Doğuma Hazırlık bebeklerının cinsiyetini merak edenler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim içinde bakarmısın canım?

26.11.1984 sat 10 0cak 27 gün sürüyor

saol arkadaşım 2 hafta sonra kontolm var öğrenince hemen yazıcam :)

inşallah bi oğlun olur canım.. birde ben kendımınkını 20 haftadan once ogrenmek ıstemıorum cunku 4. ayda yanıltıcı olabılıo.. eger doktor kesın derse o zaman ınan.. % 90 kız dııp erkek cıkan,yada tam tersi bılıorum.. cunku kız ver erkek organları baslangıcta bırbırıne cok benzıo.. doğuma yaklastıkca kızda klıtoris dudaklardan ıcerı gırıp erkekte penıs dısarı dogru buyuo.. karıstırılmalar bu yuzden..

evet kızımda 22 hafta beklemiştim ilk olduğu için ne olursa olsun diyordum
ikincide değişik istiyor insan rabbim herkese istediğini tattırsın
senin ne kadarlık

evet kızımda 22 hafta beklemiştim ilk olduğu için ne olursa olsun diyordum
ikincide değişik istiyor insan rabbim herkese istediğini tattırsın
senin ne kadarlık

benım gecen ay kımyasal gebelıım oldu canım.. bu ay da bakalım yarını beklıorum.. denemekten sıkılana kadar denıces.. Allah hepımızın gonlunden gecenı hayırlısıyla versın..

benım gecen ay kımyasal gebelıım oldu canım.. bu ay da bakalım yarını beklıorum.. denemekten sıkılana kadar denıces.. Allah hepımızın gonlunden gecenı hayırlısıyla versın..

amin inşaallah rabbim gönlüne göre versin herşey güzel olsun inşaallah sizin için

Canim, benim icin de bi bakabilir misin? 11.07.1986 en son adet tarihim 10 aralik 28-29 gunde bir oluyor (hangisini istersen bakabilirsin) Onceden teshekkurler.

D.T 15.5.1984
son adet tarihi..11.01.2012
adetim 3 gün sürer 4.günde leke şeklinde olur 5. gün tamamiyle biter
bu arada tüpbebek tedavisi ile oldu

d.t 12.12.1984
sat 05.01.2012 3 gün sürüyor

benim içinde bakarmısın..merak ettim çok..
27/03/1983 dtarihim. 16/01/2012 sat. 25-28 gün sürüyor canım.teşekkür ederim şimdiden canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…