Bebekten Haberi Olmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic evlenmemis birisinin cocugu nasil oldugunu anlamak zor degil ki? Ne demek nasil anlayacaklar. Mutlaka konusu acilacak aaa cocuk kucukmus ne zaman bosandiniz dese bile belli. Saklanacak birsey degil ki bu

Sevgilisi olsa neden bosandin dicek, ailesi neden bosanmis eski esi cocuga yardim ediyo mu dese yine bilecek. Nasil bilinmesin ya ne sacma bir fikir bu

Komşu, arkadaş, iş çevresi bile birkaç laftan anlar neyin ne olduğunu, bi arkadaşım boşandıktan sonra sırf didiklenmesin diye soyadını değiştirmemişti.

Hanımlar boşuna yazıyoruz. Konu sahibi hala “iyi bir baba olacağına dair umudum var” diyor. Hem de adam “bu bebek iğrenç bir ilişkiden oldu” gibi laflar söylerken. Bazı insanları tutup, kendine gel diye bağırarak sarsmak istiyorum. Ben ilk başta konu sahibine üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum. Derdi bebek falan değil çünkü. Apaçık adam belki insafa gelir, ikna olur, evleniriz diye düşünüyor. Ben sadece bebeğe üzüldüm. Daha doğmadan üzerinden hesap kitap yapılıyor. Baba olacak rezil ise iğrenç şeyler söylüyor. Konu sahibi konu açıyorsanız sadece işinize gelen mesajlara değil, diğerlerine de cevap verin lütfen.

Konu sahibi hayatı romantik komedi tadında yaşama vizyonundasınız ama gerçek dünyaya ayak bastığınızda filmlerdekiyle zerre alakası olmadığını göreceksiniz.

Adam ümitvar konuşmamış da. Kanun ne derse o diyor. Kanun soyadı ve komik bir miktar nafaka diyor. Başka bişey dediği yok. Adam talep etmese zorla görüş günü bile verilmez. Devlet bu heriflerin zorla kucağına çocuğu verecek sanki.

Adam zaten iğrenç pisliğin teki. Baksana ettiği laflara ama bir yandan da adam baştan beri aynı. Ben asıl konu sahibine şaşırıyorum. Nasıl bu kadar gerçeklik algısı yok diye.

Tek başına çocuk düşüncesi malesef çok ağır, büyürken hasta olacak, düşecek kalkacak, mutlu ve mutsuz bütün anlarında baba eksikliği yaşayacak, maddi manevi destek arayacaksınız. Büyüyecek belki fikir ayrılıklarınız olacak. Çok İİ düşünün. O adam sonuçta bu çocuğun bbası olacak. Öyle bir adam baba olmayı hak etmiyor. Keşke biraz daha dikkatli olsaydınız. Adınıza çok üzgünüm.

Ayy konu sahibi 27 yaşındasın daha ya.
Bak ben 35 yaşına girdim ikinci evliliğimi yeni yaptım hala bir süre çocuk düşünmüyorum.
Devir artık eskisi gibi değil.

Erkekler hamile kalıyor olsalardı biz istemeden zorla anne olmak zorunda olsak ne yapardık acaba bir insana istemediği halde böyle bir yükü verme hakkınız yok, bebeği böyle istenmeyen bir konuma sokma hakkınız da yok, annenize zorla bebek baktırma hakkınız da yok.

Adam gitti. Çocuk olunca ilgilenir güzel baba olur diye hayaliniz var. Saf misiniz yoksa plan mı kuruyorsunuz anlamadım. Şimdi bu adam gitmesin diye neler yapıyorsunuz ama yarın bir gün başka adama aşık olunca ah salak kafam demeyecek misiniz bu saçma plan yüzünden? Yüzünüze bile bakmayan adamdan her adım için imza ve izin almanız gerekecek. Bir pasaport bile cikaramayacaksiniz çocuğa.

Madem bu kadar eminseniz iyi bir baba olacak her türlü sorumlulugu yerine getirecek gereken neyse yapılacak o zaman sorun yok demek dogrumu

Senden dna testi isteyen bir şerefsizin iyi bir baba olacağını düşünüyorsan sen bu hayatı tanımıyorsun demektir.
Çık artık hayal dünyasından gerçekler daha acıdır.

Dikkatli bakarsan adamın sadece seninle seks için birlikte olduğunu ve bebeğini asla umursamadığını görebilirsin

Fazla dizi film izliyorsun gerçek hayatta erkekler bebeyim de bebeyim diye gezmezler.

Kendi ve çocuğunun hayatını mahvetmemek için hamileliğini sonlandır.

Ne zaman evlenir kendini garantiye alır o zaman arar sorar sizi de bebeği de. Deli gibi korkuyor bi punduna gelir de sizle evlenirim diye görmüyor musunuz?
Evet bende böyle düşünüyorum.
Adamın, doğuracak benden de birşey talep edecek diye ödü kopuyor. Nefret dolu söylemleri bunun ispatı.
Ben olsam böyle bir adamın çocuğunu doğururmuydum bilemiyorum zira çocuk insanın hayatını çok değiştiren,özgürlüğünü kısıtlayan birşey.
Konu sahibi iyi düşünün tartın,bu adamdan en ufak bir beklentiniz olmadan devam edebilecekseniz edin yoksa yıpranan,üzülen siz olacaksınız zira.
Çocuğa bile yansıyabilir görüşse de "seni istemedim" duygusu.
Gidip gezecek tozacak,başkaları ile takılacak belki evlenecek başka bir kadından çocukları olacak,siz bebek dogurup büyüteceksiniz o hayatını hicbirşey olmamış gibi yaşarken.
Bunların hepsini kabul edip göze alabiliyorsanız ne ala.

Mesela size bu kadar çirkin lafları ettiğine göre aranızda duygusal bir ilişki bile yok.
Hamileliği devam ettirmenizi istemese bile söyleme şekli farklı olurdu gerçekten sevgili olsaydınız.
Şu iliskiden çocuk dünyaya getirmek ne kadar doğru zaten?
Adam akilli korunacaksiniz başka yolu yok.
Kürtajla ilgili düşüncelerim normalde farklı ama saçma sapan ilişkilerde korunmayıp hamile kalıp çocuk doğurmakta sorumsuzluktan başka bir şey değil.
Siz hâla kafa toplama derdindesiniz güya.
Engelleme sonrası, aranıp bulunmayı bekleyeceksiniz sadece.
Bu kafayla çocuk falan büyütülmez.

Son düzenleme:

Bence ön kapı boyalı bi bakire bulur ya da hasar kaydı bulunan

Genelde böyleleri adı bakire buluyorlar da

Aldığı 2. Nick bile Haziranaşkı, bu elemanla haziranda başlamışlar belli ki

Hayalinde adam pişman olup gelecek çocuklarını beraber büyütecekler sanıyor hala hayal aleminde

Anladığım kadarıyla yaşınız çok genç bebeği aldırıp kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Ama yine de tercih sizin hakkınızda hayırlısı olsun

Adam zaten iğrenç pisliğin teki. Baksana ettiği laflara ama bir yandan da adam baştan beri aynı. Ben asıl konu sahibine şaşırıyorum. Nasıl bu kadar gerçeklik algısı yok diye.
Bana adam ayrılacaktı konu sahibi bunları fark edince döndürmek için yaptı çocuğu gibi geliyor.
adam ondan bu kadar ağır konuşuyor sanki.
Sevgilinin hamile kalmasına hiç bir erkek bu kadar ağır konuşmaz. Ya ayrılma aldatma üstüne adamı bağlamayı planladı yada da fb gibi bir durumdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…