- Konu Sahibi el-muallim
Merhaba hg
Yasiniz kac?
fsh hormonun lh prolk ve Anti_mullerriin kac canim
Bunu kendiniz icinmi sordunuz?
Yoksa bir yakininiz icinmi profilinizde bekar oldugunuz yazili
Benim amh 0.3 tu bu hormon icin fazla caba sarfetmedim.Yumurta rezervim coook dusuktu
Önce sogan
42 gun incir suyu ictim.Sonrada 3 ay hayit tohumu ictim bunun yani sira (bogurtlen koku ictim 15 gun)Yalniz bu bogutrlen koku daglardan soktuk coook aci coook guzelcene yikayip her sabah kaynatip ictim.
Sifa Rabbimden ins birde tedaviden 1 ay once (bal_tarcin_corekotu)birde karanfil yalniz corek otunun aktarlarada dovulmus olanini aldim bu karisimi yedim sabah aksam bir tatli kasigi Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesin tum isteyenlerin kucaklari dolsun AMINNNNN
Umarim yardimci olmusumdur hk
cevabınız için teşekkürederim. ben 26 yaşındayım nişanlıyım.az adet olduğum için doktora gitmiştim hormonlarım iyi çıktı çok şükür ama AMH düşük çıktı biraz 1,8 bende ilerde geç kalmamak için şimdiden bişiyler yapmak istiyorum yükseltmek için ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.meranki,şifa bahçesi gibi sitelerde 'erken menopoz'kürleri var onlardanmı alsam bilmiyorum tereddüte düştüm.sizi gördüm yazınızı okudum aslında baya bi çaba sarfetmişsiniz.sanırım bunları sırasıyla yaptıdınız?peki soğan kürünü içtikden sonra AMH kontrol ettirip ona göremi diğer kürleri uyguladınız??yani her kürden sonra AMH nıza baktırıp iyi çıkana kadar bu küürleri uyguladınız.bu bilgilere nereden ulaştınız? bu anlamda önerebiliceğiniz kişi varmı?çok güzel yazmışsınız zamanınızı vermişsiniz Allah razı olsun ama son bi ricam daha var detaylı yazabilirmisiniz.Aç mı tokmu? sabah mı akşammı?yada bu detaylı bilgilere nereden ulaşabilirim??