konu dışı olacak ama doktor benim muhtemel doğum yapacağım günü,1-7 eylül arası söyledi,internette 18 eylül gibi çıkıyor,bu konuda bilgisi olan var mı..
7-8-9-10 ocak kız 11 ocak aksamı erkek bebek gorunuo tatlım.. muhtemelen kız bebektir..
25-26-27-28-29-30- kasım 1-2-3 aralık erkek her gün..
ayyy bende meraktan çatlıycammm acaip merak ediyorumm..
şimdi rica etsem banada bakarmısın rimel lütfeennn:))
galiba son güne yetişebildim..
şöyleki, ben düşükten sonra kürtaj oldum sonra adet tarihi yok tekrar hamile kaldım..
kürtaj tarihi sat olarak değerleniyo ama sata göre bakılınca 13 olmalıyım..
ultrasonda 10+2 yim yani 10 aralık 2011 tarihinden bakınca tarih tutuyo.. sonuç olarak
25-11-2011 kürtaj tarihi
10-12-2011 ?
doğum tarihim-07-11-1982
adet döngüm-32 gün
çok teşekkür ediyorum şimdiden...
tatlım bende kız bebek ıcın calısıorum aldım burdan gunlerını.. henuz hamılelık yok.. ama martta yada nısanda ovulasyona daha yakın olucaandan tutacak ınsallah.. 21-22-23-24-25 şubat sabahına kadar erkek.. ovulasyonun bu tarıhlere denk gelsın ıstıosan ve kolmen gıbı ovulasyon hapı kullanmıosan sogan kuru deneyerek bu gunlerde ılıskıye gır derım, sogan kuru daha erkek yumurtanın olgunlasmasını saalıo..
mart ıcınde 27 mart aksamı-28 mart-31 mart 1 nisan-2 nısan erkek gunlerın canımm.. inşallah rabbım gonlumuzden geceneı sağlıkla hayırlısıyla verır..
ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bu ay tekrar denemeye baslıyoruz.. kız gunlerıne gore calısıorum ben.. yakınlarıma yaptıımda %80 tuttu.. yorumcuda da %90 dıo.. bakalım..
rimel sana çoook ama çook teşekkür ederim , inşallah herkesin gönlüne göre olur , bende ilk bebeğimi eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeniden denices , sağlıkla olsun herkesinki , erkek bebek için yazdığın uzun öneriyi de uymaya çalışıcam , gebelik sonrasında burdan paylaşırım sonuçları , RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN ..
karbonatlı suyu nasıl içicem onu düşünüyorum
25 aralık sabah erkek 25 aralık öğlenden 26-27-28-29 aralık kız gunlerın tatlım.. muhtemelen kız bebektir..inşallah gönlüne göredir..
19-20-21-22-23-24-25 kasım kız tatlım :)
15-16-17-18-19-20-21-22 kasım günleri erkek günlerini gösterio canım.. senın kaç haftalık oldu? belli olduunda burda bıldır tatlım..
30 kasım 1-2 aralık erkek gunlerın canım 3-4 kasım kız gunlerın.. ovulsayon 3 kasım gosterıo ama erken dollenmeyse erkek..ilişki gunlerını hatırlıosan daha kolay bulabılırsın... en rısklı gunlerın 2-3 aralık..
11-12-13-14 ocak öğlenıne kadar kız.. 14 ocak öğlenden 15 ocak erkek.. adetlerın duzenlıyse eger bence kız olma ıhtımalı daha yuksek gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?