Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

slm
çok teşekür ederim kızlar hayırlısı bakalım cumartesi kalp atışı için gidicez inş.
bebekistiyoruz canım memeden kestim çokta üzüldüm ama iki dr a birden sordum biri kadın dogum digeri çocuk dr u ikiside yavaştan kes dediler bende bıraktırdım annemde kes diyince :( off bak gene üzüldüm şimdi :( bide tuvalet alışkanlıgı için yazı bekliyom havalar soguk gökceyi üşütmeyim diye nasıl alıştırıcam onuda bilmiyom inanki umarım alıştırabilirim:( bakalım oglanmı olcek kız mı:9
şenaycım benimde içime kız doguyo ablamda hep kız gelicek felan diyo ya baklım saglıklı olsun hangisi olursa olsun diyoruz artık:) seninde iş yerinde allah kolaylık versin kızlar büyümüşlerdir şimdi :)

Selam herkeze gökcecim once se ni bir tebrik edeyim ne guzel haber böyle inan coook sevindim canim hayirli olsun Rabbim kucaginda göstersin ins ne guzel ikisi beraber buyur Allahim herseyin kolayligini verir gor bak dogacak olan coook uslu olur guzel annesi kizlar umut gene oynamis bu pc zor yaziyorum bir pc de cöpluk oldu yavrumun cani sag olsun kizlar umut coook hasta coook agir grip geciriyor birde bu sabah kalktigimda cocugumun tum vucudu kabarmis soook oldum nasil kasiyor esim henuz gelmedi bakalim hastaneye goturecem kasidikca kabariyor sanirim alerji gibi gorunuyor bir hafdadir hasta once gozleri akmaya basladi okadar coook yogunumki anlatamam coook isim varrrrrr Allahim koilaylik verir ins henuz tasinma islerimiz baslamadi muallimcim beklerim canim evimiz coook genis hepiniz gelin buyrun ins:42:ne yapacam bilemiyorum icten merdivenli und asagida merdiven var keller umutla isim coook zor gibi gorunuyor korkuluk alacam bizim sipada merdivenden cikmayi yapiyor ama inemiyor korkuyorum:52:ins alisir canlar sanirim artik menepoza girtdim durum oyle gosteriyor yaklasik 3 aydir adet olamiyorum hayirlisi bakalim canlarim herkezi öpüyorum inanin zor yaziyorum hk dua edermisiniz oglum icin Mevlam tum bebekleri korusun ins

gokcecim uzulme yine iyi emzirdin simdi 2.nin iyi beslenmesi gerek doktorlarda bu sebepten yavastan kes:))demislerdir.canim benim senin yavasin buysa :9:ne guldum yaa..
Tuvalet egitimi 18.aydan sonra sicaklarda karnin iyice buyumeden baslarsin.Kontrol nasil gecti? hamileligim aklima geldide heyecanlandim birden.Saglikla gelsin insallah..
Senay hosgeldinnn..valla topik unutuldu,gelen olmuyor diye ugramiyordum.sevindim geri donmene:46:Yaz geldi nihayet bundan sonra rahatlariz.Kizlar konusmayi ilerletti demek..cok tatlilar en guzel donemleri.Benim sipa da cumle kurma yok surekli hi, ne diyor birsey soyluyorum 4 kez tekrarlatiyor sonra tamaa diyor.cogu kelimeyi soyluyor basit cumleler var anne sut gibi ama aylardir boylee cok ilerleme yok.
Nil gecmis olsun pasaya..goturdun mu doktora insallah ciddi birsey degildir.Allah kolaylik versin.merdivenli ev zor memleketteki ev oyle in cik gina geliyor.mustakil ev olunca genelde merdivenli oluyor.korkuluk yaptir mutlaka 3 yasindan sonra rahat edersiniz.mustakil ev guzel yaa.Agiz tadiyla oturun insallah..
cnm bende bu sefer 3 ay sonra regl oldum ve cok az.doktora gitmeye korkuyorum.senelerce gitmekten gina geldi.menepoz icin erken degilmi (pek bilgim yok menepoz konusunda)baska bir sebebi olmasin:emir_bebek:

selam ...yenı hamılemız nasıl ay bebek kalp atısları hıssetmek ne hos bı duygu....bıde ınsan üç taneyı gorunce cok baska gercekten cogullar bı baska...saglıkla gelsın annesı oy yerıum onu...kız olursa cok ıyı olur tam yasıt gıbı buyurler ama erkek olursa artık bı daha bebek aramazsın...hayırlısı olsun..nılo menapoz mu ya neren cıkardın ya gecıkmıstır sut korur bazen merak etme ama yınede gorun doktora ama haklısın valla dogumdan sonra hamıle olmadan doktora gıtmek ölüm gelıyo banda ıns buyuk sıkıntı olmazda bı daha dıoktor yuzu gormeyuz...o masa berbat ya...neyse yınede eskıye gore daha rahat ..herkes nasul bız ıyıyız oh havalar ıyı oldu bızı burda bulamazsınız artık park park gezweruzz..ferhunde hanım ve kızları mısalı gezecemm ben ..kımse almaz benım kızları valla gezıntı karının kızları dıyee ama neyse bırını garantıledım dımı nılo.....herkesı optıum ben kacar

arkadaşlar merhaba. aranıza geçen gün katıldım. dünden beri okuyorum bebekle ilgili olan sayfaları. baya şey öğrendim desem yeridir:)
benim oğluşumda 6 aylık oldu. beslenme tablosu arayıp duruyorum. uyuyunca hemen geçiyorum bilgisayarın başına:) bu siteyi bulmam iyi oldu.
bu kaşık mamalarından hangisini tavsiye edersiniz. bi hip marka var, bi aptamil var. hip te organik yazıyor ama hangisi daha iyi olur. kullanan arkadaşlar var mı. çok teşekkür ederim şimdiden:)

selam herkese guzel bı pazar gunu gezın derım ıns bebeklerle....yenı arkasdasım hosgeldın bebegın daha kucukmus ama buyucek ıns...markalara takma derım devamlı yıcek sonunda ama alısması gerek her mamayı sevmıyolar aptamıl guzel ben bı yaslarına kadar bebelac verdım sevdıler daha dogrusu bebelac ve ulkerın mamasını karısık aldım pırınclı ballı veuya ırmıklı donusunlu kullandım sıkılmasınlar dıye devam sutu bebelactı ama..yaslarından sonra devam sutu aptamıl oldu sonra dr normal sute gec dedı onbes aylarından sonra kecı ve normal ınek sutu kullandım evde corbalar yap et suyu at ıçıne zeytınyagı kullan veya az tereyagı benım dr hep dogaldan yanaydı saglıklı gunler olsun canım.........

gokcecim uzulme yine iyi emzirdin simdi 2.nin iyi beslenmesi gerek doktorlarda bu sebepten yavastan kes:))demislerdir.canim benim senin yavasin buysa :9:ne guldum yaa..
Tuvalet egitimi 18.aydan sonra sicaklarda karnin iyice buyumeden baslarsin.Kontrol nasil gecti? hamileligim aklima geldide heyecanlandim birden.Saglikla gelsin insallah..
Senay hosgeldinnn..valla topik unutuldu,gelen olmuyor diye ugramiyordum.sevindim geri donmene:46:Yaz geldi nihayet bundan sonra rahatlariz.Kizlar konusmayi ilerletti demek..cok tatlilar en guzel donemleri.Benim sipa da cumle kurma yok surekli hi, ne diyor birsey soyluyorum 4 kez tekrarlatiyor sonra tamaa diyor.cogu kelimeyi soyluyor basit cumleler var anne sut gibi ama aylardir boylee cok ilerleme yok.
Nil gecmis olsun pasaya..goturdun mu doktora insallah ciddi birsey degildir.Allah kolaylik versin.merdivenli ev zor memleketteki ev oyle in cik gina geliyor.mustakil ev olunca genelde merdivenli oluyor.korkuluk yaptir mutlaka 3 yasindan sonra rahat edersiniz.mustakil ev guzel yaa.Agiz tadiyla oturun insallah..
cnm bende bu sefer 3 ay sonra regl oldum ve cok az.doktora gitmeye korkuyorum.senelerce gitmekten gina geldi.menepoz icin erken degilmi (pek bilgim yok menepoz konusunda)baska bir sebebi olmasin:emir_bebek:
Bebek ist coook sagol canim umut iyi sukur sanirim alerji neden oldu anlayamadik hemen o aksam apar topar goturduk dr yiyecek hava vs olabilir dedi eger iki gun gecmesse doktoruna goturun dedi sukur gectidamla verdi faydasi oldu sorma canim isim coook var ne yapacam bilmiyorum in cik merdiven bahceside var sirf umut icin istedik beni yedi evde disariyi istiyor yavrum.
Yalniz buyutmek inan coook zormus iyicene hareketlendi anne ve mama bitti artik ikili cumlelere basladik yani anne ver erdem nasil davranislari nasil?
Umut herkeze gidiyor hic yabanciligimiz yook yani:1:hic korkumuzda yook sanirim kreste zorluk cekmeyecez bakalim öptum canim
selam ...yenı hamılemız nasıl ay bebek kalp atısları hıssetmek ne hos bı duygu....bıde ınsan üç taneyı gorunce cok baska gercekten cogullar bı baska...saglıkla gelsın annesı oy yerıum onu...kız olursa cok ıyı olur tam yasıt gıbı buyurler ama erkek olursa artık bı daha bebek aramazsın...hayırlısı olsun..nılo menapoz mu ya neren cıkardın ya gecıkmıstır sut korur bazen merak etme ama yınede gorun doktora ama haklısın valla dogumdan sonra hamıle olmadan doktora gıtmek ölüm gelıyo banda ıns buyuk sıkıntı olmazda bı daha dıoktor yuzu gormeyuz...o masa berbat ya...neyse yınede eskıye gore daha rahat ..herkes nasul bız ıyıyız oh havalar ıyı oldu bızı burda bulamazsınız artık park park gezweruzz..ferhunde hanım ve kızları mısalı gezecemm ben ..kımse almaz benım kızları valla gezıntı karının kızları dıyee ama neyse bırını garantıledım dımı nılo.....herkesı optıum ben kacar
Kiz muallim dünürunu begendinmi?benden guzel kaynana olur.:1:Canim benim gercektende insan evde bunaliyor umutla isim zor sen ucuyle Allah herdaim yardimcimiz olsun
arkadaşlar merhaba. aranıza geçen gün katıldım. dünden beri okuyorum bebekle ilgili olan sayfaları. baya şey öğrendim desem yeridir:)
benim oğluşumda 6 aylık oldu. beslenme tablosu arayıp duruyorum. uyuyunca hemen geçiyorum bilgisayarın başına:) bu siteyi bulmam iyi oldu.
bu kaşık mamalarından hangisini tavsiye edersiniz. bi hip marka var, bi aptamil var. hip te organik yazıyor ama hangisi daha iyi olur. kullanan arkadaşlar var mı. çok teşekkür ederim şimdiden:)
Hg hat Rabbim bebegini hayirlu uzun ömurlu eylesin ins butun yavrularimizi ben aptamilin kasik mamalarini verdim ara ara benim oglum ev yemeklerini tercih etti sukrolsun yeme konusunda zorluk cekmedim hazir mamalari pek sevmedi hattta devam sutunu bile istemeyerek icerdi insallah sen genede kendin yap canim yarasin pasana
selam herkese guzel bı pazar gunu gezın derım ıns bebeklerle....yenı arkasdasım hosgeldın bebegın daha kucukmus ama buyucek ıns...markalara takma derım devamlı yıcek sonunda ama alısması gerek her mamayı sevmıyolar aptamıl guzel ben bı yaslarına kadar bebelac verdım sevdıler daha dogrusu bebelac ve ulkerın mamasını karısık aldım pırınclı ballı veuya ırmıklı donusunlu kullandım sıkılmasınlar dıye devam sutu bebelactı ama..yaslarından sonra devam sutu aptamıl oldu sonra dr normal sute gec dedı onbes aylarından sonra kecı ve normal ınek sutu kullandım evde corbalar yap et suyu at ıçıne zeytınyagı kullan veya az tereyagı benım dr hep dogaldan yanaydı saglıklı gunler olsun canım.........
Mulallimcim bende diyorumki canim acep umuta inek sutu alergi yapmis olabilirmi gunde bir kere yatarken veriyorum bal koyup ama evet bugun gezdik teyzesi havalar coook guzel artik ins boyle gider burasina pek guven olmuyor kac gundurde dugunumuz vardi kosturup diuruyorum umut nasil horon oynuyor sasiriyoruz inan abartmiyorum.
eeeeee karadeniz usagu nasilda belli degilmi horonu duydumu cocuga bi seyler oluyor fotolar nasil muallim begendinmi dunurunu coook yorgunum herkezze kucak dolusu selamlar bebeleri ayri ayri öpüyorummmm:16:

selam nılo cok tatlısın kız masallahın var bu usakta senı daha coıok genclestırmıs emınım....olabılır bı hafta sıutu kes nemce dene bakalım kecı sutu ver olmazsa tum ınek sutunden yapına seylerı bı hafta kes masallah oğluna nazar degıyo bence sakla sen damadımı yırmı sene ....ben kacar off kafayı yedım ben optum sızı

Merhabalar,
Gokceyi merak ettim ugramamis yaa..
Muallim abla gunes yuzunu gosterdi cok sukur..kemiklerimiz isindi.Bizde 1-2 saat cikiyoruz..
Nil mevsimsel olabilir..Erdem iyi cok sukur..2-3 gundur hapsuruk burun akintisi var ilac vermiyorum meyveye,tarhana corbasina agirlik veriyorum.insallah boyle atlatir.
surekli park park diyor.parkta kapimizin onu.gozunun onunde aklindan cikmiyor..pislenme konusunda iyiyiz..topraga oturuyor kova kurek oynuyor..korktugum kadar olmadi..davranislari iyi masallah diyeyim..anlatmaya korkuyorum bazen benim nazarima bile geliyor..memeyi birakinca cok rahatladik.artik az az tv izlemeye de basladi.misafirlerle arasi iyi ama ilgi hep oglumda olursa..))parkta sonbaharda oyuncaklarini paylasamiyordu 3-4 ayda fark etmis artik veriyor..uyumlu ama inadim inat..
keci sutu cok veridigmden oldu sanirim:1:
bugun leyla leyla dolasiyorum.bi hal oldu bana..yazacaklarimida unutuyorum..

selam nılo cok tatlısın kız masallahın var bu usakta senı daha coıok genclestırmıs emınım....olabılır bı hafta sıutu kes nemce dene bakalım kecı sutu ver olmazsa tum ınek sutunden yapına seylerı bı hafta kes masallah oğluna nazar degıyo bence sakla sen damadımı yırmı sene ....ben kacar off kafayı yedım ben optum sızı
Sagol canim yaslandim be hocam insallah ikinciside gelirde beraber yaslaniriz degilmi muallim simdilik iyi sukur kabarma yoook evet o konuda haklisin nazar degiyor :1:pasaya yavrularimiz coook tatli maasallah subhenellah Rabbim korusun saglikli uzun ömulu olsunlar ins
Merhabalar,
Gokceyi merak ettim ugramamis yaa..
Muallim abla gunes yuzunu gosterdi cok sukur..kemiklerimiz isindi.Bizde 1-2 saat cikiyoruz..
Nil mevsimsel olabilir..Erdem iyi cok sukur..2-3 gundur hapsuruk burun akintisi var ilac vermiyorum meyveye,tarhana corbasina agirlik veriyorum.insallah boyle atlatir.
surekli park park diyor.parkta kapimizin onu.gozunun onunde aklindan cikmiyor..pislenme konusunda iyiyiz..topraga oturuyor kova kurek oynuyor..korktugum kadar olmadi..davranislari iyi masallah diyeyim..anlatmaya korkuyorum bazen benim nazarima bile geliyor..memeyi birakinca cok rahatladik.artik az az tv izlemeye de basladi.misafirlerle arasi iyi ama ilgi hep oglumda olursa..))parkta sonbaharda oyuncaklarini paylasamiyordu 3-4 ayda fark etmis artik veriyor..uyumlu ama inadim inat..
keci sutu cok veridigmden oldu sanirim:1:
bugun leyla leyla dolasiyorum.bi hal oldu bana..yazacaklarimida unutuyorum..

Selam canim evet bende oyle dusundum mevsimsel olabilir diye hayirlisi havalar burda yaz gibi gecen onu parka göturdum gulmekten krizlere girdim.
Afacan bunlar afacan illa kumda oynayacak kumlari oldugu gibi hoooppppp hoopppp basina kurekle olmadi iki elleriyle beraber COOOK TATLI OLUYORLAR HELEDE BUYUDUKCE canim oglum merdiven hastasi parkta merdivenli yerlere illa kendi tirmacak basina buyruk bu oglan sabah teyzesiyle konustuk tel yeye diyor hayde gidelim ayydeee konusmaya merakli umut simdilik elinde ne varsa veriyor paylasiyor bakalim tv izlemiyor bu sipa aciyorum kendi kapatiyor :17:birde elini yuzune tutuyor tapatti diyor kapatti su anda uyuyor birazdan uyanir sorma canim bugunde ben leylayim hic is yapasim yok elim kolum kalkmiyor pc basindayim takilip duruyorum ara ara boyle yapmak gerekir bence yapilacak oyle coook isim varki erdemi öp annesi yanaklarindan mincir benim icin haaa bu arda gökcecedende haber yoook ins hersey yolundadir hk

selam
yine burayı ihmal ettim. benim kadın vizesi için gidip geldi geçen hafta evdeydim haliyle çok yoğundum. bu hafta işe başladım. batu iyi. zor çocuk. eskiye göre katı gıda yiyor şükür ama herşeyi değil. yeni tatlara karşı da çok tepkili. uykusu da az. akşam 10 da yatıyor sabah 730-8 arası ayakta. gündüz zorla 1 saat çok ender 1,5 saat uyuyor o da 2 parça. tırmanma en sevdiği şey. herşeyin devamlı tepesine çıkmak istiyor. verilmeyecek ne varsa da (kırılabilir vardak, bıçak, uzun süpürge vs vs vs) ver diye tutturuyor. bütün akşam bağır çağır tutturmayla geçiyor. şimdiden böyle 2 yaşında ya onu ya kendimi camdan atarım herhalde. inşallah büyüyünce sakinleşir.

Selamlar
Herkez yogun anlasilan bende giremedim.Kosturup duruyorum geceleri bakip cikiyorum.Ev tasinacaz once insaati var eksikleri tamamliyoruz.
Umutla cook zor:27:Sipam durmuyor asil isimiz nasil tasinacaz bakalim Rabbim yardim eder insallah yavas yavas toplanmaya baslayacagiz Kizlar cocuklar nasil?
Umutun 3 gundur istahi yok zorla yediriyorum bu arada poposu mantar olmus yavrumun dun feryadi figan kiyamet koptu agladi durdu Anne Anne uf uf poposunu gösteriyor kuzum.
Hemen doktoruna goturduk mantar dedi genelde bebeklerde olurmus merhem verdi gece gene aglayaraktan uyandi tekrar surdum sabah baktim geri yaniyor yarasi coook sevindim.
Doktorumuza 3 gundur yemiyor istahi yoook dedim.Coook komuik yaaa:1:gerek yook dedi uzulme cooook guclu kuvvetli dedi kilosu boyu dahada ustunde dedi inanin kendimi zor duttum gulmemek icin Annelik iste uzuluyor insan yemeyince Maasallah pasama iki aydir baya bir uzadi boyuna gitti keske saglikli olsunlarda buyusunler insallah.
Umutun gece uykusu cooook guzel maasallah aksam 10 gibi yatiriyorum sabah 9 gibi kalkiyor oglenleride 2 saat yada 3 saat uykusu var simdi yatirdim bir bakayim dedim.
Muallim insallah sorun yoktur canim deniz senay iyisinizdir umarim genede arada yazin kizlar
bebek ist erdemi alistirmaya basladinmi canim cisine umuta soruyorum annem cisin varmi diye hemen popoyu gosteriyor buda iyiye isaret sinyal veriyor.
Yaz gelsin ins alistiririz canlarim bizden bu kadar kalkip tostosuma corba yapayim taze fasulye pisirdim umut coook seviyor ins yer artik menumuzu ona gore pisiriyoruz herkezi öpüyoruz sevgiler A:E:O:16:

canım bir arkadaş süt alerjisi demiş ama benim bildiğim bu alerji bebekken oluyor ve çocuk büyüdükçe 1 ile 3 yaş arası geçiyor. umut da bu zamana kadar yoksa yeni başlaması pek olası değil.
ya başka bir gıda dokunmuştur (arada yediği portakal,kivi,kakao gibi bir gıda dokunmuyorken fazla kaçırdığı için dokunmu olabilir) veya mevsimsel alerjidir. malum bahar ve polen mevsimi de yaklaşıyor. geçmiş olsun. sen adet 3. gün hormanlara hala baktıramadın mı?

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür soktayım durm vahim girmemiştim ne face nede kk ya şimdi sizede haber vereyim ... hamileyimmm.. süpriz oldu ya hiç beklemiyodum ki daha gökceyi sütten kesmemiştim gecen hafta gittik dr akeseyi gördü kalp atışı için çagırdı bizi ama ben sabır edemedim daha size söyleyim dedim biraz gökce adına üzüldük sütten kesmek zorunda kaldım sonra tayinciyiz nisan gibi belli olucak evi toplamam lazım sonra kpss sınavına gircektim tam bi süpriz oldu ya :( hayırlısı diyoruz artık:) inş kalp atışınıda duyarız bide midem hep bulanıyo gibi oluyo acaip bişey gökcede böyle olmamıştım bide kahve akıntı geliyo günde iki kere felan dr a sordum crinone jel ( ismini yanlış yazabilirim) al dedi yarın onu alıcam bakalım haftaya gidince duycakmıyız kalp atışını neyse benden haberler böyle kib öptm sizleri

süper bir haber bu. ilk başı çok zor olacak ama sonra birlikte büyüyecekler. kızına arkadaş geliyor. tuvalet konusunda acele etme. çocuk hazır değilse zorlama. bırak önümüzdeki yaza denersin. okuduğum bir kitapta en doğru zaman 2 yaş sonrasıdır diyordu. ben herhelde seneye yaza batu 2,5 yaşındayken deneyeceğim. çocuk hazır değilse onu ve kendimi kasmanın bir anlamı yok.

merhaba. bebek büyüdükçe zevkine göre değişiyor. başlamak için hip in pirinçli maması var. o iyi. ama büyüdükçe aptamil de daha çok çeşit var. ben hep aptamil süt ile hazırlanan katışık 8 tahıllı ballaı mamasını kullanıyorum. şu an biberon maması veya varsa anne sütüyle hazırlayabilirsin. 1 yaşı geçince de inek sütüyle. içine biraz peynir, dövülmüş ceviz ve yumurta sarısı katıyorum. blendırdan çekip bu mamayla kıcamını koyultuyorum. 1 yaş sonrası az bal koyabilirsin. şimdilik de biraz pekmez ekleyebilirsin az daha tatlı olsun bebek sevsin diye.

mulallim iyimişsiniz. havalar da düzeliyor. artık geziyorsunuzdur rahat rahat

bebek istiyoruz sana da selamlar herşey yolundadır inşallah

Deniz hosgeldin..
Ihmal etmeyin,arada yazin yaa.
Bak annesi ne guzel Batu kati gidalara baslamis..Acele yok canim..Yavas yavas degisik tatlara da alisir.Sagligi nasil?Cocuklugunda hareketli haylaz olan cocuklar buyudukce uslanir, uysallasirmis..Batu da oyle olur merak etme..
2-3 gun misafir var.Vakit az isler cok..iyi bakin yavrulara.

Sagol canim yaslandim be hocam insallah ikinciside gelirde beraber yaslaniriz degilmi muallim simdilik iyi sukur kabarma yoook evet o konuda haklisin nazar degiyor :1:pasaya yavrularimiz coook tatli maasallah subhenellah Rabbim korusun saglikli uzun ömulu olsunlar ins

Selam canim evet bende oyle dusundum mevsimsel olabilir diye hayirlisi havalar burda yaz gibi gecen onu parka göturdum gulmekten krizlere girdim.
Afacan bunlar afacan illa kumda oynayacak kumlari oldugu gibi hoooppppp hoopppp basina kurekle olmadi iki elleriyle beraber COOOK TATLI OLUYORLAR HELEDE BUYUDUKCE canim oglum merdiven hastasi parkta merdivenli yerlere illa kendi tirmacak basina buyruk bu oglan sabah teyzesiyle konustuk tel yeye diyor hayde gidelim ayydeee konusmaya merakli umut simdilik elinde ne varsa veriyor paylasiyor bakalim tv izlemiyor bu sipa aciyorum kendi kapatiyor :17:birde elini yuzune tutuyor tapatti diyor kapatti su anda uyuyor birazdan uyanir sorma canim bugunde ben leylayim hic is yapasim yok elim kolum kalkmiyor pc basindayim takilip duruyorum ara ara boyle yapmak gerekir bence yapilacak oyle coook isim varki erdemi öp annesi yanaklarindan mincir benim icin haaa bu arda gökcecedende haber yoook ins hersey yolundadir hk

Sevgili nil belki hatırlarmısın bilmem ama akupunktur forumuna arasıra katılıyordum. Benim kız senin oğlandan 5-6 ay büyük.
Okuduğum kadarı ile sen de ikinciyi düşünüyorsun. bende bu yaz kısmet ise düşünüyorum. Senin de yine tüp mü olacak.
benim kızım çok yaramaz .Biraz daha büyümüş olu.

selam herkese nasılsınız ...bebeıs ıst gokce nılo herkes nasıl denız neredesın..bende sık gıremıyorum....nıl tasındınmı ..gokce acaba nasıl....su hosgeldın hadı hayırlısı ıns gelır bebekler sıra sıora........bende yogunummmmmm havalar azda olsa guzel...ne zaman bulusalımmmmm:52:

selam .herkes nasıl...nılo tasındınlı denız nerdesın gokce naptı acaba....bebıs ıst gelıcenmı ıstanbula..........su hosgeldın hadı hayırlısı ıns gelsın bebekler sıra sıra...........

selam .herkes nasıl...nılo tasındınlı denız nerdesın gokce naptı acaba....bebıs ıst gelıcenmı ıstanbula..........su hosgeldın hadı hayırlısı ıns gelsın bebekler sıra sıra...........

MERHABALAR....
herkes nasıl, gökçerana gelmemiş, merak ettim ne durumda...
muallim ablacım, buluşma demişsin.... ben kaçırmışım herhalde, nerde ne zaman... bende gelirim inşallah....

MERHABALAR....
herkes nasıl, gökçerana gelmemiş, merak ettim ne durumda...
muallim ablacım, buluşma demişsin.... ben kaçırmışım herhalde, nerde ne zaman... bende gelirim inşallah....

şenayk merhaba,senin kızlar maşallah büyümüşler. ikimizde trakyalıyız. Ben çerkezköydenim. Ama istanbuldayım.

Muallim merhaba sanada kızların maşallaha.......... Ben bir tane ile uğraşırken bravo sana...

Topik biraZ canlanmis.
Su hosgeldin..2.bebek fikri super.arada yas az olunca kolay olur.2.bebek dusunenleri okudukca,hamilelik haberlerini alinca bi cosku geliyor bana.:))Kendimi zor tutuyorum:10:
Muallim abla kizlar nasil?
Dila'nin durum nasil? ilerleme var mi? Yuzmeye agirlik verin.vucut gelisimi icin cok faydali.
Diger kizlar nasil?Konusmayi ilerlettiler mi?
SENAYCIM biz iyiyiz canim sen nasilsin?Isler halen yogun mu?
Kizlar nasil?Hep soracagim unutuyorum.Kizlar supurge sesinden hala korkuyormu?Oglum da boyle birsey yoktu.Ben supurur o pesimde gezerdi.ne oldu anlamadim simdilerde supurgeyi acinca ciglik cigliga bacagima yapisiyor.Eline verince kendisi acip supuruyor ama benim supurmeme izin vermiyor.Banyoya kovaya su doldurdum oynasin ben supureyim ne mumkun makinanin sesini duyunca elindekini atip geldi kapat kapat diyor.Sesinden korkuyor olsa kendisi niye calistirip supuruyor olsun.Cozemedim yaa.Ev supurmek sorun oldu.Aksamlari baba gelince tutuyorum ama nereye kadar.
Her ay bi huy degistiriyorlar.
Muallim abla...Gecen yaz bulusmayi cok istedim.Cok yakin oturuyorduk.Zor olur yurusunler oyle bulusalim dedim.Sonra buraya tasindim.Cok pismanim yaa.Ertelememek gerek.
Istanbul a 1-2 ay icinde geliriz ama 1 geceligine..Esim isyerinde baskici bolumunu istanbula aldirmak icin..insallah seneye geri doneriz..cok istiyorum cok..
Nil Ankara ya gelince haberleselim mutlaka..

Back
X