Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3-4-5-6-7 nin öğlenıne kadar kız bebek.. ortalama ovulasyon tarıhınde 6 sı oluo.. çoook buyuk ıhtımalle kız bebek.. inşallah gönlüne göredir canım..

Sağol cnm. Her zman sağlıklı olması için dua ediyoum kesinlikle ama hani insanın içinden geçen vardır ya mutlaka benim de kız.
Ama eşim hep erkek olarak seviyor.içine öyle doğuyormuş.
Geçen hamile olduğumu bilmeyen bir abla falıma baktı. ilk çocuğun erkek olacak dedi.
Benim ki gerçekten sürpriz yani
Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin cümlenin evladıyla beraber inşallah

canım bana da bakar mısın? bakalım ne çıkacak?

06-06-1984
sat 1 ocak 2012
27 gün

11-12-13-14 ocak öğlenıne kadar kız.. 14 ocak öğlenden 15 ocak erkek.. adetlerın duzenlıyse eger bence kız olma ıhtımalı daha yuksek gıbı..

11-12-13-14 ocak öğlenıne kadar kız.. 14 ocak öğlenden 15 ocak erkek.. adetlerın duzenlıyse eger bence kız olma ıhtımalı daha yuksek gıbı..

çok teşekkür ederim canım.Rabbim sana da gönlündeki neyse onu nasip etsin inşallah...

bir oğlum var.benim de gönlümden geçen kız tabii önce sağlıklı bi evlat her annenin istediği gibi.biz de 9-11-12 ocak günlerini değerlendirmiştik belli olunca yazarım buraya da inşallah...

9 u erkek gosterıo olma ama onun olma ıhtımalı dusuk bence.. o zaman inşallah kızdır canım benım.. her annenın gonlunden 1 kız evlat gecıo bence.. :)

mrb canım benim doğum tarihim 19/06/0989
son adte tarihim 22 aralık
ve 28 günde bir adet oluyorum

tahminin varmı?

mrb canım benim doğum tarihim 19/06/0989
son adte tarihim 22 aralık
ve 28 günde bir adet oluyorum

tahminin varmı?

2-3 ocak kız 4-5-6 ocak erkek erken döllenmeyse kız, tam zamanında olmussa erkek.ovulasyon gunun 5 ocak.büyük ihtimalle erkek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…