Bebekten sonra pskolojim bozuldu

Lenoska

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
33
23
3
33
Merhaba,
Bebekten sonra pskolojim gerçekten,çok bozuldu.bir de engelli ablam var annem vefat etti onun bakımida bende yakın zamanda pskiyatriyr gittim antidepresan verdi emzirdigin için kullanıp kullanmamak arasında kaldım ama çok agresif oldum bebek bakmak bu kadar zormu yoksa bebegimm zor bilmiyorum ama iki dakika durmuyor ek gıdaya geçtik onun yemeğini yapmakta bile zorlaniyorum 8 aylık oldu zamanla kolaylaşacağını dusunmustum ama daha da zorlaştı benim için evden bir türlü dışarıya çıkamıyorum yemek yap bebekle ilgilen ablamla ilgilen . artık gerçekten çok bunaldim şu sıralar çok huysuz dis cıkarıyor snairim sürekli ağlıyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmaya çalışıyor ama ruh sağlığım çok bozuldu gün içinde ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bütün bebekler böyle mi anneler gün içinde neler yapıyor merak ediyorum yoksa ben mi beceremiyorum

--evet yardımcı ariyorum belki tanıdığınız biri vardır ihtiyacı olan yatılı yada yarı zamanlı bir bakıcı bende evdeyim zaten sabırlı ve şefkatli biri ?

Son düzenleme:
Kanguru kullanıyor musunuz? Benim hayatımı kurtarmisti. Bebeği arkama alıp her işi yapıyordum. Uyuyakaliyordu. Yatağa yavasca indiriyordum.

Ah evet stokkenin kangurusunu almıştık 3 aylıkken ama yok yani Durmadi acaba o kullanışlı mi değildi yapamadım zaten durmadida

İki bebeğiniz var sayılır. Allah kolaylık versin. Gerçekten bebek bakmak çok zor. Bebek buyuyene kadar ablaniza bakabilecek başka biri yok mu? En azından onun sorumluluğu üzerinizde olmaz. Allah yardımcınız olsun

Yanı çok iyi diyemem ama yardimcisizda olmuyor yardımcı bulmaya çalışıyoruz artık ama onlarda iki kişiye bakmıyorlar ki keşke bulabilsem yardımcıda ariyoruz

İki bebeğiniz var sayılır. Allah kolaylık versin. Gerçekten bebek bakmak çok zor. Bebek buyuyene kadar ablaniza bakabilecek başka biri yok mu? En azından onun sorumluluğu üzerinizde olmaz. Allah yardımcınız olsun
Babam var ama oda evli kadın istemiyor arada bir vermek istedim bende ama almıyor zekası 2 yaşında zaten resmen oda bebek

Allah yardimciniz olsun , su asamada bebeginiz ek gidaya da gecmisken bu zamana kadarda anne sutu almis suan ihtiyaci olan sizin ruhsal sagliginiz.

Aksi halde her seyi oda hissediyor ve oyuzden daha da huysuzlaniyor gerekiyorsa ilacinizi kullanin ve sutu vermeyin bence

Allah yardımcınız olsun. Ben bebek bakmanın zor olduğunu düşünenlerdenim. Hastanız da varmış. Umarım kafanıza yatan bir yardımcı bulursunuz zor gerçekten.

ablanızı belki geçici bir süre güvenlikli kameralı donanımlı bir bakım evi tarzı bir yere yatırsanız gücünüz yeter mi? siz de gün içinde bebeği alır yanına gidersiniz. bizim bir tanıdık öyle yapmıştı, evde de aklına geldikçe webcam'den odasını izlerdi. seneler sonra byük bir eve geçtiler çocuklar da büyüyünce, engelli kardeşi de oraya aldılar yardımcı kadınla beraber hatta.

Allah yardımcınız olsun.
2cocugum var benim de kolay değil insan çok yıpranıyor yeterki sağlıkları yerinde olsun napalim.

Allah yardımcınız olsun.
2cocugum var benim de kolay değil insan çok yıpranıyor yeterki sağlıkları yerinde olsun napalim.
Teşekkür ederim gerçekten böyle olabileceğini hiç tahmin etmemistim hala alışamıyorum 8 ay geçti gerçekten cok yıprandım sağlıkları iyi olsun amin zaten bozuk olursa oda ayrı bir felaket 🙈

Allah yardimciniz olsun , su asamada bebeginiz ek gidaya da gecmisken bu zamana kadarda anne sutu almis suan ihtiyaci olan sizin ruhsal sagliginiz.

Aksi halde her seyi oda hissediyor ve oyuzden daha da huysuzlaniyor gerekiyorsa ilacinizi kullanin ve sutu vermeyin bence
Teşekkür ederim evet bi öyle diyorum ilacı almak istiyorum ertesi gün vermeyim biraz daha anne sütü diyorum haklisiniz aslında bende öyle düşünüyorum belkıde bu hallerimden agresif oda sürekli kararsizim

ablanızı belki geçici bir süre güvenlikli kameralı donanımlı bir bakım evi tarzı bir yere yatırsanız gücünüz yeter mi? siz de gün içinde bebeği alır yanına gidersiniz. bizim bir tanıdık öyle yapmıştı, evde de aklına geldikçe webcam'den odasını izlerdi. seneler sonra byük bir eve geçtiler çocuklar da büyüyünce, engelli kardeşi de oraya aldılar yardımcı kadınla beraber hatta.
Ah aslında onuda düşündüm hemde çok ama bir türlü vicdanım rahat bırakmadı acayip yani ordada durmaz zaten versemde zeka olarak 2 yaşında tipki bebek gibi

Allah yardımcınız olsun. Ben bebek bakmanın zor olduğunu düşünenlerdenim. Hastanız da varmış. Umarım kafanıza yatan bir yardımcı bulursunuz zor gerçekte
Teşekkür ederim yanı gerçekten çok zormus hayaller farkli hayatlar tamamen farklı oldu bended3 ınsallahh bulabilirim

Canım bebek bakımı çok zor ama senin yetişkin bebeğin bir bebeğin daha var .çok zor işin ama sen güçlü olmak için ve yetebilmek için o ilaçları iç.bebegin sutsuzde büyür ama kafayı sıyırmış anneyle bebek büyümez.benzer bir surecten geçtim çok şükür çocuklarim büyüdü yani ilacimi içtim iyi olmaya çalıştım.cok süt veremeyen anne var.Sen iyi olursan onlarda iyi olur önce sen kendine bakacaksın ne iyi hissetiriyorsa onu yapacaksın aynı uçaktaki hava maskesi gibi önce kendine takacaksin sen ölmeyeceksin ki çocuğuna da maske takasin.ilacini ic fırsat buldukça kendini iyi hissetirecek birşeyler yap bu günler geçecek .ablan aynı kalacak ama çocuğun büyüyecek o zaman bu kadar bunalmiyacaksin .Allah yardımcın olsun çok temiz kalpli bir insansın

Allah kolaylık versin.Evet bebek bakmak cok zor.sizde iki bebek var gibi bir durum oluşmuş.Cok cok zor ama bugunlerde gececek.

Biraz daha buyusun rahatlayacaksınız

Ah aslında onuda düşündüm hemde çok ama bir türlü vicdanım rahat bırakmadı acayip yani ordada durmaz zaten versemde zeka olarak 2 yaşında tipki bebek gibi
bizim tanıdık da yatalak ve zihinsel engelliydi, bakım evi dediğim yer de böyle bahçeli baya lüks bi yerdi yani çok pahalı olabilir o seçenek zaten. hatta özel doktorları vardı, o dediğim büyük eve geçtiklerinde bir kaç fiziksel özelliği gelişmiş diyorlardı. gündüz de bahçesinde ailece piknik falan yapıyolardı. ama evde birisini inşallah bulursunuz ikisi size aynı anda psikolojik olarak çok ağır gerçekten :(

Canım bebek bakımı çok zor ama senin yetişkin bebeğin bir bebeğin daha var .çok zor işin ama sen güçlü olmak için ve yetebilmek için o ilaçları iç.bebegin sutsuzde büyür ama kafayı sıyırmış anneyle bebek büyümez.benzer bir surecten geçtim çok şükür çocuklarim büyüdü yani ilacimi içtim iyi olmaya çalıştım.cok süt veremeyen anne var.Sen iyi olursan onlarda iyi olur önce sen kendine bakacaksın ne iyi hissetiriyorsa onu yapacaksın aynı uçaktaki hava maskesi gibi önce kendine takacaksin sen ölmeyeceksin ki çocuğuna da maske takasin.ilacini ic fırsat buldukça kendini iyi hissetirecek birşeyler yap bu günler geçecek .ablan aynı kalacak ama çocuğun büyüyecek o zaman bu kadar bunalmiyacaksin .Allah yardımcın olsun çok temiz kalpli bir insansın
Teskekur ederim çok bu yorumunuz bana ışık oldu bende çok kararsizdim ama kullanmalıyım.bencede gerçekten iyi değilim çok sınırliyim amin hepimizin

Back
X