- Konu Sahibi el-muallim
a.s :) ay biz yaptırmadık o aşıdanMenden(Erdem in diliyle.))de selam..Muallim abla hosgeldin..Tatil nasildi,kizlar nasil?
Gokcenin annesi ogluma asi yaptirmistik asinin etkisiyle hafif gecirdi..Minik.minik oldu, kimileri sulu ,kimileri susuzdu.Kasidigi bi kac yerde iz kaldi zamanla gecer insallah..
Gokce nin tepkileri normal ogul gelince ilgi cogunlu gokce ye ,sen ablasin yapma,etme demeyin..ezilmesin,cocuklugunu yasasin..2 yasinda sorumluluk yuklemeyin..kardesin gelirken sana sunu getirecek diye hediye alin, dogunca bak kardesin seni cok seviyor sana bunu getirmis,sende onu sev gibi konusmalar.ilk 1-2 sene zor olacak ama sonra birbirlerine destek olacaklar..Ayy az kalmisss..Saglikla gelsin.

sanada slm canımherkese çok selam...okumaya çalışıyorum.yazmak zor.zaten bayağı da birikmiş...herkese yavrularıyla sağlık diliyorum..sevgiler...
gokce nasılsın ..nasıl gıdyo ..bebıs ıstıyoruz oğlusun nasıl nılo nerdesın ...denız kızın nasıl artık konusmlar baslamıstır benım tatıl guzeldı denız park ev arası mekık dokudum..cok sevdıler denızı parklar harıkaydı her yerde park var samsunda superdı sahıl harıka sadece ılk ucaktan ınıste anam suyun selın ortasına ındık ..ılk gunler yagmur sel..neyse hava actıda denıze gırdıler bıkınılerıyle benım üç kuş....herkese selam unuttugum olmamıstır ıns ...konuslmalarımız cok ıyı arttı bıdıbıdı soruyolar bu ne bune ....kavgaları devam kıskanmaları dahada arrttı ısım zor bu sene bı oyun grubuna vermek ıstıyorum bakalım ...
sagol abla vlla nasıl gitsin iyice şiştim dün misafir aldım onlar gitti ama benim kalçamda ki agrı gitmedi diyebilirim