Bebekli kadına refakatçi ol teklifi

Siz neden bu kadar yumuşak bir şekilde söylüyorsunuz ki bunu? Manipüle edilmeye müsait bir insansınız o yüzden yapabiliyorlar tüm bu saçmalıkları. Siz kendinizde misiniz çocuklarımı bebeğimi bırakıp nereye gidiyorum ben aklınızdan zorunuz mu var sizin desenize. Bundan sonra önce bir söylediklerinizi kendiniz düşünün mantıklı mı diye öyle bana söyleyin diyin. bu ne böyle aaa resmen saf insanı bulmuşlar etinden sütünden faydalanmak istiyorlar. SİZİ SEVMİYORLAR. Çocuklarınızı hiç sevmiyorlar. Bu çok açık ve net bunu kabul edin siz de ona göre davranın artık

Ben kalırım desem yalan olur demek hayır demek değildir, neden direk net konuşamıyorsunuz?

Konu sahibini biraz tanıdım, eski hali olsa kabul bile edebilirdi.

Cok yol aldın, ama daha da sert çıkman lazim. Yazdıkları gibi aciklama yapma hatta bunu bana nasıl sorarsınız de. Ananlar herhalde bu dümeni çeviren yine? Kestirip atmak zor diyeceksin de sen bunlarla yine iyi görüşüyorsun ya ben olsam silmiştim çoktan. Yüzleri yok senden hala bir şeyler bekliyorlar. Dik dur eğilme KK seninle

Ya bir de demiyorlar bu kadın hastane ortamında kalacak küçük bebeği var hasta olurlarsa ne olacak diye. Evet sizi düşünen seven bunu teklif etmez Mrs-cicek

Bu bencil denyolara gereken tepkiyi ver artık plsss

Sormayın eskiden tabii ki giderim der o sebeple bebeğimi sütten bile keserdim
Ki bebeğim şuaralar aşırı memeye bağlı..
En son aylar önce bunlarla görüştüm gerçekten sildim attım anneme de söyledim böyle bana geldikçe ben de size böyle konuşurum demiştim
Bu olaya kadar yabancı gibiydik..
Yine eskisi gibi asla olmam barışsam da konuşsam da mesafemi korurum kendimi korurum
Ben değiştim inanın

İlk bir kardeşim mesaj atmış sonra diğeri üstüne diğeri aramıştı
Arayana Döndüm siz kalmak isterseniz gelin kalın ben kalamam bebeğim var dedim
Ee nolcak diye bana soruyor
Eesi yok istersen sen gel kal dedim
Okulu bırakıp gelmem diyor (öğretmen) ben de çocuğumu bırakıp gidemem dedim

Sonunda zaten söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Kardeşinizde olsa hastanede yatan kişi ancak gündüz 2-3 saat kalabilirsiniz. Bunu bilerek bu şekilde size davranmaları çok yanlış

Canımcım vallahi dedim
Eşime dedim ki daha ne diyeyim bunlar nerde duracak bu lafları demesem eski ÇİÇEK gibi konuşsam okey.
O da şaşırmış vaziyette
Arsızlık artık
Daha önceden "yapamam, edemem" dediğiniz bazı şeyleri onların çeşitli dayatmaları neticesinde yaptıysanız bu şekilde şanslarını deniyorlardır. Aşırı ısrarcı davranışla istediği her şeyi yaptıran insanlar oluyor; bu kişiler mütemadiyen arsız, anlayışsız ve bencil kişilik özellikleri taşıdıklari için gün sonunda insana kendisini sorgulatıryorlar bu şekilde.

3 çocukla refakatçi olmak zorunda degilsiniz. Gece 63636282 kez meme için kalkan 12 aylik bebeğim var, istesem gönüllü olarak bile kimseye refakat edemem, hayatımı idame ettirecek enerjiyi zor buluyorum. Başkalarının, bizim için çocuklarımıza refakat etme teklifinde bulunmaları gereken bir dönemden geciyoruz. Faydası olmayanın zararı da olmasın.

Kendinizi biraz seviyorsanız kardeşlerinizden uzak durun. Ya çaresiz bir durum bile olsa en son gidecek olan sizsiniz. İşlerinden izin almaları sizin iki çocuğunuzu emzikli bebeğinizi bırakıp refakatçi olmanızdan daha mantıklı ama size de yeğenlerine de gram değer vermiyorlar. Aile de olsa çocuklarınızı kendinizi korumak için uzak durmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…