- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi haziranaski
-
Maddi destek sağlayacak olanağı var mı? Karakter olarak nasıl biri? Mezun olalı 2 sene olmuş henüz.Kendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.
Bence tipik cinsellik için seviyorum ayağı çeken ama ilişkiden de sıkılmış biriydi.Bana adam ayrılacak da konu sahibi bunları fark edince döndürmek için yaptı çocuğu gibi geliyor.
adam ondan bu kadar ağır konuşuyor sanki.
Sevgilinin hamile kalmasına hiç bir erkek bu kadar ağır konuşmaz. Ya ayrılma aldatma üstüne adamı bağlamayı planladı yada da fb gibi bir durumdu
Bebeği öğrenmeden 1 gün önce seni deliler gibi seviyorum diye mesaj atan bir adamdı.Bence tipik cinsellik için seviyorum ayağı çeken ama ilişkiden de sıkılmış biriydi.
Muhtemelen konu sahibi de bunu hissetti adamı bağlamak istedi. Adamın ithamları bundan.Bence tipik cinsellik için seviyorum ayağı çeken ama ilişkiden de sıkılmış biriydi.
İlaç kullanımı fetal dna testinde görünmez. Down sendromu gibi seyler görünür. Eğer bu dönemde zararlı ilaç kullanımının varsa perinatolojiye gitmen lazım. O ilaçlar da grup grup.Keseyi gördük.
Ben de bu ihtimali düşündüm ama millet ne stresle yaşıyor yine de sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebiliyor diye kendimi rahatlattım. Önceden kullandığım ilaç gebelerin kullanması için epey tehlikeliymiş 10. haftalarda fetal dna testi yaptırmayı planlıyorum.
Gerçek değilmiş işte.Bebeği öğrenmeden 1 gün önce seni deliler gibi seviyorum diye mesaj atan bir adamdı.
Borç harç içinde. Maddi destek olacağını söyledi yani sorumluluklarını yerine getirecegini.. Ama banka hesabına girince dahi - bilmem kaç bin lira olduğunu görüyorsunuz. E devlet şifremi borç harç icindeki adama verecek değilim dedim, ama borçlu adama güvenip çocuk yaptin dedi.Maddi destek sağlayacak olanağı var mı? Karakter olarak nasıl biri? Mezun olalı 2 sene olmuş henüz.
Yanındaki kadını biz o heriften iyi bilecek değiliz. Bişey biliyor ki net konuşuyor. Ama anlamadığım şey, konu sahibi hem bu kadar net aktarıp hem şaşırmış gibi görünüyor.Bana adam ayrılacak da konu sahibi bunları fark edince döndürmek için yaptı çocuğu gibi geliyor.
Sevgilinin hamile kalmasına hiç bir erkek bu kadar ağır konuşmaz. Ya ayrılma aldatma üstüne adamı bağlamayı planladı yada da fb gibi bir durumdu
Yasanın hükmetmediği hiçbir şey alamazsınız ondan. Veririm yaparımlar sonra vermem yapmam, bana mı güvenip doğurdun olur. Siz bizden iyi biliyorsunuz adamın huyunu.Borç harç içinde. Maddi destek olacağını söyledi yani sorumluluklarını yerine getirecegini.. Ama banka hesabına girince dahi - bilmem kaç bin lira olduğunu görüyorsunuz. E devlet şifremi borç harç icindeki adama verecek değilim dedim, ama borçlu adama güvenip çocuk yaptin dedi.
Karakter olarak ise disaridan sevimli görünen ama stres anında karakteri çabucak değişen biri. Panik atağı var. Psikologuma göre bipolar da olabilir beyefendi. Yapıp yapıp özür dilerdi hep. Bugün x dedigine yarin x değil diye düşünüyorum şu an diyen biri...
Hayır çok küçük de değil ki 27 yaşında yetişkin, işi gücü olan kadın kendi bahsettiğine göre. Hani 20 lerinin başında toy bir genç olur o zaman farklı olur yorumum da. Bu yaşta bir kadının bu kadar hayallerde yüzmesi tuhaf geliyor bana.Bana adam ayrılacaktı konu sahibi bunları fark edince döndürmek için yaptı çocuğu gibi geliyor.
Bunu yazdığınıza göre doğuracaksınız artık biz bi akıl veremeyiz. Ben sizi de geçtim o bebek için her şey iyi olsunKeseyi gördük.
Ben de bu ihtimali düşündüm ama millet ne stresle yaşıyor yine de sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebiliyor diye kendimi rahatlattım. Önceden kullandığım ilaç gebelerin kullanması için epey tehlikeliymiş 10. haftalarda fetal dna testi yaptırmayı planlıyorum.
Tamam da çocuğun etrafındaki kişiler nereden bilecek ki evlilik içinde mi doğmuş, evlilik dışı mı doğmuş.millet ne bilsin senin soyadın annenin soyadı mı babanın soyadı mı? Orasını anlamıyorum ben.kim böyle birşeyle niye ilgilensin ki.hanginizin aklına böyle şeyler geliyor? Konusu açılacak da annesinin evli olmadığını söyleyecek de, annesiyle aynı soyadında olduğu düşünülüp, annesinin hiç evlenmediği sonucuna varılacak da ohooo.anlamıyorum bazen sizi.
Bunu yazdığınıza göre doğuracaksınız artık biz bi akıl veremeyiz. Ben sizi de geçtim o bebek için her şey iyi olsunOlayın tek masumu o çünkü.
DNA yaptırması da yine ona ispat çabası.Ee belli değil mi? Adamdan yana umudu var döner arar diye düşünüyor bence kabullenir diye sürdürüyor gebeliği ama doğurmak kendi tercihi. Bebek olarak hep kalmayacak bu çocuk.
İnşallah iyi bakar.
Tamam işte siz hata yaptım deyip tekrar özür dileyecegini barisacaginizi dusunuyosunuz ya olay bu anlaşıldı yani..sizin böyle bir umuduz var artık besbelli boşuna yok demeyinBorç harç içinde. Maddi destek olacağını söyledi yani sorumluluklarını yerine getirecegini.. Ama banka hesabına girince dahi - bilmem kaç bin lira olduğunu görüyorsunuz. E devlet şifremi borç harç icindeki adama verecek değilim dedim, ama borçlu adama güvenip çocuk yaptin dedi.
Karakter olarak ise disaridan sevimli görünen ama stres anında karakteri çabucak değişen biri. Panik atağı var. Psikologuma göre bipolar da olabilir beyefendi. Yapıp yapıp özür dilerdi hep. Bugün x dedigine yarin x değil diye düşünüyorum şu an diyen biri...
Ondan olduğunu kesin ve net öğrenirse belki bebeğimin anası başımın tacı deyip, evlenecek diye düşünüyorDNA yaptırması da yine ona ispat çabası.
Yasanın hükmetmediği hiçbir şey alamazsınız ondan. Veririm yaparımlar sonra vermem yapmam, bana mı güvenip doğurdun olur. Siz bizden iyi biliyorsunuz adamın huyunu.
E hadi diyelim evlendi sadece bebek için yapılan evlilikte mutlu olunur mu? Birbirlerini deli gibi severek evlenen çiftleri bile bebek olumsuz etkileyebiliyor.Ondan olduğunu kesin ve net öğrenirse belki bebeğimin anası başımın tacı deyip, evlenecek diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?