saol arkadaşım 2 hafta sonra kontolm var öğrenince hemen yazıcam :)
16-17 ocak erkek 18-19-20-21 kız gunlerın ovulasyon gunun 20 sı olarak gorunuo.. kız olma ıhtımalı yuksek bence..
benim içinde bakarmısın canım?
26.11.1984 sat 10 0cak 27 gün sürüyor
benimde sat 16 kasım 2011 doğum tarihim 07.04.1987 26 adet aralığıda
inşallah bi oğlun olur canım.. birde ben kendımınkını 20 haftadan once ogrenmek ıstemıorum cunku 4. ayda yanıltıcı olabılıo.. eger doktor kesın derse o zaman ınan.. % 90 kız dııp erkek cıkan,yada tam tersi bılıorum.. cunku kız ver erkek organları baslangıcta bırbırıne cok benzıo.. doğuma yaklastıkca kızda klıtoris dudaklardan ıcerı gırıp erkekte penıs dısarı dogru buyuo.. karıstırılmalar bu yuzden..
evet kızımda 22 hafta beklemiştim ilk olduğu için ne olursa olsun diyordum
ikincide değişik istiyor insan rabbim herkese istediğini tattırsın
senin ne kadarlık
benım gecen ay kımyasal gebelıım oldu canım.. bu ay da bakalım yarını beklıorum.. denemekten sıkılana kadar denıces.. Allah hepımızın gonlunden gecenı hayırlısıyla versın..
20-21-23-24 ocak erkek 22 ocak kız gunlerın canım.. buyuk ıhtımalle erkek..
Canim, benim icin de bi bakabilir misin? 11.07.1986 en son adet tarihim 10 aralik 28-29 gunde bir oluyor (hangisini istersen bakabilirsin) Onceden teshekkurler.[/QUOTE
22-23-24 ARALIK erkek 25 aralık kız 26-27 -28-29-30 aralık erkek gunlerın canım.. ovulasyon gunun 26 sı.. lıstede erkek gunu cok olmasına ragmen ovulasyondan 1 gun once kız gunu olması erkek kadar kız olma ıhtımalınıde getırıo akla.. sen hangı gunlerde ılıskıde bulunduysan o gunlere gore daha net degerlendırebılırsın..
Canim, benim icin de bi bakabilir misin? 11.07.1986 en son adet tarihim 10 aralik 28-29 gunde bir oluyor (hangisini istersen bakabilirsin) Onceden teshekkurler.[/QUOTE
22-23-24 ARALIK erkek 25 aralık kız 26-27 -28-29-30 aralık erkek gunlerın canım.. ovulasyon gunun 26 sı.. lıstede erkek gunu cok olmasına ragmen ovulasyondan 1 gun once kız gunu olması erkek kadar kız olma ıhtımalınıde getırıo akla.. sen hangı gunlerde ılıskıde bulunduysan o gunlere gore daha net degerlendırebılırsın..
Canim, ben kesin olarak ilishki gunlerini biliyorum. 18 ve 20 Aralik, ultrasonda da bebegin adet tarihime uygun geldigini solediler, hemen hemen ayni. Bu durumda ne oluyor acaba, bir fikrin var mi?
4-5-6-7-8-9-10-11 kasım gunlerı hepsı kız 2-3 kasım erkek.. erken döllenme yoksa cok buyuk ıhtımalle kız.. sonucu bende merak ettım tatlım.. hepımız ıcın yazar mısın kız mı erkek mı?
Canim, ben kesin olarak ilishki gunlerini biliyorum. 18 ve 20 Aralik, ultrasonda da bebegin adet tarihime uygun geldigini solediler, hemen hemen ayni. Bu durumda ne oluyor acaba, bir fikrin var mi?
18 kız gunu 20 si erkek günü canım.. erkek olma ıhtımalı daha yuksek geldı bana ama.. benım gıbı erken yumurtluosan kız da olabılır :)
Erkek dedi doktorbende tutmadı. Çok teşekkür ederim baktığın için
ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
ben yorumcu ya üyeyim..üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?