kızlar ismi ege olucak inşallah..duamı ettiniz nedir kaynanam bugün kızım adını ege koyalım dedi...bende çok istiyordum bu ismi...inşallah ege koyucazzsırnaşık şey:teytey::teytey::dance:
tuna cok güzel genelde bizim trakya tarafi daha cok koyar bu isimi! Tuna Arda Meric...
eh ne güzel nasil kabul ettirdin ya) ben alper dedimmi benimki unut kesinlikle o igrenc isim olmaz diyo ne gördüyse anlamadim ))
ben tuna ismini daha lisedeyken duymuştum ve o zamandan beri hep eğer erkek çocuğum olursa tuna koyucam derdim eşim sağolsun (biraz zorda olsa) kabul etti.
bizde yusuf emre koyucaz inşlh ben emre babası yusuf istiodu ..inşalah bebişlerimizin kaderleride adları gibi güzel olur
kızlar ismi ege olucak inşallah..duamı ettiniz nedir kaynanam bugün kızım adını ege koyalım dedi...bende çok istiyordum bu ismi...inşallah ege koyucazzsırnaşık şey:teytey::teytey::dance:
Biz daha iki isimmi koyalım tek isimmi ona karar veremedik :bbo:
kızlar biz asya koycaktık son dk kararımız değişti ve ceylin koymaya karar verdik eşim hep asya istiyodu bense biraz daha kibar ve şirin olsun istiyodum neyseki sooonunda ceylinde karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?