Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Herkeze tekrardan selam Arkadaslar.
Hayli zaman oldu yazamadim izindi hastalikti bu aralar saglik problemi yasiyorum.Canim coook sIkkin ne yapalim sabredecegiz Rabbim betrinden saklasin ins
Dun baya bir yazdim oldugu gibi silindi sanirim virus taramasi vardi.
Kizlar sizler nasilsiniz cocuklar nasil benim ogul surekli tamir yapiyor.Isi gucu tamir yapmak pensemiz,tornavidamiz,cekicimiz,anahtarimiz,maktabimiz,tam teskilat evde hergun tamir var.
Sabah uyir uyanmaz anne tamir yapacam diyor acayip bisey oldu bu cocuk araba bisiklet vs hic ilgi alani degil marangoz olacak bizim ogul
Kizlar duyrulur kapi,pencere,dolapvs ne varsa ogul hazir tamire hic dert etmeyin bizim pasa hepsini tamir eder.
Turkiyede coook hastalandi yavrum bir viruski sormayin ne illetse yavrum yeni yeni kendine geldi agzi burnu hep yara oluyor butun vucudu kurudu dr virustan dedi once ishal ates karin agrisiyla basladi ne zormus hep gunum dr pesinde gecti.
Simdi iyi biraz ilac veriyorum tr doktor kansizlik var dedi.
Burda tekrardan kan alindi normal cikti birde yoott eksikligi cikti bir sene tablet alacagiz maalesef bezden kurtulamadiiik ilk onceleri Anne cis diyodu bi kac kez otturdum wc korktu biraz ara verdim doktorumuzda unutsun tekrardan deneyin dedi cocugu zorlamayin onemli gecis donemiymis birde sizmi istiyorsunuz yoksa cocukmu zamani gelince kendiliginden isteyecektir dedi bakalim zorlamiyorum.
Muallim canim maasallah kuzulara artik rahatladin bizde bir kutulsak bezden rahatlayacagiz.
Ranacim mis kokulu melegini ins kucagina almissindir canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Allahutaala olmayanlarada bu guzel duygulari tattirsin ins
Denizcim cimcimen nasil?
bebek_ist erdemcik nasil bizimki tamirci sizinki neyle mesgul canim bunlar inan ccoook ozellerya bazen sasip kaliyoruz babasiyla ccok duzgun konusuyor gelismeleri yazin kizlar
Senaycm sen nasilsin?kizceler nasil sizinkiler maasallah coook tatlilar biri yesil digeri siyah zaytin pek guzeller annesi gelismeleri nasil istahlari iyimi?
Umut artik zorla yediriyoruz istahsiz bisey oldu etri cook seviyor hergunde et yenirmi Anne et yiyecegim diyor.
Deniz bulut canim sen nerelerdesin batttu nasil buyumustur ara ara yaz annesi ozladik sizi yaramazmi cook hareketliydi bezden kurtuldunuzmu?
Neyse bizden bukadar herkeze iyi geceler diliyoruz hk:16:

herkese selam....unutmıyayım diye alıntı alarak yazıyorum.
bebek ist...selam canım.
Deniz iyi maşallah.ama ben onun hızına yetişemiyorum.itirazlarımız kabul etmeyişlerimiz yapmıycam haırlarımz başladı.hayırı telaffuz etmiyor ı ıııııı diyor.
oğluna geçmiş olsun.maşallah diyeyim ben de.geçmişten okumuştum sizleri .kızım gelmeden önce...soonra yarım kalmıştı...yesin etler ballar şifa olsun oğluna..hepimizin yavrusuna şifa olsun.
denizin beslenmesi düzenli.güzel ,sağlıklı beslediğimeinanıyorum.ama kontrollü veriyorum.çünüdeniz haififten oburiks:1:

aşı konusunda...evet.hepatit a aşısı var.iki doz.ilkini oldu.ikinci ocakta...diğer özel aşılardan haberim yoktu.hepatit a yı da biz alıyoruz.devletten değil.diş ve göz aşısı da ne oluyor??diş baktırdım derken???

uyumak lazım....herkese sevgiler....keşke hem çok yazabilip hem de uykumuzu almış kalksak.... ne güzel olurdu....:31:

Pek yazan olmuyor diye uzun zamandir ugramiyordum..Gec cevap veriyorum kusurabakma.Canim dis muaynesi ve goz muaynesi..
Denizin nasil?

denızcım selam...herkese guzel bı bayram............gokce bebek nasıl ..zorluyomu senı bebıs ıst nasılsın ...senay nerdesın..nılo nerde ya merak ettım ıyıce..ıyı bakın kendınıze denız kızın nasıl bayramda ne yaptınız anlatın bı ara
muallim abla kimse ugramiyor diye bende ugramadim.Biz iyiyiz buyuyor, artik rahatliyorum
Diyorum derken mi aceba 2.mi olsa demeye basladim esim istemiyor.:1:son disler uc veriyor uyku sorunu yapiyor az kaldi bitiyor dis huysuzluklari,bezi,memeyi birakali aylar oldu..Zoru yok artik keyifle doya doya zaman geciriyoruz..
Muallim abla ohh bezden ,memeden cikmislar ne rahat dimi?baska neler yapiyorlar.haftada 2 gun 3 saat oyun guruplarina goturecegim babamiz razi olursa hastalanir deyim duruyor..

Nil hosgeldin,gecmis olsun..Tatil degil iskence oluyor..olan cocuklara oluyor..seneye daha rahat olurlar..
Tamirci UMUT takk takk takkk:))Erdem gecen kis merakliydi simdi oyuncaklari kabul etmiyor, asli olacak..Bu ara muzik aletlerine mikrofona takti surekli sarki soyluyor,dans ediyor..evde 3 tane, disarida 1 tane bisikletimiz var ondan ona artik pedala basarak suruyor. akulu arabayi cok seviyor ama havalar sogudu..puzzele seviyor,20 ye kadar sayiyor ama renklerle arasi yok..ingilizce alfabeyi ezberlemeye calisiyor simdilik 4 harf:))
Dedesine telefonla olan biteni gunluk haber veriyor.Hastalanmisti soylememistim Erdem dedesine soyledi Naptin oglum deyince, doktora dittik suup verdi ictim:))daha dikkatli olmak lazim artik :))

Gokcenin annesi dogum yaptin mi yoksa:31:

Selamlar herkeze guzel bir gun diliyorum.
Hicmi hic is bitmiyor maasallahi var islerin pek bereketli gunlerde kisaldi zamanla yarisiyoruz.
Hb bebek_ist canim sorma gene kabus gibi izin yasadim coook zor oldu yavrum coook hastalandi halan daha ilac veriyorum nasil bir virussa anlayamadik cildi kup kuru surekli kasiniyor.
Tamirci umut gercektende tamirci elinde tornavida bir tutusu var sorma doktora sorduk boyle boyle dr Amcamiz lesin muhendis olacak dedi sanirim baba meslegini sececek pasamiz
Erdemin istahi nasil canim?
Umut yemiyor istahsiz bi sey oldu zorla yediriyorum elinde pense cekic vida ne olacak bilmiyorum.Turkiyede dr kan ilaci verdi hemde istahini acar dedi maalesef daha beter oldu surekli ishal daha yeni yeni sute basladik,
Su anda kapiyi tamir ediyor Alem benim oglum alem bakalim seneye ilgi alani ne olacak neyse erdemi öpüyoruz annesi hemde kocaman
Canim Aklima gelmisken hic dusunme derim gelsin erdeme kardes ANNESI ne guzel olur boyle bir firsatin varken dene derim hayirlisi canim hk:49:

SLM KIZLAR BENİ merak etmişsiniz ben dogum yaptım ayın 12 sinde erken dogum yaptım gece 2 de suyum geldi kan geldi sabah 4 gibi yola çıktık valizini felan allahtan önceden hazırlamıştım ama kendime gökceye kocişe bişeyler aldık yolda gökcenin bikaç kıyafetinide kaybettim yaanasıl oldu anlamadık neyse:)önce burdaki devlet hastanesine gittik hastane denirse kadın dogumcu bile yoktu hemşire kalp atışlarına baktı ben agrımda var diyorum oda bana diyoki ya bu sezeryan olmuş ya ilk bebekte ondan bu agrıyı bormal dogum agrısı sanıyo dedi alttan bakayım mı dedi hayır bakma dedim gıcık oldum kadına bide ablamında dogumunda bi hemşire bebegin suyunu patlatmıştı bebek susuz kalmıştı :( bende ondan alttan bakma dedim neyse ordan ayrıldık elazıg a gitik hastaneye burdan 1.5 saat sürüyo çok şükür vardık benim açılmam 6 cm olmuş varana kadar dr kadın alttan baktı çok kızdı bu halde sen nasıl yola çıktın ambulansla nie gelmedin diesonra hemen beni ameliyata aldılar ogluş 8 gün küvezde kaldı çok şükür şimdi iyi durumu evime dün akşam geldim annemlerde kalmıştım bide ogluşun bir ayagında hafif egiklik olmuş anne karnında ters durdugu için o şekli almış ayagını alçıya aldırmıştı kalçaya kadar dün onuda çatılar prof götürdüm dün o iki hafta sonra tekrar getir bakayım dedim alçıdan çıktıgı için anlaşılmıyomuş iyleşip iyleşmedibakalım inş iyleşmiştir ahhh anlatınca kolay gibi geliyo ama ne heyecanlı bi gündü yaa rabbim herkese saglıkla bebegine kavuşmak nasip etsin inş öptm hepinizi

SLM KIZLAR BENİ merak etmişsiniz ben dogum yaptım ayın 12 sinde erken dogum yaptım gece 2 de suyum geldi kan geldi sabah 4 gibi yola çıktık valizini felan allahtan önceden hazırlamıştım ama kendime gökceye kocişe bişeyler aldık yolda gökcenin bikaç kıyafetinide kaybettim yaanasıl oldu anlamadık neyse:)önce burdaki devlet hastanesine gittik hastane denirse kadın dogumcu bile yoktu hemşire kalp atışlarına baktı ben agrımda var diyorum oda bana diyoki ya bu sezeryan olmuş ya ilk bebekte ondan bu agrıyı bormal dogum agrısı sanıyo dedi alttan bakayım mı dedi hayır bakma dedim gıcık oldum kadına bide ablamında dogumunda bi hemşire bebegin suyunu patlatmıştı bebek susuz kalmıştı :( bende ondan alttan bakma dedim neyse ordan ayrıldık elazıg a gitik hastaneye burdan 1.5 saat sürüyo çok şükür vardık benim açılmam 6 cm olmuş varana kadar dr kadın alttan baktı çok kızdı bu halde sen nasıl yola çıktın ambulansla nie gelmedin diesonra hemen beni ameliyata aldılar ogluş 8 gün küvezde kaldı çok şükür şimdi iyi durumu evime dün akşam geldim annemlerde kalmıştım bide ogluşun bir ayagında hafif egiklik olmuş anne karnında ters durdugu için o şekli almış ayagını alçıya aldırmıştı kalçaya kadar dün onuda çatılar prof götürdüm dün o iki hafta sonra tekrar getir bakayım dedim alçıdan çıktıgı için anlaşılmıyomuş iyleşip iyleşmedibakalım inş iyleşmiştir ahhh anlatınca kolay gibi geliyo ama ne heyecanlı bi gündü yaa rabbim herkese saglıkla bebegine kavuşmak nasip etsin inş öptm hepinizi

Canim benim gecmis olsun Taze Annemiz Rabbim anali babali buyutsun ins sonucta n melegini sag salim almissin sukur.Merak ediyordum seni coooook sevindim.Bebegin ayagi duzelir onu dert etme Annesi hic kafaya takma uzulmeki sutun gitmesin bol boool emzir kaan pasayi
Neden bebek kuveze girdiki pek anlayamadim
Bakalim kizlar bizde dusunuyoruz Allahim nasip ederse hayirlisi bakalim gokcecim ne olur bebegini yerime öp Annesi gokce nasil?

nilcim sagol canım ogluş 37. haftada dogdugu için cigerlerindeki suyu tam olarak atmamış o yüzden küveze aldılar 8 gün kaldı küvezde çıkardılar şimdi iyi çok şükür :) sende ogluşu öp yerime canım kib

nilcim sagol canım ogluş 37. haftada dogdugu için cigerlerindeki suyu tam olarak atmamış o yüzden küveze aldılar 8 gün kaldı küvezde çıkardılar şimdi iyi çok şükür :) sende ogluşu öp yerime canım kib

Tekrardan gecmis olsun nasil kizinin tepkileri eeeeee kolay degil canim ustune kuma geldi degilmi:)Kücuk meleklerini öpüyorum hk

sagol nilcim yaa çok şükür gökce beni çok kıskanmadı bebekten ben üzülüyorsu meme ister die ama istemedi ara sıra kıskançlık yapıyo kucagımda görünce ama çogunlukta başka odada tutuyorum kaan ı benden çok babasını kıskanıyo zaten oldum olası babacı benim kız:) ilk önceler i benden kıskanırdı babasını şimdi kardeşinden kıskanır oldu vurmak gibi bi huyu yok ama elinden eldivenin çıkarıyo şapkasını çekiyo öpmek istiyo ne bilim ilerde alışır umarım :) demek sende başlıcan çalışmalara bencede başla yaa şuanda uykusuz kalınca bi zoruma gidiyoki anlatamam alıştım gece rahat uyumaya bide gökce kakasını söyleseydi hepten zoruma giderdialt degiştirmek hemen yap derim :)rahata alışmadan :)

selam şenlenmıs burası ne guzel benım cadılar yattı oh kafa dınlım azcık valla kavgaları aglamaları bıtmıyo kafa kalmadı bende......ocakta haftanın ıkı gunu yada üç gunu veruıcem yuvaya yok olmuyo böle...üç yasımız dolucak bu ay ıns...dogumgunu hazırlıkları yapıcam bu kez azcık.....gecen ayda evlılıgım 20 yılını doldurdu yaslandım yanı.......nılo cok gecmıs olsun ya cok merak etmıstım ..tamırcı olucak bu oğlan tum erkek bebeklerın halı cok severler...bence bezden kurtulmak ıcın acekle etmeyın ben bu kez denedım oldu lazımlık aldı üç tane sıraladım hole bıze heryer tuvalet yanı....hehe..alıstık cok sukur kas gelısımlerı ıyı olunca sıkıntısız alısıyolar zorlamayı...ıstah buzıdede yok gecen dra gıttık seda 12 kılo dıgerlerı 11 11 5........öle yanı...bebıs ıst haklısın bebekler buyuynce ısler cogalınca gıremez olduk ama arasırada olsa selam verelım merak edıyo ınsan..bencede ver oyun gruna ben verıcem zor evde valla..zaten alısmaları gerek hasta olmazlar ıns...gokce masallah oğlusuna ...sıkıntısız buyut ıns..sutun gelsın bolbol kızınıda sev ıhmal etme arada bellı etmesede ıcıne atar...........denız nerdesın kızın nerde.....dıger denız ugramıyo sanırım batu ıyıdır..senay nerde aacaba ............kızlar buyuk tuvaletı banyodakı tuvalete yapıyor uzerıne oturak aldım bölece hem lazımlık hem dıger tuvalete alısmıs olyoalr ıyıce dıllendıler dıla daha ıyı fızıge devam yıne...cok optum ıyı bakın bebılslere...

delam herkese...önce ;
gökçe....yavrunu güle güle büyüt.hayırlı uzun ömürlü evlat olsun...kaan da karar vermişsin:))

nil....hamarat anne....tamirci olacak oğlan he....benimki de kuş adam deyip karalamalar yapıyor heh...

muallim...selam...çişten kakadan kurtıldınuz.ne güzel.deniz klozete oturuyor ama yapmak istemiyor.aslında çişinin olduğunu biliyorum.bu sabah az kuruydu bezi. hemen deniyeyim dedim oturtum.çok kasıyor bacaklarını.çok ağlıyor.prematüre...bundan olabilirmi ?diye düşünüyorum.yoksa çok akıllı.algısı süper.dil gelişi ve diğerleri....yine diyorum Allah kolaylık versin sana ...güç versin.sabır versin...3 tane...zpr...çok zor.

bebek isti...selam...geç te olsa yazılanları takip etmeye çalışıyorum...yavruları bir kez de benim yerime öpün...sevgiler...

slmmm
denizcim muallimcim sagolun teşekkür ederim
bu hafta sonu dr götürücez inş alp kaan ı ayagını göstericez tekrardan umarım yeniden alçıya almaya gerek kalmaz :( herkesi iyidir inş kib öptm sizleri

selam.nılo oh bve geldın sonunda nasılsın nerdeydın ya....gokce oğlusun nasuıl anlat hele denız kızın nasıl bebıs ıst senay gelın artık bız ıyıyız cok sukur bezden kurtulduk memeden kurtulduk

Size ozel mesaj gonderemiyorum ozel mesaj kutunuz dolmus onu bosaltirsaniz size msj atabilirim onemli bir konu hakkinda hpv ile ilgili lutfen

selam.nılo oh bve geldın sonunda nasılsın nerdeydın ya....gokce oğlusun nasuıl anlat hele denız kızın nasıl bebıs ıst senay gelın artık bız ıyıyız cok sukur bezden kurtulduk memeden kurtulduk

slmmm
denizcim muallimcim sagolun teşekkür ederim
bu hafta sonu dr götürücez inş alp kaan ı ayagını göstericez tekrardan umarım yeniden alçıya almaya gerek kalmaz :( herkesi iyidir inş kib öptm sizleri

El-muallime ulasabileceginiz tel varsa iletebilirmisiniz bunu rica etsem litfen onemli cunku hamileyim ve korkuyorum hpv ile ilgili

herkse selam..gunaydın yenı gune............dılacım hısgeldın.......nasılsın problem nedır ıns cıddı bısey yoktur ..

Selamlar herkeze guzel bir gun diliyorum.
Hicmi hic is bitmiyor maasallahi var islerin pek bereketli gunlerde kisaldi zamanla yarisiyoruz.
Hb bebek_ist canim sorma gene kabus gibi izin yasadim coook zor oldu yavrum coook hastalandi halan daha ilac veriyorum nasil bir virussa anlayamadik cildi kup kuru surekli kasiniyor.
Tamirci umut gercektende tamirci elinde tornavida bir tutusu var sorma doktora sorduk boyle boyle dr Amcamiz lesin muhendis olacak dedi sanirim baba meslegini sececek pasamiz
Erdemin istahi nasil canim?
Umut yemiyor istahsiz bi sey oldu zorla yediriyorum elinde pense cekic vida ne olacak bilmiyorum.Turkiyede dr kan ilaci verdi hemde istahini acar dedi maalesef daha beter oldu surekli ishal daha yeni yeni sute basladik,
Su anda kapiyi tamir ediyor Alem benim oglum alem bakalim seneye ilgi alani ne olacak neyse erdemi öpüyoruz annesi hemde kocaman
Canim Aklima gelmisken hic dusunme derim gelsin erdeme kardes ANNESI ne guzel olur boyle bir firsatin varken dene derim hayirlisi canim hk:49:
Tamirci Umut :))muhendis hee:))bize 1 tane yeter ..kendilerini kurtarsinlar da ,ne meslegi secerlerse artik..
Erdem 'in son iki disleri cikiyor.istahi bugunlerde azaldi ama gecen seneye bakarak masallahi var..cok dolu dolu yemiyor vermiyorum da .az az meyvesiden yogurdun dan etinden sebzesinden(nazlansa da)...

Canim gozunaydin..haber alamayinca aklima geldi..macerali bir dogum hikayesi..cok sukur saglikla evinize donmussunuz bacagi insallah kisa surede duzelir.ismi alp kaan olmus..Mehmet?benmi yanlis hatirladim..adiyla yasasin..gokce'mize dikkat aman ha! uzmeyin ezmeyin fistigi..prenses zaten cok uysal sever kardesini yeterki siz tetiklemeyin..Saglikla buyut kuzularini..

selam şenlenmıs burası ne guzel benım cadılar yattı oh kafa dınlım azcık valla kavgaları aglamaları bıtmıyo kafa kalmadı bende......ocakta haftanın ıkı gunu yada üç gunu veruıcem yuvaya yok olmuyo böle...üç yasımız dolucak bu ay ıns...dogumgunu hazırlıkları yapıcam bu kez azcık.....gecen ayda evlılıgım 20 yılını doldurdu yaslandım yanı.......nılo cok gecmıs olsun ya cok merak etmıstım ..tamırcı olucak bu oğlan tum erkek bebeklerın halı cok severler...bence bezden kurtulmak ıcın acekle etmeyın ben bu kez denedım oldu lazımlık aldı üç tane sıraladım hole bıze heryer tuvalet yanı....hehe..alıstık cok sukur kas gelısımlerı ıyı olunca sıkıntısız alısıyolar zorlamayı...ıstah buzıdede yok gecen dra gıttık seda 12 kılo dıgerlerı 11 11 5........öle yanı...bebıs ıst haklısın bebekler buyuynce ısler cogalınca gıremez olduk ama arasırada olsa selam verelım merak edıyo ınsan..bencede ver oyun gruna ben verıcem zor evde valla..zaten alısmaları gerek hasta olmazlar ıns...gokce masallah oğlusuna ...sıkıntısız buyut ıns..sutun gelsın bolbol kızınıda sev ıhmal etme arada bellı etmesede ıcıne atar...........denız nerdesın kızın nerde.....dıger denız ugramıyo sanırım batu ıyıdır..senay nerde aacaba ............kızlar buyuk tuvaletı banyodakı tuvalete yapıyor uzerıne oturak aldım bölece hem lazımlık hem dıger tuvalete alısmıs olyoalr ıyıce dıllendıler dıla daha ıyı fızıge devam yıne...cok optum ıyı bakın bebılslere...
abla dogum gunu hazirliklari....3 yaslarina geldiler he.zaman hizla geciyorsa gun geliyor inanamiyorum ne cabuk buyuyorlar.
Nice 20 senelerinize...hol de 3 lazimlik:1:gozumde canlandi da...

Slm kızlar biz daha yolun başındayız ve sizlerden öğreneceğim çok şeyler var. bebişim daha 2 ay 6 günlük. çok ağlıyor susmak bilmiyor sürekli emmek istiyor. Sürekli emzirdiğimden süt birikmiyor ve göğüslerim yara oluyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum ama aile hekimim kilosunun fazla olduğunu mama takviyesi yapmamamı söyledi. Ama olmuyor susmuyor öyle ağlıyorki dayanamıyorum. bu arada kilosu 5.5 oldu. ne yapmamı önerirsiniz. sizcede fazlamı?

Slm kızlar biz daha yolun başındayız ve sizlerden öğreneceğim çok şeyler var. bebişim daha 2 ay 6 günlük. çok ağlıyor susmak bilmiyor sürekli emmek istiyor. Sürekli emzirdiğimden süt birikmiyor ve göğüslerim yara oluyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum ama aile hekimim kilosunun fazla olduğunu mama takviyesi yapmamamı söyledi. Ama olmuyor susmuyor öyle ağlıyorki dayanamıyorum. bu arada kilosu 5.5 oldu. ne yapmamı önerirsiniz. sizcede fazlamı?

Masallah bebegine..Saglikla,guzel gunlerde buyut..Bence gazi oldugu icin agliyor,emince rahatliyor.gazindan dolayi surekli emmek ister,emzirdikce gaz olur.Boyle bir kisir dongu.Mama daha cok gaz yapar.Sutun yetmese masallah o kilolara gelemez.aglamasi gazdandir.bol masaj yap,sirtini tipikla.emzirdikten sonra hemen yatirma bi sure dik konumda tut.Sen gaz yapan gidalardan uzak dur.Rezene cayi ic bol bol.hem sut yapar hem gazi alir.1-2 cay kasigi bebegede verebilirsin.
Bi sure agladikca meme yerine emzik ver..ben boyle rahatlamistim.gazi olunca emerek rahatliyor o zaman emzik veriyordum.boylece memeden sut alip gaz tekrar yuklenmiyordu..ogunu gelince sut birikiyor o zaman emziriyordum..ayaklarinizi sicak tutun.

anneler herkese selam:71:

herkes iyi mi?

sevgiler....:16:yavrulara öpücük:54:

Merhaba canim,
Biz iyiyiz, son dislerde cikti rahatiz artik.
Gun gectikce daha keyifli oluyor.
Deniz nasil? gelismeleri paylas canim...
Evde nasil vakit geciriyorsunuz?
Aktiviteleriniz neler?
Kisin evde nasil faydali vakit gecirilir onu dusunuyorum...
bizdende opucukler...

Son düzenleme:
Back
X