Siz vermişsiniz o fırsatı .Onlar için siz kolaysınız oturun bunu teklif edecek kadar nasıl yüz verdiğinizi düşünün.Bu güne kadar nasıl davrandıysanız artık hiç değeriniz olmamış .İşi o kadar büyütmüşlerki sizin evlatlarınıza bile değer vermiyorlar .Ya böyle devam eder çocuklarınıza kötü örnek olursunuz ya da artık tırnaklarınızı çıkarır had bildirirsinizİşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Ben şu kısma cevap vereceğim sadece, çünkü her konunuzuda bunu gerçekten düşünüyorum. Neden mesafe koyamıyorsunuz ailenizle? Gerekirse görüşmeyin, konuşmayın. Neden yani bu ısrar? Her olaydan sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz mesela?Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim
Şimdi şöyle aslında ben gayet güzel mesafemi koruyorumBen şu kısma cevap vereceğim sadece, çünkü her konunuzuda bunu gerçekten düşünüyorum. Neden mesafe koyamıyorsunuz ailenizle? Gerekirse görüşmeyin, konuşmayın. Neden yani bu ısrar? Her olaydan sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz mesela?
YerleşmediYeğen nereye gitti üniversiteye
Psikolojik olduğu kesin deZihinsel sıkıntı mı var bunu size teklif edende buna çare bulsun
Kafaları tabii ki alıyor en ezebilecekleri laf geçircekleri seni buluyorlar işteİşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Mesela sonradan yoo görüşürüz diyecekleri yer bırakma engelle geç neden engelledin diyene de boşver de geç şu cevabı duycak yere gelmeSöyledim telefonu suratıma kapattılarmuhtemelen sonra Yoo görüşürüz dedik diyecekler.Tam olarak böyleler.Yaptıklarının arkasında durmazlar ama yaparken kanlarının son damlasına kadar o olayı savunurlar
Aslında sizlik bir şey var, aileniz laftan anlamıyordur kabul ama ailelerimiz dahi bizleri davranışlarımız, tavırlarımızla etiketler ve o etiketlere göre davranırlar.Benlik bişey yok aslında..
Bana bugün emri veren diğer kardeşler halbuki önceki kardeş bunlara söylemişti tavrımı bilmeleri gerekirdi..
Hani ben tavır koymasam kızmasam mesafe koymasam tamam ama yok gerçekten sorun bunlarda
Ha derseniz durum ne olursa olsun aramayın sormayın,onu yapamazdım
Utanma olsa birkaç ay önce ağızlarının payını verdiğim halde tekrarlamazlardı..Utanmiyorlar mi 3 cocuklu birinden boyle bir sey istemeye?
Çok haklısınAslında sizlik bir şey var, aileniz laftan anlamıyordur kabul ama ailelerimiz dahi bizleri davranışlarımız, tavırlarımızla etiketler ve o etiketlere göre davranırlar.
Mesela siz bugüne kadar ailenize çok da diş gösteren biri değildiniz, hayır diyemiyordunuz veya size bir laf ettiklerinde karşılığını misliyle almıyorlardı yani siz Çiçek uysaldır istediğimizi yaptırırız diye etiketlenmişsiniz.
Arada ani çıkışlarınızı dikkate almamaları bu yüzden, kocası dolduruyordur yoksa gel desek gelir ya da çocuğu ağlıyordu o yüzden hey heylenmiştir yoksa gelir diye düşünürler.
Ama mesela X kardeşiniz ters biridir, amaannn ona iş buyurmak mı ağzımızdan girer burnumuzdan çıkar, aman onu çağırmak mı kıyameti koparır diye etiketlenmiştir, o kardeşe kimse şunu al şuraya koy bile diyemez çünkü kardeş oldum olası terstir çat diye yapıştırır lafı.
Bugün size telefon açan kardeşiniz bile üstten konuşabiliyor çünkü uysal etiketi var üzerinizde, kandırılabilir iş gördürülebilir.
Tamam kötü bir hastalık vs durumlarda arayın geçmiş olsun deyin ama aileniz madem sizi manipüle ediyor ve onların bu davranışları sizi rahatsız ediyor o zaman sadece lafı geldiğinde değil her zaman ters olan siz olun, görsünler bilsinler, bazı huyları törpülemek kolay değildir fakat imkansız da değildir.
Kalacak kimse kalmadı mı sana gelene kadar. Senin mi ablan trafik kazası gecirrmisti yanlışta hatrliyo olabilirimİşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Evet o da oldu ne çok şey yaşamışızKalacak kimse kalmadı mı sana gelene kadar. Senin mi ablan trafik kazası gecirrmisti yanlışta hatrliyo olabilirim
Kardeşinin neyi var şuan? Allah şifalar versinEvet o da oldu ne çok şey yaşamışız
Ablam 2023te kaza geçirdi
Diğer ablam bu yıl kanser şüphesiyle haftalarca hastanede dolandı.
Şimdi kardeşim
Aslında var ama mune nin dediği gibi ben ailenin safıyım
İş kazasıKardeşinin neyi var şuan? Allah şifalar versin
Trafik kazası geçiren ablan iyi mi? Hasar kaldimiİş kazasıteşekkür ederim
Yok o iyiTrafik kazası geçiren ablan iyi mi? Hasar kaldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?