Bebekli evde sigara içilmesi

gamzelikiz3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
17
5
1
25
Merhaba iyi akşamlar
2 tane bebeğim var birisi 2 buçuk digeri 2 aylık hamileligimi avakado cerezler bakliyatlar yiyerek gecirdim sukur ki sağlıklı evlatlarım oldu cok dikkat ettim cay kahveden bile uzak durdum sigara dumanina yaklasmadim elimden ne geldiyse onu yaptım ama evimde surekli sigara icen bir kayinvalidem var ayrı evlerimiz 5 dakika ayin 2 haftasi gelip bizde kalıyor esi baska şehirde suan ama cok rahatsiz ediyor beni bu durum onceden evimin icinde iciyordu kesinlikle izin vermedim suan balkonda iciyor ne elini yikiyor ne ağzını yikasada ne fayda evin ici kokmaya basliyor acı acı uyardim bebegim var benim benim ne kadar titiz oldugumu biliyorsun ne kadar dikkat ettim diye vazgecemem diyor bende evinde ic beni ilgilendirmez ama buraya geliyorsan icme diyorum vazgecemiyorum diyor evinin icinde icer sigarasini falan hic gitmedim evine sirf bu yüzden ben napicam cok kafama takıyorum bebegimi en iyi sekilde buyutmek istiyorum cok dikkat ediyorum bendemi sorun sizce sorunlu ben miyim cok mu hassasim?

Çok haklısınız yaklaşmadan elini yikasın bi gargara alın ona en azından bi çalkalayıversin. Içmeyene çok kokar. Yapamıyosa da defolsun gitsin.

Merhaba iyi akşamlar
2 tane bebeğim var birisi 2 buçuk digeri 2 aylık hamileligimi avakado cerezler bakliyatlar yiyerek gecirdim sukur ki sağlıklı evlatlarım oldu cok dikkat ettim cay kahveden bile uzak durdum sigara dumanina yaklasmadim elimden ne geldiyse onu yaptım ama evimde surekli sigara icen bir kayinvalidem var ayrı evlerimiz 5 dakika ayin 2 haftasi gelip bizde kalıyor esi baska şehirde suan ama cok rahatsiz ediyor beni bu durum onceden evimin icinde iciyordu kesinlikle izin vermedim suan balkonda iciyor ne elini yikiyor ne ağzını yikasada ne fayda evin ici kokmaya basliyor acı acı uyardim bebegim var benim benim ne kadar titiz oldugumu biliyorsun ne kadar dikkat ettim diye vazgecemem diyor bende evinde ic beni ilgilendirmez ama buraya geliyorsan icme diyorum vazgecemiyorum diyor evinin icinde icer sigarasini falan hic gitmedim evine sirf bu yüzden ben napicam cok kafama takıyorum bebegimi en iyi sekilde buyutmek istiyorum cok dikkat ediyorum bendemi sorun sizce sorunlu ben miyim cok mu hassasim?
İçtikten sonra yaklaşık yarım saat diğerlerinden gelmeye devam ediyor. Sigara içen ailede büyüyen bebeklerde astım riski çok artmış oluyor. Sigara sonrası en az yarım saat evinizle teması olmaması gerekiyor. doktorla konuştum çocuk için böyle durumlar olabiliyormuş deyip eşinizi ikan edin. O da annesine usulünce söyleyip 5 dklık evine göndersin bence.

Bir gunde 1 paket iciyor gelmesin dedim ama bana yarin sende yaslanacaksin o zaman anlarsın büyüğümüz idare edelim diyor cok yoruldum gercekten karsimdaki kadinda anlamiyor surekli uyarıyorum ustelik bende bronsit hastasıyım

Eşi şehir dışına gidiyorsa gidiyor niye ayın yarısı sizde kalıyor ki? Buna çözüm bulmanız lazım, davranışlarını kontrol etmeniz zor.
Bende bunu anlamıyorum üstelik maddi olarakta yardimda bulunmadilar ben istemedim de sadece aileme karisilmasin yeter dedim esimle tirnagimzla kazidik simdi niye hep bende anlamıyorum ustelik beni de gram sevmez istemedi

Esi sehir dışında korkuyormuş yalnız galiba korkacak birsey de yok ama esim surekli acitasyon yapıyor bazen diyorum ben mi sorunluyum bu kadar dikkat ediyorum cocuklarima karsi cok korumacı davraniyorum
Başka çocuğu yok mu eşine bisey olsa size mi yerleşecek ? Zaten evin adamı gibi olmuş bi zahmet evin kurallarına uysun

Çok haklısınız yaklaşmadan elini yikasın bi gargara alın ona en azından bi çalkalayıversin. Içmeyene çok kokar. Yapamıyosa da defolsun gitsin.
Keşke gitse gunde 30 40 tane sigara iciyor inanın elini yikamasi bile çözüm değil evin havası degisiyor yahu anlatamıyorum anlamiyor cok yoruldum

Başka çocuğu yok mu eşine bisey olsa size mi yerleşecek ? Zaten evin adamı gibi olmuş bi zahmet evin kurallarına uysun
2 tane kızı var niye gitmiyor onlara anlamış değilim sigara icmese isterse 1 ay kalsin razıyım ama bebeğimi oda oda kaçırmaktan yoruldum o sigara icince uatak odamiza kaciriyorum bebegimi

Merhaba iyi akşamlar
Sizin evinize geliyorsa buna dikkat etmek zorunda. İnsan torununu hiç düşünmez mi ya? Ben de evde sigara içilmesinden aşırı rahatsız olurum. Aileme misafir geldiğinde balkonda içerler genelde. Eğer evlenirsem eşim de sigara içmeyen birisi olmalı. Hiç tahammülüm yok o kokuya. Küllükte kalan izmarit gördüğümde bile sinirleniyorum. Kayınvalideniz ya evinize hiç gelmesin ya da sözlerinizi artık dikkate alsın. Başka yolu yok.

Bir gunde 1 paket iciyor gelmesin dedim ama bana yarin sende yaslanacaksin o zaman anlarsın büyüğümüz idare edelim diyor cok yoruldum gercekten karsimdaki kadinda anlamiyor surekli uyarıyorum ustelik bende bronsit hastasıyım
Başka sorunlarınızda vardır sürekli sizin evinizde olmasıyla ilgili. Eşinizle açık açık konuşun ihtiyacı olan bir bşrey okmadıgı sürece artık ailesinin siz olduğunu anlatın. Tabiki hastalık olur başka şeyler olur eşiniz o zaman idare edelim der birlikte karar verilir yine Ama bu durum çok saçma. Hiç başka çareniz yoksa gözünüzü karartın açık açık konuşun gitmesi için. Ben size çok hak veriyorum. Çocuklarımız kıymetli hepimizin. Neden hasta olma ihtimali için önlem almayalım.

Merhaba iyi akşamlar
Sigaradan uzak durmuyor / duramıyorsa gelmesin. Koskoca insan neyin korkusuymuş bu. Eşiniz annesinin ısrarla ayın yarısında sizin evinizde kalmasını istiyor ve annesinin korktuğunu söylüyorsa; gidip annesinde uyusun o zaman. Kayınvalidenizin çocuklarınızın ve sizin sağlığınıza zarar vermeye hakkı yok.

Bence en kötüsü üzerine sinen sigara kokusu yüzünden bebek de bunu yakınında durunca solumak zorunda kalıyordur. Görüşmeseniz daha iyi olur gibi.
Evine gitmedim hamileligim boyunca doğumdan sonrada gitmedim cok hassas davrandim ben kactikca kovalaniyorum galiba ne kadar uzaklasmaya calisirsam o kadar yakinlasiyor

Sigaradan uzak durmuyor / duramıyorsa gelmesin. Koskoca insan neyin korkusuymuş bu. Eşiniz annesinin ısrarla ayın yarısında sizin evinizde kalmasını istiyor ve annesinin korktuğunu söylüyorsa; gidip annesinde uyusun o zaman. Kayınvalidenizin çocuklarınızın ve sizin sağlığınıza zarar vermeye hakkı yok.
Cok haklısınız gerçekten açık alanda bile kaçırıyorum çocuklarımı ki evimde katlanmak zorunda bırakıliyorum o kadar uyarima rağmen dinleyen yok ama sert sekilde tepki vericem ustelik evi 5 dakika mesafede arasa hemen gider esim niye israrla bende kaliyor anlamıyorum

Başka sorunlarınızda vardır sürekli sizin evinizde olmasıyla ilgili. Eşinizle açık açık konuşun ihtiyacı olan bir bşrey okmadıgı sürece artık ailesinin siz olduğunu anlatın. Tabiki hastalık olur başka şeyler olur eşiniz o zaman idare edelim der birlikte karar verilir yine Ama bu durum çok saçma. Hiç başka çareniz yoksa gözünüzü karartın açık açık konuşun gitmesi için. Ben size çok hak veriyorum. Çocuklarımız kıymetli hepimizin. Neden hasta olma ihtimali için önlem almayalım.
İnanın cok merhametliyimdir hastalansa birsey olsa koşarım herkesten önce ilgilenirim ama gozumden sakındığım evlatlarima zarar verilsin istemiyorum Rabbim hepimizin evlatlarını korusun zaten meyve sebzeler bile zehir dolu birde yaşadığımız ortmdan zehirleniyorlar çok üzülüyorum

Cok haklısınız gerçekten açık alanda bile kaçırıyorum çocuklarımı ki evimde katlanmak zorunda bırakıliyorum o kadar uyarima rağmen dinleyen yok ama sert sekilde tepki vericem ustelik evi 5 dakika mesafede arasa hemen gider esim niye israrla bende kaliyor anlamıyorum
Bu işin şakası yok. Çocuklarınızda en ufak bir nefes darlığı başlasa ne yapacaksınız ? Sigara mı içmek istiyor, evinde içsin. Siz de o eve gitmeyin. Uzaktan dışarda görse de olur çocukları. Çocukları umursasa geldiğinde balkonda sigara içmek yerine çocuklara ilgi gösterir.

Back
X