banada bakablirsen çok sevinirim..Merakla beklicem şimdiden teşekkür ederim..
Doğum Tarihim : 05.11.1989
SAT : 08.11.2011
27-28 Günde bir adet oluyordum..
bana 23 kasım erkek dedin ama ???:26:
banada bakarmısın canım
doğum tarihim 13.06.1981
sat 15.10.2011
tüpbebek adet düzensizliğim var ama eylül-ekim arası adetim 28 gün
16-17-18-19 -20 kasım öğlenıne kadar kız 20 kasım öğlenden 21-22-23-24 erkek günleri.. ovulasyon gunun 21 i gorunuo erken dollenme olmadıysa erkek gosterıo canım...
Tatlım kimi Dr kız kimi erkek dedi 6 aylık hamileyim hala netlik yok
Bide sen bakarsan çok sevinirim bakalım ne çıkıcak
Doğum tr 30.03.1980
Sat 28.08.2011
Çok tşk ederim şimdiden
canım bu kesin çıkıyormuki yaa herkes kız diyor bana bakalım hayırlısı olmazsa akşama bir gidim dr.ada baktiriyim çatlıyorum valla nasıl bakılıyorki buna göre ne değişik şeyler çıktı yaa hadi bakalım ikisi arasında kaldık biz hayırlısı saolasın ağzına sağlık teşekkür ederim canım..
canım bu kesin çıkıyormuki yaa herkes kız diyor bana bakalım hayırlısı olmazsa akşama bir gidim dr.ada baktiriyim çatlıyorum valla nasıl bakılıyorki buna göre ne değişik şeyler çıktı yaa hadi bakalım ikisi arasında kaldık biz hayırlısı saolasın ağzına sağlık teşekkür ederim canım..
24-25-26-27 ekım saat 18 e kadar kız 27 ekım saat 18 den 28-29-30-31 ekım erkek 1-2 kasım kız... adet duzensızlıım war dediiğin için geniş tuttum.. aşılama gunun hangısıyse o gune bak tatlım..
banada bakarmısınızzzz
doğum tarihim 23.1.1985
sat:17 kasım 2011
adet düzenim her ayın 17sindedir hiç değişmez
30 kasım 1-2 aralık erkek gunlerın canım 3-4 kasım kız gunlerın.. ovulsayon 3 kasım gosterıo ama erken dollenmeyse erkek..ilişki gunlerını hatırlıosan daha kolay bulabılırsın... en rısklı gunlerın 2-3 aralık..
adetimden hemen sonra 26-27-28 kasım ilişki günlerim sonra ayrıydık zaten o zaman ne oliiiii:)
26-27 kasım kız 28 kasım erkek gunlerın canım.. ama bence 28 kasımın tutma ıhtımalı ovulasyona yakınlıgından dolayı daha yuksek gelıo..
kızlar eşlerin protein ağırlıkla beslenmesi erkek bebek, vitamin ve karbonhıdrat ağırlıklı beslenmesi kız bebek
yapısal ve hamıle kalınan doneme gore streslı yapı kıza, sakın yapı erkek bebek ihtimalini artırıo diebılıorum..
ya bişey daha sormak istiyorum
mesela kızımda 10gün günüm geçmesine rağmen gebelik yok dedi dr yani 6 haftalığı geçmiştik öğrendiğimizde
ama bu bebişte mesela aon adet tarihim 17kasım ben 19 aralık günü yani adetimin geçmesinden 2 gün sonra hamile oldğm öğrendim
cinsiyetle bi ilişkisi varmıdır sizce
hani geç döllenmede kız erken döllenmede erkek deniyrya genelde
erken dollenmede kız gec dollenmede erkek olur genelde.. belkı sende o donemde farklı olmustur.. bu werdıım tarıhlerde ıse farklı bı metod denenıo ve %90 tutuomus.. bence senın erkek olma ıhtımalı yuksek.. erkek spermler hızlı ılerler kız spermler yawas bu yuzden ilişki kurduun gunlerde son gun ovulasyona daha yakın ve o gununde erkek olma ıhtımalınden dolayı ben boole dusunuorum.. bırde ıkıncı cocukların erkek olma ıhtımalı daha fazla gelıo bana .. cunku anne adayı ılk cocuuyla bırlıkte kendı sağlıına da dıkkat etmeye baslamıstır.. ve erkek spremlerın dayanıklılıı kız spermlere gore daha dusuktur.. bu yuzden daha sağlıklı olunduunda şartlar daha yolunda olduunda erkek olma ıhtımalı yukselıo..
canım bana da bakarmısın...
doğum tarihim 30 mart 1984
sat:30 aralık 2011
regl döngüm yaklaşık 35 gün
canım bana da bakarmısın...
doğum tarihim 30 mart 1984
sat:30 aralık 2011
regl döngüm yaklaşık 35 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?