- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Konu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürlerSaat çok geç. Tavsiye verebilecek çocuklu kadınların çoğu uyuyordur. Keşke sabah açsaydın konuyu.
Konu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürler
iyi geceler canim ilk kizimda ise cabuk baslamam gerekiyodu borclar dolayisiyla 40 i cikmamisti annem bakti onun icin icim rahatti 1,5 yasinda ikizlerim var simdiye kadar bakici bakti evde krese yeni vericez eger mecbur degilsen zorunuluk yoksa baslama daha biraz daha buyusunKonu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürler
Evet bende o sekilde dusunuyorum... her durumda 3aylik olana kadar beklicem amaKres imkani cok iyi. Kacirma bence. Cocugunun erisebilecegin uzaklikta olmasi bir nimet.
iyi geceler canim ilk kizimda ise cabuk baslamam gerekiyodu borclar dolayisiyla 40 i cikmamisti annem bakti onun icin icim rahatti 1,5 yasinda ikizlerim var simdiye kadar bakici bakti evde krese yeni vericez eger mecbur degilsen zorunuluk yoksa baslama daha biraz daha buyusun
ilk bebegim... inanin okadar istiyorum ki her dakika yanimda olsun adimini gormek emekledigine sahit olmak... ama esimle tartismaya başladık maddi durumlar yuzunden... istanbulda zor oluyo haliyle bide esimde bu ara bi olumsuzluk var biyerde tutunamadi... en iyisi baslamak hic minnet etmemek... ama dedigim gibi mecbur bekli em 10aylik olana kadar.. inanin simdiden icim cizlio yarin ayrilcakmisim gibiMerhaba, ben 17 sene calistim. Bu sene zarfinda iki cocugum oldu. Birine babaanne birine bakici bakti. 1 aydir isten ayrildim .ve cooookkk ama cok pismanliklarim var...bence imkanlar el veriyiyorsa Bana sorarsan 3 4 yasina kadar calisma sen buyut cocugunu.....
canim maddi skinti vars is yerindede jres imkanin varsa kacirma firsati calismaya basla insan basta bensiz napar diye vicdanen rahatsiz oluyo ama geciyo onun gelecegi icin ben ole dusundum benim kuzum ilerde benim yasadigim zorluklari cekmesin diye calismak zorundaydim ayri kaldiginiz sure 8 saat dusununce geri kalan 16 saat sizinilk bebegim... inanin okadar istiyorum ki her dakika yanimda olsun adimini gormek emekledigine sahit olmak... ama esimle tartismaya başladık maddi durumlar yuzunden... istanbulda zor oluyo haliyle bide esimde bu ara bi olumsuzluk var biyerde tutunamadi... en iyisi baslamak hic minnet etmemek... ama dedigim gibi mecbur bekli em 10aylik olana kadar.. inanin simdiden icim cizlio yarin ayrilcakmisim gibi
Ben olsam başlardım iki sene ücretsiz aldım bakacak kimsem var ama işim bi biçul saat uzaklıkta çocuğu kendim büyütüyüm diye kıyamadım kreş olsaydı işyerimde kesinlikle yanımda götürürdüm büyük bi şans benceKonu dun acildi ama cvp alamayimca tekrar yazdm... sabah deniyim şansımı bidaha teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?