Bebekten sonra eşim ve ben

aslik60

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
27
9
1
26
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum

Manipüle etmesine müsaade etmemeniz gerek. Çocuktan önce durum nasıldı bariz farklar var mıydı
çocuktan önce daha iyiydi sarılırdı beraber olmak isterdi. Ya işte buldun benim gibi birisini bunuyorsun gibi mi düşünüyor ne düşünüyor anlamıyorum kendisi de bulunmaz bir tip değil yani her açıdan

Çocuktan sonra bu adamlara bir haller oluyor bu bi kere normal kendinizde suç aramayın burada okuduğum 1001.konu keza ben de yaşadım ama bizim şöyleydi öper sarılır koklar her şey var ama cinsellik benim zorumla valla şu kadarını söyleyim 18 19 ay kadar çektim kocamın bu halini sizi az çok tahmin ediyorum boşanacaktım ki değişti düzeldi darısı başınıza he ikinciyi düşünüyor muyum hayır

İkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?

Yok o tarz bi düşünce içinde olduğunu sanmıyorum.
Tartışma sırasında dediği şeyler var ya, hani sonradan düşününce ne saçma lafmış dediğiniz ama tartışma anında sizi kilitleyen ve onu haklı çıkaran laflar. Heh işte o laflar manipülasyon lafları. Biraz araştırmanız gerek manipülasyon ile nasıl baş edeceğinizi.
Anne olduğunuz için tavırları değişmiş olabilir. Bir iki gün çocuksuz kaçamak yapma imkanınız yok mu

Ama nasıl

1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.
Sana karşı nasılsa sen de öyle olacaksın istemiyor mu sende yanaşma aksi halde hatasını asla anlamaz...

Bu yorum içimi parçaladı biliyormusun…
Hayır bu benim fikrim.

Belki sorumluluklar ağır geldi, belki uyum sağlayamadı, depresyonda vs. Ama her türlü destek olması lazım sana. Aşk olmasa bile yol arkadaşı, partner olmanız lazım. Sen sevgini göstermekten çekinme, yola gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…