazalım bırlıkte

günaydın, Hayırlı Cumalar...

3 günlük kabızlık krizimiz dün öğleden sonra sokol şurubun yoğun yardımıyla son buldu... esmer kızım neşeli, biz de neşeli.... mahalledeki eczacımız çapadaki pedagogları tavsye etti, kardeş kıskançlığı da var, biran önce çözmen lazım dedi... hem çalışıp, hem bu sorunlarla uğraşmak fiziken değil ruhen bitryor insanı...

bir de hırıltımızı geçirebilsek... 3 haftayı geçti boğazında hırıltı var, geçen c.tesi dr'a gittik, ciğerlerde bişey yok, sebebi yok dedi, 1-2 hafta daha izleyeceğiz, bitkisel bir şurup verdi, nefes açıcı, balgam sökücü, ama kabızlık da girince araya huysuzlaştı, tam doz kullanamadık... bebekliğinde ağız akıntısı çok olduğunda olmuştu yine, günlük bitkisinin tütsüsüyle geçirmiştim, ama büyüdü ya hanfendi, pamuk koydurmuyor göğsüne... ama tütsü yapıcam zorla da olsa... inşallah geçer...

bizde haberler böyle.....

sizler nasılsınız,
muallim ablacım prensesler nasıl, havalar yağmurluydu hep gezmelere çıkabildiniz mi, geçen hafta sonu köydeydik soğuk da olsa, kumla oynadılar, çok hoşlarına gitti...
nilcim, yeni evindesin artık, nasıl gidiyor, yaz bize...
bebek_ist, canım, sen nasılsın, erdem paşa napıyor...
gökçe.rana... prenses ve yoldaki prens çok üzmüyorlardır inşallah seni...

çok öptüm herkesi....

selam senay cok haklısın canım kıskanclık nolcak bakalım halımız fena ela hala kabız benmde bı gun yapıyo bı hafta yok...herkse hayırlı cumalar..........

muallim abla kizinin iyilesmesine cok sevindim.10 adim atmak bile yeter demekki devami gelecek insallah...
kilolari iyi boylariyla orantili olmasi yeter.bu konuyla ilgili asagiya yazacagim.Salincak iyimiste nereye korarim.11.kat.evin icine mi kursam bi o eksikti:9:
oyun hamuruyla iyi vakit geciriyor anne cicek bana surekli cicek yapiyor.parmak boya aldim 1 kere yapti eli pisleniyor diye istemedi israr etmedim.boya kitabimiz var renkli kalemlerle tasirmadan boyamaya calisiyor (birde becerse).top oynamayi cok seviyor,muzik aletlerine asiri ilgisi var.kurabiye yapiyor (yuvarliyor)pisirip yiyoruz kubiyeeee:))anne kubiye kestirmeden soyluyor cok hos..sarki soyluyor sakiii sakiii uctuu ninn ninnn surekli bu sekilde.aksamlari servis ogluma ait.tatli,kek v,s cayin yaninda ne varsa yiyoruz bakiyor tabaklar bitmis baba ver aliyor mutfaga tezgahin ustune koyuyor..Koyde babannesinde de boyle babannesi kiziyor yaptirma yazik..)
Neyse uyanmadan konuya geleyim.
Bugun aylardir randevu alamadigim docente goturdum oglumu hepatit A yapildi kan degerleri icin kan alindi..Boyu 89 kilosu 13,6 bas cevresi 51:))doktor gelisimi kemik yapisi iyi daha fazla kilo almasin dedi.sasirdim nasil yani dedim...kilolu yagli cocuk sagliksiz cocuktur.kemikli iri demiyorum.boyu kilosu orantili olmasi en sagliklisi dedi.ciliz cocuklar tercihimiz.kilo iyi degil 5-6 yasini dusun 38 beden yetiskin kiyafeti giyiyor ,hareket desen ister istemez kilodan kisintlaniyor bu gelisim cagindaki cocuk icin hos degil arti bunun saglik yonude var dedi.Az az istedigi kadar ekmek v.s cok verme sebzeler,meyveler,yogurt,sut,et,kofte bunlar yeterli dedi.
Erdem e ensen,alnin,belin,sirtin,diz kapagin nerde tek tek sordu masallah akilli oglum tek tek gosterdi.konusmasini sordu anne al,anne ver gibi dedim normal 22 aylik kisa cumleler kurar dedi.el oyunlari oynayin bol bol dedi.asla kandirmayin korkuymayin tehdit etmeyin dedi.surekli hayir kullanmayin gercekten gerekliyse hayir deyin dedi..
Sonra tuvalet egitimini sordum.Baslamayi dusunuyorum dedim,peki nasil dedi bana.bende 2 ay once denedim 2 saatte bir goturdum yaptirdim dedim sonra dedi, parka gittik ogle uykusuna yatti altina hic yapmadi aksama dogru artik gelmistir yap annecim dedikce oglum wc nin kapisini gorunce cigligi basiyordu .bak gordun mu oglun degil sen yaptirmak istiyorsun egitim bu degildir dedi.peki nasil nedir dedim..6 aylik cocuga da sorsan tuvalet neresi o bile gosterir.tuvaleti yapilmasi gerektigini bilmesi degil kendi istemesi bizler gibi dedi.oyle alayim 2 saatte 1 oturtayim ikin yap oglum degil,kendisi soyleyecek kendisi isteyecek kendisi tutacak kendisi yapacak bilincli olarak.sizin kontrolunuzde yaparsa ileride sorun yasar .bak aksama kadar sen yaptirmissin sonra ne oldu cocuk tutmaya basladi korkusu basladi.sonra toparlamasi zor olur.yapilmasi gereken,once sik sik konusulacak oglum bak bizler tuvaletimizi beze yapmiyoruz sende bizim gibi yap istersenoyuncak bebek alip oyun halinde bebege yaptirip cocuga cekici kilmak,tuvalet egitimi icin kitaplar okumak bak ayicikta klozete yapiyormus sen de cisin gelince soyle gidelim klozete yap tamam mi?kontrolu ona birak ne zaman bilincine varip isterse o zaman, 2 yas su ay bu ay demiyorum.ilk okula alti bezli gelen gordun mu dedi:))egitimde senin zorunla korkulari baslarsa toparlanmasi zor olabilir ,gece kacirmalari baslar,kabizlik baslar,hircinlasir v.s v.s dedi..
bu doktorumuz kendi isi kadar cocuk psikolojisine de onem veren bi doktor.muayne ederken oglum gik demeden sessizce anlaya dinleye muayne oldu cikti.baska doktorlar muayne edene kadar ciglik cigliga...Soyledikleri dogru ama cocuk nasil dediklerimi anlar,nasil tuvalete gidelim cis yapayim der aklim yatmiyor.yavastan gundeme getirmeye baslayacagim..insallah anlatilan kadar kolay istekli olur..uyanmak uzere opuldunuzzzzzzzzzzz.

slm topıgı takıp etmıyordum tesadufen gordum yazdıklarını saende ısıme yaradı cnm yazdıkların docent hastaneyımı gttın cnm muayenehanemı adını verısrmısn ozelden bahsettıgın kadarıyla cok ıyı bır dr sanırım..

Back
X