- Konu Sahibi el-muallim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 274913 Eki Görüntüle 274914 Eki Görüntüle 274915 Eki Görüntüle 274916 Eki Görüntüle 274917 Eki Görüntüle 274918
Teyzeleri oglumun aktuel resimleri, masallah deyin PASAMA.
[COLOR="#000000Maasallah tebarekellah deniz batu buyumus kocaman adam olmus bahtlari acik
ömurleri uzun olsun kuzularimizin Aminnnnn"][/COLOR]
Mesajim gelmiyor kk kabul etmiyorhic anlamis degilim bu isi kizlar sizde sorun yasiyormusunuz
![]()
maşallah umut paşaya.evet koca adam oldular. biz de hergün 3-4 adım atıyoruz. tahminen 2-3 haftaya abisi gibi (4 ayla abi galiba
) yürümeye sonra da koşturmaya başlar. zor bebek batu. hareketliliği ama en çok şu yemek olayı üzüyor. olsun yine de çok seviliyor. allah hepsini nazarlardan korusun her isteyeni de yavrusuna kavuştursun
![]()
Amin canim amin ins Rabbim isteyen herkesi kavustursun.Denizcim yemek konusunu bu kadar takma komsumuzun oglu vardi oda sirf devam sutu almisti hemde 3 yasina kadar sen yapiyorsun emegin var yemiyor oda kolayina kaciyordu.Coook tatli batu umut gibi beyaz tenli sanirim batuyu benim icin öp annesi bicirik yanaklarindan.
Umut artik söz dinliyor teyzesi kapiyi örtuyor eline bir sey verdigim zaman git babaya ver hemen verir yat kalk uyu agzini burnunu gözunu gosteriyor.Tabiki hemen kendini ödullendiriyor canim yavrum.
Facebook sabiha paktuna keskinin sayfasina giriyorum baya bir bilgi veriyor 0 3 yas arasi bebekler icin bayada faydasi oldu bebeklerin öz guveni cook önemli umuta herseyi anlatmaya calisiyorum sofrada bile maasallah herseyi cabuk kavriyor.
Insallah ileride bilgili guzel ahlakli cocuklar olurlar Tabiki anaya babaya buyuk rol dusuyor.
selam şenay. sen de prenseslerin resimlerini koysana. maşallah dersin deriz nazar değmez. merak ediyorum.iyi akşamlar herkese,
nilcim maşallah paşana, çok tatlı, kocaman olmuş...
batunun resimlerini de gördüm çok tatlı maşallah...
gülsüm ablacım sen nasılsın, en çok da sana maşallah, 3 cadı, oğlun, eşin, ev ... birde bizlere yetişiyorsun....
sen yazarken basıp basıp yazıları karıştırmışlar ya, çok güldüm okurken, bizde de aynı sorun.. bilg.a oturtmuyorlar...
ikiside kucağımızda ne kadar kullanılırsa öyle kullanılyoruz bilgisayarı... kendileri oturmak istiyorlar.. klavyenin bilmediğimiz özelliklerini keşfediyorlar, bilgisayar yakında çöker sanırım garip yerlere girip okey yaptıkları için...
herkesi çok öptüm.....
nice yıllara canım. eşinle va kalabalık ailenle birlikte. 40 ından sonra kalabalık aile oldun sen demasallah pasamıza ya cok seker kız nılo gercekten beklettı ama cok tatlı geldı ....sagılkla buyusun.....hepsı buyusunler ıns ya ...senay haklısın valla cpk yoruluyorum
bugun benım evlılık yıldonumum 19 bıtı 20 ye gırdık yaslandım ya nılo sende olmasan varya cok yaslı hıssedıcem kız neysekı sen varsın denızde var dıger arkadaslar daha cok kucuk sayılır......guzel bı omur ıns saglıkla ...optum cok ısım var
geçmiş olsun. önemli birşey çıkmaz inşallah. resimleri mail atabilir misin? özelden mail adresimi yazsam?merhabalar
senaycim saol biz iyiyiz hastanelereyiz buara 3 ayir ecmek bilmeyen ishal arastiriliyor 15 aylik oluu kuzu kakasini yapmaan soyluyor eeeeeeeee iyor acep lazimlik alsam erken mi olur senin fistiklari face e muallim ablamin yorumuna -or-um cok tatlilarrrrrrrr
umut batu pasalarrrr cok tatlisiniz cok Allah baislasin benim kuzunun resimleri buraya yasakli ormek isteyen olura face ozel mesa yazsin
muallim abla ailenle aha nice mutlu senelere aklima takili senemi benim ibi evlenince okulu bitirin esim evlenikten 1 sene ben 2 sene sonra bitirim ne acelemiz varsa artik:))))))))
eksik kalvyeyle bu kaar anlasilir yaziliyorhepicinizi opt
selam hanımlar,muallimim selamlar canım benimm,
yazılarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamıyorum,dikkatimi çeken iki konu var,
bebek istiyoruz canım rota virüsünden olabilir bu ishal,inşallah değildir,herkese rota vrüsü aşılarını masraflı da olsa yaptırmalarını tavsiye ederim acizane,
bir de bebeklerinize 1.5 yaşından önce inek sütü ve bal karıştırıp vermeyin bence,
ikisi de ağır hayvansal besinler,
1 yaşından sonra süte keçi sütüyle başlamanızı tavsiye ederim,
herkesi yavrularıyla beraber öpüyorumm..