Bebekli evde sigara içilmesi

Evine gitmedim hamileligim boyunca doğumdan sonrada gitmedim cok hassas davrandim ben kactikca kovalaniyorum galiba ne kadar uzaklasmaya calisirsam o kadar yakinlasiyor
Peki açık açık söyleseniz, yani elinizi yıkayın üstünüzü değiştirin ya da az için sigara bebeğime yaklaşmadan deseniz

Peki açık açık söyleseniz, yani elinizi yıkayın üstünüzü değiştirin ya da az için sigara bebeğime yaklaşmadan deseniz
Uyardım bir kez daha bugün elini agzini yikamaya basladi artik o odadayken bebegimi alip baska odaya götürüyorum dokunmasın diye elimden baska birsey gelmiyor

Merhaba iyi akşamlar
2 tane bebeğim var birisi 2 buçuk digeri 2 aylık hamileligimi avakado cerezler bakliyatlar yiyerek gecirdim sukur ki sağlıklı evlatlarım oldu cok dikkat ettim cay kahveden bile uzak durdum sigara dumanina yaklasmadim elimden ne geldiyse onu yaptım ama evimde surekli sigara icen bir kayinvalidem var ayrı evlerimiz 5 dakika ayin 2 haftasi gelip bizde kalıyor esi baska şehirde suan ama cok rahatsiz ediyor beni bu durum onceden evimin icinde iciyordu kesinlikle izin vermedim suan balkonda iciyor ne elini yikiyor ne ağzını yikasada ne fayda evin ici kokmaya basliyor acı acı uyardim bebegim var benim benim ne kadar titiz oldugumu biliyorsun ne kadar dikkat ettim diye vazgecemem diyor bende evinde ic beni ilgilendirmez ama buraya geliyorsan icme diyorum vazgecemiyorum diyor evinin icinde icer sigarasini falan hic gitmedim evine sirf bu yüzden ben napicam cok kafama takıyorum bebegimi en iyi sekilde buyutmek istiyorum cok dikkat ediyorum bendemi sorun sizce sorunlu ben miyim cok mu hassasim?
Eşinize söyleyin dumandan rsv virüsü bile kapar çok haklısınız kırmadan diyin balkonda içsin dikkat etsin yada içiyorsa gelmesin

Back
X