Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhabaaaalar konuyu okuyunca çok heyecanlandım lüüütfen bana da bakıınn;
doğum tarihim 03.12.1985 son adet 5.kasım adet döngüm 28 gün

merhabaaaalar konuyu okuyunca çok heyecanlandım lüüütfen bana da bakıınn;
doğum tarihim 03.12.1985 son adet 5.kasım adet döngüm 28 gün

15-16-17-18-19-20-21-22 kasım günleri erkek günlerini gösterio canım.. senın kaç haftalık oldu? belli olduunda burda bıldır tatlım..

ayy çok uzun bi dönem erkek çıkmış kaçış yok der gibi :) cok teşekkür ederiim baktığınız için...benimde gönlüm kızdan yanaydı ama sağlıkla gelsin bakalım nasip :) ben şu an 14+4 günlüğüm doktora 10 gün sonra gidicem inşallah, sonucu mutlaka bildiririm bakalım tutucak mı :) tekrar teşekkürler :)

15-16-17-18-19-20-21-22 kasım günleri erkek günlerini gösterio canım.. senın kaç haftalık oldu? belli olduunda burda bıldır tatlım..

Kızlar merhaba...Bende çok heyecanlandım başlığı görünce :) benımde doğum tarıhım 17.05.1984 sat 14.01.2012 adet döngüm 30 gunde bir bana da bakarsanız çok sevinirim henüz yeni gebelik benimkisi kese görünemedi 15 gün sonra kısmetse ınsallah hayırlısıyla....

27-28-29-30-31 ocak öğlene kadar kı gorunuo canım 31 ocak ogleden sonrası erkek..ovülasyon tarıhı 30 ocak gorunuo.. büyük ihtimalle kız tatlımm..

Tatlım benim için de bakabilirsen çok sevinirizzz

Yupppyyyy :) çok sağol tatlımm benımm yaaa bende hep kız ıstıyorum nedense ıcımden de hep oyle gecıyordu hala oyle ama bılemıyoruz tabıı kesın değil bu, bı varsayım sadece ama yıne de mutlu oldum su an hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın once sağlık lı olsunlar da inşallah...

Son düzenleme:

bende kız ıstıorum once ve ona gore calısıorum tatlım.. inşallah gönlümüze gore olur..

merhaba bana da bakabilirmisiniz doğum tarihim 24 temmuz 1984 sat 31 aralık şimdi hamileyim dün doktora gittim 5+4 günlük dedi doktor benim bebişin cinsiyeti ne olur acaba

merhaba bana da bakabilirmisiniz doğum tarihim 24 temmuz 1984 sat 31 aralık şimdi hamileyim dün doktora gittim 5+4 günlük dedi doktor benim bebişin cinsiyeti ne olur acaba

adet sürenı bıldırmemıssın.. ovulasyonun ne zamana geldıını goremıorum , ama 13-14-15-16 kız 17-18 erkek 19-20-21-22 kız gorunuo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…