kızlar sonuclarınızı aldıgınızda buraya haber werıınnn :)
veririz canım daha bir aylık ama benimki
benım o kadarda yok :) henuz denıoruz :) buna gore calıstırıorum adamı farkında deıl :) kız ıstıorum ılk cunku :) hahaha
ayyy ben de istiyorum.
06.09.1986
23 aralık
28 gün
3-4-5-6-7 nin öğlenıne kadar kız bebek.. ortalama ovulasyon tarıhınde 6 sı oluo.. çoook buyuk ıhtımalle kız bebek.. inşallah gönlüne göredir canım..
canım bana da bakar mısın? bakalım ne çıkacak?
06-06-1984
sat 1 ocak 2012
27 gün
11-12-13-14 ocak öğlenıne kadar kız.. 14 ocak öğlenden 15 ocak erkek.. adetlerın duzenlıyse eger bence kız olma ıhtımalı daha yuksek gıbı..
çok teşekkür ederim canım.Rabbim sana da gönlündeki neyse onu nasip etsin inşallah...
bir oğlum var.benim de gönlümden geçen kız tabii önce sağlıklı bi evlat her annenin istediği gibi.biz de 9-11-12 ocak günlerini değerlendirmiştikbelli olunca yazarım buraya da inşallah...
ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
mrb canım benim doğum tarihim 19/06/0989
son adte tarihim 22 aralık
ve 28 günde bir adet oluyorum
tahminin varmı?
24,10,1986
09,01,2012
adet dongum 30 gun bakabılırmısın cnm
bu arada 23 ocak ve 25 ocakta ılışkı oldu sadece cnm bızde
22-23-25-26 kız 24 ocak erkek canım.. ovulasyon gunun 25 i.. büyük ihtimalle kız tatlım..
5 hafta 2 gunluk cnm şuan daha çok yenıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?