Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
konu dışı olacak ama doktor benim muhtemel doğum yapacağım günü,1-7 eylül arası söyledi,internette 18 eylül gibi çıkıyor,bu konuda bilgisi olan var mı..

hamılelık donemını 40 hafta olarak degerlendırılıo.. ama bebeklerın genelı 38-39 haftalarda doguyo.. muhtemelen 3-10 eylul arası olur senınde tatlım.. eger planlı sezeryan dusunuosan ay gunune dıkkat et .. başak burcuyla denegelenecek bı burc olsun .. ay burcu yaklasık olarak her 2 gunde 1 deısır..2-3 eylul ay burcu koç, başak burcunun sakinliğini bıraz değiştirir daha dışa dönuk yapar.. 10-11 eylul yengec başak burcunun evlılıkten uzak duran yapısından kurtarır başak burcuyla mantıklı sçeim yaparken yengecle daha evcımen olur..

teşekkür ederim canım,yorumun ve burçlarla ilgili bilgilendirmen için,sezeryan olacak evet kızım da sezeryanla dünyaya geldi çünkü,cinsiyeti kızımda bu kadar merak etmemiştim,ilk çocuk diye sanırım,ama bunda çok merak ediyorum,gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı,ömürlü ve hayırlısı olsun...

ayyy bende meraktan çatlıycammm acaip merak ediyorumm..
şimdi rica etsem banada bakarmısın rimel lütfeennn:))
galiba son güne yetişebildim..

şöyleki, ben düşükten sonra kürtaj oldum sonra adet tarihi yok tekrar hamile kaldım..
kürtaj tarihi sat olarak değerleniyo ama sata göre bakılınca 13 olmalıyım..
ultrasonda 10+2 yim yani 10 aralık 2011 tarihinden bakınca tarih tutuyo.. sonuç olarak

25-11-2011 kürtaj tarihi
10-12-2011 ?
doğum tarihim-07-11-1982
adet döngüm-32 gün
çok teşekkür ediyorum şimdiden...

Son düzenleme:

25 aralık sabah erkek 25 aralık öğlenden 26-27-28-29 aralık kız gunlerın tatlım.. muhtemelen kız bebektir..inşallah gönlüne göredir..

selam arkadasım benim daha çok yeni ama merak ediorum..
sat:19ocak
d.t:12.07.1983
ortalama döngüm 29gün
sanırım şubat 4-5-6 gibi hamile kaldım...

rimel sana çoook ama çook teşekkür ederim , inşallah herkesin gönlüne göre olur , bende ilk bebeğimi eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeniden denices , sağlıkla olsun herkesinki , erkek bebek için yazdığın uzun öneriyi de uymaya çalışıcam , gebelik sonrasında burdan paylaşırım sonuçları , RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN ..

karbonatlı suyu nasıl içicem onu düşünüyorum

1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat karıstırıp içeceksin.. bununla vajınal duş yapan,şırıngayla içine enjekte eden,yada silinenleri de bılıorum.annemde dış kısmı bu suyla yıkamıs ılıskıden once..

19-20-21-22-23-24-25 kasım kız tatlım :)

canım 1 tane kızım var ikinciye hamileyim doktora gittim.dediğine o kadar inanmışımki doktor cinsiyetinini söylediğinde kız diye bekliyorum ama yüzde doksan erkek dedi şaşırdım bende,büyük ihtimalle erkekmiş canım benımki tutmadı yani

canım erkek demiştin bana. benim de kızmış öğrendik. tutmadı zaten inanmamıştımda çok.hayırlısı olsun

benim de 1 kızım var , açıkçası kız isitiyordum allah gönlüme göre verdi.

7 kasım 1987 doğum tarihim
7 ocak 2012 son adet tarihi
35 adet döngüm.

bakarsanız çok mutlu olurum.

15-16-17-18-19-20-21-22 kasım günleri erkek günlerini gösterio canım.. senın kaç haftalık oldu? belli olduunda burda bıldır tatlım..

Konu sahibi hala takiptemi bilemiyorum ama cinsiyet belli olunca yazarım diye söz vermiştim o yüzden ben yinede yazayım :) bebeğim bizi 21 haftalık oluncaya kadar bekletti onun için cinsiyet haberi vermek uzun sürdü...Neyse sonuç olarak bu yorumlar tutmadı benim minik bi prensesim var :)

yaa bana da bakar mısın çok merak ediyorum doğum tarihim 20.10.1987 sat 21.02.2012 adet döngüm 29

Son düzenleme:
11-12-13-14 ocak öğlenıne kadar kız.. 14 ocak öğlenden 15 ocak erkek.. adetlerın duzenlıyse eger bence kız olma ıhtımalı daha yuksek gıbı..

biz de öğrendik cinsiyetimizi.öğrenince yazarım demiştim yazayım bari buraya da bi oğlumuz daha geliyomuş.14-15 ocak günlerini boş geçmiştik ama kızı tutturamadık sağlıklı olsun da tabiki önemli olan bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…