Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

gıunaydın..senay erkencısın ben ancak yedır ye topla derken sımdı oğlen uykuları gelıyo...masallah kuzulara konuscaklar ıns kafa sıssede olsun razıyız dımı...bebekce tarzı bızde cok konusmuyoruz ben konusayım azcık dıyorum oğlum kızyıoo ya dıyorum senı kım buyuttu hem ble konustum senınle bak ne guzel konusuyosun yok ya sankı ıkıncı koca evde ya bu oğlanlar hep böle ..hazırlıklı olun oğlan annelerı ısınız zor hele ergenlık donemı vay halınıze sıvılcelerı cıkmıs ıkı tane delı ettı benı kız arkadası begenmıcek sankım ..sımdıden kaynanlık damarım tutuyomu neeeeeee..............
mamba baktım azcık gercekten guzel ama bloklar ıngılızce benım ıng yok dur oğluma gostereyım aksam ..lısede ben fransızca gormustum sonra arap dılı edebıyatı okudum azcık osmanlıca ama ıngılızceyı oğrenmedım ıyı olurdu aslında kres nasıl tavsıye edrmısın ben seneye uç yaslarına gırınce verıcem yarım gun.....oğlumu dort yasın ıçınde vermıstım...optummmmm sızı

gıunaydın..senay erkencısın ben ancak yedır ye topla derken sımdı oğlen uykuları gelıyo...masallah kuzulara konuscaklar ıns kafa sıssede olsun razıyız dımı...bebekce tarzı bızde cok konusmuyoruz ben konusayım azcık dıyorum oğlum kızyıoo ya dıyorum senı kım buyuttu hem ble konustum senınle bak ne guzel konusuyosun yok ya sankı ıkıncı koca evde ya bu oğlanlar hep böle ..hazırlıklı olun oğlan annelerı ısınız zor hele ergenlık donemı vay halınıze sıvılcelerı cıkmıs ıkı tane delı ettı benı kız arkadası begenmıcek sankım ..sımdıden kaynanlık damarım tutuyomu neeeeeee..............
mamba baktım azcık gercekten guzel ama bloklar ıngılızce benım ıng yok dur oğluma gostereyım aksam ..lısede ben fransızca gormustum sonra arap dılı edebıyatı okudum azcık osmanlıca ama ıngılızceyı oğrenmedım ıyı olurdu aslında kres nasıl tavsıye edrmısın ben seneye uç yaslarına gırınce verıcem yarım gun.....oğlumu dort yasın ıçınde vermıstım...optummmmm sızı

valla ablacım erkenciyim, sabah onlar uyurken işe diye çıkıyoruz, anane uğraşıyor senin o dediklerinle... Allah kolaylık versin, hele sen 3 çocukla maşallah, çok takdir ediyorum seni.. biz akşamları 3-5 saat zor dayanıyoruz, uyumadılar diye söyleniyoruz... ama her halleri çok güzel...

merhabalar
yarim klavye ile yazmakta zorlaniyorum yazacak cok ey var
ozetle:))
nil rana ecmi olsun boyle boyle buyuyorlar benim kuzunun aita tahlili temiz ishal ecti yenien baslamaz insallah ishal ecince az az yemeye baslai cok sukur israrci olmayin kizlar anne vicani sizliyor yemeiyince ama ecici bi urec yemese benim sipa yemez 3 ayir boyleyiz toplama 1 kilo veri salii yerine olsun yemeyi orensin az az herseyen yesin istiyorum kilo takintim yok veriine eil hastaliinin ne kaar yiprattiina uzuluyorum
ben pekmezi bazen kaikla ama counluk c vitaminleri ile birlikte veriyorum aha fayali orn 1 tatli kasii pekmez az su 3-4 limon amlasi meyve suyu niyetine iciyor portakal manalina ile e yapiyorum
annesutu cok iyi ama sabaha kaar meme azina uyuyor yara olu benen baska kimse uyutamiyor zorluklari a var birlikte yattiimiz hale saat basi kalkip oturuyor yarim saat uyutmaya calis 1 saat sonra yine ayni uykusuzluk beni cok yoruyor 15 ay olu 2-3 saat erin uyumayi ozleim ozlerim mor mor tipim kayik canlari saolsun yani cocuk kolay buyumuyorr
benim sipanin su veya hup (su) akka(ayakkabi)tak tak(giydir)babb(baba) ibi kelimeleri var
kahvaltia bali ekmee surup yeiriyorum tahin pekmezi e oyle yeiriyorum memlekette bahceen ispanak nane mayonuz ere otu toplaim peynir ezip ozleme yaptim severek yei babannemizin besleii tavuk etiyle pilav yaptim yumurtalarimiza tavuklaran keske imkanimiz olsa bahceli eve oal salikli ortam a buyutebilsek kuzulari

kucuk adamın ıyı olmasına sevındım ıns tekrarlamaz cok dıkkat et canım ya......yaramı destın kız bahcelı ev.........oooooy cok ıstıommmm bende ama kısmet .......gelın alalım bı arazı koyalım ev uzeruıne ......ıyı olur ...dedıgın gıbı bazen zorlamamak gerek yemeyınce nasıl bızım canımız ıstemıyosa onlarında ıstemıyo bazen nbben zaten azcık zorlım kusuyo benım kıler ..bız kıbar kızlarız az yıyoooss..senay sagol canım ..psıkologa gıderım sanırım kısa zamanda...senınkılerı hala annenen mı bakıyo krese verıcen mı

Hayırlı Cumalar....

bebek istiyoruz, ishalin geçmesine sevindim, inşallah olmaz bir daha... bende kiloyu sorun etmiyorum ama bir tanesi pek yemiyor işte.. zorla, oyunla yedirmeye çalışıyoruz... gerçi hani fazla oyunla yedirmeyin, yemeğin oyun olduğu kanısı oluşmasın çocukta filan diye yazı okumuştum ama... ne yapalım 2 lokma fazla yesin diye oyunu bırak, göbek atmadığımız kalıyor...

Muallim ablacım, ben kreşe vermeyi düşünüyorum... ama ne zaman bilmiyorum.... bize çok yakın bir yuva var.. daha konuşmadım.. yarım gün alırlarmı bilmiyorum.. daha erken belki ama alıştırmam lazım...hem çocukların gelişimi hemde annem için.. annem çok yoruluyor, gerçi şikayetçi değil ama düzenimi kurmam lazım... sarışın kızım anane aşığı, beni bile gözü görmüyor anane varken, onu nasıl alıştırcaz bilmiyorum... kışın ve baharda yarım gün filan gönderirim, yazın köye gideriz diyor annem... tam güne 1 yıl filan sonra yani 2,5 yaşında başlarız herhalde... hayırlısı bakalım...

Selam arkadaslar
Herkese hayirli cumalar diliyorum Rabbim darda kalan kullarina yardim etsin ins helede vandaki kardeslerimize cook madurlar yazik birde kar yagmis ne zor allahim gercekten herdaim halimize sukur diyelim insallah
Umut biraz iyi az az yediriyorum BIRAZDAN yuruyuse cikacazzx ah sipam yazdirmiyor teyzeleri<x ben yazacam diyor burda havalar buigun cook guzelllll degerlendirelik dedim kizlar ne yapaz bilmiyorum elimden tutup kapiyugx<osteriyor disari cikalim diye kis geldi <y isimiz zor gibi neysecikiyorum herkezi öpüyoruz umutlaxy yazdirmiyorrrrrrr-..,3
* SEVGIYLE KALIM HK:;<?/(:28: c

hayırlı cumalar ..bak yıne senay hatırlattı ama yogundum dıladan tahlıl ıstendı havuz ıcın trafık berbat ıstanbulda ya ....senay ıyı olur bencede yetrkı guvenlı ılgılı yuva olsun yarım almalarıu gerek yada haftanın ıkı uc gunu seneye ıns bende dusunuyorum....
nılo aferın bıcırıga bak senden guzel yazıyo ..heheee seneye yazarlkr valla sölım oğlanlar bılgısayara arabaya cok meraklı dogustan valla.....bazen ıstahları gıdıyo bıu cok normal zorlamayın kızlar ....gezın bakalım nılo hava sert sayılır burda ama yardımcı kıza gelınce yarım saat gezduır dıyorm ıyı oluyo cok sıkılılıyolar nerde bu mıllet yaaa

hayırlı cumalar ..bak yıne senay hatırlattı ama yogundum dıladan tahlıl ıstendı havuz ıcın trafık berbat ıstanbulda ya ....senay ıyı olur bencede yetrkı guvenlı ılgılı yuva olsun yarım almalarıu gerek yada haftanın ıkı uc gunu seneye ıns bende dusunuyorum....
nılo aferın bıcırıga bak senden guzel yazıyo ..heheee seneye yazarlkr valla sölım oğlanlar bılgısayara arabaya cok meraklı dogustan valla.....bazen ıstahları gıdıyo bıu cok normal zorlamayın kızlar ....gezın bakalım nılo hava sert sayılır burda ama yardımcı kıza gelınce yarım saat gezduır dıyorm ıyı oluyo cok sıkılılıyolar nerde bu mıllet yaaa

Tekrardan selam hocam
Sorma canimya tam pc hastasi bu cocuk oyuncaklarla oynamiyor ne zaman otursam elime aldigim an yanimda yazdirmiyor sipam öyle guzel basiyorki sasiyoruz bilmedigimiz seyleri cikariyor anlamis degiliz tam bir baba duskunu asik babaya onunla yatiyor onunla kalkiyor.
Kizlar sizinkiler ne alemde hani isime gelmiyor degil bugun yuruduk iyide geldi biraz yoruldum bir bakayim dedim azicik patates püresi yaptim bayildi oglum yavrum dunden beridir iyi aman iyi olsunlarda senin minnoslar nasil muallim zayifladinmi canim benimde 3 kilo kaldi ama ne yaptiysam gitmiyor yapisti kaldi plates yapiyorum su gobis bir gitse raziyim kizlar sizde göbek kaldimi?cikmam lazim mutfak beni bekliyor herkese hayirli geceler diliyorum hk

sagol canım .bende kutlarım .....vaktım yıook gıremedım bı turlu herkese guzel bı pazar ....ıslerım bıtsın gelırım cok optum

Selam Arkadaslar
Nerelerdesiniz kimsecikler ugramamis ins herkez iyidir.Bizde gene miz mizlastik hafif atesimiz var cocuklar nasil?
Gökce nerdesin bebek ist erdem nasil iyi oldumu canim deniz derya ses verin kizlarrrrr herkezi özledik bebeklere iyi bakin sevgilerrrrrrr:16:

selam evet ya herkes yogun sanırım nılo ıns gecer sıkıntı etme ama cok hastalık oluyo bu sıralar gecen hafta benımkılerde azcık keyıfsızde gectı sonra ama kavgaları bıtmıyo....yorgunum dostlarım yorgunum artık.....kım söluyodu artık böle sarkılar dınler oldum kızlar ...bebısler basladımı yurumelere haber verın

merhaba kızlar, benim tarafta bir sıkıntı yok, iyiyiz, sizler nasılsınız...
uyku düzenimiz pek yok, gündüz geç saate kadar uyuyorlar öğlen uykularını, gece uyumak bilmiyorlar sonra..
gece 11'den sonra bizde kavga başlıyor... uyumamak için mama diye ağlıyorlar tok olsalar bile, mutfakta keyifleri yerinde...
bişeyler atıştırıyorlar, meyve bisküvi filan... uyumaya gidiyoruz, kaka diye başlıyorlar bu sefer... altlarını açıyoruz, çıplak kaçıyorlar..
o devre de geçince, yamba yamba(lamba) diye ağlıyor gülay, ışığı açmamız için... benim gibi karanlığı sevmiyor... istisnasız her gecemiz
böyle.. ne zaman kendi başlarına uyuyacaklar... onun dışında sorun yok, bayramda çorluya köye gitcez, havalar fazla sert olmaz
ve hasta etmeden çocukları döneriz inşallah...

nilcim geçmiş olsun, bugün nasıl paşan....

gülsüm ablacım, Allah kolaylıklar versin sana... tatlı yorgunluklar bunlar diycem ama seninki gerçekten çok zor...
sen ne yapcan abla kreş filan düşünüyormusun, biraz rahatlatır seni belki...
dilayı havuza verecektin sanırım, öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, basmasıylamı alakalı, nasıl çıktı testleriniz...

selam evet ya herkes yogun sanırım nılo ıns gecer sıkıntı etme ama cok hastalık oluyo bu sıralar gecen hafta benımkılerde azcık keyıfsızde gectı sonra ama kavgaları bıtmıyo....yorgunum dostlarım yorgunum artık.....kım söluyodu artık böle sarkılar dınler oldum kızlar ...bebısler basladımı yurumelere haber verın

ablacım kavgaları bitmiyor demişsin, bizde de aynı sorun, gülay çok uyumlu.. ama mine kavgacı, dünya hep onun etrafında dönsün istiyor, herşey onun olsun istiyor.. aynı şey kendi elinde, ama elindekini atıyor gülayın elindekini alıyor... gülayım da çoğunlukla gidiyor onun attığını veya başka birşey alıyor... ama bazen o da inatlaşıyor, başlıyorlar kavgaya... gülay ağlıyor, mine elindekini veya gülayı çekiştirmeye devam ediyor... mine daha kuvvetl, gülayı incitmesinden korkuyoruz...ne yapacağımızı şaşırıyoruz... sen ne yapıyorsun, nasıl müdahale ediyorsun..

senaycım gunaydın ...uyku duzenımız gunduz ıyı atıyorum yataklarına yarım saat yastıklarla savasıyolar sonra uyuyolar....gece on vya bucuk gıbı uyulrar ama odaları nda degıl ıkısı gece benım odada yerde yatıyo yorgan kullanmıyorum hal asala ıstemıyolar...yelek gıtydırıp yatıytrıyorum....kavgalarına mudahale edıyorum kızıyorum kardessınbız dıye op bakım doyırum sonra yıne yıne .....ıns gecek seneye uç yaslrını doldurunca yuvaya verıcem haftanın ıkı uc gunu ıns ....yardımcım kız gelıyo oynuyo onları parka cıkarıyo....dıla bacagındakı serttıklten yurumuyo su an havuz terapısı ve fızık tedavıye devam ıns ya ıns yurur cok kıska nıyo kardeslerını cok ...opt herkesı

merhabalar
nil cnm ecmis olsun biz iyiyiz cok sukur ishali yok similik insallah olmaz
muallim abla yuzme iyi elecektir eminim tum kaslari calitiriyor insallah kisa zamana karesleriyle kosar umraniyee ki yuzme kursunami veriyorsun orasi cok temiz ben 2 sene ittim zaman eciyor buyuyorlar 3 yasa ne kali
senay emek fistiklar uyumamak icin ellerinen elenleri yapiyorlar kuuruklarrrrrr bizime ece yatmaan yatakta kuurma oluyor ec uyusalar a ece sik uyanmiyorlar imi benim olum uykuyu sevmiyor unuz yarim saat uyuuu hale uyuturken sorun yasamiyorum cok sukur ya meme ya kucaima uyuyor ama sabaha kaar saat basi zirliyor bu sabaha karsi yorunluktan basimi kaliramaim yatakta oturu aliyor sonra elmis karnimin ustune basini koymus uyumus ne zman uyuuysa
kres oyun ruplari oluyor ayni yas rubu bi usun erim 3 yasinan sonraa tam un kisin eve zor nasil vakit ecireceiz bilmiyorum eneye bene oyun ruplarina vereceim
canlarim ve biricik canlariiiiiiiii simien bayraminizi kutluyorum evlatlarimila salikla huzurla nice bayramlara insallah
temizlik utu hazirlik younum irmeye caliirimyine
rana
batu nun uzel annesi sizler nasilsiniz toprakkk ahh toprak unuttu bizi o nasil ki ece buyumustur

Selam kizlar
Sizlerin iyi olduguna sevindim.Umutum coook hastalandi dun gece yavrum kuzum yandi tutustu yanaklari al al kiyamamya coookkkk kötu oldum.
Sabahladik yorgun ve bitkinim canim yavrum atesten gece hep konustu apar topar hastaneye göturduk yüksek atesle virus kapmis nasil virussa doktor 3-4 gun daha atesi surer dedi.
Gözude akiyor ates dusurucu ilac verdi sabah iyiydi genede ates gelip didiyor.
Acikcasi cook korkuyorum kizlar sizlerde öylemisiniz oglumu kaybetme korkusu var icimde atamiyorum bunu yenemiyorum azicik hastalansa o korkularim hemen depresiyor bu normalmi sizce bizi baya bir korkuttu gece Rabbim butun bebekleri korusun insallahhhhhhhh
Simdi uyuttum ogluma dua edin bebeklerinizi öpüyorum onlara coook iyi bakin sevgiler

Back
X