ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
benim dt 27.04.1988 sat:21.12.2011 teşekkürler:)
benim bide pko var geç döllenme oldu büyük ihtimalle adetimin 18.yada 19.günü hamile kalmışım
Canım merak ettim ben de bakarsın sevinirim. Çin takviminde oğlan çıkıyo bakalım bu ne diyecek:)))
DT: 01.04.1976 SAT:06.01.2012 Ortalama adet süresi: 5 gün
rimel seni bulduğum çok güzel oldu söylediğin site ücretli üyelik istiyo sen ücret ödeyerek mi üye oldun ?
birde üyeliğin bitmeden bana da bakabilir misin ? çok takıntılıyım cinsiyet konusunda erkek istiyorum
3 eylül 1985 doğum saatim 05:00 adet döngüm 35 gün son adet tarihim 5 şubat , bu ay yada marttadüşünüyorum bebek cinsiyet dönemlerini yazabilirsen çoooook makbule geçecek :) çok saol şimdiden ..
senin ki tutuyomu bu arada ??
08.05.1988 sat:29.12.2011 adet döngüm ise 26 gün şimdiden tşk ler
inşallah yetişmişimdir:) dt 14.11.1978 sat:12.01.2012 çin takvimi kız diyor ama bakalım çoooooooooooooooooook tesekkurler.
benim dt.26.12.76 sat 8.12.2011
28 gün (yetiştimmi acaba?) tesk.
18-19 ocak oglene kadar erkek 19 ocak oglenden 20-21-22-23 ocak gunlerı kız gunlerın canım.. büyük ihtimalle kız gorunuo..
cnm hamıle degılım erkek ıstıyorm hayırlısı ıse tabıkı,,hangı ay?? 29 aralık 1985(aslında 86 lı sayılırım ama gercek tarıh bu:))10 subat S.A.T 30 GUN E BIR OLURUM.. TESEKKURLER CNM SIMDIDEN
ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
1-18-19 ocak öğlene kadar erkek.. 19 ocak öğlenden 20-21 ocak kız gunlerın canım.. ovulasyon ıcın 28 gun aldım adet dongunu bıldırmemıssın.. ozaman ayın 20 sı ovulasyon tarıhın gorunuo.. kız bebekk...
bende kız hissediyorum.. sizde gebelik varmı?hesap ne çıkıyor?18-19 ocak oglene kadar erkek 19 ocak oglenden 20-21-22-23 ocak gunlerı kız gunlerın canım.. büyük ihtimalle kız gorunuo..
Canım ben adet tarihini yanlış anlamışım kusura bakma. Yalnız adet döngüm 26 gün. Sonuç değişir mi acaba?? İlişki günümüz belli zaten. 17 Ocak sadece:)) Bir daha bak desem çok mu zahmet vermiş olurum:26:
Merhaba
son adet tarihim 20 Kasım 2011
adet periyodu 31 gün
doktorum geç döllenme olmuş dedi. 1 hafta kadar
Benimkine de bakabilirmisin. Çok merak ediyorum
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?