doğum tarıhın mutlaka gereklı canım...
adet periyodum 31 günDoğum tarihim 29.08.1977
Sat 20.11.2011
1 hafta gec dollenme olmuş
çok heyecanlandım:)
Merhaba
son adet tarihim 20 Kasım 2011
adet periyodu 31 gün
doktorum geç döllenme olmuş dedi. 1 hafta kadar
Benimkine de bakabilirmisin. Çok merak ediyorum
şimdiden teşekkürler
Doğum Tarihim:06/12/1980
SAT : 14/01/2012
25 günde bir oluyorum.
BUNA BİR YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM :))
ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
merhaba bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum 09.05.1984 so adet 18 eylül 2011 - adet süresi 28 gün teşekkürler
Canım bana halen bir yorum yapmamışsın amaaa(((
merhaba bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum 09.05.1984 so adet 18 eylül 2011 - adet süresi 28 gün teşekkürler
3-4-5-6-7 ocak kız gunlerın tatlım..
çok teşekkür ederim:))
tesekkurler cnm ılgın ıcınşubat için 24-25-26 ve 27 şubat oglene kadar erkek gorunuo.. ovulasyon gunlerıne gelıo..
mart için 24-25-26-27-28-29 mart kız gunlerın..
nisan için 25-26 nısan erkek gunlerın..
mayıs için 27-28 mayıs erkek gunlerın.. bırde sımdı bulduum cınsiyet ıcın onceden yapılabılecekler lıstesı verıorum.. onları uygularsan ıhtımalı artırabılırsın.. bız 2 kız 1 erkek kardesız.. annemın takvıme baktıımdan çin olsun yorumcu olsun rus takvımı olsun 3 cocuuu da kız gosterıo ve o zamanlar bı hemsıre karbonatlı su tavsıye etmıs.. tabııkı Allahtan hersey ama sebep olmus bu karbonatlı su..
,adet periyodum 28 gün...rimel_84 bana da bakarmısın bir zahmet.doğum tarihim 11.06.1984,,sat 12.12.2011 şimdiden teşekkürler canım...
29 eylul kız 30 eylul erkek 1 ekım erkek 2-3 ekım kız gunlerın..ovulasyonun 2 ekım.. kız olma ıhtımalı bıraz daha fazla duruo sankı...
şansımdan kesin üyeliği bitmiştir
canım çok teşekkür ederim,üzülüyordum bitti diye:)23-24 aralık kız 25-26-27 aralık erkek günlerın canım.ovülasyon tarıhın 26 sı gorunuo.. ilişki gunlerıne bakarak daha net tahmın de bulunabılırsın.. bugun son gunüm yorumcuda :)
konu dışı olacak ama doktor benim muhtemel doğum yapacağım günü,1-7 eylül arası söyledi,internette 18 eylül gibi çıkıyor,bu konuda bilgisi olan var mı..canım çok teşekkür ederim,üzülüyordum bitti diye:)
konu sahibi hanım;
sizde de gebelik varmı sizin sonuçlar doğrumu acaba?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?