çocuktan önce daha iyiydi sarılırdı beraber olmak isterdi. Ya işte buldun benim gibi birisini bunuyorsun gibi mi düşünüyor ne düşünüyor anlamıyorum kendisi de bulunmaz bir tip değil yani her açıdanManipüle etmesine müsaade etmemeniz gerek. Çocuktan önce durum nasıldı bariz farklar var mıydı
İkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?Çocuktan sonra bu adamlara bir haller oluyor bu bi kere normal kendinizde suç aramayın burada okuduğum 1001.konu keza ben de yaşadım ama bizim şöyleydi öper sarılır koklar her şey var ama cinsellik benim zorumla valla şu kadarını söyleyim 18 19 ay kadar çektim kocamın bu halini sizi az çok tahmin ediyorum boşanacaktım ki değişti düzeldi darısı başınıza he ikinciyi düşünüyor muyum hayır
2 yıllıkNe kadarlık evlisiniz?
2 yıllıkNe kadarlık evlisiniz?
Vauuv büyük cesaretİkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
Bebeğim kardeşsiz kalmasın diye istiyorum ve evliliğim kötü değil sadece eşim şuan böyle işteVauuv büyük cesaret
Eşinizin gözünde sadece çocuklarının annesi olursun gibime geldi anlattıklarına göreİkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
Ama nasılKıçlarını indirmek lazım bu heriflerin
1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.Eşinizin gözünde sadece çocuklarının annesi olursun gibime geldi anlattıklarına göre
Bu yorum içimi parçaladı biliyormusun…Arada büyük bir aşk olmadan, görücü usulü evliliklerin amacı genelde çocuk sahibi olmak oluyor.
O da amacına ulaştın, sal artık beni diyor herhalde. Çok üzücü bir durum.
Yok o tarz bi düşünce içinde olduğunu sanmıyorum.çocuktan önce daha iyiydi sarılırdı beraber olmak isterdi. Ya işte buldun benim gibi birisini bunuyorsun gibi mi düşünüyor ne düşünüyor anlamıyorum kendisi de bulunmaz bir tip değil yani her açıdan
Sana karşı nasılsa sen de öyle olacaksın istemiyor mu sende yanaşma aksi halde hatasını asla anlamaz...Ama nasıl
1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.
Ee sorun yoksa niye konu açtınız kabak gibi bir sorun var işteBebeğim kardeşsiz kalmasın diye istiyorum ve evliliğim kötü değil sadece eşim şuan böyle işte
Hayır bu benim fikrim.Bu yorum içimi parçaladı biliyormusun…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?