Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Merhaba guzel anneler...
Deniz nil arada yazin yaa.bende kimse yazmiyor diye ugramiyorum.
Muallim abla hastalanmalari normal bahrda olsa ,kista olsa ayni...bende seneye verecegim nasip olursa ama biliyorum ki 3 hafta evde hasta 1 haftq kreste olacak..kres zamani olmazsa ilkokulda hastalanacaklar.bagisiklik gelisesiye boyle...oyle boyle derken buyuyorlar .

selam herkese..lotus hosgeldın canım nasıl bebısler buyuyolar gercekten ...amma cok zor valla ..evet hasta olsdular yıne ama verdım ıns alıscaklar napalım seneye ıns daha rahat edıcem eve gelınce daha ıyıler az kavga edıyolar yuva ıyı oldu bence..herkes nasıl yazın arasıra nılo galıba küstü bıze ya ugramıyo ...ıyı bakın kendınıze

of nılo of kzım bı selam yaz ya........nasılsınız kızlar bebekler buyuyo artık yuvaya basladık azcık hasta oluyoruz ama alıscaklar ıns haftanın uc gunu rahat edeyım ya

yemek yemelerı nasıl sebze verıyomusunuz ben corbaya katıyorum ama ayrı olatrak vermedım evde yemıyolar ama yuvada yıyolarmıs ya pırasa ıspanak.....tuvalet ısımızde tamamn bıttı sayılır kabızlıkları gectı neredeyse..yogurt yapmaya devam evde

anneler selam herkese..
.bebişleri öpün yerime...artık bebeklikten çıktılar ya...nasıl..kimse giremiyor kolay kolay değil mi.benimki bugün yere serdi beni yorgunluktan:1:
sevgiler herkese.

gökçe ,.....iki çocuk annesi olmak nasıl birşey.nasıl bir duygu..büyüğünün küçüğüne davranışı?olumlu,olumsuz?

muallim seni düşünemiyorum bile:53::53::53:

slm herkese inş hepiniz iyisinizdir bende ugrayamadım tayinimiz merkeze çıktı anca vakit uldum nete girmeye:)
denizcim yazına yeni cevap veriyom küsme olurmu :) iki çocuk annesi olmak galiba onlar büyüyünce bana güzel bi duygu tattırıcak şuanda sadece stres doluyum eve hapis olmuş durumdayım :::( büyügü ilk zamanlar babadan kıskanır olmuştu benden degil ama:) şimdioda kabullendi gibi arada biberenonu veriyo arada beşigini sallaıyo çok aglarsa sus alp taan susss diyip bagırıyo kaan da diyemiyo :) baktıki susmuyo eliyle agzını kapatıyo bogacak diye korkuyom bazen :) ama genelde gökce severek yaklaşıyo :)bizde durumlar böyle hanımlar kib öpüyorum sizleri

O tontis gokceyi yerim be yaaa..alp taan...zamanla iyice alisacaklar.aman gokcemizi ezme,ezdirme...kucukler genelde buyukleri eziyor:)merkeze gelince cocuklar icinde senin iinde rahat olmustur.op yerime tosuncuklarini...
Muallim abla,et,sut,balik,hamur isleri istiyor surekli.yemek seciyor ne kadar ugrassamda seciyor.sebze olarak karnibahar,ispanak,taze fasulye,semizotu bunlari yiyor.kuru fasulye,nohut gorunce cildiriyor,yemem,sevmem...
Oglum ne yersin ,ne istersin..hmm bi dusineyim hmmm et...olmaz balik...olmaz..kofte olmaz...patates..olmaz..o zaman ekmek ver ekmek yicem.
Sebze corbasi yapmiyorum,icecegini hic sanmam..corba olaraktq yogurt corbasi,tavuk corbasi.seviyor.sehriye,mercime gonulsuz yiyor.sulu kofteyi seviyor..kahvalti karisim vermiyorum artik ama arada annee nolusun karisim ver diyor veriyorum.tek tek yemesini bekleyincede kahvaltisi yarim saati geciyor.meyve cok yiyor.doktor azalt,yemeklere yonlensin dedi.bende sebzeye nasil alistiracagim bilmiyorum.

slm herkese inş hepiniz iyisinizdir bende ugrayamadım tayinimiz merkeze çıktı anca vakit uldum nete girmeye:)
denizcim yazına yeni cevap veriyom küsme olurmu :) iki çocuk annesi olmak galiba onlar büyüyünce bana güzel bi duygu tattırıcak şuanda sadece stres doluyum eve hapis olmuş durumdayım :::( büyügü ilk zamanlar babadan kıskanır olmuştu benden degil ama:) şimdioda kabullendi gibi arada biberenonu veriyo arada beşigini sallaıyo çok aglarsa sus alp taan susss diyip bagırıyo kaan da diyemiyo :) baktıki susmuyo eliyle agzını kapatıyo bogacak diye korkuyom bazen :) ama genelde gökce severek yaklaşıyo :)bizde durumlar böyle hanımlar kib öpüyorum sizleri

selam canım ..gercekten zorlu donemdesın ..ama ınan buyunce rahat edceksın demek tayın cıktı kayırlı olsun....yazın daha rakat edrsın parka cıkarsın sıksık...aman dıkkat et kızına yınede cocuklara guven olmaz canım benımkıler bıle ınan yetısmesem oynarken bırbırlerını cok zarar verıyolar kas goz gıdıyor ....saglık olsun ıns ugra arada sırada bende vakıt bıulamaıyorum ama selamlamadan gecemıyorum bazen

O tontis gokceyi yerim be yaaa..alp taan...zamanla iyice alisacaklar.aman gokcemizi ezme,ezdirme...kucukler genelde buyukleri eziyor:)merkeze gelince cocuklar icinde senin iinde rahat olmustur.op yerime tosuncuklarini...
Muallim abla,et,sut,balik,hamur isleri istiyor surekli.yemek seciyor ne kadar ugrassamda seciyor.sebze olarak karnibahar,ispanak,taze fasulye,semizotu bunlari yiyor.kuru fasulye,nohut gorunce cildiriyor,yemem,sevmem...
Oglum ne yersin ,ne istersin..hmm bi dusineyim hmmm et...olmaz balik...olmaz..kofte olmaz...patates..olmaz..o zaman ekmek ver ekmek yicem.
Sebze corbasi yapmiyorum,icecegini hic sanmam..corba olaraktq yogurt corbasi,tavuk corbasi.seviyor.sehriye,mercime gonulsuz yiyor.sulu kofteyi seviyor..kahvalti karisim vermiyorum artik ama arada annee nolusun karisim ver diyor veriyorum.tek tek yemesini bekleyincede kahvaltisi yarim saati geciyor.meyve cok yiyor.doktor azalt,yemeklere yonlensin dedi.bende sebzeye nasil alistiracagim bilmiyorum.

lotuscum zorlama alıscaklar ebet benımkılerde cok secıyor yuvaya verdım bu ay cok hasta oldular ama ınat ettım verdım orda yemeklerı secmeden yıyolarmıs of yanı evde anneye bu naz...azda olsa yesınler ama bazen bırı yıyo bırı asla dıyo hepsı ayrı karakter napalım alıscaz...kavgaları dellı edıyo ama yuvanınazda olsa etkısı oldu yorulup gelıyolar benı az yoruyolar ıns bahar gelıyo parka cıkarız sıksık ıns...
herkese bol selam..ugrayın arasıra denız kızn nasıl bebıs ıst nerdesın canım ...ttum arkadaslara bolbol selam..

lotuscum zorlama alıscaklar ebet benımkılerde cok secıyor yuvaya verdım bu ay cok hasta oldular ama ınat ettım verdım orda yemeklerı secmeden yıyolarmıs of yanı evde anneye bu naz...azda olsa yesınler ama bazen bırı yıyo bırı asla dıyo hepsı ayrı karakter napalım alıscaz...kavgaları dellı edıyo ama yuvanınazda olsa etkısı oldu yorulup gelıyolar benı az yoruyolar ıns bahar gelıyo parka cıkarız sıksık ıns...
herkese bol selam..ugrayın arasıra denız kızn nasıl bebıs ıst nerdesın canım ...ttum arkadaslara bolbol selam..

Ablacim bebek istiyoruz nerdesin demissin..ee benim daa..senin israrinla,gecte olsa degistirdim.umarim daha rahat yazarsin:)
kizlar yuvada yiyor demissin yaa.cidden yiyorlar mi?kilo artisi,evde yemede degisiklik oldu mu?yoksa yuva yoneticileri yedilermi diyor..off gonderecegim diyorum ama iste evde ben keyifle yediriyorum cesit cesit zevkine gore de yuvada nasil olur,ben gibi ugrasirlar mi az yer veya yemez...yedi derlerse..
Alismam,alismasi gerek:31:

Ablacim bebek istiyoruz nerdesin demissin..ee benim daa..senin israrinla,gecte olsa degistirdim.umarim daha rahat yazarsin:)
kizlar yuvada yiyor demissin yaa.cidden yiyorlar mi?kilo artisi,evde yemede degisiklik oldu mu?yoksa yuva yoneticileri yedilermi diyor..off gonderecegim diyorum ama iste evde ben keyifle yediriyorum cesit cesit zevkine gore de yuvada nasil olur,ben gibi ugrasirlar mi az yer veya yemez...yedi derlerse..
Alismam,alismasi gerek:31:

of kızım ya senmısın valla üçüz annelerınden hamıleyken yazıytıgımız bı arkadas vardı oda lotus ıle uyeydı ya of kızım ..ama 33 rakamını farketmemısım neyse ıyıkı soyledın ben asla anlamazdım....sımdı tamam oldu anladım...valla yuvaya uç yas dolunca yolla derım ama ıkı gun ama uç gun gıozlemlersın ....ınankı kalabalıktayıyolar hıc endıse etme nazları analara.....herkesı cok optum hava guzel kızlarımla gezmeye gıdıyoz....

slm hanımlar herkese güzl bi gün diliyorum bebişler uyuyo nerdeyse uyanırlar bi bakayım dedim
kız lotus başta bende çakmadım kim die sonra altta ticker a baktımda anladım kib öpüyorum senle bebişi

selam nasılsınız ..gokce masallah alıstın ıkıye ....lotus oğlusun nasıl denız kızın nasıl oldu sacları uzadımı ya gokce senın kızının benımkılerın sacları cok yavas uzuyorhavalar cok bozdu yıne yazı dortgozle bekıyorum ya...yuvayı sevıyolar ama hala hastayız ama ıns seneye rahat edrım..

Muallim abla, sagol biZ iuiyiz .memleketteydik donduk ogul dedigim dedik deli etti bizi.babaanne, anneanne, dedeler ne derse yapiyor.huy degistirdi cocuk.aksam evde bagrisma sesleri babasi ogula kiziyor, ogul da seni dedeme soylecegim diyor:15:komedi....park sezonumuz acildi.havalar belli olmuyor.gecmis olsun fistiklara.krese devam mi.?
Gokce deniz, nil kuzucuklar nasil.?

kızlar alp kaan da bikaç gün önce ateşlendi götürdük gece dr a ateşi ükselmişti 38.9 olmuştu orda biraz bkeledik fitil verdiler az düştü geldik bogazı kızarmıştı neden oldu anlamadık iki gün sürdü o geçti bu seferde gökce hastalandı burnu felan akıyo ilaç vveriom geçer inş sizlerde iyisnizdir inş
mualim abla gökceninde saçları ge uzuyo neden anlamadım hiç kanda vermedik ne eksiklik var vucudunda die inş uzun saçları olurbenim gibi ince telli olmaz:(

Muallim abla, sagol biZ iuiyiz .memleketteydik donduk ogul dedigim dedik deli etti bizi.babaanne, anneanne, dedeler ne derse yapiyor.huy degistirdi cocuk.aksam evde bagrisma sesleri babasi ogula kiziyor, ogul da seni dedeme soylecegim diyor:15:komedi....park sezonumuz acildi.havalar belli olmuyor.gecmis olsun fistiklara.krese devam mi.?
Gokce deniz, nil kuzucuklar nasil.?

lotus ay bu ısmı cok beyendım kısa ıyı oldu kız......valla sorma bende yazı dort gozle beklıyorum paka pıknıge tyatroya gıderız sıksık ıns ..cocuklar hemen huy degıstırır sen kararlı ol canım nınelere dedelere fazla bırakma sonra ugrasmak bıze kalıyor...bazı kurallar koyulmalı ama gercekten cok zor....buyudukce kafa tutmalar artyor....hele bıde erkek cocukları hepten zor....sen sımdı nerdesın tayın nerdeydı ankaramı

kızlar alp kaan da bikaç gün önce ateşlendi götürdük gece dr a ateşi ükselmişti 38.9 olmuştu orda biraz bkeledik fitil verdiler az düştü geldik bogazı kızarmıştı neden oldu anlamadık iki gün sürdü o geçti bu seferde gökce hastalandı burnu felan akıyo ilaç vveriom geçer inş sizlerde iyisnizdir inş
mualim abla gökceninde saçları ge uzuyo neden anlamadım hiç kanda vermedik ne eksiklik var vucudunda die inş uzun saçları olurbenim gibi ince telli olmaz:(

gecmıs olsun canım bu sıralar bu sekılde oluyor benım kızlarda ıkı hafta once durup duruken ateslendı sıraylaa bogazlarım agrıyo dıye agladılar cok oksuruk yok ama burun akınr-tısı cok fazla hala devam edıyo bu mıkrop bu sekılde ılerlıyo bagısıklık guclenmesı gerek ..balıkyagı verıyorum araara....ımmmuzınc kullnadım bı kutu daha kullanıcam bakalım sac uzaması yapı sal sanırım yapısıda öle....benımkılerınde ınce tellı ..bu ay her banyo oncesı badem yada zeytınyagı denıcem masaj yapayım sonra banyo....belkım azcık canlanırlar optum kuzuları ..herkese cok selam......yuva ıyı gıdıyo sevıyolar cok ıyı oldu valla uç gun rahatım

lotus ay bu ısmı cok beyendım kısa ıyı oldu kız......valla sorma bende yazı dort gozle beklıyorum paka pıknıge tyatroya gıderız sıksık ıns ..cocuklar hemen huy degıstırır sen kararlı ol canım nınelere dedelere fazla bırakma sonra ugrasmak bıze kalıyor...bazı kurallar koyulmalı ama gercekten cok zor....buyudukce kafa tutmalar artyor....hele bıde erkek cocukları hepten zor....sen sımdı nerdesın tayın nerdeydı ankaramı

Begenmene sevindim:16:evimizde rahatiz cok sukur.kurallara genelde uyuyor.ama iste memlekete gitmeden de olmuyor.ben ankara dayim halen.ev degistirecegim yine tasinma:14:cok soguk oluyor merkezi isinma .istanbul a donme ihtimalimiz var ama net tarih belli degil..donersem mutlaka toplanalim.ayyy yaaa kizin olsun camurdan olsun...cok severim saclarini tarayayim :12:

Gecmis olsun canim.salgin varmis..gecen ay benim oglusunda oyle oldu.bi sikayeti yoktu atesi 40 i buldu 2 gun ugratim atesi dustu dokt goturdum mikropmu kapti diye bogazlari kotu olmus dedi, antibiyotis verdi.terleyip, sogumalarina dikkat etmek gerek. Boyle boyle bagisiklik gelusecek.

lotus hadı ya gelsen ne ıyı olur evet bı bulusma yaparuız super olur toprak ıkıncıye hamıle kendılıgınden gelen bebek...senaydan ses yok nasıl acaba neden gelmıyo...denız nasılsın kızın nasıl...evet alıscaklar hasta ola ola hava bı ısınsada gezsek gokce bebısler nasıl......nılo zaten ses vermez oldu ıns ıyıdır ...herkese bol selam

nerdesınız kızlar............tasınıyorum ya .......bahcelı bı ev buldum ıns hayırlı olur kızlar ıcın ıstıyorum.....herkes nasuıl havalar bı acaıb hastayız hep kemıklerımız ısınmadı bı sıcaklar gelsede gezssek bolbol..

Back
X