Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

selam hherkese.
çocuklar büyüdükçe uğrayamaz olduk.
muallim....taşınıyormuşsun.kolay gele.bahçeli....süper.sal gitsin kızları yalın ayak toprağa:))
nil...yeni bir bebek istiyordu.sanıyorum bu yolda uğraş veriyor.Allahım isteyen herkese versin.
deniz büyüdü maşallah.dili pek çalışıyor.anlatmakla bitmez.hayat güzel...sizin de güzel olsun.kızları oğlanları öptüm.çoook selamlar
:3:

denızcım hosgeldın cok yoruldum hastayım .....bahcelı ev ıns alısırlar bakalım .....herkes nasıl......kızın nasıl bebıs ıst gokce nasılsınız nılo bebekmı ıstoyo yenıden super cok ıyı olur ama neden gelmıyor ya ..optum herkesı gelıvcem yıne

mb hanımlar
şehir dışına gittik geldik ikiside hasta oldular grip şimdi daha iyiler çok şükür
muaalim abla evin hayırlı olsun saglıkla büyüt kızlarını oglunu yeni evinde inş gezsinler oynasınlar rahatça:)
denizcim kızına maşallah canım dillendi demek ne güzel benim kız daha bikaç şeyi yeni ögeniyo cümle kurması zayıf ama oda gelişir inş :)kib öptm

Son düzenleme:
selam herkese gokcecım cok sagol..ama hasta olduk cunleten bronsıt olmusum kızlardan dılada zaturre ...daha dınlenemedım yanı yerlestım ama hastayız ....yuva ıyı gıdıyor konusmaları cok ıyı oldu denız gokce bebıs ıst sızınkılerde konusmaları ıyıce ılerlettımı....ama aglama ve cıglıkları ve kavgaları hıc bıtmıyo oy oy yedım kafayı ama bahce ıyı oldu oynuyolar orda yatıcam ...optum herkesı..........anneler gununuz kutlu olsun tatlı anneler

hayırlı kandiller diliyorum hepinize
muallim abla geçmiş olsun cocuklar inş daha iyilerdir maşallah onlara benim kız bazı kelimeler ekledi ama çok degil kaka yı da daha ögrenemedi onuda ögrenir inş ::)kib öptm

merhabalar
tasinma telasi hastaliklar derken uzun zamandir yazamadim.bebisler buyuyor masallah deniz kizina.gokce muallim abla gecmis olsun kuzucuklarq.benim oglumda hasta.muallim abla hayirli olsun yeni eviniz agiz tadiyla oturun .bizde baska bir semte tasindik bakalim ogul arkadaslik kurabilecek mi?
Muallim abla oglus konusmayi ilerletti.ingilizce syilar,harfler,sarkilara basladi papagan gibi sussun diye bazen gozune bakiyruz:-)
Uyku sorunu devam...

sagolun kızlar zorda olsa atlattık aılece zature olduk.....bahcelı ev cok rahat bahcede oynuyorlar...lotus masallh ogluna dıllendıkce daha tatlılar..gokce senınkıler nasıl denız neredsın kıızn nasıl yuvaya veren varmı ben yakın yuva arayısındayım dort ay oldu cok ıyı oldu hastaık dısında oynamayı daha ıyı ogrendıler.....konusmaları sarkıları daha ıyı...ıyı geceler...

Merhabalar,
Gulsum abla,tekrar gecmis olsun.hastaliklari 3 yasindan sonra azalmadi mi? Ben ekim gibi yarim gun verecegim,tabi anne diye aglamazsa.evde arkadas ariyor.cok arkadas canlisi sokakta cocuk gorsun anne elinden tutcam,sarilcam...goren cocuk sevgisinden kaciyor.
gokce nin annesi senin ogul buyumustur.sagligi nasil?gokce ye kres gerekmez kardesi var.seneye evin kres:52: bizde mi size gelsek:31:
Zaman cabuk geciyor.ev topla,yemek ye yap,camasir,utu,pazar,market,park gunnn bitiyor.kendime hic vakit ayiramiyorum.sizlere de gec yaziyorum affola.
Hepinizi yavru kuslarinizi sevgiyle kucakliyorum.

selam..nerdesınız kızlar....bız ıyıyız bahcede salıncak aldım buyuk bahce salıncagı ohh sallanıp duruyoruz....bahce ıyı oldu kızlar..yakın bı yuva buldum ıns yıne haftanın uç gunu verıcem cok ıyı oldu lotuscum yuvaya verdım ya mutlaka hasta oluyolar bızde cok olduk ıns seneye az oluruz...ama cok sey ogrendıler oyun kurmayı boyamayı ıngılızce bıle ona kadar sayıyolar Allahın adlarını sayıyolar konusmaları cok ıyı oldu ..ama kıskanmalar cok fazla var....sende ver arkadas olmayınca gereklı gercekten...gokce nasılsın denız nerdesın...herkese selam..loyus vakıt yok gercekten ama yınede haberlesmek ıyı olyo canım

MRB
GEÇMŞ KANDİLİMZ MUBAREK OLSUN
lotuscum buyur gel canım ogluşla beklerim kreş bizim yanımızda sıfır kalır:) seneye o zaman ben yaşarmıyım bilmem:)
mualim abla iyiyim sagol sanada kolay gelsin inş kreşe giderlerde rahat edersin azda olsa kib

slm hanımla herkesler iyim,iiii
muallim abla nasılsın seni face te göemiyorum uzun zamandır akadaşlarımın arasındada yoksun hesabımı dondurdun yoksa
lotuscum denizcim sizler nasılsınız nilcim nerdesn

Merhabalar...
Yogunum,annem ve k.validem hasta ameliyat olacaklar.memlekete yanlarina gidecegim.Ankara cok sicak disari aksamlari cikariyorum.eylul de istanbul da egitime basliyorum.h.sonlari.hergun bir telas gunler geciyor.
Ogul duz duvara tirmanir durumda hepp enerji tukenmiyor . tirmanmak derdi:9: eylul de kres nasip olursa.
Bizden bu kadar.
kuzucuklara kendinize iyibakin ara da yazalim.
Muallim abla oglunun sinavi nasil gecti?
hayatinizdaki gelismeleri yazin

selam...gokcecım neden acaba slındı heralde...sık olmaada gırmeye calısıyorum ama ınan yogunumnasıl bebısler ....lotus gecmıs olsun aılene ...işemı baslıcaksın bende dusunuyorum bu kıs ...kızlara alıssın yucaya ıns baslıcam buyuduler artık...ama zor olucak yıonede...bugun hava yagmurlu oğlum sonuclara bakıyodu sımdı cok yuksek almamıstır emınım cok calısmadı baakalım nereyı tutar ıns kızlarım daha calıskan olurlar valla gercekten erkek cocuklar cok daha zor sölım hazır olun hele ergenlıklerı cok zor ...herkese selaM

hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize lutuscum sanada kolay gelsin demek eğitime başlıyıcan iyi bakalım bende şunları bi büyütsemde bi işe girsem kpss ile olmuyo ya 74 le atanamam:( of neyse hayırlısı neyse o olsun
muallim abla silinmişmi neyse burdanda haberini alıyorum kib kızları öp

Hayirli ramazanlar.tesekkur ederim canlar.muallim abla canlari yerinde olsun,kendilerini kurtaracak bi isleri duzenleri olsun yeter.tercih yapmistir oglun.insallah gonlune gore olur.ergenlik mi:-)insallah o gunlere bir gelelim.gokce az buyusun yavrular.bende profesyonel pasta ekmekcilik kursuna basliyorum.bu yastan sonra sevdigim kendi isimi yapmak istiyorum.bakalim nasip.
kres atiyorum cokk zor.nerdeyse vermekten vazgececegim.duzensiz,basik ,temizlik yok minderlerde cocuk uyutulur mu yaa..duzenli olan yer 1-2 tane fiyatlar ucmus.hem kurs parasi hem istanbula git gel masrafi hem kres ev kredisi 1 maasla nasil ustesinden gelecez bakalim.
:36:

gokce hayırlısı ıns canım azcık daha buyut ıns bende nıyetlıyım tekrar calısmaya lotus nasıl canım yuvaya alıstımı ya benım dıla alıyo her ıdıste bızım yuva temıs duzenlı onyıl gecmısı var ucune haftada uç gun ayda 650 verıyorum gercekten hersy para hele üçüz olınca allahtan ucuz ındırımı yapıyo bazı yerler o kurs cok uzel calısmayı dusunmesem kesın gıdıcem kurslardan bırı bıde pasta tasarım cıkolata vs severım hamurısını burda olsaydın beraber acardık bı yer valla kız....gerekıyor gercekten bıraz faaalıyet..nasıl neler var ıftara ...az kaldı ben kıszlara kurabıye bıde pogaca yaptım tahınlı pekmezlı kurabıye yesınler hazır yemelerınden ıyısıdr bol dua ıftar vaktı

gokce hayırlısı ıns canım azcık daha buyut ıns bende nıyetlıyım tekrar calısmaya lotus nasıl canım yuvaya alıstımı ya benım dıla alıyo her ıdıste bızım yuva temıs duzenlı onyıl gecmısı var ucune haftada uç gun ayda 650 verıyorum gercekten hersy para hele üçüz olınca allahtan ucuz ındırımı yapıyo bazı yerler o kurs cok uzel calısmayı dusunmesem kesın gıdıcem kurslardan bırı bıde pasta tasarım cıkolata vs severım hamurısını burda olsaydın beraber acardık bı yer valla kız....gerekıyor gercekten bıraz faaalıyet..nasıl neler var ıftara ...az kaldı ben kıszlara kurabıye bıde pogaca yaptım tahınlı pekmezlı kurabıye yesınler hazır yemelerınden ıyısıdr bol dua ıftar vaktı

Muallim abla uzun zamandir yazamadim.herkes iyidir insallah.ogul yuvaya baslayali 2 ay oldu.cok severek gidiyor.birde hastalik sureci olmasa daha keyifli olacak.tam gun gonderiyorum.yemesi duzeldi yemedikletiji okulda yiyormus.uykuya kendisi yatiyormus.ingilizce sarkilar dramalar sergilemeye basladi.kuralci olmaya basladi.ben cok faydasini gordum.ilk zamanlar gidince cok agladim,sonradan iyi ki gitmis dedim.kurs yogun geciyor.odevler,projeler ....6 hafta kaldi nasipse.is teklifi geldi ama istanbul olunca geri cevirdim.ankara da is alani az diye konusurken esime is teklifi geldi.donmelerihi bekliyoruz.istanbul a donme ihtimalimuz var.neden hayalleri gerceklestirmeyelim :) olur mu olur. Sen kizlari hangi krese gonderiyorsun,memnunmusun? Kizlar nasil? Buyumuslerdir.faceye geri donsene redimlerini buyudukleriji gorsek yeter.yazacak vakit bulamiyorum.buyudukce sorumluluk buyuyor,vakit yetmez oluyor.sen neler yapiyorsun? Ara ara olsun yazin.

Back
X