- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
- Konu Sahibi fatma lufer
Merhabakar 12+ 2 ikizlerime gebeyim ikiki test icin doktoruma gittigimde ense kalinliklaei 3.26 cikti ve cok kotuyim boyle oluptq saglikli gebeligi devam eden oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiorum aslinda normali 1.90 mis ama beninki 3.26 cikti riskki dediler inan neyaoicami sasirdimmGüzel bir sonuç için kaç olması gerekiyor ve bazı doktorlar ikili teste çok güvenmemek gerektiğini söylüyorlar Allahım inş sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder dua et![]()
Canım öncelikle sağlıkla al kucagına yavrularını inşallah adım gamze bana da dua edersen sevinirimMerhabakar 12+ 2 ikizlerime gebeyim ikiki test icin doktoruma gittigimde ense kalinliklaei 3.26 cikti ve cok kotuyim boyle oluptq saglikli gebeligi devam eden oldumu
Icimi okadar rahatlattinki anlatamam inan duydum andan beri cok kotuyum esim beni ayres etmesin die cicek almis gezdirmeye götürmeye calisiyo aslimda kendi doktorum izinli oldu icin baska doktora ciktim oda bole dedi doktorumu aradim hemen paArtesi gel vajinal bakalim dedi ambiokesesindeki sividan kaynakki karin ultrasyonunda kalin gorene biliormus doktorum ocini rahat tut paArtesi gel dedi ama aklimda onca seyler gecio ki tutamiom kendimi gozumden yaslar süzülüyor yavtularimida strese sokmak istemiom ama cok korkuyom yaaa aslinda tup bebekte embriplar incelenio die biliorumm neden benim basima geldi demek istemiom rabbime siginiorum isallaj saglikli birsekilde alirim yavrulari kucağımaCanım öncelikle sağlıkla al kucagına yavrularını inşallah adım gamze bana da dua edersen sevinirimSoruna gelecek olursam bir doktorla kalma baska doktora git için rahat etsin. Doktorum da hamileydi 3.50 cıkmıstı ense kalınlıgı ilk basta kabullenmedi ve cok kotuydu daha sonraları kabullendı her sekılde kabulum dedi ve inan daha iyi hissetti. Şubatta dogdu bebek ve maşallah hiç bi problem yoktu. Rabbine sıgın konus yavrularınla ve iyi düşün
Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah
Korkma yaşayacağın varsa yaşarsın elden birşey gelmez ama bu %100 kesin birşey değil ve düşünsene boşu boşuna strese sokuyorsun yavrularını sakin ol derin nefes al ve düşünmemeye çalışAy
Icimi okadar rahatlattinki anlatamam inan duydum andan beri cok kotuyum esim beni ayres etmesin die cicek almis gezdirmeye götürmeye calisiyo aslimda kendi doktorum izinli oldu icin baska doktora ciktim oda bole dedi doktorumu aradim hemen paArtesi gel vajinal bakalim dedi ambiokesesindeki sividan kaynakki karin ultrasyonunda kalin gorene biliormus doktorum ocini rahat tut paArtesi gel dedi ama aklimda onca seyler gecio ki tutamiom kendimi gozumden yaslar süzülüyor yavtularimida strese sokmak istemiom ama cok korkuyom yaaa aslinda tup bebekte embriplar incelenio die biliorumm neden benim basima geldi demek istemiom rabbime siginiorum isallaj saglikli birsekilde alirim yavrulari kucağıma
Gergin oldimdan midir nedir kipirtisini hissetmeye basladimm inanirmisiniz korktumu uzuldumu hissedio sanki yavrularimm bide bolunduler benim ikizlerimm tek yumurta ikizi olacak allahin ozni ile su ikili test sonucu bi ciksindaa vallahi kurban kesivem yavrularımi sag salim kucagima alimde olsemde gam yemem inann cok zor bidurumm sagolun desteklerinoz icinnCanım ınslalah iyidir bebisler ben bu ikili tarama inanmıyorum ve yaptfirmzdim bende tup bebek ile hamile kaldım hersey Allahtan. Doktorlar yüzde 70 yanılma payı yüksek olduğunu söylüyorlar. Bence içini rahat tut Rabbım bu mucizeleri nasıp ettiyse vardır bir hikmeti o yüzden sıkıntıya girip bebisleri de germe annesi![]()
Dualarımdasın ınslalah hersey guzel olur iyi düşün iyi olsun canım Allah buyukGergin oldimdan midir nedir kipirtisini hissetmeye basladimm inanirmisiniz korktumu uzuldumu hissedio sanki yavrularimm bide bolunduler benim ikizlerimm tek yumurta ikizi olacak allahin ozni ile su ikili test sonucu bi ciksindaa vallahi kurban kesivem yavrularımi sag salim kucagima alimde olsemde gam yemem inann cok zor bidurumm sagolun desteklerinoz icinn
Canim amniosentez 16 haftada falan yapılıyor diye biliyorum. Bu arada ikiz gebeliklerde ikili test yapılmaz diye biliyorum. Çünkü net sonuç vermiyor. Hakkınızda hayırlısı ama panik yapma bence.Cok tesekkur ederim amiosentes yaptircam osallqh paaaetesi net sonuc veriomus%99kan gebetik inceleniormus maliyetli olacak ama yavrularim ocin herseye degerr ısallahh
İkili testlerin hiç güvenilir olmadığını çok yanılttığını duydum kişileri. Bol dua et canım sağlıkla doğarlar inşallah.. Tüp bebek mi acaba?Cok tesekkur ederim amiosentes yaptircam osallqh paaaetesi net sonuc veriomus%99kan gebetik inceleniormus maliyetli olacak ama yavrularim ocin herseye degerr ısallahh
Evet tub bebek idi canimİkili testlerin hiç güvenilir olmadığını çok yanılttığını duydum kişileri. Bol dua et canım sağlıkla doğarlar inşallah.. Tüp bebek mi acaba?
EVet canim ikitest yapilmio ama doktorum iatiosan gened3 yapalim dedi amiosentes nezamn yapildini bilmiorum sad3ce yaptirmak ostersen dendi bozde kararsiz kaldik ikili tes yaotirdik ikiz gebekikte net sonuc alinamiormus ama olsun yaotirdim isteCanim amniosentez 16 haftada falan yapılıyor diye biliyorum. Bu arada ikiz gebeliklerde ikili test yapılmaz diye biliyorum. Çünkü net sonuç vermiyor. Hakkınızda hayırlısı ama panik yapma bence.
Hangi şehirde yaptırdın canım ben de İzmir de merkez araştırması yapıyorum biz de tüp bebek yaptıracağız...Evet tub bebek idi canim
Canim ben konya novafertilde yaptirdim ilk denemdi tutdu isqllqh su sinyckarimda guzel cikar bak tuzcaki izmirde yaptirdi izmirli o sana yarfimci olur ege ubuversitesinde yaptirdi sanirimHangi şehirde yaptırdın canım ben de İzmir de merkez araştırması yapıyorum biz de tüp bebek yaptıracağız...
Hangi şehirde yaptırdın canım ben de İzmir de merkez araştırması yapıyorum biz de tüp bebek yaptıracağız...
Kuzum bence boş yere yaptırmışsın. Bu arda test sonuçları da çıkacak onun daha. Sadece ense kalınlığı ölçümü bir değer değil. Buun kemiği oluşmuş mu?Canim ben konya novafertilde yaptirdim ilk denemdi tutdu isqllqh su sinyckarimda guzel cikar bak tuzcaki izmirde yaptirdi izmirli o sana yarfimci olur ege ubuversitesinde yaptirdi sanirimDaphnesw arkadasim yardimci olurmusun.