Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm hamıle degılım erkek ıstıyorm hayırlısı ıse tabıkı,,hangı ay?? 29 aralık 1985(aslında 86 lı sayılırım ama gercek tarıh bu:))10 subat S.A.T 30 GUN E BIR OLURUM.. TESEKKURLER CNM SIMDIDEN

Canım merak ettim ben de bakarsın sevinirim. Çin takviminde oğlan çıkıyo bakalım bu ne diyecek:)))

DT: 01.04.1976 SAT:06.01.2012 Ortalama adet süresi: 5 gün

1-18-19 ocak öğlene kadar erkek.. 19 ocak öğlenden 20-21 ocak kız gunlerın canım.. ovulasyon ıcın 28 gun aldım adet dongunu bıldırmemıssın.. ozaman ayın 20 sı ovulasyon tarıhın gorunuo.. kız bebekk...

tatlım bende kız bebek ıcın calısıorum aldım burdan gunlerını.. henuz hamılelık yok.. ama martta yada nısanda ovulasyona daha yakın olucaandan tutacak ınsallah.. 21-22-23-24-25 şubat sabahına kadar erkek.. ovulasyonun bu tarıhlere denk gelsın ıstıosan ve kolmen gıbı ovulasyon hapı kullanmıosan sogan kuru deneyerek bu gunlerde ılıskıye gır derım, sogan kuru daha erkek yumurtanın olgunlasmasını saalıo..
mart ıcınde 27 mart aksamı-28 mart-31 mart 1 nisan-2 nısan erkek gunlerın canımm.. inşallah rabbım gonlumuzden geceneı sağlıkla hayırlısıyla verır..

inşallah yetişmişimdir:) dt 14.11.1978 sat:12.01.2012 çin takvimi kız diyor ama bakalım çoooooooooooooooooook tesekkurler.

tatlım adet dongunu bıldırmemıssın 28 gune gore aldım.. 23-24 ocak oglenıne kadar erkek 24 ocak oglenden 25-26-27 ocak kız gunlerın gorunuo..

cnm hamıle degılım erkek ıstıyorm hayırlısı ıse tabıkı,,hangı ay?? 29 aralık 1985(aslında 86 lı sayılırım ama gercek tarıh bu:))10 subat S.A.T 30 GUN E BIR OLURUM.. TESEKKURLER CNM SIMDIDEN

şubat için 24-25-26 ve 27 şubat oglene kadar erkek gorunuo.. ovulasyon gunlerıne gelıo..
mart için 24-25-26-27-28-29 mart kız gunlerın..
nisan için 25-26 nısan erkek gunlerın..
mayıs için 27-28 mayıs erkek gunlerın.. bırde sımdı bulduum cınsiyet ıcın onceden yapılabılecekler lıstesı verıorum.. onları uygularsan ıhtımalı artırabılırsın.. bız 2 kız 1 erkek kardesız.. annemın takvıme baktıımdan çin olsun yorumcu olsun rus takvımı olsun 3 cocuuu da kız gosterıo ve o zamanlar bı hemsıre karbonatlı su tavsıye etmıs.. tabııkı Allahtan hersey ama sebep olmus bu karbonatlı su..

.biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...
erkek bebek için:
her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...

1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa

bir de cok rahat olmak lazim coook
hic biseyi kafaya takmiycaksin ))))))))))

- kesinlikle enfeksiyon yara bakteri mantar iltihap gibi bişey olmaması lazım, bunu bizzat erkek bebek olması için söyledi doktorum,illa olmasıda gerekmiyor önlem olsun diye bana verdi doktorum ve kullandım aynı zamanda alkali oluyorsunuz bu şekilde

-ilişki günü yapılacak olanlar (kahve,soğuk duş,dua ve namaz)

E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
folik asit:20 mg yadafazla...erkek bebek dietinde çok fazla tuz alımı olduğundan ,bu düşük olasılığını arttırır.Lütfen folic asid almayı ihmal etmeyin...
flaxseed oil:keten tohumu yağı hapı,vj sıvıyı arttırır.Vimjo da var alabilirsinz...
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
arı sütü kullanabilirsinz.
erkek için:
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
ginseng:500mg testesteronu arttırır.
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...

yukardakı onerıler 3 ayrı arkadasın deneyıp ıstedıı sonucu aldıgı lısteler.. ozellıkle erkek bebek ıcın karbonatlı suya ınanıorum annemden dolayı..

Doğum Tarihim:06/12/1980
SAT : 14/01/2012

25 günde bir oluyorum.

BUNA BİR YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM :))

Son düzenleme:

Canım ben adet tarihini yanlış anlamışım kusura bakma. Yalnız adet döngüm 26 gün. Sonuç değişir mi acaba?? İlişki günümüz belli zaten. 17 Ocak sadece:)) Bir daha bak desem çok mu zahmet vermiş olurum:26:

Merhaba

son adet tarihim 20 Kasım 2011

adet periyodu 31 gün
doktorum geç döllenme olmuş dedi. 1 hafta kadar

Benimkine de bakabilirmisin. Çok merak ediyorum
şimdiden teşekkürler

ilişkitese ve belliyse doğum tarıhın yeterli canım.. 17 ocak erkek günün senın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…