- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi haziranaski
-
Hic evlenmemis birisinin cocugu nasil oldugunu anlamak zor degil ki? Ne demek nasil anlayacaklar. Mutlaka konusu acilacak aaa cocuk kucukmus ne zaman bosandiniz dese bile belli. Saklanacak birsey degil ki buTamam da çocuğun etrafındaki kişiler nereden bilecek ki evlilik içinde mi doğmuş, evlilik dışı mı doğmuş.millet ne bilsin senin soyadın annenin soyadı mı babanın soyadı mı? Orasını anlamıyorum ben.kim böyle birşeyle niye ilgilensin ki.hanginizin aklına böyle şeyler geliyor? Konusu açılacak da annesinin evli olmadığını söyleyecek de, annesiyle aynı soyadında olduğu düşünülüp, annesinin hiç evlenmediği sonucuna varılacak da ohooo.anlamıyorum bazen sizi.
Komşu, arkadaş, iş çevresi bile birkaç laftan anlar neyin ne olduğunu, bi arkadaşım boşandıktan sonra sırf didiklenmesin diye soyadını değiştirmemişti.Hic evlenmemis birisinin cocugu nasil oldugunu anlamak zor degil ki? Ne demek nasil anlayacaklar. Mutlaka konusu acilacak aaa cocuk kucukmus ne zaman bosandiniz dese bile belli. Saklanacak birsey degil ki bu
Sevgilisi olsa neden bosandin dicek, ailesi neden bosanmis eski esi cocuga yardim ediyo mu dese yine bilecek. Nasil bilinmesin ya ne sacma bir fikir bu
Adam ümitvar konuşmamış da. Kanun ne derse o diyor. Kanun soyadı ve komik bir miktar nafaka diyor. Başka bişey dediği yok. Adam talep etmese zorla görüş günü bile verilmez. Devlet bu heriflerin zorla kucağına çocuğu verecek sanki.Hanımlar boşuna yazıyoruz. Konu sahibi hala “iyi bir baba olacağına dair umudum var” diyor. Hem de adam “bu bebek iğrenç bir ilişkiden oldu” gibi laflar söylerken. Bazı insanları tutup, kendine gel diye bağırarak sarsmak istiyorum. Ben ilk başta konu sahibine üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum. Derdi bebek falan değil çünkü. Apaçık adam belki insafa gelir, ikna olur, evleniriz diye düşünüyor. Ben sadece bebeğe üzüldüm. Daha doğmadan üzerinden hesap kitap yapılıyor. Baba olacak rezil ise iğrenç şeyler söylüyor. Konu sahibi konu açıyorsanız sadece işinize gelen mesajlara değil, diğerlerine de cevap verin lütfen.
Adam zaten iğrenç pisliğin teki. Baksana ettiği laflara ama bir yandan da adam baştan beri aynı. Ben asıl konu sahibine şaşırıyorum. Nasıl bu kadar gerçeklik algısı yok diye.Adam ümitvar konuşmamış da. Kanun ne derse o diyor. Kanun soyadı ve komik bir miktar nafaka diyor. Başka bişey dediği yok. Adam talep etmese zorla görüş günü bile verilmez. Devlet bu heriflerin zorla kucağına çocuğu verecek sanki.
Tek başına çocuk düşüncesi malesef çok ağır, büyürken hasta olacak, düşecek kalkacak, mutlu ve mutsuz bütün anlarında baba eksikliği yaşayacak, maddi manevi destek arayacaksınız. Büyüyecek belki fikir ayrılıklarınız olacak. Çok İİ düşünün. O adam sonuçta bu çocuğun bbası olacak. Öyle bir adam baba olmayı hak etmiyor. Keşke biraz daha dikkatli olsaydınız. Adınıza çok üzgünüm.Merhabalar,
Eski konumu birçoğunuz biliyorsunuzdur.
Hamileliğime sevgilimin tepkisi
Merhaba. Öncelikle bu hesabın ikinci üyelik olduğunu ve Kazen beyden izin aldığımı söyleyeyim. Sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı. Son zamanlarda sık sık kavga eder olduk. Cinsel hayatımızda bir süredir korunmayı tamamen bıraktık. Sadece yumurtlama takvimime göre hareket ediyorduk. Ne büyük...www.kadinlarkulubu.com
Buraya tekrardan link bırakayım bilmeyenler için. Telefondan girdiğim için düzgün bir şekilde koyamamış olabilirim, affola.
Adam cuma günü yani bugün benimle iletişime geçip e nabız şifremi isteyeceğini söylemişti. Benimle fazla muhatap olmadan süreci takip etmek için. Dün akşam her yerden engelledim. Daha fazla onunla konuşup beni üzmesine izin vermek istemiyorum. Zaten hiçbir ihtimalde yanımda olup bir şeye yardımı dokunacağını da düşünmüyorum. Anca sinir stres katsayimi arttırır.
Bebekle ilgili de tek bir şey paylaşmayı düşünmüyorum onunla. Kendi çabasıyla öğrensin öğreneniliyorsa ne yaptığımı, bebekle ilgi durumu.
Psikologum acaba son bir defa konussaniz mi dedi ama konuşsam ne olacak sanki? Kimseyle henüz bu durumu paylaşmadigim için fikirlerinizi merak ettim, derdimi açmak istedim. Bu davranışım fevri değil dimi, sonrasında ben daha çok zarar görmem?
Bebekle ilgili kararımı ise bu haftasonu bir nevi inzivaya çekilip enine boyuna düşünüp vermeye kararlıyım..
Ayy konu sahibi 27 yaşındasın daha ya.Khomyuk, şu an mantıklı düşünemiyorum farkındayım. Korkuyorum hayatıma kimse girmez bir daha, belki olabilecek tek çocuğum bu diye. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım evlenmeye hatta cocuk sahibi olmaya başladı bile. Kızacaksiniz bu gönderime biliyorum kızın hatta.
Madem bu kadar eminseniz iyi bir baba olacak her türlü sorumlulugu yerine getirecek gereken neyse yapılacak o zaman sorun yok demek dogrumuKendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.
Senden dna testi isteyen bir şerefsizin iyi bir baba olacağını düşünüyorsan sen bu hayatı tanımıyorsun demektir.Kendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.
Merhabalar,
Eski konumu birçoğunuz biliyorsunuzdur.
Hamileliğime sevgilimin tepkisi
Merhaba. Öncelikle bu hesabın ikinci üyelik olduğunu ve Kazen beyden izin aldığımı söyleyeyim. Sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı. Son zamanlarda sık sık kavga eder olduk. Cinsel hayatımızda bir süredir korunmayı tamamen bıraktık. Sadece yumurtlama takvimime göre hareket ediyorduk. Ne büyük...www.kadinlarkulubu.com
Buraya tekrardan link bırakayım bilmeyenler için. Telefondan girdiğim için düzgün bir şekilde koyamamış olabilirim, affola.
Adam cuma günü yani bugün benimle iletişime geçip e nabız şifremi isteyeceğini söylemişti. Benimle fazla muhatap olmadan süreci takip etmek için. Dün akşam her yerden engelledim. Daha fazla onunla konuşup beni üzmesine izin vermek istemiyorum. Zaten hiçbir ihtimalde yanımda olup bir şeye yardımı dokunacağını da düşünmüyorum. Anca sinir stres katsayimi arttırır.
Bebekle ilgili de tek bir şey paylaşmayı düşünmüyorum onunla. Kendi çabasıyla öğrensin öğreneniliyorsa ne yaptığımı, bebekle ilgi durumu.
Psikologum acaba son bir defa konussaniz mi dedi ama konuşsam ne olacak sanki? Kimseyle henüz bu durumu paylaşmadigim için fikirlerinizi merak ettim, derdimi açmak istedim. Bu davranışım fevri değil dimi, sonrasında ben daha çok zarar görmem?
Bebekle ilgili kararımı ise bu haftasonu bir nevi inzivaya çekilip enine boyuna düşünüp vermeye kararlıyım..
Evet bende böyle düşünüyorum.Ne zaman evlenir kendini garantiye alır o zaman arar sorar sizi de bebeği de. Deli gibi korkuyor bi punduna gelir de sizle evlenirim diye görmüyor musunuz?
Biraz öyleymiş sanırım, adam beni evlatlıktan reddederler diye korkuyor. Konu sahibini karşılarına çıkaramazmış. Yaşantısı ile etrafa yansıttığı farklı adamın. Gidip basbakire bi kız bulup evlenir bu şimdi.
senin bu bebeği aldırmayacağını düşünüyorum bebeği aldırırsan adamla bağının tamamen kopacağını biliyorsun ve bu gerçek seni boğuyor.
aksi halde bu adam için 2. bir konu açmaya tenezzül bile etmezdin.
Bana adam ayrılacaktı konu sahibi bunları fark edince döndürmek için yaptı çocuğu gibi geliyor.Adam zaten iğrenç pisliğin teki. Baksana ettiği laflara ama bir yandan da adam baştan beri aynı. Ben asıl konu sahibine şaşırıyorum. Nasıl bu kadar gerçeklik algısı yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?