- 23 Ocak 2016
- 35.100
- 51.060
- 598
Evliliklerinde bir sorun yokmuş lütfen abartmayınikinci cocuk hala dusunebilmeniz cok garip.evlilik kari kocalik kotu halde ikinci cocuk yapayim diyorsunuz
Hep ben gösteriyorum çHayır bu benim fikrim.
Belki sorumluluklar ağır geldi, belki uyum sağlayamadı, depresyonda vs. Ama her türlü destek olması lazım sana. Aşk olmasa bile yol arkadaşı, partner olmanız lazım. Sen sevgini göstermekten çekinme, yola gelir inşallah
Dur ikinci yola çıkacak ne ara geçecek lohusalıkBurda çok sık açılqn bir konu bu, elleme konu sahibesi lohusa belli ki geçer gider
Evliliklerinde bir sorun yokmuş noktaEşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz
Ne ikisi allasen. Bı durun önce sorununuzu halledin. Eşiniz isterse bu nedenle istemiyorum deyin belki düzeltmeye çabalarİkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
2 yıllık
Çocuksuz kalmamızı gerektiren bir durum yok bence bebeğim zaten akşam 7 de uyuyor sabaha kadar. Kolik bir bebek değil. Ama biz elimize telefonları alıp yatana kadar uğraşıyoruzYok o tarz bi düşünce içinde olduğunu sanmıyorum.
Tartışma sırasında dediği şeyler var ya, hani sonradan düşününce ne saçma lafmış dediğiniz ama tartışma anında sizi kilitleyen ve onu haklı çıkaran laflar. Heh işte o laflar manipülasyon lafları. Biraz araştırmanız gerek manipülasyon ile nasıl baş edeceğinizi.
Anne olduğunuz için tavırları değişmiş olabilir. Bir iki gün çocuksuz kaçamak yapma imkanınız yok mu
Düşünüyoruz derken şimdi değil tabiki planlarımızda vardı hep konuşurken onu tehdit algılar benceNe ikisi allasen. Bı durun önce sorununuzu halledin. Eşiniz isterse bu nedenle istemiyorum deyin belki düzeltmeye çabalar
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum
Başka şehirde dostlarım hepBuna yakın bir cevap bekliyordum zaten. Şöyle ki sizin bebek olmadan geçirdiğini süre zaten bir yıl bile değil. E ona da anca cicim ayları denir. Bebekten önce böyle değildi yazmışsınız tabi olmaz. Doğru düzgün karı koca olmadan evlilik hayatının tadını çıkartmadan anne baba olmuşsunuz. Bir de ikinci çocuk istiyorum diyorsunuz. Onu da yapın sonra bir ömür kocamla eski günlerim diye derlenir durursunuz artık. Size önerim hayatınızı koca ve çocuk odaklı yaşamayı bırakın. Arkadaşım yok yazmışsınız mesela niye yok? Bu çok büyük bir eksiklik. Eşiniz sizin sadece anne olmadığınızı, kendi hayatınız olduğunu bilmeli
İçime su serptiniz. Bir anda burada evliliğim berbat gibi hissettirdi bazı yorumlarGenel olarak erkekler bir eksiğimiz yoksa bir problem yok diye düşünüyor manevi açlık onlar için bir şey ifade etmiyor ve buldun da bunuyorsun moduna giriyorlar. Sanırım kadın erkek kafası farklı çalışıyor. Çocuk konusunu ben bilmiyorum ama okuduğum bildiğim kadarıyla erkekler doğumdan sonra cinsellikten uzaklaşıyorlar. Sorunu kendinizde aramayın ama eşinizin de farklı bir duruma adapte olmaya çalıştığını unutmayın. Ben de düşük yaptığımda eşim sürekli Playstation oynuyordu ondan ilgi ve şefkat beklediğimi söylediğimde onun da kafasını dağıtmaya ihtiyacı olduğunu söylemişti ve haklı bulmuştum. Normalde iyi bir evliliğiniz olduğunu söylüyorsunuz, ikiniz de bir süreçten geçiyorsunuz ve daha önce tecrübe etmediğiniz bir durumu yaşıyorsunuz. Bence biraz akışına bırakın kötü düşünmeyin, düzelecektir inşallah :)
Kısa bi tatil romantik bir atmosfer vs tekrar birşeylerin alevlenmesine yardımcı olabilir diye böyle bir fikir belirttim. Siz bilirsiniz yine deÇocuksuz kalmamızı gerektiren bir durum yok bence bebeğim zaten akşam 7 de uyuyor sabaha kadar. Kolik bir bebek değil. Ama biz elimize telefonları alıp yatana kadar uğraşıyoruz
Sizin evliliğinizde hiç mi sorun yok ? Ve bu sizce aşılamaz bir problem mi ? Bebek hemen istemiyorum ki biz öyle eşimle hep iki çocuğumuz olsun derdik ondan bahsediyorumEe sorun yoksa niye konu açtınız kabak gibi bir sorun var işte
Biz sizin yazdıklarınıza göre cevap verdik siz dediniz eşim sohbet etmiyor öpmüyor benden kaçıyor diye biz uydurmadık bunları ee bu yazılanlara göre evliliğiniz süper diyemeyeceğiz yaniİçime su serptiniz. Bir anda burada evliliğim berbat gibi hissettirdi bazı yorumlar
UmarımDüzelir ya sonuçta bebek olunca yeni bi ev düzeni de oluyor .
Adapte olur daha bence canınızı sıkmayın...
Ooo olmaz mı bir sürü yazarım sana şimdi ama siz 2.yi düşünüyoruz deyince ondan bir şaşırdım o yüzden ileriye dönük deseydiniz bir şey demezdimSizin evliliğinizde hiç mi sorun yok ? Ve bu sizce aşılamaz bir problem mi ? Bebek hemen istemiyorum ki biz öyle eşimle hep iki çocuğumuz olsun derdik ondan bahsediyorum
Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorumBiz sizin yazdıklarınıza göre cevap verdik siz dediniz eşim sohbet etmiyor öpmüyor benden kaçıyor diye biz uydurmadık bunları ee bu yazılanlara göre evliliğiniz süper diyemeyeceğiz yani
İleriye dönük evetOoo olmaz mı bir sürü yazarım sana şimdi ama siz 2.yi düşünüyoruz deyince ondan bir şaşırdım o yüzden ileriye dönük deseydiniz bir şey demezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?