- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
İkinci çocuğu çok istiyoruz ikimizde ama daha kötü mü olur her şey?
Tavsiyem ilk tanıştıgınız zamanların sohbetini açın eşinizle. Aşkı hissettiğiniz dönemlerden sohbet edin ikinize de iyi gelir bence.Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorum
İkinci çocuğu hemen istemiyoruz zaten… eşimin niye uzaklaştığını anlamıyorum ben aynı benHenuz 25 yasindaymissiniz. Bence bu fikrinizi 5 sene öteleyin. Iliskinize zaman verin, bakalim toparlanabilecek mi? Manevi yoksunluk bir sure sonra insani ruhen hasta ediyor bence
İşte hep ben açıyorum hep ben konuşuyorum vallahi yoruldum yaTavsiyem ilk tanıştıgınız zamanların sohbetini açın eşinizle. Aşkı hissettiğiniz dönemlerden sohbet edin ikinize de iyi gelir bence.
Ben de size dedim bu durum normal doğum sonrası erkekler uzaklaşıyor biz 18 ay kadar yaşadık bu durumu ama bizde eksik olan sadece cinsel yaklaşımdı diğerleri vardı size de diyorum ki zamana bırakın değişmez ise 2. çocuğu devreye sokmayın.Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorum
İşi arasında 4 yaş olsun diyor uzmanlar. Diğer türlü ilk cocuğa haksızlık oluyor. İlki mesela 2 yasındayken de bebek halen. Ama yeni bir bebek olunca sanki ilki büyümüş gibi davranılıyorAma nasıl
1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.
Teşekkür ederimBen de size dedim bu durum normal doğum sonrası erkekler uzaklaşıyor biz 18 ay kadar yaşadık bu durumu ama bizde eksik olan sadece cinsel yaklaşımdı diğerleri vardı size de diyorum ki zamana bırakın değişmez ise 2. çocuğu devreye sokmayın.
İ
İşi arasında 4 yaş olsun diyor uzmanlar. Diğer türlü ilk cocuğa haksızlık oluyor. İlki mesela 2 yasındayken de bebek halen. Ama yeni bir bebek olunca sanki ilki büyümüş gibi evet
Başka şehirde dostlarım hep
haklısın…O kadar yazdığımdan sadece buna mı takıldınız? Arkadaşım bile yok adamakıllı kimseye anlatamıyorum yazmışsınız. Telefon diye bir şey var ya hani. İlla yüz yüze mi konuşmak zorundasınız? Yaşadığınız şehirde evlendikten sonra yerleştiniz desek 2 sene olmuş hiç mi arkadaş edinemediniz? Hayatınız şu an eş olmak ve anne olmak üzerine kurulu. Eşiniz de bunun farkında o yüzden zerre kaybetme korkusu yok. İstediği gibi davranıyor
Artık bende ilgi göstermiyorumÜzgünüm ama eşiniz sizi tamamen kendine bağlı görüyor. Nasıl olsa bebek oldu ayrılamaz vs gibisinden. Birazda fazla ilgi gösterince g.tü kalkıyor. Ben olsam hiç yüz vermem. Baktım değişmiyor basarım tekmeyi.
Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
Doğruluk payı var bence de. Zaten insanın çevresi olsa eşinden bu kadar ilgi beklemez. Kendisi bireysel mutlu olur. Eşi de kaybetme korkusu yaşar birazO kadar yazdığımdan sadece buna mı takıldınız? Arkadaşım bile yok adamakıllı kimseye anlatamıyorum yazmışsınız. Telefon diye bir şey var ya hani. İlla yüz yüze mi konuşmak zorundasınız? Yaşadığınız şehirde evlendikten sonra yerleştiniz desek 2 sene olmuş hiç mi arkadaş edinemediniz? Hayatınız şu an eş olmak ve anne olmak üzerine kurulu. Eşiniz de bunun farkında o yüzden zerre kaybetme korkusu yok. İstediği gibi davranıyor
Çok üzülüyorum bu duruma eşim asla farkında değil sen sarıl o zaman diyince deliriyorum ben kadınım biraz sarmalasan ne olur diyorum sonra zoraki sarılıyor komik yani yaGörücü usulu evliliklerde ask daha zor ihtimal .genelde cok tutkulu duygular olmadan uygun insanlar birbirlerine isinirsa yetiyor .ustune cok erken bir gebelik olmus yasiniz musaitmis beklemeye .anne-baba rolune girmissiniz esinizin muhtelemen beklentisi bu kadar evlenirken de boyleydi ama uzun vadede ciddi bir sorun oldugunu anlamasi lazim .cinsellik yok muhabbet yok boyle evlilik devam edemez
Evet haklı bir yorum ne denir kiDoğruluk payı var bence de. Zaten insanın çevresi olsa eşinden bu kadar ilgi beklemez. Kendisi bireysel mutlu olur. Eşi de kaybetme korkusu yaşar biraz
Erkekler çok garip cidden. Kadınlar8n beklenti genelde aynı gün içinde sarıl güzel söz söyle takdir et arada çiçek al. Yani ne kadar zor olabilir.Çok üzülüyorum bu duruma eşim asla farkında değil sen sarıl o zaman diyince deliriyorum ben kadınım biraz sarmalasan ne olur diyorum sonra zoraki sarılıyor komik yani ya
Aynen öyleErkekler çok garip cidden. Kadınlar8n beklenti genelde aynı gün içinde sarıl güzel söz söyle takdir et arada çiçek al. Yani ne kadar zor olabilir.
Komşumdu eşim aileler ön ayak oldu bizde iyi anlaşıyorduk sonra sevgiye dönüştüGörücü usulü derken, tanıştırıldınız ve flört ettiniz, sonradan da birbirinize uyuduğunuzu anlayip, sevip evlenmeye karar verdiniz değil mi?
Nasil ilerliyor bu görücü usulü onu ogrenmeye çalışıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?