Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

herkese selam....

kızlar;kabızlık için....benim kız bir iki gündür yazlık cevizli helvayı fazla kaçırdı çok seviyor.kakası katı...siz de bir deneyin.ben normal kalıp helvadan ince iki dilim kesip vermiştim.artık daha kontrollü versem iyi olacak....

selam kızlar....

sizler kabızlıktan şikayetçisiniz...buyrun bir de bizim bugünümüze bakınn....
sabah kahvaltıdan sonra epeyi bekledim.kakasını yapsın da öyle alayım diye altını.normalde aynı saatlerde yapar.baktım yapmıyor.dişarı çıkaracağım.değiştirdim.yeniyi taktım.ciclerini giydirdim.kaka demezmi....inanmıyorum dedin.bezi daha atılmamıştı!neyse üçüncü bezi taktık.dışarı çıktık.geldik.b i ara kaka dedi.baktım yine yapmış...yoğurdunu yemeden değiştireyim dedim.temiz temiz otursun yesin.ettimi 4üncü bez.yoğrdunu yedi.uyutacağım.yine kaka!az da olsa ...yani gündüz 1buçuğa kadar 5. bezimizi hallettik.:53::53:..
muallim 3 kızla marketçileri zengin edecek ben bir taneyle:1:

aklıma geldiniz.:37:

helvayı deneyen var mı?ben keseceğim....

herkese selam....

kızlar;kabızlık için....benim kız bir iki gündür yazlık cevizli helvayı fazla kaçırdı çok seviyor.kakası katı...siz de bir deneyin.ben normal kalıp helvadan ince iki dilim kesip vermiştim.artık daha kontrollü versem iyi olacak....

selam kızlar....

sizler kabızlıktan şikayetçisiniz...buyrun bir de bizim bugünümüze bakınn....
sabah kahvaltıdan sonra epeyi bekledim.kakasını yapsın da öyle alayım diye altını.normalde aynı saatlerde yapar.baktım yapmıyor.dişarı çıkaracağım.değiştirdim.yeniyi taktım.ciclerini giydirdim.kaka demezmi....inanmıyorum dedin.bezi daha atılmamıştı!neyse üçüncü bezi taktık.dışarı çıktık.geldik.b i ara kaka dedi.baktım yine yapmış...yoğurdunu yemeden değiştireyim dedim.temiz temiz otursun yesin.ettimi 4üncü bez.yoğrdunu yedi.uyutacağım.yine kaka!az da olsa ...yani gündüz 1buçuğa kadar 5. bezimizi hallettik.:53::53:..
muallim 3 kızla marketçileri zengin edecek ben bir taneyle:1:

aklıma geldiniz.:37:

helvayı deneyen var mı?ben keseceğim....

denizgeldi, maşallah kızına, tabii fazlası da olmasın ama ishal olmadığı sürece ve karnı ağrımıyorsa sorun olmaz bence...
ben anlamadım canım, bu yazlık helva kabızlığı mı gideriyor... ilk yazında, "helvayı seviyor, fazla kaçırdı, kakası katı" yazınca ben kabız yaptı anladım canım... kabızlığa iyi geldiyse bende denerim, ama kızıma yedirebilirmiyim bilmiyorum...

denizgeldi, maşallah kızına, tabii fazlası da olmasın ama ishal olmadığı sürece ve karnı ağrımıyorsa sorun olmaz bence...
ben anlamadım canım, bu yazlık helva kabızlığı mı gideriyor... ilk yazında, "helvayı seviyor, fazla kaçırdı, kakası katı" yazınca ben kabız yaptı anladım canım... kabızlığa iyi geldiyse bende denerim, ama kızıma yedirebilirmiyim bilmiyorum...

selam şenay.....
canım yazlık cevizli helva kızımın kakasını katılaştırdı.bu yüzden önerdim.benim zilli kahvaltıda fazla kaçırıyor helva olunca daha çok onu yiyor.4 5 kere kaka yapıyor.ben ise yedikleri ona yarasın istiyorum.kafamda sanki ne kadar az yaparsa o kadar kilo alır o kadar büyür düşüncesi var...o yüzden öyle yazdım....

herkese sevgiler....:16:

Merhabalar,
Yazmak istiyorum ama firsat bulamiyorum, okuyup cikiyorum genelde.
Deniz oglum da cok kaka yapar.Emzirirken arkadan cirttt.Dedilerki sut yaramiyor ustten emiyor alttan yapiyor.Doktorada sordum yok boyle birsey.oyle olsa ayda 2 kilo nasil alir demisti,Simdi buyudu yine ayni meyve cok yesin gunde 5 kez yaptigini bilirim.Yediklerine bagli bagirsak calistiran yiyeceklerse 5 kez yoksa normalda 3 kez yapar..Masallah boy-kilo gelisimi iyi..Alakasi yok yani..Sen besle kuzucugu,yarasin..
Dun oglumun dogum gunuydu...
Kendi aramizda ufak bir kutlama..Bu sene anliyor.Saatlerce mum ufledi,alkisladi,cok mutlu oldu cokkk..
Evimizin nesesi,huzurumuz,mutlulugumuz....iyi ki dogmus..gun gectikce dilleniyor,daha bir sevimli oluyor her kelimesinde Rabbime sukrediyorum...iyi ki 10 sene ugrasmis,sayisiz bicak altina yatmisim...bir gulusu icin omrumu versem yetmez.Verdigi mutlulugun,huzurun tarifi yok.Tek diyebilecegim dunyada oglumdan degerli varlik yok..

zaman ne cabuk gecıyo dımı..evet herseye deger canım ıyıkı dogdun pasamız rabbım uzun omur versın...herkesı optum ay yaz helvasını asıl men severım ama alım bı yesınler bakalım ama yemezlerkı.....

slm kızlar evime geldim internet yeni baglandı evide yerleştirdim sayılır :) bide eve ısınabilirsem çokdaha iyii olucak
herks iyidir inş bebekistiyoruz ogluşa allah güzel ömürler versin saglıkla nice yaşlara girsin inş..
şimdidenherkese hayırlı ramazanlar diliyorum:16::16::16::16::16:

umarım herkes ıyıdır gokce sıksık gır merakta koma emı..ramazan hayırlı olsun cumlemıze ılk gun gectı cok sukur susuzluk dısında cok rahattım...masayı kaldırdım bulasıkları makıneye koydum cayımı demledım kayınvalıdeler bende azcık ınternette sorf edeyım baksınlar torunlara dımı tatlı nıyetıne torunlar var..heheee ...optum bu aksam taze fasulye acılı tarhana corba pılav salata vardı cok cesıt yok dedım zaten ben corba ıctım salata karpuz tamam ...sahura Allah kerım..optum sızı

slm hanımlar .. ben oruç tutamıyorum rabbim sizler yardım etsin burası çok sıcak durdugum nyerde terliyorum bogazım agrıyo gökce zaten günlerdir hasta halada geçmedi terliyo hop yeni baştan hastalıga devam kurtulamadı gitti yaa :( neyse hepinizi öpüyorum

Hayirli ramazanlar..
Gokce gecmis olsun..terle,sogu...Hep oyleyiz...
Oglun da buyumus dogum yaklasiyor..Off cekilmiyor, temmuzda dogum yapmistim..2 kg bile yoktu. kus gibi korkudan ne cam ne kapi Gokce de ufak Allah yardimcin olsun..
Ankara da cok sicak aksamlari az esince kendimi camdan disariya saliyorum:))yakinda haberlerde cikabilirim.11.katin camindan hava almak icin cikan kadin kendini zeminde buldu:))tovbe tovbe..sicak basima vurdu yine..optum hepicinizi...

Selam Kizlar
Herkze hayirli Ramazanlar diliyorum.Coook yogunum hic isim bitmiyor gelismeleri takip etmeye calisiyorum.
bebek ist canim Erdemi kocaman öpüyorum.Masallah subhenellah pasamiza 2 yasinda oldular.Rabbime binlerce kez hamdu senalar olsun omru uzun hayirli evlat olsun ins nasil cisini soyluyor degilmi?
Umut henuz tik yok zamanini bekliyorum.Henuz hazir olmadigini dusunuyorum.Erdem artik abi olacak ins cici bir cimcimen olsun tatli tatli hayirlisi olsun ins kiz oglan farketmezde hani benim kendi istegim oldugu icin dedim.
Rabbim ins tekrar anne olmayi nasip etsin once olmayanlara Aminnnnnnn
Muallim nasilsin canim Ramazan nasil geciyor findik kurtlariyla ne olur benim icin soyle kuvvetli bir sekilde öpppppppppppppp cooook tatli olmusar annesi cooook tam findik kurdu olmuslar Kizlar sormayin icimde bir bebek aski varki anlatamammm
Dniz geldi umarim iyisindir sümüklü bocek nasil birazcik akresif diyordun duzeldimi?
Denizanasi denizkizini öp nil teyzesi bu bücüruklerin hepsini yer yer gercektende kizlari giydirmesi cooook tatli yaaaaa burada komsumun kizi var.Bayiliyorum elbiseler sapkalar Allahim yavrularimizin acisini göstermesin.
Tabikide senaydada balli kaymaklar var Kizlar burada havalar 3 gundur cooook sicak hasret gittik gunesli havalara Turkiye yaniyormus Allahim yardim etsin oruc tutanlara valideyle konustum Ankara coook sicamis gerci Ankaranin havasi kurudur.Karadeniz cekilmez birde nem Annem oldugumuz yerde yag gibi eriyoruz diyor.
Garibim canim annem dun gece aclile göturmusler baya bir korktuk Rabbim her daim yardimcilari olsun onlar nasil bizleri koruyup kolladyiysa Mevlamda onlari koruyup gözetsin ins Analarimizin hakki ödenmezzzzzzzzz
Umut artik iyicene konusuyor yavrum yalniz buradada hep havalar bozuktu evde coook sIkIliyordu babamiz ona havuz almis simdi pekk keyfli suyu cook seviyor hafdada babasiyla bir kez yuzmeye gidiyor.
Kizlar siz kahvaltisina halan devam ediyormusunuz?
Ben ediyorum yoksa yemiyor Aksamlari bizimle guzel yiyor acili yemeklere bayiliyor.Önceleri koymuyordum dokunur diye simdi coook cömert davraniyorum bu cocukta tatli yemiyor bzaz enteresant degilmi
Ne yazikki sut iciremiyorum icmiyor bende kahvaltisina koyuyorum peynir yogurttan alir insallah bu sicaklardada hic camasirlari bitmiyor.Gunde 3 posta kiyafet cikariyor sipam bugun isimiz coook temizlik yapiyorum iki gundur komple camlari sildim salonumun cami kaldi ütüde yapilacak Rabbim kolaylik versin hepimize
Yemekte yapilacak bugunku menumuz sebseli sehriye cor biber dolma firida patetesli kofte salata Afiyettt olsun:16:

ya daha yazımı tamamlamadan gönderdi msj ı ya kk da sorun va r galiba neyse
nilcim benim kız süt içiyor ama yogurt peynir yemiyor malesef bende ona üzülüyorum :( onun harici herşeyi yiyor bide meyve fazla tüketmiyor keşke o yönden bana çekseydi:) neolsa yerim hiç affetmem :) maşallah ogluna artık rahatca derdini anlatıyor inş benim kızda erkenden konuşur bende senin gibikakasını söylemesini umut ediyorum bekliyorum bakalım en zaman söyleyecek o bezden kurtulmak istiyicek:)
kızlar gökcenin dişleri epey çıktı sizler bebişlerin dişleriini fırçalıyomusunuz ve hangi marka kullanıyosunuz diş macunu olark yazarsanız sevinirim:)
benim menüm dünden aynı kıymalı makarna ezo gelin çoorbası salata yogurtlu kabak şimdiden afiyet olsun herkese:16:

slm hanımlar
kız nil herkesi öpmüşsün bi benle kızıımı öpmemişsin tüstükkk sanaaa :(:19::19::19:
OYYYYYY kiyamam gökceme onu öpmem isiririm annesi ne olur gökcecim canimya inan unutmusum hakkini helal et inann coook yogunum Aklim bu aalar gel git oldu :38:Seni dogmamis pasani ve cimcimeni coook coook umutla beraber öpüyoruz:54:
ya daha yazımı tamamlamadan gönderdi msj ı ya kk da sorun va r galiba neyse
nilcim benim kız süt içiyor ama yogurt peynir yemiyor malesef bende ona üzülüyorum :( onun harici herşeyi yiyor bide meyve fazla tüketmiyor keşke o yönden bana çekseydi:) neolsa yerim hiç affetmem :) maşallah ogluna artık rahatca derdini anlatıyor inş benim kızda erkenden konuşur bende senin gibikakasını söylemesini umut ediyorum bekliyorum bakalım en zaman söyleyecek o bezden kurtulmak istiyicek:)
kızlar gökcenin dişleri epey çıktı sizler bebişlerin dişleriini fırçalıyomusunuz ve hangi marka kullanıyosunuz diş macunu olark yazarsanız sevinirim:)
benim menüm dünden aynı kıymalı makarna ezo gelin çoorbası salata yogurtlu kabak şimdiden afiyet olsun herkese:16:
Evetttt canim kk sorun var okadar yazdim siliniyor.Bende uzuluyorum suuut icmiyor diye gökce peynir yogurt hicmi yemiyor onune koyasan kaseye belki alisir yogurt yemeye bende oyleydim biliyormusun 8 yasima kadar sut yogurt yumurta et yemezdim babamin zoruyla alismistim simdi halan daha yogurt sut icmemde yememde yani severek yemiyorum.
Umutunda damak tadi bana benziyor biz dislerimizi fircaliyoruz odo-med3 kullaniyoruz evet konusuyor teyzesi tam nett olmasada anlatiyor.
Bazen gulmekten krizlere giriyoruz benim oglum iki dil konusuyor yandaki komsum Alman onunlada almanca konusuyor:52:bu gun nasil guluyorum sorma keske canim kurtulsak su bezlerden bizimki henuz hazir degil ins o gunlerde gelecek.
Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bu sicaklardada zor olur Allahim kolaylik versin.Ranacim bi sey soracam tasindik dedin uzak yeremi yoksa tekrar sezeryanmi dogalmi dogum bence dogal olsun rahat edersin hayirlisi hk:16:

OYYYYYY kiyamam gökceme onu öpmem isiririm annesi ne olur gökcecim canimya inan unutmusum hakkini helal et inann coook yogunum Aklim bu aalar gel git oldu :38:Seni dogmamis pasani ve cimcimeni coook coook umutla beraber öpüyoruz:54:

Evetttt canim kk sorun var okadar yazdim siliniyor.Bende uzuluyorum suuut icmiyor diye gökce peynir yogurt hicmi yemiyor onune koyasan kaseye belki alisir yogurt yemeye bende oyleydim biliyormusun 8 yasima kadar sut yogurt yumurta et yemezdim babamin zoruyla alismistim simdi halan daha yogurt sut icmemde yememde yani severek yemiyorum.
Umutunda damak tadi bana benziyor biz dislerimizi fircaliyoruz odo-med3 kullaniyoruz evet konusuyor teyzesi tam nett olmasada anlatiyor.
Bazen gulmekten krizlere giriyoruz benim oglum iki dil konusuyor yandaki komsum Alman onunlada almanca konusuyor:52:bu gun nasil guluyorum sorma keske canim kurtulsak su bezlerden bizimki henuz hazir degil ins o gunlerde gelecek.
Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bu sicaklardada zor olur Allahim kolaylik versin.Ranacim bi sey soracam tasindik dedin uzak yeremi yoksa tekrar sezeryanmi dogalmi dogum bence dogal olsun rahat edersin hayirlisi hk:16:

tamam tamam barıştık helal olsun canım üzme kendini dedimya şakadan küstüm :) hem alınmadım bende fark ettim unuttugunu:) canım ben önceden kociş tuncelide görev yapıyodu sonra tayin istedik kendi memleketime gelme imkanı oldu elazıg a geldim kendi memleketime yani:) kociş farklı memleketten ama :) tekrardan sezeryan olucam canım gökce sezeryanla dogmuştu dr asordum normal olma şansı varmı die yok dedi bende pek hevesli degilim ya zaten korkuyom normal dogumdan:) oglunada maşallah canım iki dili bilmesi ne kadar güzel bişey ilerde tamamen derdini anlatır artık .. gökce teyzesi yogurt peynir hiç yemiyor agzına koysam direk dışarı tükürüyo sade süt seviyo yumurtayıda seviyo diger ürünlerle arası iyi:) çok şükür .odo med3 ney kız inan hiç görmedim desem kara cahil demessiniz demi:)

oo masallah muhabbet guzel.....gokce cok haklısın ısın cok zor..bence kızını zorlama farklı setylerle alıscak daha cok mınk..bende evde sıcaklarla ugras dur uç cadı yedı benı..nılo cok hayırlı omurler ıns pasaya..cok tatlı bebeklerımız var kızlar sukur bu gunlere kafayı yesemde sıksık napalım..nılo bayramada samsundayım.......denız nerdesın kızın cok seker ya masallah...benımkıler ıyıce dıllendı karsılık verıyolar bıde kavgalar dız boyu...bebıs ıstıyoz nasıl pasamız oruc nasıl gıdıyor..ay gokce seneye bu zamanlar ıkı tatlı bebegın olucak evde ıns ..nılo sen naptın tedavıyı...mısafıtım var tatlı attım fırına ..ben kacar optum bu arada senay nasıl bebekler benım kızım hala kabız meme agızlardan dusmuyo gıdıp geleyım bı meme bı bez ...ısım cok yanı

HERKESE MERHABA, HAYIRLI CUMALAR...

muallim ablacım, senden başlıyayım, büyüğümüzsün:) biz yanıyız abla, koşturmaca, kabızlık devam, ilacı bayağı azalttık, bol bo karpuz yiyoruz akşamları... çok iyi geliyor... taze mısır birde.. o da kakasını yapmasını kolaylaştırıyor.. konserve mısır alıyoruzm daha çok, taze mısırın iyisini bulmak da zor oluyor, konserve hem pratik hem yumuşak oluyor... ablacım ben orucumu bu yılda tutamıyorum, ilaç kullanıyorum hala doğum sonrasındaki kalp rahatsızlığımla ilgili... açıkçası cesaret edip deneyemedim bile.... kefaretini vermeylim değil mi, kışın kısa günlerde tutabilirim belki ama bu rahatsızlık %100 düzelir mi, ilaçları bırakırmıyım doktorumda bişey söyleyemiyor...

bebek_ist, erdem paşaya hayırlı uzun ömrüler canım... zaman çabuk geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin yeterki... aman çok sarkma pencereden, erdem de görüp özenmesin.... bizim kızlar da balkondan dışarıya bakmayı çok seviyorlar, cami minaresi görünüyor... her akşam aynı sahne: biri çağırıyor anne gel sana cami göstercem, gidip bakıyorum, ay negüzelmiş, ışıkları da yanıyormuş diye şaşırıyorum:) sonra diğer çağırıyor yandanki pencereden camiyi gösteriyor, bende yine benzer cümleler, ve bu her akşam 2-3 defa tekrarlanıyor...

gökçe_ranacım, Allah kolaylıklar versin canım, bu sıcaklarda hmileleik çok zor... isim belirledinizmi yoldaki bebişe.... bizde dişlerimizi fırçalıyoruz, bitkisel diş macunu görmüştüm çocuklar için internette ama fırsat bulup incleyip alamadım, ipananın meyvelisini almıştım, zaten çok çok az, nerdeyse değdirip veriyorum... gülay seviyor fırçalamayı da, minenin derdi suyla oynasın....

nilcim, paşamız 2 dil öğrenmiş şimdiden, çok harika bişey... maşallah ona... bizde havız aldık, köyde açtık 1 defa, çok eğlendiler... ama ramazan da girdi, köye gidemyoruz hafta sonları yorgunluk oluyor...

bide ramazan öncesi son hafta sonu köyde bıraktık annem ve çocukları 2-3 gün kalsınlar hava alsınlar diye... pzt sabah köyden işe geldik, çrş akşam alacaktık.. o akşam öyle kötü rüyalar gördümki, gülayım ben sensizliğe nasıl alışıcam diye ağlaya ağlaya uyandım.... mamaları bitmiş, köyde bulamaışlar, 1 gün önce salı günü ist getirmeye karar verdik. köye gittiğimizde öğrendik ki, gülay benim kötü rüyalar gördüğüm akşam, düşmüş, hastaneye gitmişler, 2 dikiş atılmış başına ve bize söylememişler, daha kötü bişey oldu diye yolda deli gibi gideriz, başımıza kaza filan gelir diye... dikişlerimiz aldırdık, şimdi iyiyiz çok şükür... herkes olcak bunlar diyor, inşallah olmasın tabiiki.... Allha korusun tüm minikleri....

HERKESE MERHABA, HAYIRLI CUMALAR...

muallim ablacım, senden başlıyayım, büyüğümüzsün:) biz yanıyız abla, koşturmaca, kabızlık devam, ilacı bayağı azalttık, bol bo karpuz yiyoruz akşamları... çok iyi geliyor... taze mısır birde.. o da kakasını yapmasını kolaylaştırıyor.. konserve mısır alıyoruzm daha çok, taze mısırın iyisini bulmak da zor oluyor, konserve hem pratik hem yumuşak oluyor... ablacım ben orucumu bu yılda tutamıyorum, ilaç kullanıyorum hala doğum sonrasındaki kalp rahatsızlığımla ilgili... açıkçası cesaret edip deneyemedim bile.... kefaretini vermeylim değil mi, kışın kısa günlerde tutabilirim belki ama bu rahatsızlık %100 düzelir mi, ilaçları bırakırmıyım doktorumda bişey söyleyemiyor...

bebek_ist, erdem paşaya hayırlı uzun ömrüler canım... zaman çabuk geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin yeterki... aman çok sarkma pencereden, erdem de görüp özenmesin.... bizim kızlar da balkondan dışarıya bakmayı çok seviyorlar, cami minaresi görünüyor... her akşam aynı sahne: biri çağırıyor anne gel sana cami göstercem, gidip bakıyorum, ay negüzelmiş, ışıkları da yanıyormuş diye şaşırıyorum:) sonra diğer çağırıyor yandanki pencereden camiyi gösteriyor, bende yine benzer cümleler, ve bu her akşam 2-3 defa tekrarlanıyor...

gökçe_ranacım, Allah kolaylıklar versin canım, bu sıcaklarda hmileleik çok zor... isim belirledinizmi yoldaki bebişe.... bizde dişlerimizi fırçalıyoruz, bitkisel diş macunu görmüştüm çocuklar için internette ama fırsat bulup incleyip alamadım, ipananın meyvelisini almıştım, zaten çok çok az, nerdeyse değdirip veriyorum... gülay seviyor fırçalamayı da, minenin derdi suyla oynasın....

nilcim, paşamız 2 dil öğrenmiş şimdiden, çok harika bişey... maşallah ona... bizde havız aldık, köyde açtık 1 defa, çok eğlendiler... ama ramazan da girdi, köye gidemyoruz hafta sonları yorgunluk oluyor...

bide ramazan öncesi son hafta sonu köyde bıraktık annem ve çocukları 2-3 gün kalsınlar hava alsınlar diye... pzt sabah köyden işe geldik, çrş akşam alacaktık.. o akşam öyle kötü rüyalar gördümki, gülayım ben sensizliğe nasıl alışıcam diye ağlaya ağlaya uyandım.... mamaları bitmiş, köyde bulamaışlar, 1 gün önce salı günü ist getirmeye karar verdik. köye gittiğimizde öğrendik ki, gülay benim kötü rüyalar gördüğüm akşam, düşmüş, hastaneye gitmişler, 2 dikiş atılmış başına ve bize söylememişler, daha kötü bişey oldu diye yolda deli gibi gideriz, başımıza kaza filan gelir diye... dikişlerimiz aldırdık, şimdi iyiyiz çok şükür... herkes olcak bunlar diyor, inşallah olmasın tabiiki.... Allha korusun tüm minikleri....

Herkeze hayirli cumalar
Öncelikle gecmis olsun senaycim Rabbim beterinden saklasin.Kaza geliyorum demiyor gecen gunde umutun göz kapagi mos mor oldu benim oglan mevlana gibi dönuyor kafasini tam köse kirise vurunca durum vahim oldu.
Gözu coook kötu oldu coook dikkat etmek lazim bizim evde merdiven gerci korkuluk yaptik ama bazen acik kalip yanima cikiyor soyle bir seneyi tam bir atlatsak rahatlayacagiz ins
Senaycim hastaya zeval olmaz tutamadigin orucun gunluk bir aci doyuracak kadar miktar vermen lazim.Turkiyede mutlaka onun ucretide belirlenmistir.Velevki iyi oldun duzeldin tekrar o orucun kazasi gerekir.Yani artik doktorun hersey yolunda duzeldiniz ilac falan almayin iyisiniz dediginde tutamadigin oruclarin kazasini tutacaksin tabikide gunluk miktarida vereceksin.
Hocam duzeltsin yanlisim varsa Allahim sifa versin canim evet teyzesi iki dil konusuyor sipam zaten seneyede krese verilecek artik turkceyi evde ogrenecek kuzum.
Coook tatli oldular a,b.c,d.e simdi sayip duruyor 10 kadar sayabiliyor yavas yavas harfleri taniyor Allahim nazarlardan korusun yavrularimizi bunlar özel ve guzel bebekler:34:Allahim ömürlerini uzun etsin Akillariyla buyusunler ins AMINNN

oo masallah muhabbet guzel.....gokce cok haklısın ısın cok zor..bence kızını zorlama farklı setylerle alıscak daha cok mınk..bende evde sıcaklarla ugras dur uç cadı yedı benı..nılo cok hayırlı omurler ıns pasaya..cok tatlı bebeklerımız var kızlar sukur bu gunlere kafayı yesemde sıksık napalım..nılo bayramada samsundayım.......denız nerdesın kızın cok seker ya masallah...benımkıler ıyıce dıllendı karsılık verıyolar bıde kavgalar dız boyu...bebıs ıstıyoz nasıl pasamız oruc nasıl gıdıyor..ay gokce seneye bu zamanlar ıkı tatlı bebegın olucak evde ıns ..nılo sen naptın tedavıyı...mısafıtım var tatlı attım fırına ..ben kacar optum bu arada senay nasıl bebekler benım kızım hala kabız meme agızlardan dusmuyo gıdıp geleyım bı meme bı bez ...ısım cok yanı

Selamun aleykum Hocam
Hayirli cumalar Allah kolaylik versin canim tabikide kolay degil 3 cocukla annesi birde bakmissin kocaman olmuslar buyuduler artik buyuduler Abla oldular benim sipada halan meme emiyor bazen babsiyla krizlere giriyoruz 3 meme olacak elinde biri agzinda ikiside elinde olacak yoksa uyumuyor gecede memeyi bulamasin dört donuyor yatakta anne meme diye birakacak ins
Muallimcim keske spondan hamile kalabilsem keske nerdeeeee aslinda dusunmuyor degilimde korkuyorum tam cesaretim yok esimle konustukda belki seneye merkezin kapisini calacam ins Rabbim nasip ederse bakalim hayirlisi
Gulsumcum ben bayramin 3 gecesi yola cikiyorum Ankaraya Eskisehirde Arkadasimin dugunu var once oraya sonrada ayin ikisindede bizim dugun var sanirim Karadenize ayin sonunda gecerim neysesipa durmuyor

Back
X