- Konu Sahibi el-muallim
SenayGulay acep acikmiyor mu?iyice bekle oncelik sebze ver sonra sevdiklerini..Bizdede oyle cok aciktiysa 1 kase corbayii hic dokmeden agzina goturur yer.dokerse agzina bulasirsa sinir oluyor sil sil hemen.titizlik yemektede devam agzina bulasacak korkusuyla usulca dokmeden yiyor.tam acikmadiysa bize yedirir bizim tabaklarla aktar dondur yapar..
canım ya maşallah erdem'e.. şifa olsun, bol bol boy olsun, kilo olsun, sağlık olsun yedikleri....
az önce annemi aradım, uyumuş tekrar, öğlen uyumuştu oysa... yine birşey yememiş... zaten yemek diye biberonla mama emiyor... ona da yemek denmez....
uyanrsa bişey verme, ben gelince yedircem dedim, biraz zorlama moduna girelim bakalım, faydası olcak mı....
doktorumuzu aradım, durumu anlattım, fitil yada lavman yapma, alışr onlarla yapmaya dedi... yapmasın, ağlasın, hiç ilgilenme, umursama dedi, şurubunu 2 katına çıkartıcaz, 3 gün takip ve yedirmeye çalışcam bu arada, aynen devam ederse psikoloğa yönlendirecekmiş... çünkü bizim kız kendini çok sıkıyor ve sanırım acıyacak diye kendi tutuyor, yapmıyor...
bakalım ağlamalarına dayanabilcekmiyiz... hayırlısı...