Suan konu siz değilsiniz emzikli çocuğunuzu annesiz bırakacak olmanız . Çıkarın pençeleriniziBazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.
Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..
Bunu bana sunun 3 kişi farklı zamanlarda, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi öyleyim
(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam sen istersen gel kal dedim
İşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyorSuan konu siz değilsiniz emzikli çocuğunuzu annesiz bırakacak olmanız . Çıkarın pençelerinizi
Önceki konuları hiç bilmiyorum ama kardesiniz dahi olsa bebekli kadın refakatçi olamaz. Bence kendi içinizde büyütüp büyütüp kendinizi hasta etmektense direkt söyleyin ben kalamam diye.Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.
Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..
Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım
(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacak durumda değil, sen istersen gel kal dedim
Söyledim telefonu suratıma kapattılarÖnceki konuları hiç bilmiyorum ama kardesiniz dahi olsa bebekli kadın refakatçi olamaz. Bence kendi içinizde büyütüp büyütüp kendinizi hasta etmektense direkt söyleyin ben kalamam diye.
Herkes kendıne Müslüman . Duymayın kimseyiİşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Sabaha kadar kapatsınlar yüzünüze, istedikleri kadar inkar etsinler istediklerini savunsunlar. Akıl var mantık var.. didişmeye hiç gerek yok, kalamam kusura bakma bitti.Söyledim telefonu suratıma kapattılarmuhtemelen sonra Yoo görüşürüz dedik diyecekler.Tam olarak böyleler.Yaptıklarının arkasında durmazlar ama yaparken kanlarının son damlasına kadar o olayı savunurlar
Bunun için acaba yanlış mı düşünüyorum diye konu açmana bile gerek yok. 1 bebek 3 çocuğum var başka insan mı kalmadı de. Soranlar kalsın. Kardeşin değilse senin sorunun değil (ki senin kardeşler de tirt)Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim
Telefonu suratına kapatan insanların telefonunu bir daha acmamalisin...Söyledim telefonu suratıma kapattılarmuhtemelen sonra Yoo görüşürüz dedik diyecekler.Tam olarak böyleler.Yaptıklarının arkasında durmazlar ama yaparken kanlarının son damlasına kadar o olayı savunurlar
Engelle gec vallahi .ömrünü tuketecek bu insanlar. Cocugum 14 aylıkken eşime çocuğu atıp yarım saat oturmak için neler yapıyordum. Sizin 2 çocuğunuz daha var. Engelle engelleBazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim
Canımcım vallahi dedim"bunca insan dururken 2 ilkokul caginda cocuk bir emen bebekle ben mi kalacagim? ne munasebet ya allah allah sacmalama" demedigin, gerekene gerekli tepkiyi vermedigin surece hep bu boyle olacak..
3 küçük çocuğu olan birisine bunu sormak/bahsetmek bile çok saçma. Sana bu dendiği anda dalga mı geçiyosun 3 çocuğum var benim baktığım deyip tersleyip geçmen lazım.Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Mrs-cicek,Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)
Ucu açık konuşuyorsunuz. Bir ihtiyaçları olursa giderim de demeyeceksiniz. Gitmeyeceksiniz. Bakmakla yükümlü olduğunuz başka kişiler var ve bizzat siz sorumlusunuz. Ben müsait değilim 3 çocuğum var, bitti. Hala çözüm sunuyorsunuz, siz hastanedeyken çocuklarınıza bir şey olsa sadece sizin içiniz yanar siz ağlarsınız. Bir ihtiyacı olan müsait birinden isteyecek. Okula giden çocukların dersi ödevi yemesi içmesi temizlenmesi üstüne bebeğin sorumluluğu var. Çocuklarınız için hayır demeyi ve gerekirse kötü olmayı öğrenin. Ben iki tane oto koltuğunu kaldırıp milleti gezdirmedim diye neler denmiş arkamdan. Kulağıma getirene değil bizzat söyleyeni görünce verdim cevabını. Sence sen mi önemlisin benim çocuklarım mı önemli, cebinde paran yoksa söyle vereyim taksi paranı kendin git dediğim de oldu. Çok sinirleniyorum çoluk çocuğun canını önemsemeyen pislik bencillere. Sakın gitmeyin hastaneye ve elalem denen zehirli tipler ne derse desin kapatın kulaklarınızı.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?