Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

selam.............nılo cok sukur ıyı olmus kuzun ıns bı daha ateslenmez ama seruın kanlı ol hep canım ....bebeklerımız bızım herseyımız ...gokce cadılıga baslamıs demek ..valla alıscan gıde gıde aslında o alıscak sıksık söle yapma olmaz dıye anlıyo aslında zamanla daha uslıu olucak ama tam bu sekılde yapma zamanları canım bende hatırlıyorum oğlumda ıkı uc yasına dek ev gezmesı yapmamıstım dısaruyı gezmıztım...aman dıkkat edın evde valla ben her dolaba dolap kılıdı aldım buyuk marketlerde var pahalı ama napım cekmecelerıde bantladım cok meraklılar ok hele ela daha meraklı....rabbım korusun banyıoyada dolaplara kılıt koydum deterjandan korkarım oğlum usluydu valla hıcbıyerı karustırmazdı bunlar ne ya bunlar cadı bence....

evet senay ya cumayı yıne sen hatırlattın cumanız mubarek olsun dualarımız makbul olsun saglıkl -afıyet olsun yuvalarımıza ınsssssssssss......bebıs ıstıyoz bak selam söle cumhurbaskanına kız ankaradayım dedın bıorçlu cıktın hehhe koske cık bayramda.....bende herkese guzel bayramlar dılıyourummmmm........cok guzel gecsın ıns tatlılar yapın ıns valla ne guzel kılo vermıssınız yok ya bende tık yok aynıuyımm troıd lerde sıkıntı vardı yacvas calısıyolar bu hafta bazı testlerı yaptoırcam bakalım....

iyi akşamlar....

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

birdaha internete giremem sanırım. evde intrnet yok, bayramda da çorluda olcaz...

HERKESİ ÇOK ÖPÜYORUM... İYİ BAYRAMLAR, İYİ TATİLLER...

sanada canım.............ıyı bayyamlar herkese ..kızlar bayramda bebeklerınızın cıcılerle fotosunu koyun ıns ..opytummmmmm

kızlar bende bayramda giremem nete annemlere gidicem inş orda net yok:( şimdiden İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM .. DAHA NİCE BAYRAMLAR GÖRMEK DİLEGİYLE ...
kızıma bayramlık almadık ama bi arkadaş hediye getirmişti onları giydircem :) o bakımdan şanslıyız yani:) kib aeo öptm hepinizi

oh gıyınsın kızın canım cıcılerını bende gelen hedıye elbıseler var onları gıydırecem ıns ozel bı sey almadım zaten var gıysılerı bıd ıunumuz kıs dısarı daha az cıkıcaz bugun duısarı cıktık yardımcı kızla hepberaber uc park gezdık ya eve gırmek ıstemedıler cıglık kıyamet zor gırdık ..coook opt sızı bebeklere ıyı bakın aman sekere dıkat ben seker sakız cıps cola asıltlı ıcecek vermıyolarum azcık cıkolata o kadar

herkese iyi bayramlar umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur. nil geçmiş olsun. muallim senin kızlar cadıysa benim batu da minik canavar. 1 saniye durmuyor. şimdiden pencere kollarına asılıyor. kapılara boyu yetmek üzere. zaten 6 aylıktan beri heryer kilit. az aralık görse dalıyor. tam canavar yaaaa. bunların oturanı da varmış o nasıl oluyor bilmiyorum. bizimki kucakta bile hiç oturmadı. yürüyene kadar kucakta bizi gezdiriyordu vaya emekliyordu tabii.kızlardan birini batu ya ver. muhteşem bir çift olurlar vay o evin haline :1:

denız sanada ıyı bayramlar ...batu ıyıce gosterıyo kendını demek aynen canım bunlar cok yaramaz ya cadılar ve senın yaramaz oğlun bı araya gelseler ıkı akka sonbra kacarız ....tatıl nasıl gecıyo hava cok guzeldı bugun cıktık parka eve gelmek ıstemıyolar zorla ındıler salıncaktan ya ....senın oğlun hele tam yurusun uuuuuu o zaman gorcennnn....heeheee

merhabalar
şükür işteyim :1: batu yürüyor ama tabii sarhoş gibi sallana sallana. dışarıda ise zor yürüyor. ayağında ayakkabı var ya. yere yatıp emeklemek istiyor dışarıda. halen kucaktan bırakamıyoruz parkta filan. bayram 2-3 gün hem gezdik hem parka gittik. batu ya iyi oldu. dün de parka gittik yine akşam halamıoz geldi. anladığım batu kalabalık ve çocuk seviyor. kardeş yapamayacağıma göre seneye oyun grubu şart oldu.

merhaba arkadaşlar, nasılsınız bayram sonrası...

bayram çok güzeldi... kızlarla birlikte olmak daha güzeldi tabii.. burnumda tütüyor ikiside, tatillerden sonra onlardan ayırlıp işe gelmek çok daha zor...

dün akşam eşim, kızların eski videolarını açmış, aman Allahım tam 1 sene öncesi.. ne kadar küçükler, agucuklar, gugucuklar... sırt üstü yatıyorlar, çırpınıyorlar, fazla hareket edemiyorlar, beşik kenarında ayakta zor duruyorlar... çok şekerler... oturdum ağladım, o kadar çok duygulandım ki anlatamam. Hamdolsun bugünümüze.... o zor günleri unutmuşuz bile...

merhabalar
şükür işteyim :1: batu yürüyor ama tabii sarhoş gibi sallana sallana. dışarıda ise zor yürüyor. ayağında ayakkabı var ya. yere yatıp emeklemek istiyor dışarıda. halen kucaktan bırakamıyoruz parkta filan. bayram 2-3 gün hem gezdik hem parka gittik. batu ya iyi oldu. dün de parka gittik yine akşam halamıoz geldi. anladığım batu kalabalık ve çocuk seviyor. kardeş yapamayacağıma göre seneye oyun grubu şart oldu.

maşallah batu'ya... ilk yürüme halleri çok tatlı oluyor... batu da deneme sürüşünde şimdi..kış geçip bahar geldiğinde tut tutabilirsen... asıl o zaman çok zor, herşeyi kendi yapmak isteyecek... koltukların üzerinden atlayıp zıplayacak, kısacası düz duvara tırmanacak...

bizimkiler parkta küçük kaydıraklarda kendileri kayıyor artık... çığlık çığlığa.... çok hoşlanıyorlar, merdivenleri çıkıp kendileri kaymaya... biz ise etraflarında dönüp duruyoruz, aman düşmesinler diye.... evde salıncakları var, oturup sallanmak kesmiyor küçük hanımları, ayakta sallanıyorlar, ve öyle uçuyorlarki.. durduruyoruz, hızlarını kesmeye çalışıyoruz, yaygara başlıyor..

senay gercekten oncekı vıdeo ve rsımlerı ızlemek hayret verıcı oluyo hele benımkıler eve geldıklerınde ancak ıkı kılo ıdıler öle kucuklerdıkı yaaa cok sukur bu halımıze ..senınkıler ıyıce hareketlendı demek benımkılerde salıncak sevıyo ama eve alamamkı uc tane bı tane alsam kavgaları bıtmez ....ayrılık zor dımı olsun canım rabbım baska ayrılık vermesın ıns ...bayramda bıttı ızlar omur denılen sey ne garıp dımı su gıbı akıp gecıyoo....denız oo batu demek basladı artık haylazlıga ..ıkı aya kalmaz kosacak bak tut bakalım tutabılırsen ....dedıgın fıkır guzel bır oyun grubu gerek cocuklara ben seneye ıns yuva tarzı bı yere verıcem haftanın ıkı veya uc gunu daha ıyı olur ...bayramda ne yaptınız ben evdeydım gunler kıdsaa sız gelın dedım herkese tam oğluen uyku saatlerı sonra uyan gıyımn hava kararıyo ....dısarı cıktık park gecdık o kadar eve gırmıyolar bu seferde ama hava cook guzeldı yaaaaaaaaaaaaa....sanırım soguklar gelıcek gezelım acık dahaaaa..ıyı geceler kızlar uyudu bende yatayımm ....

Selam citir anneler
Bayramda gecti ins iyi gecmistir burasi felaket soguk hava coook ruzgarli disariya cikmanin imkani yok butun yaz pasayla gezmistik bu kis ne yapacaz bakalim isimiz zor.
Enerjimiz cook fazla umut kosup bitiyor hareketli bir bebek misafiri pek seviyor kendinden buyuk ablalarla oynamaya bayiliyor sormayin simdiden capkin yafff öpücükler yagdiriyor.
Kapinin zili calinca bir görmeniz lazim oyunlarini mevlana gibi dönuyor sevincten ilgiyi alakayi seviyor (KERATA)kerata dedimde aklima geldi bu kelimeyi hic sevmezdim ama onu ilk gordugum anda doktorum semra kahraman kerata iste burda demisti bana cook sevimli geldi bu kelime oglumu ilk gordugum andi inanin yazarken bile duygulandim.
Canim doktorum ona herzaman minnattarim ilgi ve alakasindan insallah ikinci bir kerata gelirde seviniriz kizlar ciddi ciddi ikinciyi dusunmeye basladik bakalim hayirlisi insallah Rabbim ogluma bir kardes nasip eder.
Herkeze selam bebekleride ayrica öpüyorum hk:16:

merhaba arkadaşlar, herkes nasıl???
topiğimiz zayıfladı iyice, hadi sıkça gelin, sohbet edelim biraz....

nilcim evet soğuklar başladı, çocuklar evde enerji atamıyor fazla, bizi yoruyorlar, hele iki tane olunca:) ben yaz hayalleri kurmaya başladım bile... kış mevsimi çok uzun, napcaz bakalım... kapalı mekanlara gidicez artık, havalar müsade ettiği sürece... zaten çok soğuklarda çıkarmam evden...
umut'a kardeş... ne iyi olur, niyet var, zaman bellimi?

bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. benim kızlar süpürge ve mikserin sesinden korkuyorlar.. annem yalnızken, süpürgeyi açsa ağlıyorlar, uyurken açsa uyancaklar diye çekiniyoruz... Sessiz çalışan süpürgelerden kullanan varmı? hangi marka iyidir... sessiz derken tam sessizmidir bunlar.. internette çok net bilgilere ulaşamadım, mağaza mağaza gezmek lazım....

slmm
evett bayram bitti biz evimize döndük çok şükür..
senaycım benimkide ses yapandan malesef yaa ama ilk başlarda gökce korkuyodu aglıyordu bikaç ay önce sonra nasıl olduysa alıştı artık süpürürken peşlimden geliyo umarım seninkilerinde korkusu geçer canım
kızlar gökce ve ben fenayız köye gittik bayramda orası soguktu sobalı olunca ısınamadık gece sonra diger günü şehire geldik orada kombi ilk defa yaktık orasıda buz gibi sonra evimize geldik gökcenin bogazı kızarmış burnu durmadan akıyo dr a götürdük soguk algınlıgı verdi gene:( kullanıyorum benimde bogazım batıyo gibi ıhlamurdu nane limondu derken gidişat pek iyi degil arada soguk algınlıgı atıyom ama kar emtiyo:( antibiotik atmayınca geçmek bilmiyo neyse babamızda akşam geldi oda bogazım agrıyo diyo hastaları koguşu gibi oldu ev:) neyse çok öptüm hepinizi kib
ikinciyi isteyen hatunlar gözüm hiç kesmiyo yaa bi bebek daha nasıl olcak bilmiyom :)

selam kızlar ...hava ıyıce sogudu ..senay haklısın kapalı mekanlara gıtmek gerek ama evde kalsak daha ıyı oralardada hastalık kapma ıhtımalı daha cok ıns sıkıntısız gecer bu kıs evımız sıcak baska evler sıcak olmauyo veya hsta kım bılemıyoruz benım kızlar supurge çalısytımı koselere kacıyo seda bagırıp aglıyo hala alısamadık yanı dıla korkmuyo sadece ama normaldır bebekler bu yasta farklı seslerden korkarmıs ..zor oluyo tabı temızlık bledırıda calıstırırken kıyametı koparıyo seda kucagıma alıp anlatıyorum bak kotu degıl bak böle calısıyo o an ıyı ama sonra yıne baslıyo zamanla alıscajklar ıns ..sıkılıyolar ya oyuncaklar oyalamıyo napıcaz kısında evde bılmem...nıloooooooo ne ıyı olur hadı zaman kaybetmeden hgelsın bı kız ıns......basla hemen .....bak benden tam destek sana...gokce korkuyo bakasana kız gokce arayı uaztma derım hadı sana da uç sene musade bebıs ısterızede ...denız zaten yapmıcak ee sız yapın kardes ıyı olur ıns cocuklar arıyor gercekten baskalrının kardeslerını gordukce ıstıyolar ılerde de gerelkıyo kısmet elbette ama ıyı olur benım olsaydı oğlum bes yasındayken dusuk yaptuım cok ısterdım tam vaktıydı sımdı eee seneye unıversıteye gıdecek ne anladım dıyo napalım hersey kısmet dımı yaaa...gokce bolbol cay ıcın canım aman hadsta olmayalım ya bende korkuyorum bırı hasta oldumu hersey sıkıntıya gırıyo ...cok optummmm kızlar

selam kızlar ...hava ıyıce sogudu ..senay haklısın kapalı mekanlara gıtmek gerek ama evde kalsak daha ıyı oralardada hastalık kapma ıhtımalı daha cok ıns sıkıntısız gecer bu kıs evımız sıcak baska evler sıcak olmauyo veya hsta kım bılemıyoruz benım kızlar supurge çalısytımı koselere kacıyo seda bagırıp aglıyo hala alısamadık yanı dıla korkmuyo sadece ama normaldır bebekler bu yasta farklı seslerden korkarmıs ..zor oluyo tabı temızlık bledırıda calıstırırken kıyametı koparıyo seda kucagıma alıp anlatıyorum bak kotu degıl bak böle calısıyo o an ıyı ama sonra yıne baslıyo zamanla alıscajklar ıns ..sıkılıyolar ya oyuncaklar oyalamıyo napıcaz kısında evde bılmem...nıloooooooo ne ıyı olur hadı zaman kaybetmeden hgelsın bı kız ıns......basla hemen .....bak benden tam destek sana...gokce korkuyo bakasana kız gokce arayı uaztma derım hadı sana da uç sene musade bebıs ısterızede ...denız zaten yapmıcak ee sız yapın kardes ıyı olur ıns cocuklar arıyor gercekten baskalrının kardeslerını gordukce ıstıyolar ılerde de gerelkıyo kısmet elbette ama ıyı olur benım olsaydı oğlum bes yasındayken dusuk yaptuım cok ısterdım tam vaktıydı sımdı eee seneye unıversıteye gıdecek ne anladım dıyo napalım hersey kısmet dımı yaaa...gokce bolbol cay ıcın canım aman hadsta olmayalım ya bende korkuyorum bırı hasta oldumu hersey sıkıntıya gırıyo ...cok optummmm kızlar

Selam kizlar
Umutta utuden korkuyordu sesinden halan daha cekinir muallimcim hehe sen bana destek ol canimya sorma isim coook zor biliyorsun benim durumlari ugrasacam bakalim adetim gelmiyor sancida cabasi:18::18:ne yapacam bilmiyorum adet olamiyorum ilacsiz acaba hormonalmi diyorum bu hafta ici eger olamssam tahlil yaptiracam bakalim en son gittigimde menepoz falan yok dedilerdi hatta 56 folikul gorunmustu maraton baslayacak gene hayirlisi:27:

GÜNAYDIN, İYİ HAFTALAR HERKESE.....

gökçecim, geçmiş olsun, ilaç içmeden tam geçmiyor, yada uzuyor hastalık... Allah şifa versin canım...

benimm kızlar da yeni yürümeye başladıklarında korkmuyorlardı süpürgeden, tutunup geziyorlardı... gülsüm abla bende anlatıyorum senin gibi blendırda birşey kaıştırırken, kucağımda korkmuyor, ama tekrarında daha görünce ağlamaya başlıyor... bu günlerde geçcek inşallah...

nilcim valla ikinci için bende de sana tam destek... benim yaş ilerliyor, daha genç olsaydım ve doğum sonrası rahatsızlık geçirmeseydim biz 3. düşünüyorduk... ama belkide 3-4 sene sonra gülsüm abla gibi bende 40'ımda doğurabilirim, neden olmasın:)))

hu huuuuu...... kızlar...... nerelerdesiniz.....

Bualardayiz canim sen nerelerdesin senaycim dustum hormon derdineki sorma benim en son tedavimde e2 214 mus ve ben bu hormonla hamile kalmisim buyuk mucize diyorlar vallahi iyicene aklim karisti o zaman oyleyse simdi ne durumdadir bilmiyorum.
Ve ben tekrar tedavi istiyorum vazmi gecsem kizlar biraz once merkezi aradim bakalim aracaklar dosyama bakip cevap verecekler.
Ben yumurta sayisina takilmaktan bu hormonu es gecmisim iyicene tirstim senay keske zamani geri alip 5 yas kuculsem demi yas 40 gözüm korkmaya basladi sukur adetim kendiliginden geldi ama pek nazli sancim cok sökulemedim kizlar hic bilginiz varmi gelecek ama sanirim bir sorunlar var sunu anladimki kadin olmak cook zormus.
Ayrica destegin icin cook sag ol canim rabbim sanada nasip etsin hayirli bir evlat daha senaycim yasin kac?
Gencsinizdir sizler citir annelersiniz:34:dun aksam sosyal bir sitede benden 3 yas kucuk arkadasimin kucaginda cook tatli bir bebek gordum megersem torunuymus:53:sastim kaldim iyimi bende tekrar anne olmak istiyorum bos verelim iyikide istiyorum demi canim:52:Bakalim zaman ne gösterecek minikleri öp canim ne tatlidirlar onlar simdi citi piti cimcimeler kiz cocuklari bir baska Allahim tum isteyenlere hayirlisini versin

Back
X