Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Selam Arkadaslar
Guler yuzlu yakisikli oglumu begendinzmi dun parka gittik baya bir oynadik.Bol bol fotolar cektik oglum cook mutlu bir bebek Rabbim bozmasin insallah yavrularimizuin tumune saglikli uzun ömürler versin Allahim gecen sene 2 aylikti bu zamanlar simdi kosup oynuyor kuzularimiz insallah seneye dahada buyuk olacaklar rabbim nasip ederse
Kizlar sizlerdede bekleriz fotolar kk nin melekleri bunlar Canim kardeslerim Allahim hepinizden razi olsun bir birimizi tanimasakta görmesekte sizlerden cooook seyler ogrendim bunu surekli dilime getiriyorum zaten önce Allahima sonrada hekimlere ve sizlerin destegiyle yavruma kavustum.
Sukrolsun hamdolsun bizlere bu sevgiyi tattirdi yuce mevlam isteyen herkesede tattirsin AMINNN kib öpüldunuz hk sevgiler:nazar::nazar:

[COLOR="#000000Maasallah tebarekellah deniz batu buyumus kocaman adam olmus bahtlari acik
ömurleri uzun olsun kuzularimizin Aminnnnn:nazar::nazar:"][/COLOR]

Mesajim gelmiyor kk kabul etmiyor:52:hic anlamis degilim bu isi kizlar sizde sorun yasiyormusunuz:53:

maşallah umut paşaya. :nazar: evet koca adam oldular. biz de hergün 3-4 adım atıyoruz. tahminen 2-3 haftaya abisi gibi (4 ayla abi galiba :34:) yürümeye sonra da koşturmaya başlar. zor bebek batu. hareketliliği ama en çok şu yemek olayı üzüyor. olsun yine de çok seviliyor. allah hepsini nazarlardan korusun her isteyeni de yavrusuna kavuştursun:emir_bebek:

Son düzenleme:
maşallah umut paşaya. :nazar: evet koca adam oldular. biz de hergün 3-4 adım atıyoruz. tahminen 2-3 haftaya abisi gibi (4 ayla abi galiba :34:) yürümeye sonra da koşturmaya başlar. zor bebek batu. hareketliliği ama en çok şu yemek olayı üzüyor. olsun yine de çok seviliyor. allah hepsini nazarlardan korusun her isteyeni de yavrusuna kavuştursun:emir_bebek:

Amin canim amin ins Rabbim isteyen herkesi kavustursun.Denizcim yemek konusunu bu kadar takma komsumuzun oglu vardi oda sirf devam sutu almisti hemde 3 yasina kadar sen yapiyorsun emegin var yemiyor oda kolayina kaciyordu.Coook tatli batu umut gibi beyaz tenli sanirim batuyu benim icin öp annesi bicirik yanaklarindan.
Umut artik söz dinliyor teyzesi kapiyi örtuyor eline bir sey verdigim zaman git babaya ver hemen verir yat kalk uyu agzini burnunu gözunu gosteriyor.Tabiki hemen kendini ödullendiriyor canim yavrum.
Facebook sabiha paktuna keskinin sayfasina giriyorum baya bir bilgi veriyor 0 3 yas arasi bebekler icin bayada faydasi oldu bebeklerin öz guveni cook önemli umuta herseyi anlatmaya calisiyorum sofrada bile maasallah herseyi cabuk kavriyor.
Insallah ileride bilgili guzel ahlakli cocuklar olurlar Tabiki anaya babaya buyuk rol dusuyor.

iyi akşamlar herkese,

nilcim maşallah paşana, çok tatlı, kocaman olmuş...
batunun resimlerini de gördüm çok tatlı maşallah...

gülsüm ablacım sen nasılsın, en çok da sana maşallah, 3 cadı, oğlun, eşin, ev ... birde bizlere yetişiyorsun....
sen yazarken basıp basıp yazıları karıştırmışlar ya, çok güldüm okurken, bizde de aynı sorun.. bilg.a oturtmuyorlar...
ikiside kucağımızda ne kadar kullanılırsa öyle kullanılyoruz bilgisayarı... kendileri oturmak istiyorlar.. klavyenin bilmediğimiz özelliklerini keşfediyorlar, bilgisayar yakında çöker sanırım garip yerlere girip okey yaptıkları için...

herkesi çok öptüm.....

masallah pasamıza ya cok seker kız nılo gercekten beklettı ama cok tatlı geldı ....sagılkla buyusun.....hepsı buyusunler ıns ya ...senay haklısın valla cpk yoruluyorum
bugun benım evlılık yıldonumum 19 bıtı 20 ye gırdık yaslandım ya nılo sende olmasan varya cok yaslı hıssedıcem kız neysekı sen varsın denızde var dıger arkadaslar daha cok kucuk sayılır......guzel bı omur ıns saglıkla ...optum cok ısım var

merhabalar
senaycim saol biz iyiyiz hastanelereyiz buara 3 ayir ecmek bilmeyen ishal arastiriliyor 15 aylik oluu kuzu kakasini yapmaan soyluyor eeeeeeeee iyor acep lazimlik alsam erken mi olur senin fistiklari face e muallim ablamin yorumuna -or-um cok tatlilarrrrrrrr
umut batu pasalarrrr cok tatlisiniz cok Allah baislasin benim kuzunun resimleri buraya yasakli ormek isteyen olura face ozel mesa yazsin
muallim abla ailenle aha nice mutlu senelere aklima takili senemi benim ibi evlenince okulu bitirin esim evlenikten 1 sene ben 2 sene sonra bitirim ne acelemiz varsa artik:))))))))
eksik kalvyeyle bu kaar anlasilir yaziliyorhepicinizi opt

senay pc nle vealas cokmesi yakinir:)))
benim tuslar yok sokup atiyor ne bulsa tamir eiyor catalla olap menteselerini tamir eiyor yeterki orsun kayit hazir

selam ..ya klavyen harıka ya....ben okulu bıtırdım bı yıl calıstım sonra evlendım oğlum üçüncu yıl geldı ....sımdıde üç kız ....ıns canım sagol nıce yoıllara erelım saglıkla darısı sıze........herkes nasıl ya neden hastanedesınız canım ya dun anlamamısım klavyenden ...cok gecmıs olsun aman dıkkat et ...

Amin canim amin ins Rabbim isteyen herkesi kavustursun.Denizcim yemek konusunu bu kadar takma komsumuzun oglu vardi oda sirf devam sutu almisti hemde 3 yasina kadar sen yapiyorsun emegin var yemiyor oda kolayina kaciyordu.Coook tatli batu umut gibi beyaz tenli sanirim batuyu benim icin öp annesi bicirik yanaklarindan.
Umut artik söz dinliyor teyzesi kapiyi örtuyor eline bir sey verdigim zaman git babaya ver hemen verir yat kalk uyu agzini burnunu gözunu gosteriyor.Tabiki hemen kendini ödullendiriyor canim yavrum.
Facebook sabiha paktuna keskinin sayfasina giriyorum baya bir bilgi veriyor 0 3 yas arasi bebekler icin bayada faydasi oldu bebeklerin öz guveni cook önemli umuta herseyi anlatmaya calisiyorum sofrada bile maasallah herseyi cabuk kavriyor.
Insallah ileride bilgili guzel ahlakli cocuklar olurlar Tabiki anaya babaya buyuk rol dusuyor.

ay nasıl anne o öyle 3 yaş kadar sadece devam sütü verilir mi? bir arkadaşın tanıdığı çocuğa dr 3 yaşında çene geriliği var demiş. yeme güçlüğü varmış çünkü hep blendırdan geçirilen yemeği yiyormuş. biz hergün en az 1 bazen 2-3 çeşit hazırlıyoruz. hele iznimde kafayı yedik. her yemek saati 2-3 çeşit hazırlanıyor ısıtılıyor olmadı içine tuz baharat ekleniyor her şekilde deneniyordu. yok yemiyor da yemiyor. yazın bir ara kayısı yedi diye devamlı en taze ve olgun kayısılar alındı. mevsim biterken istanbulda bulunabilecek son kayısıları biz aldık. çok eminim ondan 1 hafta sonra hiçbir markette pazarda lüks manavda yoktu. şu anda ev manav gibi. muz-elma-armut-siyah erik (adı neyse bazen olgunlarını yiyor batu)-üzüm (bunu da seviyor şu ara yemek arası 3-5 tane yiyor)-mandalina-taze hurma (bakıcı batumdan getirdi batu sevdi arada yarım yiyor ama istanbul da bulamadım) herşey var. yiyor mu? hayır. ama ben tek taze ve güzel sebze meyve bulayım diye her cumartesi sabahı pazara iniyorum. bazı arkadaşlarım aç bırak yer diyorlar ama ben doktoruyla da konuştum inatlaşmaya karşıyım. zaten saati geçince daha sinirli oluyor. değil katı gıdayı yemek tabağı kafamıza geçirebilir yapmayı akıl etse. yazık çocuğa. meme ememedi. emzik de almadı. şu anda anne sütü yerine devam sütü ve meme yerine de biberon var. kopamıyor. ne yapalım eline kendi alıp yiyeceği zaman (1,5-2 yaş) daha çok yemeğe başlayacak diye düşünüyorum. biz hergün çabalamaya devam ediyoruz.

iyi akşamlar herkese,

nilcim maşallah paşana, çok tatlı, kocaman olmuş...
batunun resimlerini de gördüm çok tatlı maşallah...

gülsüm ablacım sen nasılsın, en çok da sana maşallah, 3 cadı, oğlun, eşin, ev ... birde bizlere yetişiyorsun....
sen yazarken basıp basıp yazıları karıştırmışlar ya, çok güldüm okurken, bizde de aynı sorun.. bilg.a oturtmuyorlar...
ikiside kucağımızda ne kadar kullanılırsa öyle kullanılyoruz bilgisayarı... kendileri oturmak istiyorlar.. klavyenin bilmediğimiz özelliklerini keşfediyorlar, bilgisayar yakında çöker sanırım garip yerlere girip okey yaptıkları için...

herkesi çok öptüm.....
selam şenay. sen de prenseslerin resimlerini koysana. maşallah dersin deriz nazar değmez. merak ediyorum.

masallah pasamıza ya cok seker kız nılo gercekten beklettı ama cok tatlı geldı ....sagılkla buyusun.....hepsı buyusunler ıns ya ...senay haklısın valla cpk yoruluyorum
bugun benım evlılık yıldonumum 19 bıtı 20 ye gırdık yaslandım ya nılo sende olmasan varya cok yaslı hıssedıcem kız neysekı sen varsın denızde var dıger arkadaslar daha cok kucuk sayılır......guzel bı omur ıns saglıkla ...optum cok ısım var
nice yıllara canım. eşinle va kalabalık ailenle birlikte. 40 ından sonra kalabalık aile oldun sen de :34:

merhabalar
senaycim saol biz iyiyiz hastanelereyiz buara 3 ayir ecmek bilmeyen ishal arastiriliyor 15 aylik oluu kuzu kakasini yapmaan soyluyor eeeeeeeee iyor acep lazimlik alsam erken mi olur senin fistiklari face e muallim ablamin yorumuna -or-um cok tatlilarrrrrrrr
umut batu pasalarrrr cok tatlisiniz cok Allah baislasin benim kuzunun resimleri buraya yasakli ormek isteyen olura face ozel mesa yazsin
muallim abla ailenle aha nice mutlu senelere aklima takili senemi benim ibi evlenince okulu bitirin esim evlenikten 1 sene ben 2 sene sonra bitirim ne acelemiz varsa artik:))))))))
eksik kalvyeyle bu kaar anlasilir yaziliyorhepicinizi opt
geçmiş olsun. önemli birşey çıkmaz inşallah. resimleri mail atabilir misin? özelden mail adresimi yazsam?

selam ..denız ınan alısıyolar merak etme ve dedıgın gıbı ınatlasma zamanla yapacak daha kucuk ama ara ara ver ben pılavla baslamıstım daha dıogrusu cıorbaya tel tehrıye ıle ama hala tam yemıyolar pılav makarna yoıyolar patates kızartınca abılerıne ellırıne verıyorum yıyolar öle öle alıscaz ıns hep mama ıle gıdecek degıller ya ...meyvelerı ben az sulıle pısırıp robottan gecırıyorum pure oluyo yogurtlarına katıyorum cok ıyı oluyo ama uzumu yemeyı cok sevıyolar....herkese guzel bı gun ıns

muallim abla ishali arastiriliyor
denız Saol inSallah atlatiriz Sen canini Skma er ğec oğrenecek yemeyi kimi cocuklar boyle anneye emmeye uskun benim oğlum a memeci ac birakiyorum yemek yesin iye bu seferde huyuzlasiyor zir zir ayanamiuyor emziriyorum bi donem iyi yiyordu simi nazli yiyor ona biraktim ne zaman ne yemek isterse
kahvalti once birlikte yapiyoruz kasar peynir yumurta omlet simit krep s zeytin sevikleri az az bunlaran yiyor kendi eline veriyorum baktim az yedi karisim yapiyorum yemek cani isterse keni yemeklerimizen veriyorum sofraya birlikte oturuyoruz pilav varsa kenisi kasikla yiyor makarna eliyle doksun sacsin onemli eil patates elma ilim yapiyorum firina onu seviyor
meyve uzum elma nar erik kenisi yiyor baktim az yei muz eftali eziyorum
sut cok evmiyor icine bal sevii meyveleren ezip barakla iciriyorum yourtta sae yemezse uzum kayii incir eziyoryum icine
beence en ona birak makarna pilav patates sevmeyen cocuk yk kasar peynirinie bunlari ene yeiklerini ver bi sure inatlamayi unutsun az az ver yemeyince israr etme kaldir aptamile az az inek keci utu ekle baraktan pipetle icir ama illaki biberon ister emme cocuu birak 1;5 yasina kaar emsin beslenme oktoru icin erken ben ittim 1;5 yas sonrasi azi disler cikmadan yeme duzeni olmaz dedi 2 yasina yer herseyi
mail aresini yaz tabi cnm bi firsatta yeni resim atarim

denız amac ne oncelikle yemek yemesimi yoksa aptamili birakmasimi
aptamili cok iciyorsa bence onecelikle aptamile sevii meyveleri kat icir 1-2 kez 1-2 e sade ver sonra aptamile az az inek sutu meyve karitir ver aptamilin taini unutunca az az sevii yemekleren ver ama biberonu sutu e ver mutlaka emme zevkini alsin hazir devam sutu e alabilirsin ayina uyun balli v var
en onemlisi inatlasmayi unutturmak

Anne Olmak"
Anne olmak
bir gözün gerçeklere bakarken
bir gözünle hayallere dalmaktır
Anne ol...mak
yumuşacık tuttuğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır
Anne olmak
her türlü gürültüde
evladın tek nefesini bile duymaktır
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen
en güzel sevaptır
Anne olmak
bahşettiği lütuftan dolayı
Yaradana yanaşmaktır ....(ALINTI)

Son düzenleme:
selam hanımlar,muallimim selamlar canım benimm,
yazılarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamıyorum,dikkatimi çeken iki konu var,
bebek istiyoruz canım rota virüsünden olabilir bu ishal,inşallah değildir,herkese rota vrüsü aşılarını masraflı da olsa yaptırmalarını tavsiye ederim acizane,
bir de bebeklerinize 1.5 yaşından önce inek sütü ve bal karıştırıp vermeyin bence,
ikisi de ağır hayvansal besinler,
1 yaşından sonra süte keçi sütüyle başlamanızı tavsiye ederim,
herkesi yavrularıyla beraber öpüyorumm..

selam hanımlar,muallimim selamlar canım benimm,
yazılarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamıyorum,dikkatimi çeken iki konu var,
bebek istiyoruz canım rota virüsünden olabilir bu ishal,inşallah değildir,herkese rota vrüsü aşılarını masraflı da olsa yaptırmalarını tavsiye ederim acizane,
bir de bebeklerinize 1.5 yaşından önce inek sütü ve bal karıştırıp vermeyin bence,
ikisi de ağır hayvansal besinler,
1 yaşından sonra süte keçi sütüyle başlamanızı tavsiye ederim,
herkesi yavrularıyla beraber öpüyorumm..

selam cnm rota virusune bakildi yok asi olmustu zaten kulture bakiliyor kan a hepatit v s bakiliyor insallah sorun cikmaz sut ve bal az az verilmesinden yanayim sonra alismalari zor olabilir kabul etmeyebilirler iye usunuyorum benim sipa nin yemeye alismasi zaman alii icin halen tam iciyor iyemem
sen bebis nasilsiniz?

bebıs ıst kız ne guzel bır yazı .....anne olmak gercekten farklı......hymary nerdesın ya ugra arasıra ....tavsıyelerın ıcın tesekkurler nasıl kızların....denız bebıs ısstıyoruzun ddıgı gıbı yap bencede aptamılı sevıyosa onunla basla benımkıler hala bayılıtyo vallla bazen verıyorum dıs cıkarma donemlerınde ırmıklı ballı hele cok sevıyolar öle öle alıscak.....hymary sute bal katmadım daha ama baslıcam kısın ben pekmez verdım her sabah koyden ıstetmıstım elma armut pekmezı uzum harnup donusumlu kullanıyorum...buyusun prensesler ve pasalar ...valla oğlanlar cok yakısıklı burda ...kızlar sıraya gırecek......

Hayirli aksamlar arkadaslar
Ö NCELIKLE TURKIYEMIZIN BASI SAG OLSUN DIYORUM ÖLEN KINALI KUZULARA A llahtan rahmet ailelerinede bas sagligi diliyorum.
Moralim coook bozuk dunden beridir migrenim tuttu Rabbim O ANALARA SABIR VERSIN

Back
X