Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

ilk zamanlar çok yara olmuştuu şimdi iyi şükürr

birde göğüs kalkanı vardı slikononu kullandım ilk bikaç günn tutamadı göğsümüü

lansinoh krem çok iyi gelmişti banaa

kızınmı var oğlunmuu bu aradaa

benimde ilk zamanlar oldu şimdi tekrarladı acaip ağrı oluyor bu defa uç kısmı değil tabi.oğlum var canım.uyudumu senin yavrucuk?

benimde ilk zamanlar oldu şimdi tekrarladı acaip ağrı oluyor bu defa uç kısmı değil tabi.oğlum var canım.uyudumu senin yavrucuk?

acı çok kötü yaa:/ geçmiş olsun inş. kısa zamanda geçer

belkide soğuk değdi göğüsünee benimde tekrarlamıştıı 25 günlükkenn

dikkat et göğüsünee ceyran ve klimaa esmesinn kesinliklee feci ağrıyoo

uyumadıı malesef emzik ağzındaa öyle bakınıyo aradaa ağlıyoo kucağıma alıyorum

tam emerkenn gaz geliyo bırakıyo memeyii hayda kaldır sırtını sıvazlaa gaz çıkar tekrar ver süt f,lann:)

zormuş annelelik yaa

hamilelik hiç bişiymiş yani anneliğin yanındaa

yaşın kaç bu arada :)

Son düzenleme:
acı çok kötü yaa:/ geçmiş olsun inş. kısa zamanda geçer

belkide soğuk değdi göğüsünee benimde tekrarlamıştıı 25 günlükkenn

dikkat et göğüsünee ceyran ve klimaa esmesinn kesinliklee feci ağrıyoo

uyumadıı malesef emzik ağzındaa öyle bakınıyo aradaa ağlıyoo kucağıma alıyorum

tam emerkenn gaz geliyo bırakıyo memeyii hayda kaldır sırtını sıvazlaa gaz çıkar tekrar ver süt f,lann:)

zormuş annelelik yaa

hamilelik hiç bişiymiş yani anneliğin yanındaa

yaşın kaç bu arada :)
yerim ben onu.o etrafa ölece bakışları yokmu nekadar güzel değilmi.evet hamilelik rahattı pohpohlanıosun falan:)
annelik zor bazan öle yoruluyorumki ama kucağıma alıp yüzüne baktığımda,kokusunu aldığımda geçiveriyor tüm yorgunluk..
yaş 27 canım.senin kaç

yerim ben onu.o etrafa ölece bakışları yokmu nekadar güzel değilmi.evet hamilelik rahattı pohpohlanıosun falan:)
annelik zor bazan öle yoruluyorumki ama kucağıma alıp yüzüne baktığımda,kokusunu aldığımda geçiveriyor tüm yorgunluk..
yaş 27 canım.senin kaç

evet aynenn çok tatlılar artık gülümsemesii yetiyoo şımarık oldu tammm artıkkk açtı gözleriniii iycee :)

23 cnm bende ben çıkıyım kızım durmuyor görüşürüz yine inş.:31:

derya yakınsın dımı aılene ohh gıdın gezın bol bol...bayrama ne tatlısı yapıcanız ve yanına neler ....ben daha karar vermedım ya

evet abla yakınım
büyükleri dolaşırız biz her bayramda akrabada çok bizde

herkesee iyi sabahlarr

iyi geceler uykusunuu henüz yapamadan iyi sabahlar dönemine geçen ben gibiler varmı aranızda bilmiyorum amaa

saat o1.oo dan beri kızımı sallıyorum henüz uyumuş değil ayaklarımda derman kalmadı artık:37:

henüz 2 aylığız biz :)

sizler nasılsınız arkadaşlar

benim kızımın ayına yakın bebeği olan varmı

yadaa saatlerce ben gibi uykusuz kalan:25:

babycim :34:
canım benimkide o dönemlerde aynıydı
sabahlardık beraber
bebekler ilk 3 ay geceyi gündüzü ayırt edemezlermiş ama benimkinin uykusu 6 aydan sonra düzene girmeye başladı ki bazen düzeni şaşıyor.
sabret annesi düzelir merak etme :29:

ooooooo sohbet koyu ..ne guzel yenı anneler gelmıs aramıza...sanırım daha kuçuk sızınkıler...baby beren uykusuzluk dedınızmı oyyy oyy valla bı oy cekerıım daglar sallanır ..cok zor valla benım uçuzlerle ben kafayı yedım ılk altı ay dedıgınız her gaz damlasını denedım yok yok ayaklarını sıcak tutun ve ılık bebe cayı verın ama bılınkı altı ay dolmadan kolay kolay gecmıyo sabır sabır...ben bıde muskat cevızı var aktardan alıp azcık ucundan rendeleyıp az suda kaynattım ııcırdım onunla bıraz rahatladık ama o gunler benım kabusun yıne aynuı sayılırlar mızımız huysuzlar ama o gunlere gore ıyıler gece uç veya dırt kere her bırı kalkıyorum ..emzık benımkılerde kullanıyo dr uygun gordu ama burakma sorun olucak bakalım nasıl bırakırız..aslında ıyıce dalınca yavasca agsızndan cekıp alsanız daha ıyı...bırakırlarsa daha ıyı uyurlar aslında opt ben kacar

evet abla yakınım
büyükleri dolaşırız biz her bayramda akrabada çok bizde

babycim :34:
canım benimkide o dönemlerde aynıydı
sabahlardık beraber
bebekler ilk 3 ay geceyi gündüzü ayırt edemezlermiş ama benimkinin uykusu 6 aydan sonra düzene girmeye başladı ki bazen düzeni şaşıyor.
sabret annesi düzelir merak etme :29:

ay inş.. deryacım yaaa büyük zevkle bekliyorum o günlerrri

tamam güzelim kolay gelsin sana öp miniği benim için.görüşürüz yine

sağol cnm sabahh 10 a kadar uyumazdık bizz:(((

nolucak böyle bilmiyorumm

ooooooo sohbet koyu ..ne guzel yenı anneler gelmıs aramıza...sanırım daha kuçuk sızınkıler...baby beren uykusuzluk dedınızmı oyyy oyy valla bı oy cekerıım daglar sallanır ..cok zor valla benım uçuzlerle ben kafayı yedım ılk altı ay dedıgınız her gaz damlasını denedım yok yok ayaklarını sıcak tutun ve ılık bebe cayı verın ama bılınkı altı ay dolmadan kolay kolay gecmıyo sabır sabır...ben bıde muskat cevızı var aktardan alıp azcık ucundan rendeleyıp az suda kaynattım ııcırdım onunla bıraz rahatladık ama o gunler benım kabusun yıne aynuı sayılırlar mızımız huysuzlar ama o gunlere gore ıyıler gece uç veya dırt kere her bırı kalkıyorum ..emzık benımkılerde kullanıyo dr uygun gordu ama burakma sorun olucak bakalım nasıl bırakırız..aslında ıyıce dalınca yavasca agsızndan cekıp alsanız daha ıyı...bırakırlarsa daha ıyı uyurlar aslında opt ben kacar

sağol cnm allah yardımcın olsun nasıl büyüttün 3üzlerinii aallah sabrın en büüyğünü sana versin

gazdan bende ilk zamanları hiç çekmezdim kendi çıkarırdı şimdii çok fena yaaa:(

ağlıyıp bacaklarını kasıp duruyoo şu ikutularda satılan iyi geceler çaylarından deniyicem birdee benn :/ yoksa olucak gibi değill

emziğe alıştı bizimkide evt

amaa onsuz hiçde durmuyor napıyım bende uykuya daldımıı alıyorum ağzından hemen:18:

6 -8 ay arası bıraktırmayı düşünüyorum o sırada ona uyku arkadaşı bir ayıcık alıp onla uyumasınıı sağlıyıcamm

umarım başarılı olabilirimm :25:

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

$89151261.webp

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak “merhabadır” bayramlar Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun...

Selam canlarim
Kimsecikler yoook umarim herkes iyidir.Bizde ugrasip duruyoruz moralim cook bozuk halan daha adetim gelmedi belki gelir umuduyla dok ,umla irtibata gecmedim hayirlisi haftaya gidecem ins coook halzizim inanin zor yaziyorum.

Ha bu arada umutum bir haftadir yuruyor yurumeleri bile ayri guzel iyiki dogdun oglum diyorum vaktim nasil geciyor anlamiyorum yeni gelen arkadaslarada hg diyorum.

Herkeze selamlar
:71::71:

selam ...............bayram mısafır yorgunluk derken geldı ve gectı .............ıns yıne kısmet oluruz daha guzel bayramlara..............herkes ıyı sanırım ...gecen hafta oğlumun dogum gunuydu mını bı pastayla kutladık artık kocaman oldun ya yeter dedık ama alındı azcık bende mınık bı pasta ıle aldım gonlunu onaltı bıttı onyedıye gırdı abımız rabbım cumlemızın kuzulrına guzel omur versın ıns..............gyzel gectı gunlerımız gıydır gezdır ............bu hafta asılarımız var ıns rahat gecer ............nılo sen bı dra gıt canım ya o agrılara dayanılmaz..........herkes nasıl bayram nasıl gectı ne tatlıları yaptını bebeklere ne gıydırdınız................valla bayram bıttı bı ton camasır yıkadı makıne...uçuz olunca gıydır yıka ...........optum sızı ...

selamlar
bayramda ben girdim ama kimsecikler yoktu
bu hafta taşınma işlerimiz başlayacak Allah nasip ederse

Merhabalar
pc halen sorunlu kopyalayip yaziyorum bu bayram bizim icin yorucu ol-u 5 -un ev ar-aik nihayet bul-uk esyalari topluyorum cumartesi tasiniyorum kuzum hasta ol-u yollar-a anne sutunen baska birsey almiyor yarim kilo vermis tasinma telasina bir-e ye-irmeyle urasiyorum insallah -uzelir biz-en bu ka-ar Birlikte nice -uzel bayramlara insllh herkes kenine kuzulara iyi baksin

merhaba
izinden geri döndüm ama iş de yoğundu ancak yazabiliyorum. bebek istiyoruz geçmiş olsun. nil maşallah oğluşa darısı başımıza. muallim 3 kıza tek bakmıyorsun değil mi? yanında 2-3 kişi daha var. yapılabilecek bişi değil yaaa.
batu genel olarak iyi. ama katı yemiyor. arada biz yerken kucağımıza alıp elle verip heveslendirmeye calışıyoruz. 2-3 lokmadan fazla almıyor ve hep mama devam ediyor. akşamları çok kötü oldu. yattıktan ilk 4 saat sonra devamlı uyanıyor sabaha kadar salla yatır kalsıksın yine salla uykusuzluktan ölüyorum. bir arkadaşın çocuğuna yatırmadan süt vermeyin demiş dr. bizimki hep malum mam alıyor ve tam yatmadan da hemen kalkmasın diye yiyor. bu aksam bakalım 1-2 saat önce ve daha az vereceğim. 1-2 gün de böyle deneyeyim. bir bunu denemedim zira. ince giydir kalın giydir aç üstünü kapa camı aç kapa alerji ilacını ver verme herşeyi denedim. son bu kaldı. ümitliyim. bunun dışında toplam 6 diş çıktı. son hız emekleme sıralama devam. hep hareket hep hareket. yeniler hosgeldi. herkese kolay gelsin

Merhabalar
pc halen sorunlu kopyalayip yaziyorum bu bayram bizim icin yorucu ol-u 5 -un ev ar-aik nihayet bul-uk esyalari topluyorum cumartesi tasiniyorum kuzum hasta ol-u yollar-a anne sutunen baska birsey almiyor yarim kilo vermis tasinma telasina bir-e ye-irmeyle urasiyorum insallah -uzelir biz-en bu ka-ar Birlikte nice -uzel bayramlara insllh herkes kenine kuzulara iyi baksin
Gecmis olsun canimya Allah kolaylik versin tasinmada zordur bebeyle erdeme iyi bak annesi ihmal etmemeye calis simdi dahada zor biz artik yapisik ikiz olduk Rabbim islerinde kolaylik versin ins
merhaba
izinden geri döndüm ama iş de yoğundu ancak yazabiliyorum. bebek istiyoruz geçmiş olsun. nil maşallah oğluşa darısı başımıza. muallim 3 kıza tek bakmıyorsun değil mi? yanında 2-3 kişi daha var. yapılabilecek bişi değil yaaa.
batu genel olarak iyi. ama katı yemiyor. arada biz yerken kucağımıza alıp elle verip heveslendirmeye calışıyoruz. 2-3 lokmadan fazla almıyor ve hep mama devam ediyor. akşamları çok kötü oldu. yattıktan ilk 4 saat sonra devamlı uyanıyor sabaha kadar salla yatır kalsıksın yine salla uykusuzluktan ölüyorum. bir arkadaşın çocuğuna yatırmadan süt vermeyin demiş dr. bizimki hep malum mam alıyor ve tam yatmadan da hemen kalkmasın diye yiyor. bu aksam bakalım 1-2 saat önce ve daha az vereceğim. 1-2 gün de böyle deneyeyim. bir bunu denemedim zira. ince giydir kalın giydir aç üstünü kapa camı aç kapa alerji ilacını ver verme herşeyi denedim. son bu kaldı. ümitliyim. bunun dışında toplam 6 diş çıktı. son hız emekleme sıralama devam. hep hareket hep hareket. yeniler hosgeldi. herkese kolay gelsin
HG deniz batuyla izin umrim iyi gecmistir bak gor annesi batu erken yuruyecek helede yurusun coook tatli oluyorlar annesi maasallah benim kuzuma cooook pozitiuf bir bebek artik ben herseyi yediriyorum.
Gece yada uyandigi zaman sut veriyorum arkadasinin bebegine neden yatirmadan sut vermeyin demis anlayamadim canim yaaa rahatsizlik acisindanmi acaba bizimkide cook hareketli birde kendi kendine oynayabilse oyuncakla oynamiyor bu cocuk hep pesimde takipdeyim kilosu nasil batunun?
Bu aralar bizde istahsiziz zar zor yedriyorum.
Hasta olmasinlarda kuzular görusuruz canim batuyu öp potos yanaklarindan annesi kendinize iyi bakin sevgiler hk:71:

Gecmis olsun canimya Allah kolaylik versin tasinmada zordur bebeyle erdeme iyi bak annesi ihmal etmemeye calis simdi dahada zor biz artik yapisik ikiz olduk Rabbim islerinde kolaylik versin ins

HG deniz batuyla izin umrim iyi gecmistir bak gor annesi batu erken yuruyecek helede yurusun coook tatli oluyorlar annesi maasallah benim kuzuma cooook pozitiuf bir bebek artik ben herseyi yediriyorum.
Gece yada uyandigi zaman sut veriyorum arkadasinin bebegine neden yatirmadan sut vermeyin demis anlayamadim canim yaaa rahatsizlik acisindanmi acaba bizimkide cook hareketli birde kendi kendine oynayabilse oyuncakla oynamiyor bu cocuk hep pesimde takipdeyim kilosu nasil batunun?
Bu aralar bizde istahsiziz zar zor yedriyorum.
Hasta olmasinlarda kuzular görusuruz canim batuyu öp potos yanaklarindan annesi kendinize iyi bakin sevgiler hk:71:

nil cim bu yaşlarda galiba bebeklerin iştahı kaçıyor tanıdığım tüm bebekler böyle. inşallah batu nun da herşeyi yediği günler gelecek. şu an aralıksız emekleme tutunma ayağa kalkma ona buna uzanma tırmanma durumunda. akşam süt içmeyi gaz yapar ve bu nedenle uyuyamazsa diye söylemişler. yoksa bir sıkıntı vermiyorsa içsin. zaten bebeklerin çoğu içiyor. bir arkadaş da gece kalkınca mama süt vermiyormuş ama benim minik ayım bizi yer herhalde gece yemek vermezsem. arkadaşlar yürüyünce uykularının da düzeleceğini söylüyorlar. ne kadar peşinde koşacak olsak da (şu anda da devamlı peşindeyiz ama daha yavaş) ben dört göz bekliyorum yürümesini. hem uykumuz düzelecek ümidiyle hem de taşımaktansa yürütücem hevesiyle. batu nun kilosu iyi maşallah da mama kilosu ne yazık ki. 11-11,5 kilo galiba. biliyorum çok ama boyu da uzun. yaşıtların üstünde. 80 cm. maşşallah :nazar:
evet hiçbiri hastalanmasın sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil hallolur. büyüdükçe daha tatlı oluyorlar. işteyken biran önce eve dönmeyi bekliyorum artık

Son düzenleme:
nil cim bu yaşlarda galiba bebeklerin iştahı kaçıyor tanıdığım tüm bebekler böyle. inşallah batu nun da herşeyi yediği günler gelecek. şu an aralıksız emekleme tutunma ayağa kalkma ona buna uzanma tırmanma durumunda. akşam süt içmeyi gaz yapar ve bu nedenle uyuyamazsa diye söylemişler. yoksa bir sıkıntı vermiyorsa içsin. zaten bebeklerin çoğu içiyor. bir arkadaş da gece kalkınca mama süt vermiyormuş ama benim minik ayım bizi yer herhalde gece yemek vermezsem. arkadaşlar yürüyünce uykularının da düzeleceğini söylüyorlar. ne kadar peşinde koşacak olsak da (şu anda da devamlı peşindeyiz ama daha yavaş) ben dört göz bekliyorum yürümesini. hem uykumuz düzelecek ümidiyle hem de taşımaktansa yürütücem hevesiyle. batu nun kilosu iyi maşallah da mama kilosu ne yazık ki. 11-11,5 kilo galiba. biliyorum çok ama boyu da uzun. yaşıtların üstünde. 80 cm. maşşallah :nazar:
evet hiçbiri hastalanmasın sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil hallolur. büyüdükçe daha tatlı oluyorlar. işteyken biran önce eve dönmeyi bekliyorum artık

Denizcim sana bu konuda katiliyorum inan oglum iki hafdadir yuruyor maasallah sanki dahada guzel uyuyor kuzum aksam 21 30 yatiriyorum sabah 6 gibi veya 4 gibi uyaniyor sutunu verip tekrar uyuyor sabahta 9 gibi kalkiyoruz.
O glum uslu teyzesi eger bir yerinde rahatsizligi yoksa surekli oyun oynamayi seviyor beraber mecbur bende bebek olup oynuyorum yeterki kuzular mutlu olsun.
Bugunde kahvaltisini yarisini zor yedirdim ne oyunlarla istahi keildi yavrumun batuda eminim erken kalkacak ayakta yalniz durabiliyormu mesela 2 dak falan eger durabiliyorsa cabucacik yurur pasan insallah hersey diledigin gibi olsun canim.
Bende birazdan dr gidecem adetim gelmiyor baya bir sancim var.Benim kendi doktorum ameliyat olmus beyinden baya bir uzuldum:5:mukemmel bir doktor bakalim adres verdigi baska dok gidecem umarim hersey iyi gecer sancim coook aradim oda baymis bayan degil:17:artik kistler pesimi birakmiyor hayirlisi

Back
X