Bebekten sonra eşim ve ben

Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorum
Tavsiyem ilk tanıştıgınız zamanların sohbetini açın eşinizle. Aşkı hissettiğiniz dönemlerden sohbet edin ikinize de iyi gelir bence.

Henuz 25 yasindaymissiniz. Bence bu fikrinizi 5 sene öteleyin. Iliskinize zaman verin, bakalim toparlanabilecek mi? Manevi yoksunluk bir sure sonra insani ruhen hasta ediyor bence
İkinci çocuğu hemen istemiyoruz zaten… eşimin niye uzaklaştığını anlamıyorum ben aynı ben

Haklısınız ama mesele ikinci çocuk değil öyle yazmış bulundum yani eşimi seviyorum açıkçası oda seviyor saygımızı sevgimizi koruyoruz sadece uzaklaşmasını anlamlandıramıyorum
Ben de size dedim bu durum normal doğum sonrası erkekler uzaklaşıyor biz 18 ay kadar yaşadık bu durumu ama bizde eksik olan sadece cinsel yaklaşımdı diğerleri vardı size de diyorum ki zamana bırakın değişmez ise 2. çocuğu devreye sokmayın.

İ
Ama nasıl

1 tane çocukla 2 çocuğun farkı ne ki bir tane de de çocuğunun annesiyim gibi bakıyor zaten.
İşi arasında 4 yaş olsun diyor uzmanlar. Diğer türlü ilk cocuğa haksızlık oluyor. İlki mesela 2 yasındayken de bebek halen. Ama yeni bir bebek olunca sanki ilki büyümüş gibi davranılıyor

Başka şehirde dostlarım hep

O kadar yazdığımdan sadece buna mı takıldınız? Arkadaşım bile yok adamakıllı kimseye anlatamıyorum yazmışsınız. Telefon diye bir şey var ya hani. İlla yüz yüze mi konuşmak zorundasınız? Yaşadığınız şehirde evlendikten sonra yerleştiniz desek 2 sene olmuş hiç mi arkadaş edinemediniz? Hayatınız şu an eş olmak ve anne olmak üzerine kurulu. Eşiniz de bunun farkında o yüzden zerre kaybetme korkusu yok. İstediği gibi davranıyor

Evet
haklısın…

Görücü usulu evliliklerde ask daha zor ihtimal .genelde cok tutkulu duygular olmadan uygun insanlar birbirlerine isinirsa yetiyor .ustune cok erken bir gebelik olmus yasiniz musaitmis beklemeye .anne-baba rolune girmissiniz esinizin muhtelemen beklentisi bu kadar evlenirken de boyleydi ama uzun vadede ciddi bir sorun oldugunu anlamasi lazim .cinsellik yok muhabbet yok boyle evlilik devam edemez

Artık bende ilgi göstermiyorum

Doğruluk payı var bence de. Zaten insanın çevresi olsa eşinden bu kadar ilgi beklemez. Kendisi bireysel mutlu olur. Eşi de kaybetme korkusu yaşar biraz

Çok üzülüyorum bu duruma eşim asla farkında değil sen sarıl o zaman diyince deliriyorum ben kadınım biraz sarmalasan ne olur diyorum sonra zoraki sarılıyor komik yani ya

Çok üzülüyorum bu duruma eşim asla farkında değil sen sarıl o zaman diyince deliriyorum ben kadınım biraz sarmalasan ne olur diyorum sonra zoraki sarılıyor komik yani ya
Erkekler çok garip cidden. Kadınlar8n beklenti genelde aynı gün içinde sarıl güzel söz söyle takdir et arada çiçek al. Yani ne kadar zor olabilir.

Görücü usulü derken, tanıştırıldınız ve flört ettiniz, sonradan da birbirinize uyuduğunuzu anlayip, sevip evlenmeye karar verdiniz değil mi?

Nasil ilerliyor bu görücü usulü onu ogrenmeye çalışıyorum?

Komşumdu eşim aileler ön ayak oldu bizde iyi anlaşıyorduk sonra sevgiye dönüştü

İlgilenme. Sevdiginizi ilgi beklediginizi bu kadr göstermeyin belli etmeyin benim esim de ben işimi gucumj bitirip afedersn onjn gtune yapısırdm kucucuk koltukta ona iyice sıkısırdım off üstümde yasıyorsun resmen falan yapıp fenalım gelirdi adama ama temas bagımlısıyım illa eli ayagı bişeyş degecek bana. Ama baktım ayrı bir koltuga gecimce esim hayırdır yapıyor veya bişeye canm sıkıldı sanıyor vrya gelsene yanıma niye oyle ayrı oturyosun diyor. Ee yanına gelsem of pf yapıyosun ayrı takılsam hayırdır diyorsun. Valla erkekler böyle ilgili kesince fena oluyolar. Ama ha bire ilgilenip sevgimi belli edince nasılsa benden emin bir ego takılıyolar. Hiç sorma ya sarıl falan diye sen de dön yat o desin sarıl diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…