- Konu Sahibi el-muallim
şenayk merhaba,senin kızlar maşallah büyümüşler. ikimizde trakyalıyız. Ben çerkezköydenim. Ama istanbuldayım.
Muallim merhaba sanada kızların maşallaha.......... Ben bir tane ile uğraşırken bravo sana...
SU10 tabiiki hatırlıyorum seni, bende şimdi istanbuldayım, doğum sonrası 1,5 yıl çorludaydım, kızlarımın bakımı için... annemlerle birlikte 6-7 ay önce tekrar döndük istanbula. eşim ve ben istanbulda çalışıyoruz, mecburen karnının doyduğu yer deyip, geldik tekrar... özelden face'sini filan yazarsan, eklerim seni canım...
Topik biraZ canlanmis.
Su hosgeldin..2.bebek fikri super.arada yas az olunca kolay olur.2.bebek dusunenleri okudukca,hamilelik haberlerini alinca bi cosku geliyor bana.:))Kendimi zor tutuyorum
Muallim abla kizlar nasil?
Dila'nin durum nasil? ilerleme var mi? Yuzmeye agirlik verin.vucut gelisimi icin cok faydali.
Diger kizlar nasil?Konusmayi ilerlettiler mi?
SENAYCIM biz iyiyiz canim sen nasilsin?Isler halen yogun mu?
Kizlar nasil?Hep soracagim unutuyorum.Kizlar supurge sesinden hala korkuyormu?Oglum da boyle birsey yoktu.Ben supurur o pesimde gezerdi.ne oldu anlamadim simdilerde supurgeyi acinca ciglik cigliga bacagima yapisiyor.Eline verince kendisi acip supuruyor ama benim supurmeme izin vermiyor.Banyoya kovaya su doldurdum oynasin ben supureyim ne mumkun makinanin sesini duyunca elindekini atip geldi kapat kapat diyor.Sesinden korkuyor olsa kendisi niye calistirip supuruyor olsun.Cozemedim yaa.Ev supurmek sorun oldu.Aksamlari baba gelince tutuyorum ama nereye kadar.
Her ay bi huy degistiriyorlar.
Muallim abla...Gecen yaz bulusmayi cok istedim.Cok yakin oturuyorduk.Zor olur yurusunler oyle bulusalim dedim.Sonra buraya tasindim.Cok pismanim yaa.Ertelememek gerek.
Istanbul a 1-2 ay icinde geliriz ama 1 geceligine..Esim isyerinde baskici bolumunu istanbula aldirmak icin..insallah seneye geri doneriz..cok istiyorum cok..
Nil Ankara ya gelince haberleselim mutlaka..
Nil'cim, işler daha hafif bu sıralar... kızlardan biri süpürge sesinden korkuyor hala... alışmışlardı bayağı, hatta beraber süpürüyorduk, aralarında kavga çıkıyordu benimle beraber süpürgeden tutacaklar diye... annem de kavga etmesinler diye oyuncak süpürge almış, pilli... gülay ilk açtıklarında sesinden kokmuş, kaldırdık oyuncakları ama şimdi alıştıkları süpürgeden de korkmaya başladı tekrar... kucağıma alıyorum, tek elle süpürüyorum, korkmuyor o zaman... böyle böyle alışcak tekrar sanırım...
Ama daha büyük sorunumuz var şimdi gülayda, kabızlık... Maalesef ağırlıklı mama beslenmesi hala...meyve yiyoruz ama yetmiyor sanırım, ellerine havuç, salatalık filan veriyoruz... 15-20 gündür devam ediyor, 1 defa lavman yaptık, 2 defa fitil yaptım, duphalac şurup kullanıyoruz ama yinede çok rahat değil bebeğim... sıkıştırdığı zaman kaka acıyor diye ağlıyor... o ağladıkça biz de ağlıyoruz.... sebzeye alıştırmaya çalışıyorum, dün akşam 15 bezelye tanesi ancak yemiştir...o da alkışlarla, poh pohlamalarla... havucundan suyundan filan ağzına sürmüyor...
sürekli internette okuyorum, doktorları, annelerin yorumlarını... ama yeme düzenini sağlamaktan başka çare yokmuş.... Nasıl yemeye alıştırcam bilmiyorum... 3 akşam önce de 2 tane sigara böreği yedi diye bayram vardı evde...
bu akşamda hamuruna ıspanak koyulan bir krep tarifi buldum onu yapcam... belki yer....
Herkesi çok öptüm, gökçerana gel artık.... merak ediyorum seni......