selam ...denız döndun demek ...ıkı erkek annesı konusun bakalım ama nılo senın pasa daha uslu sanırım ohh masallah ya benım kızlardan bırını vereyım ya sıze ustune parada verırım he heeee uykusuzluk neymıs o zaman gorum ....bazen bebekler donemm donem ıstahsızlık gosterıyolar cok zorlamıyorum öle olunca kavanoz mamaları verırıyorum gecıstırıyorum ...emekleme yurume baslamıs ..ama gercekten yuruyunce rahat oluyo kucakta tasımak zor denız masallah ya senınıne benım uç kuzu da onar kılo mınıgız bız ..bugun onsekız ay asımız oldıu taaaaaa okula kadar kurtulduk ası yok ohhhh...zaten su ccegı mecburu degıl ama olmustuk grıp asısı da olmustuk gecen sene yıne ekım ayında oluruz ıyı geldı hasta olmadık cok sukur dr umuz cok ısrarlı bızım...yarın ablam gelıyo ....ıslerım cook ....bebıs ıstıyoruz canım tasındınmı nereye gıdıyosun nasıl bı r eve yaz valla ben bahcelı yada dublex ıstuıyorum ılerde ıns.......tasınıca yaz bebege dıkkat et gokce nerdesın derya sende tasındınmı.......ve tum arkadaslar ıyı bakın kendınıze .