- 16 Ocak 2021
- 4.284
- 7.697
- 108
- 30
Biz de aynı durumdayız her yerinde sadece cinsellik yok nasıl altınız durumu? Konuşmak saçma geliyor bana çünkü kendi istemediği bir şeyi ben kızıp küscem diye görev gibi yapmasını istemiyorumBen de size dedim bu durum normal doğum sonrası erkekler uzaklaşıyor biz 18 ay kadar yaşadık bu durumu ama bizde eksik olan sadece cinsel yaklaşımdı diğerleri vardı size de diyorum ki zamana bırakın değişmez ise 2. çocuğu devreye sokmayın.
Konuşsam da değişmiyor ki yok gayet normal bence diyor bir sorun olarak görmüyor valla ilgiyi kestim açıkçası artık şuan da süslendim dışarı çıkıyorum kendi kaybederBiz de aynı durumdayız her yerinde sadece cinsellik yok nasıl altınız durumu? Konuşmak saçma geliyor bana çünkü kendi istemediği bir şeyi ben kızıp küscem diye görev gibi yapmasını istemiyorum
Ben de o şekilde istemiyordum benim zorumla istemiyordum valla kendiliğinden düzeldi biraz daha devam etseydi ayrılacaktımBiz de aynı durumdayız her yerinde sadece cinsellik yok nasıl altınız durumu? Konuşmak saçma geliyor bana çünkü kendi istemediği bir şeyi ben kızıp küscem diye görev gibi yapmasını istemiyorum
Bebegini degil kendini dusun cocuktan sonra ne hale gelmis evliligin bi evliligini duzelt once dogurup napicaksin ya nolur bilincli olun azcikBebeğim kardeşsiz kalmasın diye istiyorum ve evliliğim kötü değil sadece eşim şuan böyle işte
Şuan zaten normal karı koca gibi değilken niye 2.çocuk istiyorsunuzArkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum
Şuan size iyi gelmeyen ilişkiye bir tane daha çocuk mu? Neden?İkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
Bu kadar duygusal olmayın. Biz eşimle aşık olarak evlendik, çocuktan sonra buna benzer şeyler biz de yaşadık. Geçici süreçler bunlar.Bu yorum içimi parçaladı biliyormusun…
Bir tane çocukla iki tane çocuğun farkı ne miAma nasıl
1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.
Bence eşin zaten böyleydi yani ilk bir yıl mış gibi yaptı şimdi gerçek yüzünü gösteriyor yani çocuktan sonra değişmesi hiç normal değilArkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum
Kendinizi üzmeyin, işin amacını bilmeyenlerin kendilerince uydurdukları bahaneler bunlar.Bu yorum içimi parçaladı biliyormusun…
Forumda çok fazla böyle konu var bende hamileyim şuan çok korkuyorum acaba bizde aynı şeyleri yaşar mıyız diyeArkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum
Moda oldu cocuktan sonra degisen kocalar sanirsin kendileri doguruyoArkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum ben 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşim iyi birisidir maddi açıdan problemimiz yok manevi olarakta beni kırmaz incitmez. Görücü usulü evlendik ama eşimi seviyorum. Benim derdim bebekten sonra yaşadığımız değişiklikler. Eşim beni görmüyor duymuyor sanki yani benimle oturup sohbet etmiyor sorarsam söylüyor eve gelince bebeği seviyor biraz sonra ya televizyon ya Tv. Ben serzenişte bulununca ben ne kadar kötü biriyim ya diye üste çıkmaya çalışıyor ben ona göre abartıyorum. Cinsel isteği neredeyse kalmadı bana yanaşmıyor bile ben istersem ilişkiye giriyoruz ama bunu da söylesem öyle bir şey yok diyip geçiştiriyor sende istemiyorsun bazen diyor. Bebek konusu zaten baştan aşağı stresli bir şey eşimden de ilgi göremeyince üzülüyorum açıkçası ben istiyorum ki sarılarak uyuyalım öpsün omuzunda yatırsın. Sadece ben istersem yatıyorum ben istersem öpüyorum. Niye sarılmıyorsun deyince sen sarıl diyor. Eşime göre eksiğim yok yediğim önümde yemediğim ardımda daha ne istiyorumki…ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım bile yok adam akıllı bunları kimseye anlatamıyorum. Eşim her şey çok normal ben abartıyorum sanıyor. Ben ne yapacağım şimdi duygusal yönden hiç tatmin olmuyorum
Şakadır inşallahİkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
Evet , tökezleyen evliliklerinize ikinci çocuğu sakın eksik etmeyin. Böylece iyice yıkılsın evlilik çok mantıklı fikir.Bebeğim kardeşsiz kalmasın diye istiyorum ve evliliğim kötü değil sadece eşim şuan böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?