Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Merhaba hg
Yasiniz kac?
fsh hormonun lh prolk ve Anti_mullerriin kac canim
Bunu kendiniz icinmi sordunuz?
Yoksa bir yakininiz icinmi profilinizde bekar oldugunuz yazili
Benim amh 0.3 tu bu hormon icin fazla caba sarfetmedim.Yumurta rezervim coook dusuktu
Önce sogan
42 gun incir suyu ictim.Sonrada 3 ay hayit tohumu ictim bunun yani sira (bogurtlen koku ictim 15 gun)Yalniz bu bogutrlen koku daglardan soktuk coook aci coook guzelcene yikayip her sabah kaynatip ictim.
Sifa Rabbimden ins birde tedaviden 1 ay once (bal_tarcin_corekotu)birde karanfil yalniz corek otunun aktarlarada dovulmus olanini aldim bu karisimi yedim sabah aksam bir tatli kasigi Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesin tum isteyenlerin kucaklari dolsun AMINNNNN
Umarim yardimci olmusumdur hk

cevabınız için teşekkürederim. ben 26 yaşındayım nişanlıyım.az adet olduğum için doktora gitmiştim hormonlarım iyi çıktı çok şükür ama AMH düşük çıktı biraz 1,8 bende ilerde geç kalmamak için şimdiden bişiyler yapmak istiyorum yükseltmek için ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.meranki,şifa bahçesi gibi sitelerde 'erken menopoz'kürleri var onlardanmı alsam bilmiyorum tereddüte düştüm.sizi gördüm yazınızı okudum aslında baya bi çaba sarfetmişsiniz.sanırım bunları sırasıyla yaptıdınız?peki soğan kürünü içtikden sonra AMH kontrol ettirip ona göremi diğer kürleri uyguladınız??yani her kürden sonra AMH nıza baktırıp iyi çıkana kadar bu küürleri uyguladınız.bu bilgilere nereden ulaştınız? bu anlamda önerebiliceğiniz kişi varmı?çok güzel yazmışsınız zamanınızı vermişsiniz Allah razı olsun ama son bi ricam daha var detaylı yazabilirmisiniz.Aç mı tokmu? sabah mı akşammı?yada bu detaylı bilgilere nereden ulaşabilirim??

cevabınız için teşekkürederim. ben 26 yaşındayım nişanlıyım.az adet olduğum için doktora gitmiştim hormonlarım iyi çıktı çok şükür ama AMH düşük çıktı biraz 1,8 bende ilerde geç kalmamak için şimdiden bişiyler yapmak istiyorum yükseltmek için ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.meranki,şifa bahçesi gibi sitelerde 'erken menopoz'kürleri var onlardanmı alsam bilmiyorum tereddüte düştüm.sizi gördüm yazınızı okudum aslında baya bi çaba sarfetmişsiniz.sanırım bunları sırasıyla yaptıdınız?peki soğan kürünü içtikden sonra AMH kontrol ettirip ona göremi diğer kürleri uyguladınız??yani her kürden sonra AMH nıza baktırıp iyi çıkana kadar bu küürleri uyguladınız.bu bilgilere nereden ulaştınız? bu anlamda önerebiliceğiniz kişi varmı?çok güzel yazmışsınız zamanınızı vermişsiniz Allah razı olsun ama son bi ricam daha var detaylı yazabilirmisiniz.Aç mı tokmu? sabah mı akşammı?yada bu detaylı bilgilere nereden ulaşabilirim??

Selam gatar
Nisanliymissin Rabbim bir ömur boyu mutluluk versin ins Yasin daha coook genc siz bu ANTI_MULLERIN hormonuna fazla takilmayin derim.
Önemli olan fsh dir dahada önemlisi Rabbimin nasip etmesidir.Strese girip beynini yorma gelecek guzel gunlerin var bu aralar strs yasadinmi bu hormon stresle coook alakasi oldugunu söyluyor Hekimler.
Bak canim benim problemim yumuerta rezerv azligi vardi.Dahada önemlisi esim azo spermiydi benimde yasim ilerledigi icin yumurtalarim az oluyordu.
Tub bebekte yumuertan cooook alacakki sansin coook olsun derler hani ben buna pek katilmiyorum Rabbim ol dedikten sonra olur degilmi Ben en son tedavi oldugum merkezde Arkadasin 20 kusur yum olmustu benim ise 3 geriye kaldi bir Rabbim o tek yumurtayla nasip etti bazilarinin 30 yumurtasi olur o 30 dan 15 saglam olur hattta dondurulur.Nasip olmadiktan sonra gene olmaz.
Ben tam 20 yilimi verdim canim epeyce bilgim oldu bu konularda (Kalp neyle mesgul olursa zikride o olurmus)Benimde hasa zikrim beynim yumurtam niye az neden nasil niye?
Zonklayip durdum hele bir evlen yuvani kur insallah bebesin geler canim.
Tabiki Rabbim aratmasin coook zor cooook inaninki hep dua ederim.Helede su mubarek cuma gununde Allahim kimseyi yokluguyla imtehan etmesin.Bugun cooook uzucu haber aldim oyle uzuldumki anlatamam Ardasin 3. tedavide hamile kalmisti bebek 3 aylikti maalesefffff dusmus gene nasip meselesi Eger kaderinde yasamak varsa yasarsin onceden ne olacak bilemeyiz.
Simdi sen bekar oldugun icin hicde kendini beynini yorma sogan kuru bazen baskasinda etkili olmuyor soyleyeyim.
Evlendikten sonra bakarsiniz eger hemen bebek istiorsaniz Hekimle beraber karar verirsiniz 1,8 okaqdarda dusuk degil canim Benim sana onerim (bal_tarcin_dovulmuscörekotu icinede karanfilin basi olur birer tatli kasigi sabah ac karnina aksamda yatmadan 3 saat once yersin sifa Allahtan)Peygamber efendimiz(s.a.v)Cörek otu ölumden baska derde deva demis ben bunun sirrina coook inaniyorum sende inan canim zatewn inanmakta basarinin yarisidir.
Rabbim herseyi gonlune göre versin Allahim yar yardimcin olsun ins sevgilerrrrrrrrrrrr.:16:

Kizlar cumaniz mubarek olsun
Dualarimiz kabul Islemiz oldugumuz amllerde Allah katinda makbul olsun insallah Bebekleriz hayirli salih saglikli uzun ömurlu olsunlarrrrrrr bebekleri öpüyorum hk:54:

Selam gatar
Nisanliymissin Rabbim bir ömur boyu mutluluk versin ins Yasin daha coook genc siz bu ANTI_MULLERIN hormonuna fazla takilmayin derim.
Önemli olan fsh dir dahada önemlisi Rabbimin nasip etmesidir.Strese girip beynini yorma gelecek guzel gunlerin var bu aralar strs yasadinmi bu hormon stresle coook alakasi oldugunu söyluyor Hekimler.
Bak canim benim problemim yumuerta rezerv azligi vardi.Dahada önemlisi esim azo spermiydi benimde yasim ilerledigi icin yumurtalarim az oluyordu.
Tub bebekte yumuertan cooook alacakki sansin coook olsun derler hani ben buna pek katilmiyorum Rabbim ol dedikten sonra olur degilmi Ben en son tedavi oldugum merkezde Arkadasin 20 kusur yum olmustu benim ise 3 geriye kaldi bir Rabbim o tek yumurtayla nasip etti bazilarinin 30 yumurtasi olur o 30 dan 15 saglam olur hattta dondurulur.Nasip olmadiktan sonra gene olmaz.
Ben tam 20 yilimi verdim canim epeyce bilgim oldu bu konularda (Kalp neyle mesgul olursa zikride o olurmus)Benimde hasa zikrim beynim yumurtam niye az neden nasil niye?
Zonklayip durdum hele bir evlen yuvani kur insallah bebesin geler canim.
Tabiki Rabbim aratmasin coook zor cooook inaninki hep dua ederim.Helede su mubarek cuma gununde Allahim kimseyi yokluguyla imtehan etmesin.Bugun cooook uzucu haber aldim oyle uzuldumki anlatamam Ardasin 3. tedavide hamile kalmisti bebek 3 aylikti maalesefffff dusmus gene nasip meselesi Eger kaderinde yasamak varsa yasarsin onceden ne olacak bilemeyiz.
Simdi sen bekar oldugun icin hicde kendini beynini yorma sogan kuru bazen baskasinda etkili olmuyor soyleyeyim.
Evlendikten sonra bakarsiniz eger hemen bebek istiorsaniz Hekimle beraber karar verirsiniz 1,8 okaqdarda dusuk degil canim Benim sana onerim (bal_tarcin_dovulmuscörekotu icinede karanfilin basi olur birer tatli kasigi sabah ac karnina aksamda yatmadan 3 saat once yersin sifa Allahtan)Peygamber efendimiz(s.a.v)Cörek otu ölumden baska derde deva demis ben bunun sirrina coook inaniyorum sende inan canim zatewn inanmakta basarinin yarisidir.
Rabbim herseyi gonlune göre versin Allahim yar yardimcin olsun ins sevgilerrrrrrrrrrrr.:16:

Amiiinnnn cümlemizin.ALLAH razı olsun çok içden çok samimi yazmışsın.Biraz rahatlattın İnşAllah bi sorunla karşılaşmam:bu dediğiniz karışımı kaç gün boyunca tüketeyim?varmı bi süresi?

qatar ıns hersey yoluna gırer canım.........nılo haklısın cok sukur halımız ne guzel bebeklerımız oldu ve sohbetını yappıyoruz harıkaaaaaaaaaaaaaaa

qatar ıns hersey yoluna gırer canım.........nılo haklısın cok sukur halımız ne guzel bebeklerımız oldu ve sohbetını yappıyoruz harıkaaaaaaaaaaaaaaa

evet....Allaha şükürler olsunnnnn...bu akşam uzanık vaizyette idim.kızım anne kalk dedi.annecim ayaklarım acıyo çok yoruldum kalkamam dedim...yavrum,o geldi bacaklarımın arasına girdi.parmağını her zamanki gibi emzik yaptı.ben bacaklarımı salladım yattığım yerde.o uyuyuverdi...canım kızım...evet evet..Allaha milyonlarca şükürler olsun...Güzel Allahım tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu.....

nil......dualarına koca bir AMİNNNNNNNNNN....sevgiler herkese....

denizgeldi, canım geçmiş olsun,.... bugün nasılsınız... çocuklar uykusu yarım kalınca huzursuz oluyor tabii ve bizimde sınırlarımızı bayağı zorluyorlar... ama sen olayı öyle bir anlatmışsınki korku filmi gibi:) hem okudum hem gözümde canlandırdım. sen çok yaşa emi....

sesimi bende yükseltiyorum zaman zaman, annem kzıyor bana... ama tüm gün iş, eve gelince de onların aşırılıkları son noktaya getiriyor insanı.. bikez birine vurdum o anlardan birinde ama çok sinirlenmiştim, ertesi gün tüm gün ağladım işyerinde... sabretmek gerekiyor ama insanız dayanamıyoruz...
benim sarı kızım hemen alınıyor ve ağlamaya başlıyor bu sıralarda, geçen gün " anane" diye seslenmiş, nedense annemde "yok senin ananen" diye çıkışmış, gücenip ağlamış... esmer kızım ise daha içe kapanık, ama daha uyumlu olduğu için ona kızmaya ve sesimizi yükseltmeye de kıyamıyoruz çoğunlukla...

selam şenay...innşallah çok yaşarım da kzımın büyüdüğünü görüürüm...anne olmak böyle bişeymiş..hep büyüdüğünü görmek merak etmek....
ne güzel..hem sarı hem beyaz bir kızın var.Allah bağışlasın..

herkese çok sevgiler....:16:

Merhabalar,
Herkes nasil,bebisler diyecektim buyuduler artik ablalar nasil?Bir agabey Umut pasa var.Nil Umut nasil?gecenlerde yazmayi unuttum senin saglik durumun simdi nasil?
Bende 3 ay regl olmadim ilacla oldum ama, off felaket. 5 gun bitiminde baskul 2 kilo eksik gosterdi. aylardir birikmis bende bel agrisi cok oluyor regl olunca geciyor.Bol bol spor,yuzme ,yuruyus..Beden baska turlu toparlanmiyor..
Deniz oglum da 15 gundur cok huysuz gecenlerde kuzenimde diyordu..yaz geldi ne oldu bu cocuklara..Surekli anne anne..babasina gitmedi,hatta arabaya bile bensiz binmedi.cuma gunu memlekete gittik guya 10 gun kalacaktik huysuzluk misafirlerin icinde annede anne..Birde pepenin yuzunden pis demeyi ogrendi pis bisiklet,pis tepce(kepce)seven olsun yanagindan opsun piss piss diyor.hem kiziyorum hem guluyorum.cocukta hakli yuzunde tukruk sinir bozuyor:))eliyle silip piss..Baktim vaziyet kotu dun donus yaptik Cuma kuzenin dugunune geri gidecegiz..Belli donemlerde hircinlik,huysuzluk oluyor .yeter ki hasta olmasinlar.
Muallim abla bende Erdem in sacini 0 kestirecegim.2-3 kez yaptirmak gerekmis.Bayram gecsin kel oglan yapacagim.Gurlesir insallah saclar.
Senay sizde durumlar nasil?kabizlik birde kizinda bi hastalik cikmisti sormayi unutuyorum..Gelismeleri yaz cnm.

Son düzenleme:
selam...bebıs ıst oh gezın valla.. ben saclarını ıkı ay olucajk kestırdım ama bı daha kestırmemm daha ıyı gelıyolar bı gercek ama bı kere yert....nılooooo agustııosta ordayım......ıns ya bı fırsat goruselım...denz nasılsın ...gokce nasılsın bebek nasıl...senay benım ela cok kabız hala devam edıyo uf cok zorlanıyo kuzum ya tas gıbı tas...napıcaz ya..tuvalet olayına baslayan varmı ıns ekım ayı gıbı nıyetım cıddı...ramazan nasıl olucak bakalım bu sıcaklarda...optum herkesı

herkese selam....

muallim...kabız için kırmızı erik kompostosu yapsan.....yumuşak çıkartıyor...bir de blendırdan küçük bir havuçla yoğurt geçir....tecrübemle sabittir.hem birden fazla yapıyor hem yumuşak....tabiii her çocuk farklı....

sagol denız..kayoso komportosu erkı komp yapıyoryum corba yıyolar kabak havuc hersey var ıcınde nıye bu derece kabız anlamadım..ama havuc yogurt denım her öğlen yogurtları var...zeytınyagı katarım ıcıne ..ama gecmedı bakalım..optum herkesı bu arada

akupunktur ıle tedavı olup hamıle kaldıktan sonra bebelerımızı kucagımıza aldık........toprak senay bebek ıstıyoruz nıl buluesu ve tum bebek annelerı artık burda sohbete devam edelım her konuda konusalım......bebeklerımız buyuyor sevgıyle saglıkla buyusnler ıns

el-muallim akupunkturlu tedaviyi biraz açarmısın maşallah uzun ömürlü olsunlar sağlıklı olsunlar nerde yaptırdın süreç ne nasıl yapılıyor fiyat lütfen bilgi verirmisin benim yumurta rezervim az sıkıntı bu teşekkürler

selam hosgeldın...canım ya eskıye goturdun benı...bıcok arkadasla orda tanıstık hala devam edıyoruz..akupuntur bana hem stres olarak hem tedavı olarak ıyı geldı yumurta rezervınede cok katkısı var ben umranıye umran polıklınıgıne ayten hanıma gıttım seansı kırk ıdı sımdı yıne aynı galıba bı arkasım gııttı besıncı denem hamıle kaldı...ben ıyı geldıgıne ınanıyorum ama dr bu tedavı alanında bılgılı olmalı o noktalara ıgne koyuyo azcık acılı ama napalım katlanıyoruz ben kırk yasındaydım üçüz tutma olasılıgı azdı ama geldıler...ıns saglıkla hamıle kalırsın canım

selam hosgeldın...canım ya eskıye goturdun benı...bıcok arkadasla orda tanıstık hala devam edıyoruz..akupuntur bana hem stres olarak hem tedavı olarak ıyı geldı yumurta rezervınede cok katkısı var ben umranıye umran polıklınıgıne ayten hanıma gıttım seansı kırk ıdı sımdı yıne aynı galıba bı arkasım gııttı besıncı denem hamıle kaldı...ben ıyı geldıgıne ınanıyorum ama dr bu tedavı alanında bılgılı olmalı o noktalara ıgne koyuyo azcık acılı ama napalım katlanıyoruz ben kırk yasındaydım üçüz tutma olasılıgı azdı ama geldıler...ıns saglıkla hamıle kalırsın canım

Allahım ne büyük mucize geçmişi pek okuyamadım anne old. tahmin ettim ama üç tane süper allahım sizi korusun kollasın mutlu mutlu yaşayın inşallah darısı başıma amin ben avrupa yakasındayım ümraniye çok uzak bana bu yakada bildiğin bir yer varmı acaba nerden araştırmalıyım sıradan zayıflatan akupunkturcular değil dimi bunlar.
Bende çok inandım sitresim var birde ilk deneme sorma halimi şaşkın ördek gibiyim yaşta 38 tabiii:(
Hem yaşınla hem yaşadıklarınla umut uldun bana sevgiyle kal

canım ıns ıns ya...arkadasımda 38...ben kırk ıdım...kısmet hersey ...avrupa yakasında alman hast var bılıyorum ama arastır her gecen gın artıyo zayıflatan degıl cocuk ıcın bulgınız bvarmı dıye sormak gerek bı sot cogu bılıyo benım gıttıgım on yıl cınde kalmıs..aslında haftada bı kere gıdebılırsın uzakta olsa bı arastır ıns tedavı oncesı cok ıyı olyo transfere kadar ...ama tedavıden ıkı uc ay once baslkanması tavsıye edılmıstı ben öle yapmıstım..arastır canım ns hersey gonlune gore olur..

canım ıns ıns ya...arkadasımda 38...ben kırk ıdım...kısmet hersey ...avrupa yakasında alman hast var bılıyorum ama arastır her gecen gın artıyo zayıflatan degıl cocuk ıcın bulgınız bvarmı dıye sormak gerek bı sot cogu bılıyo benım gıttıgım on yıl cınde kalmıs..aslında haftada bı kere gıdebılırsın uzakta olsa bı arastır ıns tedavı oncesı cok ıyı olyo transfere kadar ...ama tedavıden ıkı uc ay once baslkanması tavsıye edılmıstı ben öle yapmıstım..arastır canım ns hersey gonlune gore olur..

amin seninde herşey gönlünce olsun, benim tedavim başladı artık inşallah olumlu sonuçlanır da başka bir yere gitmem:) olmazsa daha sonrası için değerlendiricem bunu teşekkür.

HAYIRLI CUMALAR...

işler yoğundu gelemedim bir süredir... herkes nasıl...
biz iyiyiz, muallim abalcım, bizde de kabızlık devam, şurup içiyor, yoksa hayat işkence, yapamıyor değil yapmıyor çünkü, kasıyor kendini... tuvalet eğitimi şart, ramazan bayramı sonrası 1 hafta evde olcam, sanırım o dönem başlarım... başarılı olurmuyum bilmiyorum ama...

çevredeki kreş ve anaokullarıyla görüşüyorum, hepsi tuvalet eğitimi veriyor, başlatmak çok faydalı olacak bana ama çok pahalı yaa... bir kolejin anaokulu var, çocuk başı 850 tl... başka bir anaokulu 700 tl, 600'e inecekler...ama sınıfları çok küçük, bahçesi yok gibi, çocuklar 10 saat küçükük bir odada... çok beğenmedim açıkçası.. zaten 600+600=1200 tl bile çok ağır gelir bana, şu dönem ödeyemem... napcam bilmiyorum...

ablacım seninkiler de ayakta mı yapmaya çalışıyor, bu da yapamamasının sebeplerinden biri, bence sende ramazandan sonra bir dene.. oturarak yapmaya alışırsa düzelir inşallah...

Back
X