HERKESE MERHABA, HAYIRLI CUMALAR...
muallim ablacım, senden başlıyayım, büyüğümüzsün:) biz yanıyız abla, koşturmaca, kabızlık devam, ilacı bayağı azalttık, bol bo karpuz yiyoruz akşamları... çok iyi geliyor... taze mısır birde.. o da kakasını yapmasını kolaylaştırıyor.. konserve mısır alıyoruzm daha çok, taze mısırın iyisini bulmak da zor oluyor, konserve hem pratik hem yumuşak oluyor... ablacım ben orucumu bu yılda tutamıyorum, ilaç kullanıyorum hala doğum sonrasındaki kalp rahatsızlığımla ilgili... açıkçası cesaret edip deneyemedim bile.... kefaretini vermeylim değil mi, kışın kısa günlerde tutabilirim belki ama bu rahatsızlık %100 düzelir mi, ilaçları bırakırmıyım doktorumda bişey söyleyemiyor...
bebek_ist, erdem paşaya hayırlı uzun ömrüler canım... zaman çabuk geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin yeterki... aman çok sarkma pencereden, erdem de görüp özenmesin.... bizim kızlar da balkondan dışarıya bakmayı çok seviyorlar, cami minaresi görünüyor... her akşam aynı sahne: biri çağırıyor anne gel sana cami göstercem, gidip bakıyorum, ay negüzelmiş, ışıkları da yanıyormuş diye şaşırıyorum:) sonra diğer çağırıyor yandanki pencereden camiyi gösteriyor, bende yine benzer cümleler, ve bu her akşam 2-3 defa tekrarlanıyor...
gökçe_ranacım, Allah kolaylıklar versin canım, bu sıcaklarda hmileleik çok zor... isim belirledinizmi yoldaki bebişe.... bizde dişlerimizi fırçalıyoruz, bitkisel diş macunu görmüştüm çocuklar için internette ama fırsat bulup incleyip alamadım, ipananın meyvelisini almıştım, zaten çok çok az, nerdeyse değdirip veriyorum... gülay seviyor fırçalamayı da, minenin derdi suyla oynasın....
nilcim, paşamız 2 dil öğrenmiş şimdiden, çok harika bişey... maşallah ona... bizde havız aldık, köyde açtık 1 defa, çok eğlendiler... ama ramazan da girdi, köye gidemyoruz hafta sonları yorgunluk oluyor...
bide ramazan öncesi son hafta sonu köyde bıraktık annem ve çocukları 2-3 gün kalsınlar hava alsınlar diye... pzt sabah köyden işe geldik, çrş akşam alacaktık.. o akşam öyle kötü rüyalar gördümki, gülayım ben sensizliğe nasıl alışıcam diye ağlaya ağlaya uyandım.... mamaları bitmiş, köyde bulamaışlar, 1 gün önce salı günü ist getirmeye karar verdik. köye gittiğimizde öğrendik ki, gülay benim kötü rüyalar gördüğüm akşam, düşmüş, hastaneye gitmişler, 2 dikiş atılmış başına ve bize söylememişler, daha kötü bişey oldu diye yolda deli gibi gideriz, başımıza kaza filan gelir diye... dikişlerimiz aldırdık, şimdi iyiyiz çok şükür... herkes olcak bunlar diyor, inşallah olmasın tabiiki.... Allha korusun tüm minikleri....