- Konu Sahibi el-muallim
selam.............nılo cok sukur ıyı olmus kuzun ıns bı daha ateslenmez ama seruın kanlı ol hep canım ....bebeklerımız bızım herseyımız ...gokce cadılıga baslamıs demek ..valla alıscan gıde gıde aslında o alıscak sıksık söle yapma olmaz dıye anlıyo aslında zamanla daha uslıu olucak ama tam bu sekılde yapma zamanları canım bende hatırlıyorum oğlumda ıkı uc yasına dek ev gezmesı yapmamıstım dısaruyı gezmıztım...aman dıkkat edın evde valla ben her dolaba dolap kılıdı aldım buyuk marketlerde var pahalı ama napım cekmecelerıde bantladım cok meraklılar ok hele ela daha meraklı....rabbım korusun banyıoyada dolaplara kılıt koydum deterjandan korkarım oğlum usluydu valla hıcbıyerı karustırmazdı bunlar ne ya bunlar cadı bence....
evet senay ya cumayı yıne sen hatırlattın cumanız mubarek olsun dualarımız makbul olsun saglıkl -afıyet olsun yuvalarımıza ınsssssssssss......bebıs ıstıyoz bak selam söle cumhurbaskanına kız ankaradayım dedın bıorçlu cıktın hehhe koske cık bayramda.....bende herkese guzel bayramlar dılıyourummmmm........cok guzel gecsın ıns tatlılar yapın ıns valla ne guzel kılo vermıssınız yok ya bende tık yok aynıuyımm troıd lerde sıkıntı vardı yacvas calısıyolar bu hafta bazı testlerı yaptoırcam bakalım....
evet senay ya cumayı yıne sen hatırlattın cumanız mubarek olsun dualarımız makbul olsun saglıkl -afıyet olsun yuvalarımıza ınsssssssssss......bebıs ıstıyoz bak selam söle cumhurbaskanına kız ankaradayım dedın bıorçlu cıktın hehhe koske cık bayramda.....bende herkese guzel bayramlar dılıyourummmmm........cok guzel gecsın ıns tatlılar yapın ıns valla ne guzel kılo vermıssınız yok ya bende tık yok aynıuyımm troıd lerde sıkıntı vardı yacvas calısıyolar bu hafta bazı testlerı yaptoırcam bakalım....