Bebekten sonra eşim ve ben

Genel olarak erkekler bir eksiğimiz yoksa bir problem yok diye düşünüyor manevi açlık onlar için bir şey ifade etmiyor ve buldun da bunuyorsun moduna giriyorlar. Sanırım kadın erkek kafası farklı çalışıyor. Çocuk konusunu ben bilmiyorum ama okuduğum bildiğim kadarıyla erkekler doğumdan sonra cinsellikten uzaklaşıyorlar. Sorunu kendinizde aramayın ama eşinizin de farklı bir duruma adapte olmaya çalıştığını unutmayın. Ben de düşük yaptığımda eşim sürekli Playstation oynuyordu ondan ilgi ve şefkat beklediğimi söylediğimde onun da kafasını dağıtmaya ihtiyacı olduğunu söylemişti ve haklı bulmuştum. Normalde iyi bir evliliğiniz olduğunu söylüyorsunuz, ikiniz de bir süreçten geçiyorsunuz ve daha önce tecrübe etmediğiniz bir durumu yaşıyorsunuz. Bence biraz akışına bırakın kötü düşünmeyin, düzelecektir inşallah :)

Hep ben gösteriyorum ç

Evliliklerinde bir sorun yokmuş nokta

Buna yakın bir cevap bekliyordum zaten. Şöyle ki sizin bebek olmadan geçirdiğini süre zaten bir yıl bile değil. E ona da anca cicim ayları denir. Bebekten önce böyle değildi yazmışsınız tabi olmaz. Doğru düzgün karı koca olmadan evlilik hayatının tadını çıkartmadan anne baba olmuşsunuz. Bir de ikinci çocuk istiyorum diyorsunuz. Onu da yapın sonra bir ömür kocamla eski günlerim diye derlenir durursunuz artık. Size önerim hayatınızı koca ve çocuk odaklı yaşamayı bırakın. Arkadaşım yok yazmışsınız mesela niye yok? Bu çok büyük bir eksiklik. Eşiniz sizin sadece anne olmadığınızı, kendi hayatınız olduğunu bilmeli

Çocuksuz kalmamızı gerektiren bir durum yok bence bebeğim zaten akşam 7 de uyuyor sabaha kadar. Kolik bir bebek değil. Ama biz elimize telefonları alıp yatana kadar uğraşıyoruz

Üzgünüm ama eşiniz sizi tamamen kendine bağlı görüyor. Nasıl olsa bebek oldu ayrılamaz vs gibisinden. Birazda fazla ilgi gösterince g.tü kalkıyor. Ben olsam hiç yüz vermem. Baktım değişmiyor basarım tekmeyi.
Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Başka şehirde dostlarım hep

İçime su serptiniz. Bir anda burada evliliğim berbat gibi hissettirdi bazı yorumlar

Çocuksuz kalmamızı gerektiren bir durum yok bence bebeğim zaten akşam 7 de uyuyor sabaha kadar. Kolik bir bebek değil. Ama biz elimize telefonları alıp yatana kadar uğraşıyoruz
Kısa bi tatil romantik bir atmosfer vs tekrar birşeylerin alevlenmesine yardımcı olabilir diye böyle bir fikir belirttim. Siz bilirsiniz yine de

Ee sorun yoksa niye konu açtınız kabak gibi bir sorun var işte
Sizin evliliğinizde hiç mi sorun yok ? Ve bu sizce aşılamaz bir problem mi ? Bebek hemen istemiyorum ki biz öyle eşimle hep iki çocuğumuz olsun derdik ondan bahsediyorum

İçime su serptiniz. Bir anda burada evliliğim berbat gibi hissettirdi bazı yorumlar
Biz sizin yazdıklarınıza göre cevap verdik siz dediniz eşim sohbet etmiyor öpmüyor benden kaçıyor diye biz uydurmadık bunları ee bu yazılanlara göre evliliğiniz süper diyemeyeceğiz yani

Sizin evliliğinizde hiç mi sorun yok ? Ve bu sizce aşılamaz bir problem mi ? Bebek hemen istemiyorum ki biz öyle eşimle hep iki çocuğumuz olsun derdik ondan bahsediyorum
Ooo olmaz mı bir sürü yazarım sana şimdi ama siz 2.yi düşünüyoruz deyince ondan bir şaşırdım o yüzden ileriye dönük deseydiniz bir şey demezdim

Biz sizin yazdıklarınıza göre cevap verdik siz dediniz eşim sohbet etmiyor öpmüyor benden kaçıyor diye biz uydurmadık bunları ee bu yazılanlara göre evliliğiniz süper diyemeyeceğiz yani
Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…