Bebekli kadına refakatçi ol teklifi

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.470
5.442
723
Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.

Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..

Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım

(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)

Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim
 
Suan konu siz değilsiniz emzikli çocuğunuzu annesiz bırakacak olmanız . Çıkarın pençelerinizi
 
Önceki konuları hiç bilmiyorum ama kardesiniz dahi olsa bebekli kadın refakatçi olamaz. Bence kendi içinizde büyütüp büyütüp kendinizi hasta etmektense direkt söyleyin ben kalamam diye.
 
Önceki konuları hiç bilmiyorum ama kardesiniz dahi olsa bebekli kadın refakatçi olamaz. Bence kendi içinizde büyütüp büyütüp kendinizi hasta etmektense direkt söyleyin ben kalamam diye.
Söyledim telefonu suratıma kapattılar muhtemelen sonra Yoo görüşürüz dedik diyecekler.Tam olarak böyleler.Yaptıklarının arkasında durmazlar ama yaparken kanlarının son damlasına kadar o olayı savunurlar
 
İşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Herkes kendıne Müslüman . Duymayın kimseyi

kusura bakmayın bebegım söz konusuyken ben kardeş falan tanımam şunu konu ediyor olmanız bile yanlış net olun onların biseyı savunuyor olması haklı oldukları anlamına gelmıyor
 
Sabaha kadar kapatsınlar yüzünüze, istedikleri kadar inkar etsinler istediklerini savunsunlar. Akıl var mantık var.. didişmeye hiç gerek yok, kalamam kusura bakma bitti.
 
Bunun için acaba yanlış mı düşünüyorum diye konu açmana bile gerek yok. 1 bebek 3 çocuğum var başka insan mı kalmadı de. Soranlar kalsın. Kardeşin değilse senin sorunun değil (ki senin kardeşler de tirt)
 
Telefonu suratına kapatan insanların telefonunu bir daha acmamalisin...
 
Engelle gec vallahi .ömrünü tuketecek bu insanlar. Cocugum 14 aylıkken eşime çocuğu atıp yarım saat oturmak için neler yapıyordum. Sizin 2 çocuğunuz daha var. Engelle engelle
 
"bunca insan dururken 2 ilkokul caginda cocuk bir emen bebekle ben mi kalacagim? ne munasebet ya allah allah sacmalama" demedigin, gerekene gerekli tepkiyi vermedigin surece hep bu boyle olacak..
Canımcım vallahi dedim
Eşime dedim ki daha ne diyeyim bunlar nerde duracak bu lafları demesem eski ÇİÇEK gibi konuşsam okey.
O da şaşırmış vaziyette
Arsızlık artık
 
3 küçük çocuğu olan birisine bunu sormak/bahsetmek bile çok saçma. Sana bu dendiği anda dalga mı geçiyosun 3 çocuğum var benim baktığım deyip tersleyip geçmen lazım.
 
Mrs-cicek,
aileniz size yaptırmak istedikleri şeylerde diretebilir, tamam lafınızı söylüyormuşsunuz ama “bana göre” üslup fazla yumuşak ve biraz daha zorlasalar ikna edilebilir gibi söylüyorsunuz.
İkisi eteğimde biri kucağımda 3 çocuklu kadınım, çoluğu çocuğu bırakıp kimseye refakatçi olamam deyip kestirip atacaksınız.
Kalırım desem yalan olur, küçük çocuğum bırakılacak yaşta değil gibi cümlelere gerek yok.
Onlar da biliyor zaten 3 çocuğunuz olduğunu, bir tanesinin küçük olduğunu.

Sizin bir konunuza daha yazmıştım, net olun açık olun, ailenize sebepleri detaylandırmanıza lüzum yok, canınız istemiyor da olabilir bunun için hesap vermek zorunda değilsiniz.
 
Ucu açık konuşuyorsunuz. Bir ihtiyaçları olursa giderim de demeyeceksiniz. Gitmeyeceksiniz. Bakmakla yükümlü olduğunuz başka kişiler var ve bizzat siz sorumlusunuz. Ben müsait değilim 3 çocuğum var, bitti. Hala çözüm sunuyorsunuz, siz hastanedeyken çocuklarınıza bir şey olsa sadece sizin içiniz yanar siz ağlarsınız. Bir ihtiyacı olan müsait birinden isteyecek. Okula giden çocukların dersi ödevi yemesi içmesi temizlenmesi üstüne bebeğin sorumluluğu var. Çocuklarınız için hayır demeyi ve gerekirse kötü olmayı öğrenin. Ben iki tane oto koltuğunu kaldırıp milleti gezdirmedim diye neler denmiş arkamdan. Kulağıma getirene değil bizzat söyleyeni görünce verdim cevabını. Sence sen mi önemlisin benim çocuklarım mı önemli, cebinde paran yoksa söyle vereyim taksi paranı kendin git dediğim de oldu. Çok sinirleniyorum çoluk çocuğun canını önemsemeyen pislik bencillere. Sakın gitmeyin hastaneye ve elalem denen zehirli tipler ne derse desin kapatın kulaklarınızı.
 
Mümkün mü? Söyleyenlerden biri sizin yerinize bebeği mi emzirecek… siz birşey söylediklerinde açıklama mı yapıyorsunuz?

Sizi tanımam etmem, emzirdiğinizi bile bile böyle bir şey teklif etmem için kafayı yemiş olmam lazım…
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…