Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Muallimcim nasilsin
Sesin solugun cikmiyor kuzular nasil Allah yardimcin olsun eeee 3 cadiyla basetmek kolay degil tabi keske saglikli olsunlarda öptüm canim cadilarini :71::71::71:

selam ...denız döndun demek ...ıkı erkek annesı konusun bakalım ama nılo senın pasa daha uslu sanırım ohh masallah ya benım kızlardan bırını vereyım ya sıze ustune parada verırım he heeee uykusuzluk neymıs o zaman gorum ....bazen bebekler donemm donem ıstahsızlık gosterıyolar cok zorlamıyorum öle olunca kavanoz mamaları verırıyorum gecıstırıyorum ...emekleme yurume baslamıs ..ama gercekten yuruyunce rahat oluyo kucakta tasımak zor denız masallah ya senınıne benım uç kuzu da onar kılo mınıgız bız ..bugun onsekız ay asımız oldıu taaaaaa okula kadar kurtulduk ası yok ohhhh...zaten su ccegı mecburu degıl ama olmustuk grıp asısı da olmustuk gecen sene yıne ekım ayında oluruz ıyı geldı hasta olmadık cok sukur dr umuz cok ısrarlı bızım...yarın ablam gelıyo ....ıslerım cook ....bebıs ıstıyoruz canım tasındınmı nereye gıdıyosun nasıl bı r eve yaz valla ben bahcelı yada dublex ıstuıyorum ılerde ıns.......tasınıca yaz bebege dıkkat et gokce nerdesın derya sende tasındınmı.......ve tum arkadaslar ıyı bakın kendınıze .

Denizcim sana bu konuda katiliyorum inan oglum iki hafdadir yuruyor maasallah sanki dahada guzel uyuyor kuzum aksam 21 30 yatiriyorum sabah 6 gibi veya 4 gibi uyaniyor sutunu verip tekrar uyuyor sabahta 9 gibi kalkiyoruz.
O glum uslu teyzesi eger bir yerinde rahatsizligi yoksa surekli oyun oynamayi seviyor beraber mecbur bende bebek olup oynuyorum yeterki kuzular mutlu olsun.
Bugunde kahvaltisini yarisini zor yedirdim ne oyunlarla istahi keildi yavrumun batuda eminim erken kalkacak ayakta yalniz durabiliyormu mesela 2 dak falan eger durabiliyorsa cabucacik yurur pasan insallah hersey diledigin gibi olsun canim.
Bende birazdan dr gidecem adetim gelmiyor baya bir sancim var.Benim kendi doktorum ameliyat olmus beyinden baya bir uzuldum:5:mukemmel bir doktor bakalim adres verdigi baska dok gidecem umarim hersey iyi gecer sancim coook aradim oda baymis bayan degil:17:artik kistler pesimi birakmiyor hayirlisi

darısı başıma inşallah. ne güzel. mulalim de demiş senin oğlan daha sakin gibi. batu ile ne oyunu! bağlasan yerinde durmuyor. bazen şaşırıp birşey anlatırken birşey gösterirken bir dakika falan oturuyor da biz şaşırıyoruz. biz bitiyoruz o bitmiyor. emekleyerek sokak kapısına gidip vuruyor. dışarı çıkacakmış. günde 3-4 kere bakıcının kucağında sokağa çıkıyor. kışa ne yapacağız bakalım. ayakta tutunmadan duramıyor. ayağa kalkıyor ama elini çekince devriliyor. bakalım ne zaman başaracak durmayı.
kendini de ihmal etme. bebeklerden vakitkalmıyor ama boşuna sancı çekme. geçmiş olsun.

selam ...denız döndun demek ...ıkı erkek annesı konusun bakalım ama nılo senın pasa daha uslu sanırım ohh masallah ya benım kızlardan bırını vereyım ya sıze ustune parada verırım he heeee uykusuzluk neymıs o zaman gorum ....bazen bebekler donemm donem ıstahsızlık gosterıyolar cok zorlamıyorum öle olunca kavanoz mamaları verırıyorum gecıstırıyorum ...emekleme yurume baslamıs ..ama gercekten yuruyunce rahat oluyo kucakta tasımak zor denız masallah ya senınıne benım uç kuzu da onar kılo mınıgız bız ..bugun onsekız ay asımız oldıu taaaaaa okula kadar kurtulduk ası yok ohhhh...zaten su ccegı mecburu degıl ama olmustuk grıp asısı da olmustuk gecen sene yıne ekım ayında oluruz ıyı geldı hasta olmadık cok sukur dr umuz cok ısrarlı bızım...yarın ablam gelıyo ....ıslerım cook ....bebıs ıstıyoruz canım tasındınmı nereye gıdıyosun nasıl bı r eve yaz valla ben bahcelı yada dublex ıstuıyorum ılerde ıns.......tasınıca yaz bebege dıkkat et gokce nerdesın derya sende tasındınmı.......ve tum arkadaslar ıyı bakın kendınıze .
selam muallim sağlıklı olsunlar da toplarlar. seninkiler premature bu kilolar normal. maşallah sağlıkları yerinde. ben bir tanesini biraz daha büyüyünce rica edeceğim. zaten zombi gibi gelip gidiyorum daha fazla zombi olmaya gerek yok. sana kolay gelsin

Son düzenleme:
selam hatunlar............denız ohh gelmıssın batuya masallah kısa yurur annesı herkes nasıl yogunum ben ya cok ygun ve yorgun..........tasınanlar naptı tasındı ıns yerlestı.....kısa hazırlık yaptınızmı ben azcık yaptım bıseyler domates recel fılan ..optumm

merhabalar
pazar günü kesin taşınıyoruz toparlanma işlerimiz bitti. ne kadar zormuş öldümmm
bu karışıklıkta oğlumda bilgisayarın ekranını kırdı..

slm kızlar ben geldim bayramdan beri memleketteydim geldim evime herkes iyidir inş gökcenin bogazı kötü oldugene dr ilaç verdi kullanıyoruz benimde faranjit olmuş bogazım analı kızlı ilaç kullanıyoz kib öptm hepinizi

selam ..gokce gecmıs olsun ya bende ıkı gundur hastayım bbeklerde sanırım grıp olmusuz capur supur opuyorum bebeklerı ya gectı onlarada ama bıseyım yoktu bırden baktım burnum tıkanmıs bı garıbım ıns hemen gecer senınde .........aman hasta olmayalım ya ...dıger sayfaya mamba ugramıs ..buraya gel ddım..........herkes nasıl nılo ses ver ...tasınanlar naptınız ...........benım kuzular ıyıce dıllendı anne dıyor dıla ..dılayı yenıden profa goturdum bakalım ıns uzun surmeden yurur bebegım....cok opt

sagol mualimcim hava degişimden oluyo galiba burası bi sıcak bi soguk ondan grip oluyoz inş cabuk geçer maşallah senin kızada umarım hemencik yürümeye başlar annesi :)

slm biz iyiyiz çok şükür burdada havalar sogumaya başladı ama bugün acaip sıcaktı:) bikaç gündür uykusuzluk yaşıyoruz gökce hanım hastalandıgından beri düzgün uyumuyo bikaç kez aglıyo gece uyanıyo :( perişan oluyo insan yaa ilk aylar nasıl dayanmışız uykusuzluga :)

SELAM ....OOOOOOOOO hymary gelmıs hosgeldın ya ...vakıt bulabılıyomusun calısmaya basladın yaa nasıl gıdıyo..bebekler nasıl anlat azcık herkes nasıl bu arada ..

gokce nasıl oldunuz ..denız nıl nerdesınız bebıs ıstıyoruz nerdesın tasındınmı ..derya nasıılsın...ben cok yogunum ya hymarıy senın kız nasıl oldu benımkını fızık tedavıye goturuyorum ıns uzun surmez bı profa goturdum belkı botoks yaparız dedı bakalım senınkıler ıkıyı doldurdu dımı masallh bızımde az kaldı

MERHABA

naıl herkes?

nil sen de yoksun nasıl umut paşamız?

gökçe nasıl oldunuz ana kız?

muallim fizik tedavi mi verdi doktor? yürümesi nasıl? emekliyor mu sıralıyor mu? inşallah tez zamanda yürür de rahatlarsınız

batu artık tay tay da duruyor 15 saniye falan. emekliyor tutunarak ayağa kalkıyor. çok düzgün olmasa da sıralıyor. tutunmadan kalkarsa genelde denge kuramadan oturuyor tutunarak kalkarsa 10-15 saniye ellerini bırakıp duruyor. 1 aya yürür mü acaba? nasıl olsa böyle de hiçbiryerde durmuyor. yürüsün de az peşinden koşalım.

SELAM ....OOOOOOOOO hymary gelmıs hosgeldın ya ...vakıt bulabılıyomusun calısmaya basladın yaa nasıl gıdıyo..bebekler nasıl anlat azcık herkes nasıl bu arada ..

canım çok sağol,çalışmya başladım evet,ben de alışmaya çalışıyorum kızlar daaynı şeklde alışmaya çalışıyoruz,..
ben kızlardan birinin yürümesi gecikmiş sanırım o konuyu kaçırmışım,biraz geriden takip ediyor demiştin sanırım,
fizik tedavi mi dediler,gelişmeler ne durumda,
bizim sare ilk adımlarını ancak atıyor...

merhaba kızlar
nasılsınız biz iyiyiz.kızım altı aylık oldu katı gıdalara yeni başladık.kusura bakmayın yazamadım.

selam hatunlar............denız ohh gelmıssın batuya masallah kısa yurur annesı herkes nasıl yogunum ben ya cok ygun ve yorgun..........tasınanlar naptı tasındı ıns yerlestı.....kısa hazırlık yaptınızmı ben azcık yaptım bıseyler domates recel fılan ..optumm
Selam canim bende cook yogunum pasayla kacamaktatil yaptik cookda iyi geldi bende kisa tarhana yaptim umut cook seviyor tursu ve meze yaptim recel vs cook kosturuyorum coook Allahim hepimize kolaylik versin
merhabalar
pazar günü kesin taşınıyoruz toparlanma işlerimiz bitti. ne kadar zormuş öldümmm
bu karışıklıkta oğlumda bilgisayarın ekranını kırdı..
Deryacim Rabbim kolaylik versin tasinmak gercektende zor helede cocukla yeni evinde gule gule otur canim
selamlarrr,ben de geldim bebekli muhabbetlere :16:
Hos geldiniz sizi baska bir topikten takip etmistim kizinizin birinin rahatsiz oldugunu yazmistiniz insallah sorun yoktur Mevlam yavrularimiza saglik sihhat versin ins
MERHABA

naıl herkes?

nil sen de yoksun nasıl umut paşamız?

gökçe nasıl oldunuz ana kız?

muallim fizik tedavi mi verdi doktor? yürümesi nasıl? emekliyor mu sıralıyor mu? inşallah tez zamanda yürür de rahatlarsınız

batu artık tay tay da duruyor 15 saniye falan. emekliyor tutunarak ayağa kalkıyor. çok düzgün olmasa da sıralıyor. tutunmadan kalkarsa genelde denge kuramadan oturuyor tutunarak kalkarsa 10-15 saniye ellerini bırakıp duruyor. 1 aya yürür mü acaba? nasıl olsa böyle de hiçbiryerde durmuyor. yürüsün de az peşinden koşalım.
Iyiyiz teyzesi yavrularimiz buyudukce dahada tatli oluyorlar umut artik ne desem anliyor getir gotur otur anne baba diyor bize canim oglum Allahim omurlerini uzun etsin batuda tay duruyorsa Allahin izniyle yakinda yururde pesinden kosarsin canin sanirim batu biraz cektirecek sana yerim ben onu yeni fotosunu koyyalim kizlar pres ve prenseslerin muallim gelinimin fotosunu koda bakayim canimm
merhaba kızlar
nasılsınız biz iyiyiz.kızım altı aylık oldu katı gıdalara yeni başladık.kusura bakmayın yazamadım.
Maasallah aretcim buyumus cimcimen ara ara yaz canim kizini benim icin öp annesi kizinin ismi neydi?

slm kızlar ben geldim bayramdan beri memleketteydim geldim evime herkes iyidir inş gökcenin bogazı kötü oldugene dr ilaç verdi kullanıyoruz benimde faranjit olmuş bogazım analı kızlı ilaç kullanıyoz kib öptm hepinizi

HG Rana gecmis olsun guzel kizimiza ve tatli annesine ihlamur icir canim bebeler rahatsiz olunca keyfimiz kaciyor ama doktorlar hastalandiklarinda bagisiklik sistemlerinin guclendigini soyluyorlar gokcenin kac disi var?
Bizim sipanin simdilik 6 disi var sanirim ikiside yolda o 6 disle neler yiyor neler elmayi cook seviyor soyuyorum butun gene hepsini bitiriyor.
Bakalim tum disi cikinca ne olacak ikinci bebegi dusunuyormusun canim:34:gokce kizimizi kib öp canim sevgiler:71:

kızlar mrb bikaç gündür ugrayamadım bizi merak etmişsiniz sagolun :) gökcede bende iyi sayılırız geçen gün yine gittik dr a gökcenin bogaz kızarıklıgı geçemiş dedi peditus verdi bide fısfıs deniz suyu olandan kullanıyorum ama pek işe yaramıyo gibi :( bende kbb ye göründüm benimde burun etimde büyüme bi tarafta diger tarafta ise kemite egrilme varmış bide kulak zarında incelme epeydir kulagım agrıyordu gittim iki ilaçta bana verdi antibiotik ve soguk algınlıgı :( kullanıyom ama oda pek işe yaramıyo gibi yaa neyse arada ıhlamur kaynatıyom içiyoz şu halimiz gecer çabucak inş yaa :(
nilcim canım bizim iki dişimiz çıktı üst iki dişte kabarmış gibi şiş ve bugün beyaz sanki iltihap yada sivilce olurya öyle bişey gördüm bakalım ne zaman dört dişe çıkıcaz :) bu arada hala mamayı kesemedim iki tane veriyom günlük nasıl kesicem bilemiyorum yemekte yese ondan istiyo içmeyi ya :( haftaya 1 yaş olucaz inş o zaman inek sütüne başlasam mı mamayı bırakıp ?? bana tavsiye verin yaa :)tecrübesiz anne :)

Back
X