Çocuk Hastalıkları bebekte kaka Problem i

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Arkadaslar 3 haftalik bebegim var ve kakasini yapamiyor aslinda internette okudugum kadariyla 3gun bile yapmasa olurmus bnm bebegim dun oglen 2de yapmisti kakasini. Ama sorun suki cok ikiniyor ayaklarini cektiriyor karnina dogru agliyor ne yapcagimi sasirdim bana bi akil verin.
Poposuna zeytini surdum masaj yaptim bananmisin demiyor.

bana bi akil verin ltf

Arkadaslar 3 haftalik bebegim var ve kakasini yapamiyor aslinda internette okudugum kadariyla 3gun bile yapmasa olurmus bnm bebegim dun oglen 2de yapmisti kakasini. Ama sorun suki cok ikiniyor ayaklarini cektiriyor karnina dogru agliyor ne yapcagimi sasirdim bana bi akil verin.
Poposuna zeytini surdum masaj yaptim bananmisin demiyor.

bana bi akil verin ltf
Cay kasigiyla zeytinyagi verebilirsin canim

I love you masajı yaparsan bağırsaklarını hareketlendirerek yapmasını kolaylaştırabilirsin videosu var you tube da google gaz masajı yaz ilk videoyudu sanırım

Canım bende çok verdim gunde 1 en fazla 2 çk verebilirsin hatta öksürük vs olmuyor çok güzel faydalı ama soğuk sıkma asitsiz zeytinyağı olmalı. Yemeklik fln değil süzme yazıyor üzerinde

Tesekkurler arkadaslar hemen deniyorum bide erkek cocukta cok gaz Problem i olur diyorlar acaba ondandami ikiniyor kakasi yokmu acaba ilk bebegim cok tecrubesizim :KK43:

yavrunuza zeytinyagi filan icirmeyin lutfen,3 haftalik bebek bunun icin cok kucuk..sadece anne sutu aliyorsa bir hafta bile kaka yapmamasi normal..ama mama veriyorsaniz kesinlikle azcik da olsa su verin bebege,icini yumusatir..
karnina masaj yapin bol bol.huyunca gidin,kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutun gezmek istiyorsa gezdirin ama sakin zeytinyagi filan icirmeyin :stop:

yavrunuza zeytinyagi filan icirmeyin lutfen,3 haftalik bebek bunun icin cok kucuk..sadece anne sutu aliyorsa bir hafta bile kaka yapmamasi normal..ama mama veriyorsaniz kesinlikle azcik da olsa su verin bebege,icini yumusatir..
karnina masaj yapin bol bol.huyunca gidin,kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutun gezmek istiyorsa gezdirin ama sakin zeytinyagi filan icirmeyin :stop:

Çocuk var mı? Varsa hiç sıkıntıya düşüp saatlerce ıkındı mı karşında? İki soruyada ewet diyemiyorsan lütfen bu kadar bilmiş konuşma.

Ikınıp bacaklarını karnına çekmesi gazı olduğunu gösterir şuan gazlı dönemdesiniz çünkü , rahatlatıcı masajlar yapabilirsiniz doktorunuza danışıp gaz ilacı verebilirsiniz eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa bir haftaya kadar kaka yapmaması normal ve anne sütüyle beslenen bebekler kabız olmaz, eğer mamayla besleniyorsa kaka yapmamasıyla ilgili durumu doktorunuza danışın

Çocuk var mı? Varsa hiç sıkıntıya düşüp saatlerce ıkındı mı karşında? İki soruyada ewet diyemiyorsan lütfen bu kadar bilmiş konuşma.

evet var..hemde oglum var anladin mi!! gazli kolikli buyuttum ben yavrumu tek basima!! bilmis filan konusmuyorum..cocugu zehirleyeceksiniz..o cocugun bagirsaklari anne sutunu bile zor hazmediyor..
kocamda COCUK DOKTORU..bunu belirteyim..
yavru bariz gazli hemen 3 haftalik cocuga zeytinyagi dayiyorsunuz aklinizi mi yitirdiniz siz!! marketten alinan hersey katkili evde yapilanda cok agir zeytinyaglarin..
simdi ya edepli yorum yap ya da benle muhattap olma

Edepli edepli yorum istiyorsun ama saydırmışsın senin kocan ve sen öyle düşünsede çocuk doktorlarının bircoğu verin diyor! Tecrübelerime dayanarak veriyorum ve gercekten işe yarıyor!!
ariyana ariyana

Pek tibbiii bi cozum olmasa da benim de basima Ayni sey geldiginde, bebegim bu durumdayken, birinin tavsiyesi uzerine, kulak pamugunu zeytinyagina batirip poposuna sadece pamuk kismini hafifce ama coookk hafifce sokarsaniz aninda kakasini yapiveriyor bebekler. Ben bebegimde yaptim sonuc aldim. hani su fitil koymaya benzer birsey..

Edepli edepli yorum istiyorsun ama saydırmışsın senin kocan ve sen öyle düşünsede çocuk doktorlarının bircoğu verin diyor! Tecrübelerime dayanarak veriyorum ve gercekten işe yarıyor!!
ariyana ariyana

http://www.vidivodo.com/video/prof-...ytinyagi-kullanimi-bebek-sagligi-video/668322

Bebekler için zeytinyağı kullanımı çok sık görülen bir durumdur. yeni doğan bebeklerin ciltleri döküldüüğü için onların ciltlerini beslemek adına yeni doğan bebeğinizin cildine zeytinyağı sürebilirsiniz. Ancak yeni doğan bebeklere zeytinyağı içirmek pek tavsiye edilmez. Zeytinyağı içirip herhangi bir sorun yaşamayan annelerde var ancak yeni doğan bebeklerin sindirim sistemleri çok gelişmediğinden sorun çıkabilir. 6. aydan sonra belki 1 damla verilebilir. Eğer kaka sorunu varsa zeytinyağını bebeğinizin poposuna yani anüsüne sürmeniz daha mantıklı o bölgenin yumuşamasını sağlar.

Bir kaşık zeytin yağını kaşıkla ocakta ısıtın ama yakmayın sakın.Pamuk yardımıyla göbek deliğinin kenarlarına masaj yaparak sürün.Ben kızıma çok yaptım.
Ayrıca ufak bir havluyu kaynar suyun üstünde ısıtıp sırtına koyabilirsin.Rahatlatır.

Canım ilk 2-3 hf sonra bebeklerde gaz problemi başlar.sakınnn zeytinyağı verme daha 3 haftalık bebeğin.6 aylık bebeklerde ek gıdaya geçilince bir çay kaşığı önerilir.sakın şimdi verme.şu an bebeğinin durumu çok normal.sadece gaz masajı yap.lorrinka arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum.benim de bir kızım var ve biz de ilk 3 ay gaz problemi yaşadık

Kesinlikle katılıyorum

X