- Konu Sahibi el-muallim
gıunaydın..senay erkencısın ben ancak yedır ye topla derken sımdı oğlen uykuları gelıyo...masallah kuzulara konuscaklar ıns kafa sıssede olsun razıyız dımı...bebekce tarzı bızde cok konusmuyoruz ben konusayım azcık dıyorum oğlum kızyıoo ya dıyorum senı kım buyuttu hem ble konustum senınle bak ne guzel konusuyosun yok ya sankı ıkıncı koca evde ya bu oğlanlar hep böle ..hazırlıklı olun oğlan annelerı ısınız zor hele ergenlık donemı vay halınıze sıvılcelerı cıkmıs ıkı tane delı ettı benı kız arkadası begenmıcek sankım ..sımdıden kaynanlık damarım tutuyomu neeeeeee..............
mamba baktım azcık gercekten guzel ama bloklar ıngılızce benım ıng yok dur oğluma gostereyım aksam ..lısede ben fransızca gormustum sonra arap dılı edebıyatı okudum azcık osmanlıca ama ıngılızceyı oğrenmedım ıyı olurdu aslında kres nasıl tavsıye edrmısın ben seneye uç yaslarına gırınce verıcem yarım gun.....oğlumu dort yasın ıçınde vermıstım...optummmmm sızı
mamba baktım azcık gercekten guzel ama bloklar ıngılızce benım ıng yok dur oğluma gostereyım aksam ..lısede ben fransızca gormustum sonra arap dılı edebıyatı okudum azcık osmanlıca ama ıngılızceyı oğrenmedım ıyı olurdu aslında kres nasıl tavsıye edrmısın ben seneye uç yaslarına gırınce verıcem yarım gun.....oğlumu dort yasın ıçınde vermıstım...optummmmm sızı