Bebekten Haberi Olmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi destek sağlayacak olanağı var mı? Karakter olarak nasıl biri? Mezun olalı 2 sene olmuş henüz.

Bence tipik cinsellik için seviyorum ayağı çeken ama ilişkiden de sıkılmış biriydi.

Bence tipik cinsellik için seviyorum ayağı çeken ama ilişkiden de sıkılmış biriydi.
Muhtemelen konu sahibi de bunu hissetti adamı bağlamak istedi. Adamın ithamları bundan.
Yani o çocukla koca bağlansaydı çocuklu çiftler boşanmazdı.
Çok geç anlayacak.
Adam tekrar evlenip çocuklar yaparken kadın toplumda gayrimeşru çocuk doğurmanın sıkıntısını çekecek, çocuk da bundan nasibini alacak.
Olan ikisine olacak.
Kendi düşen ağlamaz yapacak bir şey yok. Bazıları zor yoldan kırıla kırıla öğrenir hayatı

İlaç kullanımı fetal dna testinde görünmez. Down sendromu gibi seyler görünür. Eğer bu dönemde zararlı ilaç kullanımının varsa perinatolojiye gitmen lazım. O ilaçlar da grup grup.

Bebeği öğrenmeden 1 gün önce seni deliler gibi seviyorum diye mesaj atan bir adamdı.
Gerçek değilmiş işte.
Ben şimdili eşimle sevgiliyken bir kaç kere korunduğumuz halde endişe ettik. O test sonucuna kadar halledilir yapılır korkma diye teselli etti. Sevgililik böyle bir şeydir. O lafları söylemez.
Çocuk doğunca birden evliyaya bağlamayacak. Bitmiş bir şey düzelmez.
Eskiden öyle elde tutmaya çpcuk yaparlarmış hepsi yine de aynı sonuca ulaşırdı.
Çocuk kimseyi düzeltmez, adam etmez. Kimse çocuğunun anası diye tekrar aşık olmaz. Çocuktan beklentilerini at kenara.

Maddi destek sağlayacak olanağı var mı? Karakter olarak nasıl biri? Mezun olalı 2 sene olmuş henüz.
Borç harç içinde. Maddi destek olacağını söyledi yani sorumluluklarını yerine getirecegini.. Ama banka hesabına girince dahi - bilmem kaç bin lira olduğunu görüyorsunuz. E devlet şifremi borç harç icindeki adama verecek değilim dedim, ama borçlu adama güvenip çocuk yaptin dedi.
Karakter olarak ise disaridan sevimli görünen ama stres anında karakteri çabucak değişen biri. Panik atağı var. Psikologuma göre bipolar da olabilir beyefendi. Yapıp yapıp özür dilerdi hep. Bugün x dedigine yarin x değil diye düşünüyorum şu an diyen biri...

Bence korku ile hareket ediyorsunuz. Korku ile hareket eden bolca hata yapar. Ne demek hayatıma ya başkası girmezse? Neden girmesin? Öbür penceren bakacak olursak girmek zorunda mı? Evet insanlar sosyal canlılar, illa ki yanımızda birini istiyoruz ama sırf bu yüzden sizi suçlayan size hakaret eden adam ile aranızda bir bağ oluşturmaya değer mi? Bu adam sevmediğini söyledi, sevmeyecek hiç. Çocuk olunca da sevmeyecek. Belki ileride adamla bağınızı tamamen koparmak isteyeceksiniz ama çocuk olduğu sürece koparamayacaksınız. Hep konuşmak zorunda kalacaksınız. Tek başına çocuk büyütmenin zorluklarına girmiyorum bile. Çocuk öyle tek başına büyütülecek bir şey değil emin ol, sosyal destek çok önemli. Biz kadınlar da ister istemez en çok desteği partnerlerimizden bekliyoruz. Ama senin bir partnerin yok. Öncelikle bunu kabullenmen lazım. Ben olsam şöyle böyle yapardım demeyeceğim. Size tavsiyem adamın size karşı tavırlarını ölçün biçin, o duruma tekrar düşmek istiyor musunuz? Bu adamı sevmeseydiniz görüşmek ister miydiniz? Görüşmek istemenizin, bebeği istemenizin tek nedeni bu adam mı? Önce bunu irdeleyin. Daha yaşınız gençmiş, tekrar seveceksiniz, aşık olacaksınız emin olun. Ama çocuk olursa bunları yapamayacaksınız/yapmaya cesaretiniz olmayacak

Yanındaki kadını biz o heriften iyi bilecek değiliz. Bişey biliyor ki net konuşuyor. Ama anlamadığım şey, konu sahibi hem bu kadar net aktarıp hem şaşırmış gibi görünüyor.

Yasanın hükmetmediği hiçbir şey alamazsınız ondan. Veririm yaparımlar sonra vermem yapmam, bana mı güvenip doğurdun olur. Siz bizden iyi biliyorsunuz adamın huyunu.

Hayır çok küçük de değil ki 27 yaşında yetişkin, işi gücü olan kadın kendi bahsettiğine göre. Hani 20 lerinin başında toy bir genç olur o zaman farklı olur yorumum da. Bu yaşta bir kadının bu kadar hayallerde yüzmesi tuhaf geliyor bana.

Son düzenleme:
Bunu yazdığınıza göre doğuracaksınız artık biz bi akıl veremeyiz. Ben sizi de geçtim o bebek için her şey iyi olsun Olayın tek masumu o çünkü.

Yok tr ortamında herşey zırt diye öğrenilir bizim memleket kazan gibi mesela tee italya da ve Almanya da ne olmuş ne bitmiş herkesin herşeyden haberi var.
Bu çocuk illa ki birşeyleri sorgulayacak yurt dışına taşınırsa belki rahat eder konu sahibi Katibe katılıyorum ben Tr bazında evlilik dışı çocuk kabul edilmiş bir olgu değil henüz. Cinsellik bile hala karanlık bir dosya. hala burda zar dikimi ile konular açılırken yani ohoo...
Ve yine diyim burda herkesin herşeyden haberi var elalem denen örgüt hiçbir örgüte benzemez.

Son düzenleme:
Bunu yazdığınıza göre doğuracaksınız artık biz bi akıl veremeyiz. Ben sizi de geçtim o bebek için her şey iyi olsun Olayın tek masumu o çünkü.

Ee belli değil mi? Adamdan yana umudu var döner arar diye düşünüyor bence kabullenir diye sürdürüyor gebeliği ama doğurmak kendi tercihi. Bebek olarak hep kalmayacak bu çocuk.
İnşallah iyi bakar.

Kusura bakmayın da ya da bakın, bebek bebek derken siz bunu oyuncak bebek mi sandınız?

Aldırın işte yol yakınken. Korunmayı bile hafife alıp cinsellik yaşamadan önce dusunecektiniz bebeği! Evlilik yok, sahiplenecek bir baba yok, neyini düşüneceksiniz? 6 haftalikmis daha, bebek büyümeden kurtarın çocuğun hayatını. Kendiniz buyumemissiniz, bebek diyorsunuz. Bu konularınız aşırı sinir etti beni ya. Oyuncak mi bu, ne gelecek vadediyorsunuz da çocuğu dogurmayi bile dusunebiliyorsunuz. Düşünecek bir şey varmış gibi. Çocuk çocuk simarikliklar.

Biz evlilik dahilinde olan babalı çocuğa zor bakiyoruz, bu hala düşünüyor. İleride başını taslara vurursun çocuk.

Tamam işte siz hata yaptım deyip tekrar özür dileyecegini barisacaginizi dusunuyosunuz ya olay bu anlaşıldı yani..sizin böyle bir umuduz var artık besbelli boşuna yok demeyin

Yasanın hükmetmediği hiçbir şey alamazsınız ondan. Veririm yaparımlar sonra vermem yapmam, bana mı güvenip doğurdun olur. Siz bizden iyi biliyorsunuz adamın huyunu.

Emrah oğlunu asla kabullenmedi mesela yıllarca davalık oldular ancak verdi soyadını asla bir sorumluluk almadı çünkü adam baba olmak istememiş zorla baba yaparsan kalırsın ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…