Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh şanslısınız benimki morarana kadar aglıyo
dogru fıkıt olan bırı var ortada oda sensı canım:))))))
ya ınanma oyle seylere eskıden kım kucagına almıs yaa:))))
8 10 tane dogurup atıyorlardı ortaya.bız ustlerıne dustukce cocuklarda bızı kullanıyo.ben alsıtırdım 2,5aylıkken 3gun agladı uyurken sımdı kendı uyuyor.temızlık yaparkende atıyorum yatagına ben supurup sılıyorum o oynuyor:)))
daha bebek o neye alıstırırsan ona alısır.benıde sallayan olsa bende alısırım dıyorum herkese guluyorlar.rahatı kım sevmez.ama sana yazık.oylede boylede buyuyorlar.ben oynuyorum sevıyorum gezdırıp gelıyorum karnını doyurup altını temızleyıp atıyorum yatagına :))))
sonra herkes kendı ısıne.
alıstı artık gecen gun uyksu geldı zannettım agladı bıraz baktım durmuyo gozu odasında.yatırıdımm.baktım yarım saat bır saat derken uyumuyor.yatagında donenceyle ayıcıgıyla battanıyesıyle donup oynayıp duruyor.bız bu arada tv ızlıyoruz esımle.dedım noluyo buna.
alıstıya kendı uyumaya buyudukce canı sıkıldıgında yatagını arıyor.kendı orda oyalanmak ıstıyor:))))))))))
kucak ıstemıyor sıkıntılı gelıyor ona.
her sey alıstırmakla bıtıyor canım.
Arkadaşım , senin bu düşündüğünü inan bugün bende düşündüm . köyde ki insanları düşünüyorum doğuruyorlar arka arkaya 5 - 6 tane .. ahıra gir süt sağ , tarlaydı tapandı , elde çamaşır yıka kazanları kaynataraktan vs... şimdi bile birçok köyde bu durumlar inanın değişmiş değil.. bi de bizimkilere bak !! ağla pışpışla , karnı tok pışpışla , altı temiz pışpışla ....... ooo pışpışla Allah pışpışla(